• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kalnozola celtniecības ambīcijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2002., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62926

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par latviešu otrreizēju kristīšanu

Vēl šajā numurā

07.06.2002., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kalnozola celtniecības ambīcijām

Latvijas lielāko būvfirmu pirmā desmitnieka vidusdaļā būvuzņēmums “Kalnozols Celtniecība” stabili turas jau vairākus gadus, un, kā apgalvo uzņēmuma direktors Ojārs Bite, no savām pozīcijām būvfirma atkāpties nedomā – ja nu vienīgi virzienā uz augšu. Šo gadu “Kalnozols Celtniecība” paredz noslēgt ar 18 miljonu lielu izpildīto darbu apjomu, kas ir par diviem miljoniem vairāk, nekā tika plānots gada sākumā.

“Kalnozols Celtniecība” ir lielākais uzņēmumu grupas “Kalnozols un partneri” uzņēmums. “Kalnozols un partneri”, kas dibināts 1988. gadā, šobrīd apvieno vairāk nekā 10 dažāda profila uzņēmumu, kas saistīti ar būvniecības nozari; to vidū ir arī divi “Kalnozola un partneru” meitasuzņēmumi ārzemēs – Krievijā un Vācijā, kas tika izveidoti 2000. gadā; šobrīd notiek darbs jau pie trešā meitasuzņēmuma izveidošanas Norvēģijā. “Kalnozola un partneru” uzņēmumu grupas konsolidētais apgrozījums pērn sasniedza 22,77 miljonus latu, no tiem 18,26 miljoni latu bija izpildīto būvmontāžas darbu apjoms.

“Kalnozols Celtniecība” neapšaubāmi ir arī viens no nopietnākajiem vezuma vilcējiem Latvijā ceļā uz uzņēmumu grupas deklarēto stratēģisko mērķi – kļūt par vienu no vadošajām būvniecības kompānijām ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mērogā. Šis mērķis ir loģisks un pamatots, jo firmas menedžments ir sakārtots pietiekami augstā līmenī, uzņēmumam ir kompetenti vadītāji visos līmeņos, tādēļ turpmākajai attīstībai ir ielikts ļoti labs pamats. Jāpiebilst, ka šobrīd Latvijas būvniecības tirgū “Kalnozols Celtniecība” arī kotējas kā diezgan enerģiska un agresīva kompānija ar ambicioziem, bet nebūt ne peļamiem mērķiem, kas pakāpeniski tiek īstenoti ar spēcīgi attīstītu mārketingu.

“Kalnozola Celtniecības” lielākie pēdējā laikā īstenotie projekti ir, piemēram, Latvijas Bankas Rīgas filiāles būvniecība, kas tika veikta sadarbībā ar būvfirmām “Velve” un BKD, “Latvijas Mobilā telefona” administratīvās ēkas būvniecība, kas notika, sadarbojoties ar kompānijām “Re&Re” un “Seši plus” u.c. Vairāki lieli projekti ir realizācijas stadijā, piemēram, tagad “Kalnozols Celtniecība” būvē “Rimi” distribūcijas centru Deglava ielā, sadarbībā ar “Moduls Rīga” un RBR turpinās Rīgas Rātsnama būvniecība, top “Narvesen” noliktavu komplekss Ganību dambī u.c.

 

“DIENAS BIZNESS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!