• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 21. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2002., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/65900

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Satversmes aizsardzības biroja likumā un cilvēktiesībām

Vēl šajā numurā

30.08.2002., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 21. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar sešiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 27. jūnijā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 5. un 10. jūlijā. Ar šā gada 1. augustu stājušies spēkā grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”. Grozījumi izdarīti arī Satversmes aizsardzības biroja likumā, Valsts drošības iestāžu likumā un Operatīvās darbības likumā.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par brīvajām zonām un brīvajām noliktavām un par kārtību, kādā uz valsts robežas veicama preču un transportlīdzekļu radiometriskā kontrole un atklājami nedeklarēti jonizējošā starojuma avoti. Tiem ir pielikumi ar veidlapu paraugiem. Izdoti arī jauni noteikumi par cukura ražošanas kvotu veidiem. Saskaņā ar Darba likumu izdoti noteikumi par sezonas rakstura darbiem, kas nosaka, kādu darbu veikšanai var slēgt darba līgumu uz noteiktu laiku. Tādi ir, piemēram, sēja, ražas novākšana, lopbarības sagatavošana, kurinātāja darbs u.tml. Saskaņā ar Darba aizsardzības likumu izdoti noteikumi “Darba aizsardzības prasības derīgo izrakteņu izpētē un ieguvē”, bet saskaņā ar Valsts darba inspekcijas likumu - noteikumi “Bīstamo iekārtu avāriju izmeklēšanas kārtība”, kam pielikumā ir izmeklēšanas akta paraugs. Vairāki noteikumi attiecas uz nodokļiem un nodevām: noteikumi par tonnāžas nodokļa deklarāciju un par dabas resursu nodokļa atvieglojumiem, grozījumi noteikumos par likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” normu piemērošanu, grozījumi noteikumos par valsts nodevu par dokumentu īstuma apliecināšanu u. c. Noteikumi par nekaitīguma un marķējuma prasībām dehidrētajiem piena produktiem nosaka dehidrēto produktu veidus (iebiezināts piens, piena pulveris) un to kvalitātes rādītājus. Grozījumi izdarīti noteikumos par nekaitīguma prasībām pārtikai, kurā izmantotas pārtikas piedevas, un vairākos citos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!