• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2002., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62212

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

17.05.2002., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŅINAS LUKOVSKAS, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Liepkalna ielā 4-2, mirušas 2002.gada 3.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MILETIJA TARASOVA, dzim.1919.gada 4.februārī, dzīv. Daugavpilī, Smilšu ielā 98-37, miruša 2002.gada 20.martā, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā arULDA LUDA LAIMOŅA DREIJAS, miruša 2001.gada 25.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS SIMSONES, dzim.1931.gadā, dzīv. Ventspilī, “Lapsās”, mirušas 2000.gada 20.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LĪGAS SNIEDZIŅAS, dzim.1940.gadā, dzīv. Ventspilī, Dobeles ielā 4, mirušas 2001.gada 4.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 4.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS DANILOVAS, dzim.1920.gada 19.jūlijā, dzīv. Daugavpilī, Ormaņa ielā 6-1, mirušas 2001.gada 15.aprīlī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar JĀŅA KRASTIŅA, dzim.1942.gada 23.decembrī, dzīv. Aizkraukles rajona Valles pagasta “Jaunbaubuļos”, miruša 2001.gada 6.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Aizkraukles rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar EDGARA USĀNA, dzim.1956.gada 8.oktobrī, dzīv. Aizkraukles rajona Mazzalves pagasta “Vijās”, miruša 2001.gada 21.septembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA PANČENKO, dzim.1915.gadā, dzīv. Ludzas rajonā, Kārsavā, Telegrāfa ielā 4-6, miruša 2001.gada 22.novembrī, atstāto mantojumu. Tiesa lūdz visus iespējamos mantiniekus un kreditorus, un tos, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties Ludza rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar PĒTERA BUIVITA, dzim.1928.gadā, dzīv. Ludzā, Latgales ielā 111/19, miruša 2001.gada 14.novembrī, atstāto mantojumu. Tiesa lūdz visus iespējamos mantiniekus un kreditorus, un personas, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties Ludzas rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Gulbenes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ROBERTA MŪRMAŅA, dzim.1930.gada 12.jūnijā, pēdējā dzīvesvieta bija Gulbenē, Rīgas ielā 39-49, miruša 2002.gada 12.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājumu publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar PALADIJA ANDREJEVA, dzim.1929.gada 27.novembrī, dzīv. Daugavpils rajonā, Tabores pagastā, “Daugaviešos”, miruša 2001.gada 15.novembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un personām, kam ir iebildumi vai prasības par mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un pretenzijas tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar IRINAS MIHAILOVAS, dzim.1930.gada 1.maijā, dzīv. Daugavpilī, Vaboļu ielā 4-1, mirušas 1999.gada 24.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALBERTA ŠNEPSTA, dzim.1942.gada 16.februārī, pēdējā dzīvesvieta: Daugavpilī, Vienības ielā 32-47, miruša 2002.gada 22.janvārī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina trīs mēnešu laikā pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu. Gadījumā, ja šīs personas nepieteiks savas tiesības uzaicinājumā noteiktajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums 2002.gada 8.februārī mirušā LEONA PASTARA, p.k.2503XX-XXXXX, mantojuma lietā. Visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, lūdzu pieteikties Jēkabpils rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Gadījumā, ja šīs personas nepieteiks savas tiesības norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VELTAS DRAVNIECES, dzim.1932.gadā, dzīv. Rīgā, Dzegužu ielā 8-7, mirušas 2002.gada 1.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA BREIDAKA, dzim.1932.gadā, dzīv. Rīgā, Raunas ielā 45/5-216, miruša 2002.gada 24.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ROBERTA ZANDBERGA, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Brīvības ielā 282-85, miruša 2002.gada 1.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA KUMAČOVA, dzim.1927.gada 9.februārī, miruša 2001.gada 4.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina VERAS ROŽDESTVENSKAS, p.k.190906-111809, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, Ruses ielā 7-60, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Rīgas Centra rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Gadījumā, ja tiesības netiks pieteiktas uzaicinājumā noteiktajā termiņā, iestājoties šim termiņam, tās tiks atzītas par dzēstām.

 

Sakarā ar LIDIJAS LIESTIŅAS nāvi 2001.gada 12.aprīlī Talsu rajonā, Talsu rajona tiesa uzaicina visas personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Sakarā ar VELTAS KADIĶES - SKADIŅAS nāvi 2001.gada 16.oktobrī Talsu rajonā, Talsu rajona tiesa uzaicina visas personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2001.gada 22.jūlijā mirušās ZINAĪDAS KOZLOVAS, p.k.1102XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Vaidavas ielā 10-8, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Sakarā ar VIESTURA PUNTUĻA nāvi 2000.gada 21.septembrī Talsu rajonā, Talsu rajona tiesa uzaicina visas personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz šīs personas mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURIJA BUDRIHA, p.k.0405XX-XXXXX, dzīv. Līkuma ielā 11, Smiltenē, Valkas raj., miruša 2001.gada 24.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PJOTRA ŠEĻESTA, p.k.0707XX-XXXXX, dzīv. Oškalna ielā 20-1, Valkā, miruša 2001.gada 11.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar LUDVIGAS GARŠKO, dzim.1920.gada 24.augustā, mirušas 2001.gada 30.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA PĒTERSONA, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Ikšķiles ielā 11-90, miruša 2002.gada 29.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VERAS BELOVAS, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Ieriķu ielā 25-33, mirušas 2001.gada 28.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ANDREJA JEĻISEJEVA, dzim.1951.gada 12.aprīlī, miruša 2002.gada 22.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA STĀLA, dzim.1906.gada 29.jūlijā, miruša 1998.gada 3.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar KLAUDIJAS STUTKO, dzim.1938.gada 29.martā, dzīv. Aizkraukles rajona Klintaines pagasta Jaunā ielā 4-1, mirušas 1996.gada 15.jūnijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar FEDOSIJA UŠAKA, dzim.1933.gada 5.februārī, miruša 2001.gada 14.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 1.martā mirusi STAŅISLAVA VASIĻIŠINA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Vecajā ceļā 43. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LIDIJAS OHRICKAS, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Lielupes ielā 1/11-7, mirušas 2000.gada 1.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā viena mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VITOLDA LUKAŠEVIČA, dzim.1928.gadā, dzīv. Daugavpilī, Gaismas ielā 30-15, miruša 2000.gada 11.aprīlī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar MARGITAS SALMANES, dzim.05.01.1910., dzīv. Balvu rajonā, Tilžā, Pārupes ielā 3, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ERNESTA GURTLAVA, dzim.1908.gadā, dzīv. Ventspils rajonā, Ziru pagastā, “Būkās”, miruša 2001.gada 18.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 18.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar OLGAS STRIKAS, dzim.1909.gada 10.jūlijā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Jaunjelgavā, Jelgavas ielā 13, mirušas 2001.gada 25.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA KOREŠKOVA, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Lomonosova ielā 14-46, miruša 2000.gada 12.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KAPITALINAS GAVARES, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Lokomotīves ielā 70-46, mirušas 2001gada 18.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANATOLIJA SEMJONOVA, dzim.1938.gadā, dzīv. Rīgā, Maskavas ielā 275-4, miruša 2001.gada 26.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ŅINAS SKUMBIŅAS, dzim.1948.gada 24.jūlijā, mirušas 2001.gada 20.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEKATERINAS KEBKALO, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Kristapa ielā 12-61, mirušas 2002.gada 24.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURA PALLO, dzim.1941.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Mārupes pagastā, Meža ielā 1, miruša 2001.gada 21.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 14.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNAS ANTONOVAS, dzim.1923.gadā, dzīv. Rīgā, Mālpils ielā 2a-26, mirušas 2001.gada 4.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 1994.gada 3.janvārī mirušās AUSTRAS CERNAVAS, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Babītes pagastā, “Strupos”, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 30.augustam. Pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas rajona tiesas izsludina par 1995.gada 11.decembrī mirušā EGILA CERNAVA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Babītes pagastā, “Strupos”, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 30.augustam. Pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

2001.gada 14.maijā mirusi VALDA KONDRAŠOVA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Ruļļu ielā 5. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALOIZA ŠAICĀNA, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pag., “Liepiņās”-2, miruša 2001.gada 12.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 14.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MĀRTIŅA VILKA, dzim.1970.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, Valdlaučos 7-65, miruša 2001.gada 30.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 14.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IRMAS TOMAŠUNAS, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Žagatu ielā 24-53, mirušas 2002.gada 19.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNA VORSLOVA, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Sadovņikova ielā 17-37, miruša 2002.gada 26.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar DAUMANTA MUŠPERTA, dzim.1926.gada 25.februārī, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajona Rūjienā, Rīgas ielā 7-9, miruša 2001.gada 26.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĒRIKAS SALAS, dzim.1912.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pag., ”Lūros”, mirušas 1998.gada 23.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 27.jūnijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 27.jūnijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 27.jūnijā mirušās ALMAS PURMALNIECES mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ALFRĒDA ZVIRGZDA, personas kods 1303XX-XXXXX, pēdējā dzīvesvieta: Rīgā, Āgenskalna ielā 22a-46, miruša 2001.gada 5.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALDAS SKUJIŅAS, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Vesetas ielā 8-37, mirušas 2001.gada 7.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 13.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 6.maijā tika nolasīts EMĪLIJAS FREIDENFELDES, p.k.0109XX-XXXXX, dzīv. Tērvetes pagastā, “Mežmaliešos”, mirušas 2001.gada 8.decembrī, testaments. Personas, kurām ir iebildumi pret testamenta saturu vai citādas prasības par mantojumu, tiek aicinātas pieteikties Dobeles rajona tiesā trīs mēnešu laikā no uzaicinājuma publicēšanas. Visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar STEPANA KUDRJAVCEVA, dzim.1941.gada 2.oktobrī, miruša 2001.gada 31.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītasa par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 18.maijā miris ANTONS NOSTIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Skolas ielā 11-4a. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

2002.gada 11.februārī mirusi MILDA ZUBAUSKA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Spāru ielā 46. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ASTRAS OĻHOVKO, dzim.1924.gadā, dzīv. Rīgā, Zentenes ielā 2-35, mirušas 2001.gada 31.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina PĒTERA RABŠA, dzim.1917.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Dagdā, miruša 2001.gada 1.jūnijā, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc sludinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 19.jūnijā miris ĒRIKS CAUNE, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavas rajonā, Valgundes pagastā, “Saleniekos”. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina RAIMONDA BĒRMAŅA, p.k.1401XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, A.Čaka ielā 63-7a, un kura mantojums atklājies 2002.gada 8.aprīlī, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir tiesības uz mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā Rīgas Centra rajona tiesā Rīgā, A.Pumpura iela 1, 3.stāvā, 71.kabinetā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA KISĻICKA, dzim.1939.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Baldonē, “Zaķos”, miruša 2002.gada 5.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 18.jūnijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURIJA IVAŠČUKA, dzim.1962.gadā, dzīv. Rīgā, Ausekļa ielā 3-40, miruša 2002.gada 10.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 10.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VITĀLIJA EISAKA, dzim.1924.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Garkalnes pag., Ziedu ielā 2-16, miruša 2002.gada 9.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 23.augustam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 9.februārī miris LUDVIGS VILNERS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Loka maģistrālē 23-82. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VERONIKAS ŠMIDENBERGAS, dzim.1917.gada 31.martā, mirušas 2002.gada 31.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNĀRA ĒRGĻA, dzim.1939.gadā, dzīv. Rīgā, Bultu ielā 6-47, miruša 2001.gada 16.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 2000.gada 27.novembrī mirušāsELGAS KISEĻOVAS, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, Rāmavas ielā 23-1, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem, kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 19.augustam, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar INGUSA ČĀKURA, dzim.1978.gada 23.martā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajona Naukšēnu pagasta “Selgās”, miruša 2001.gada 8.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA ROZENBERGA, dzim.1921.gadā, dzīv. Rīgā, Citadeles ielā 5-23, miruša 2001.gada 12.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums 2002.gada 9.janvārī mirušās LUCIJAS ABARONES, p.k.3009XX-XXXXX, mantojuma lietā. Visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, lūdzu pieteikties Jēkabpils rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Gadījumā, ja šīs personas nepieteiks savas tiesības norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Cēsu rajona tiesa sakarā ar Cēsu rajona Skujenes pagasttiesas pieteikumu izsludina par mantojuma atklāšanos un aicina pieteikt savas tiesības visiem iespējamajiem pils. ANDRA ZIEDIŅA, p.k.1001XX-XXXXX, miruša 2002.gada 17.aprīlī Cēsu rajona Skujenes pagastā, “Melnupos”, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai sešu mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!