• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pēc Latvijas padoma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2002., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/66453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

18.09.2002., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pēc Latvijas padoma

Rīgā Armēnijas parlamenta priekšsēdētājs

VV2.JPG (20213 bytes)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 17. septembrī, Rīgas pilī tikās ar Armēnijas parlamenta priekšsēdētāju Armenu Hačarjanu (attēlā). Abas puses pauda gandarījumu par attiecību intensificēšanos starp abām valstīm.

V.Vīķe–Freiberga atzīmēja, ka šis gads ir īpaši bagāts Latvijas un Armēnijas attiecību vēsturē, tā kā šogad notika Armēnijas prezidenta valsts vizīte mūsu zemē. A.Hačarjans arī uzsvēra, ka parakstāmais memorands par turpmāku sadarbības izvēršanu starp abām valstīm būs stimuls tālākiem praktiskiem kontaktiem politiskajā, ekonomiskajā, zinātnes, kultūras un tūrisma dialogā.

A.Hačarjans arī apliecināja, ka Armēniju interesē Latvijas pieredze eirointegrācijā. “Mēs esam priecīgi, ja varam sniegt savu pieredzi visiem, kam ir līdzīgi mērķi un centieni,” atbildēja prezidente.

Pēc prezidentes teiktā, arī abu valstu parlamentāriešiem ir lielas iespējas turpmāk sadarboties. A.Hačarjans pateicās prezidentei par to, ka Latvijā armēņu kopiena var sniegt ieguldījumu dažādās dzīves nozarēs valsts attīstībā, kā arī uzturēt savas kultūras tradīcijas. Prezidente pauda gandarījumu, ka armēņu kopiena ir ļoti dinamiska un redzama Latvijas sabiedriskajā dzīvē.

A.Hačarjans ielūdza Latvijas prezidenti apmeklēt Armēniju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!