• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta un uzņēmēju pārstāvju tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2002., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/65916

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar demogrāfijas likumu un ekonomisko likumu mijiedarbi

Vēl šajā numurā

30.08.2002., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta un uzņēmēju pārstāvju tikšanos

Vakar, 29. augustā, Ministru prezidents A.Bērziņš tikās ar Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu konsultatīvās padomes (LMVUP) locekļiem: LMVUP priekšsēdētāju, Latvijas Tirgotāju asociācijas valdes locekli Ē.Škaparu, Latvijas Amatniecības kameras prezidentu V.Kazāku, Latvijas Būvmateriālu tirgotāju asociācijas izpilddirektoru D.Olderu, Latvijas Energobūvniecības asociācijas izpilddirektoru J.Dirbu, Latvijas Kvalitātes asociācijas izpilddirektori S.Stelpi, Latvijas Pasažieru autopārvadātāju asociācijas prezidentu J.Bukumu, Latvijas sīkuzņēmēju asociācijas “Kalve” viceprezidenti J.Ozoliņu, Latvijas Spēļu biznesa asociācijas direktoru Ģ.Ludeku, Latvijas Tirgotāju kameras prezidentu H.Danusēviču, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektori S.Buku un Latvijas Zivsaimnieku asociācijas prezidentu I.Voitu.

Tika pārrunāti vairāki jautājumi: LMVUP priekšlikumi valdībai par nepieciešamajiem uzlabojumiem normatīvajos aktos, nepieciešamība efektīvāk iesaistīt mazos un vidējos uzņēmumus likumdošanas izstrādē un konsultācijās par to, kā arī nepieciešamība nodrošināt informāciju par ES un citu starptautisko organizāciju pieejamo finansiālo atbalstu MVU dažādu projektu īstenošanai.

Ministru prezidents A.Bērziņš atzīmēja, ka ministrijas ir izskatījušas LMVUP priekšlikumus par nepieciešamajām izmaiņām normatīvajos aktos un aptuveni vienpadsmit no vairāk nekā 40 priekšlikumiem ir atbalstījušas bez iebildumiem. A.Bērziņš pastāstīja, ka attiecīgās ministrijas sāks gatavot normatīvo aktu projektus vai grozījumus esošajos tiesību aktos, lai šos priekšlikumus īstenotu. A.Bērziņš aicināja LMVUP apkopot jautājumus, kuros ir domstarpības, un sagatavot priekšlikumus par darba grupu izveidi to risināšanai, kā arī nozīmēt MVU pārstāvjus šajās darba grupās. A.Bērziņš apliecināja, ka šajās darba grupās tiks iekļauti speciālisti no ministrijām, lai kopīgi atrastu abām pusēm pieņemamu risinājumu un sagatavotu priekšlikumus izskatīšanai valdībā.

LMVUP atzinīgi novērtēja valdības un A.Bērziņa atbalstu MVU un sadarbību problēmu risināšanā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!