• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 30. jūlija noteikumi Nr. 324 "Par valsts dzīvojamo māju neprivatizētās daļas nodošanu pašvaldību īpašumā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2002., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.325

Grozījumi Ministru kabineta 2000.gada 30.maija noteikumos Nr.186 "Noteikumi par mašīnu drošību"

Vēl šajā numurā

01.08.2002., Nr. 111

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 324

Pieņemts: 30.07.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.324

Rīgā 2002.gada 30.jūlijā (prot. Nr.31, 5.§)

Par valsts dzīvojamo māju neprivatizētās daļas nodošanu pašvaldību īpašumā

Izdoti saskaņā ar likuma “Par valsts un

pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”

pārejas noteikumu 21.punktu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā valsts dzīvojamās mājas, kā arī visi dzīvojamās mājās valsts īpašumā esošie dzīvokļi, mākslinieku darbnīcas un neapdzīvojamās telpas, par kuru privatizēšanu nav noslēgti pirkuma līgumi un kuras nav nodotas īpašumā līdz dzīvojamās mājas privatizācijai (turpmāk — dzīvojamās mājas neprivatizētā daļa), tiek nodotas to pilsētu, novadu un pagastu pašvaldību īpašumā, kuru administratīvajā teritorijā tās atrodas.

2. Valsts dzīvojamās mājas valdītājs nosūta pilsētas, novada vai pagasta pašvaldībai piedāvājumu nodot tās īpašumā valsts dzīvojamās mājas neprivatizēto daļu.

3. Pilsētas, novada vai pagasta pašvaldība piedāvājumu par dzīvojamās mājas neprivatizētās daļas pārņemšanu savā īpašumā izskata domes (padomes) sēdē mēneša laikā no piedāvājuma saņemšanas dienas un lēmumu nosūta valsts dzīvojamās mājas valdītājam.

4. Ja pilsētas, novada vai pagasta pašvaldība ir pieņēmusi lēmumu pārņemt dzīvojamās mājas neprivatizēto daļu, tā tiek nodota pilsētas, novada vai pagasta pašvaldības īpašumā, pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu, kurā atbilstoši ēkas inventarizācijas lietai ir norādīti nododamie neprivatizētie objekti un tiem atbilstošā kopīpašuma domājamā daļa.

5. Dzīvojamās mājas neprivatizētā daļa tiek nodota pilsētas, novada vai pagasta pašvaldības īpašumā ar nodošanas un pieņemšanas aktu. Minēto aktu paraksta valsts dzīvojamās mājas valdītājs un attiecīgā pašvaldība.

6. Dzīvojamās mājas nodošanas un pieņemšanas aktā norāda mājā esošo dzīvokļa īpašumu skaitu, dzīvokļa īpašumu kopējo platību un dzīvokļa īpašumos ietilpstošo kopīpašuma domājamo daļu, kā arī neprivatizētos objektus un tiem atbilstošo kopīpašuma domājamo daļu.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Ekonomikas ministrs A.Kalvītis

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2002.gada 2.augustu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!