• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas brīvostas attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2002., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/64453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts ieņēmumu dienesta iekasētajiem maksājumiem

Vēl šajā numurā

12.07.2002., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas brīvostas attīstību

Finansu ministrs Gundars Bērziņš pēc iepazīšanās ar Rīgas brīvostas darbību ir gandarīts par tās attīstības tempiem un nākotnes ambīcijām. Ministrs uzskata, ka, turpinoties līdzīgiem attīstības tempiem, Rīgas ostai ir visas iespējas tuvākajos gados apsteigt Ventspils ostu kravu apgrozījuma ziņā. Rīgas ostā šā gada pirmajos sešos mēnešos kopā pārkrauti 8,89 miljoni tonnu, kas ir par 16,2% vairāk nekā aizvadītā gada pirmajos sešos mēnešos, kad Rīgas ostas kopējais kravu apgrozījums bija 7,61 miljons tonnu.

Ministrs vizītes laikā tikās ar Rīgas brīvostas pārvaldnieku Leonīdu Loginovu, kā arī iepazinās ar plāniem ostas teritorijas sakārtošanā un Rīgas ostas izredzēm konkurēt pārējo Baltijas jūras ostu vidū. Apmeklējot SIA „Alfa osta”, Krievu salas terminālu un konteineru terminālu, G.Bērziņš pozitīvi novērtēja apstākli, ka Rīgas brīvostā darbojas daudzas kompānijas, kuras strādā ar dažādām kravām, tādēļ ekonomiskie riska faktori ir diversificēti.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!