• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par deputātu darba laika uzskaiti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2002., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63206

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ievēlējamo deputātu skaitu vēlēšanu apgabalos

Vēl šajā numurā

13.06.2002., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par deputātu darba laika uzskaiti

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs iesniedzis izskatīšanai domē grozījumus lēmumā par darba samaksu Rīgas domē. Tie paredz precīzi uzskaitīt deputātu piedalīšanos domes, komiteju un komisiju sēdēs un aprēķināt darba samaksu pēc sēdēs pavadīto stundu skaita, par neattaisnotiem kavējumiem samazinot domnieku darba samaksu.

Grozījumi domes lēmumā noteic, ka darba samaksu aprēķina pēc komiteju un komisiju vadītāju parakstītajiem darba laika uzskaites dokumentiem, kurus līdz katra mēneša 5.datumam iesniegs centrālajai grāmatvedībai. Savukārt atlīdzību par piedalīšanos domes sēdēs aprēķinās tiem deputātiem, kas piedalījās visās sēdes reģistrācijās, bet domes priekšsēdētājs, slēdzot sēdi, nolasa elektroniskās balsošanas izdruku par domnieku aktivitāti sēdēs.

Par attaisnotiem domes sēžu kavējumiem atbilstoši projektam uzskatīs komandējumus, slimību, piedalīšanos pasākumos, pildot domes prezidija vai komitejas uzdotos pienākumus, un citus gadījumus pēc prezidija vai mēra ieskatiem. Par kavējuma iemeslu domniekam rakstiski jāinformē domes priekšsēdētājs līdz sēdes sākumam.

Ja iesniegtajos darba laika uzskaites dokumentos atzīmēti neattaisnoti domes sēžu, komitejas un komisijas sēžu kavējumi, tad apmaksāto stundu skaitu domniekam samazinās atbilstoši neattaisnoti kavēto stundu skaitam.

 

Rīgas domes informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!