• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas īpašo statusu Eiropas Savienībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2002., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/66195

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas 2003. gada Rīcības plānu dalībai NATO

Vēl šajā numurā

11.09.2002., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas īpašo statusu Eiropas Savienībā

Vakar, 10. septembrī, Dānijā zemkopības ministrs Atis Slakteris savā runā ES dalībvalstu un kandidātvalstu lauksaimniecības ministriem uzsvēra, ka tikai kopā kandidātvalstis un dalībvalstis, izmantojot inovācijas, var kļūt par stiprāko “spēlētāju” lauksaimniecības un pārtikas tirgū pasaulē. Tāpat kā Baltijas valstis ar savu vienotību, kuru uzsāka A.Slakteris, konsolidējot baltiešu spēkus, ir panākušas, ka tajās ieklausās īpaši.

Analizējot situāciju Latvijā, A.Slakteris pasvītroja universitāšu, zinātnes iestāžu, privātā sektora ieguldījumu un lomu lauksaimniecības un pārtikas nozares attīstībā. Inovācijas būs tās, kas noteiks Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozares konkurētspēju nākotnē. No zinātņietilpīgu tehnoloģiju izmantošanas lauksaimniecībā izriet arī pamatojums nepieciešamajām ražošanas kvotām.

“Uzskatu, ka, šādi pamatoti un konsekventi aizstāvot mūsu prasību par ražošanas kvotām nākotnē, mēs panāksim labu rezultātu, jo mums ir pieredze zivsaimniecības nozarē, kur Latvijas zvejnieki saņēma visu, ko prasīja,” teica A.Slakteris.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!