• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2002., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62169

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

16.05.2002., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Liepājas tiesa uzaicina EDUARDU EGLĪTI un ARTURU EGLĪTI ierasties kā ieinteresētās personas uz tiesas sēdi 2002.gada 29.maijā pulksten 10 Liepājā, Republikas ielā 14, 2.stāvā, 11.kabinetā, civillietā sakarā ar Vilhelmīnes Eglītes, mirušas 1996.gada 9.janvārī, atstāto mantojumu. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez ieinteresēto personu klātbūtnes.

 

Cēsu rajona tiesa izsludina par mantojuma atklāšanos un aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. PAUĻA CĪRUĻA, miruša 2002.gada 29.martā Cēsu rajona Zosēnu pagastā, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditorus pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

2002.gada 6.janvārī mirusi ESTERE LAIMDOTA PRIEDE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Satiksmes ielā 39-14. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!