• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.07.2002., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64828

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

30.07.2002., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs izsludina konkursu

 

uz vakantu Uzņēmumu reģistrācijas nodaļas vadītāja – valsts notāra ierēdņa amatu

Prasības pretendentam:

- augstākā juridiskā izglītība

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.pantam

- zināšanas uzņēmējdarbību regulējošajos normatīvajos aktos

- labas zināšanas lietvedībā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- organizatora spējas, precizitāte, atbildības sajūta, komunikabilitāte

- vēlama pieredze vadošā amatā

- vēlama pieredze darbā valsts pārvaldes iestādē

Pretendentiem pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pieteikuma vēstules, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt Uzņēmumu reģistrā Rīgā, Pērses ielā 2, II stāvā, vai nosūtīt pa faksu 7031793, tālr.uzziņām 7031737.

 

Valsts aģentūra “Maksātnespējas administrācija” aicina pieteikties kandidātus darbam šādos amatos:

 

Juridiskā, administratoru sertifikācijas un darbības pārskata, darbinieku prasījumu izskatīšanas, finansu un informatīvā

un analītiskā nodrošinājuma departamenta

direktors
direktora vietnieks

Prasības: amatam atbilstoša augstākā juridiskā, finansu, ekonomikas, vadības vai informācijas tehnoloģiju izglītība; vismaz divu gadu pieredze valsts vai pašvaldību institūcijās vai statūtsabiedrībās, tai skaitā vadošos amatos; labas zināšanas normatīvo aktu piemērošanā un administratīvā darbā; spēja patstāvīgi organizēt savu un pārziņā esošo struktūrvienību darbu; svešvalodas zināšanas, Microsoft biroja programmatūras pārziņa

jurists
jurista palīgs
grāmatvedis
iekšējais auditors
lietvedis uzskaitvedis
datortīkla administrators

Prasības: amatam atbilstoša juridiskā, finansu, ekonomikas vai informācijas tehnoloģiju izglītība; vismaz divu gadu pieredze darbā specialitātē; specialitātē nepieciešamo normatīvo aktu pārziņa; spēja patstāvīgi organizēt savu darbu; svešvalodas zināšanas, ļoti labas iemaņas Microsoft biroja programmatūras piemērošanā.

Pieteikuma vēstules un CV lūdzam sūtīt pa pastu – valsts aģentūra “Maksātnespējas administrācija” Rīgā, Mārstaļu ielā 19, LV – 1050, vai pa e-pastu: sivina@mna.gov.lv. Tālrunis uzziņām 7213515.

Visu pieteikumu iesniegšanas termiņš – 2002.gada 15.augusts. Visiem pretendentiem tiks sniegtas rakstiskas atbildes divu nedēļu laikā pēc pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.

 

Konkursu rezultāti

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā LR Uzņēmumu reģistra Jēkabpils reģionālās nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā iecelta INESE PUGAČOVA, galvenā valsts notāra vietnieces ierēdnes amatā iecelta SANTA SAUSIŅA.

 

Valsts civildienesta pārvalde izsludina atkārtotu pretendentu konkursu

 

uz vakanto Valsts valodas centra direktora amatu

Pretendentiem izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams vadības zinātnēs, filoloģijā vai tiesību zinātnēs

- pieredze vadošā amatā valsts pārvaldē ilgāk par gadu

- vēlama darba pieredze valodniecības jomā

- zināšanas par latviešu valodas kultūras attīstību un valodas lietošanu

- labas angļu valodas zināšanas

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), ieteikuma vēstules un pretendentu aptaujas lapu iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Valsts civildienesta pārvaldē Rīgā, Raiņa bulvārī 4, 222. vai 212.kabinetā. Pretendentiem papildus nepieciešams sagatavot un iesniegt skatījumu (vīziju) par Valsts valodas centra turpmāko darbību (darba apjoms līdz 3 lp.). Pretendentu aptaujas veidlapu var saņemt Valsts civildienesta pārvaldē 222. vai 212.kabinetā vai mājas lapā www.vcp.gov.lv tālr. uzziņām 7213174, 7228824.

 

Konkursu rezultāti

Valsts kase informē, ka konkursa kārtībā Informātikas departamenta Informācijas resursu un tīklu drošības uzraudzības sektora vadītāja vietnieka amatā 17.07.2002. ir iecelts ANDRIS RUTKIS.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Aizkraukles pārvaldes vecākās pārtikas inspektores amatā 15.07.2002. ir iecelta ZELTĪTE SIDOROVA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Alūksnes pārvaldes vadītāja vietnieces amatā 22.07.2002. ir iecelta DAINA STAHOVSKA.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Jelgavas pārvaldes vecākās pārtikas inspektores amatā 15.07.2002. ir iecelta AINA BRŪVERE.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pārtikas un veterinārā dienesta Rīgas pilsētas pārvaldes vecākās pārtikas inspektores amatā 12.07.2002. ir iecelta SANTA SAMA.

 

Konkursu rezultāti

Tieslietu ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Bāriņtiesu un pagasttiesu metodiskās vadības departamenta direktores amatā 22.07.2002.ir iecelta INESE ŠLESERE.

 

Konkursu rezultāti

Tieslietu ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Starptautisko tiesību un ārējo sakaru departamenta Starptautisko tiesību nodaļas vadītāja amatā 22.07.2002.ir iecelts SANDRIS LAGANOVSKIS.

 

Konkursu rezultāti

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muita paziņo, ka konkursa kārtībā Maksājumu un uzskaites daļas Maksājumu kontroles nodaļas muitas ekspertes amatā 24.07.2002. ir iecelta ILONA VORKALE.

 

Konkursu rezultāti

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muita paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas ostu daļas Zvejas ostas MKP vecākā muitas uzrauga amatā 25.07.2002. ir iecelts EINĀRS MELNIS.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!