• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Labklājības ministrijas valsts sekretāres atjaunošanu amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2002., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62071

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par paredzēto Saeimas ārkārtas sēdi

Vēl šajā numurā

14.05.2002., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Labklājības ministrijas valsts sekretāres atjaunošanu amatā

Labklājības ministra vietas izpildītājs Vladimirs Makarovs 10.maijā parakstījis rīkojumu pārtraukt Labklājības ministrijas valsts sekretāres Maijas Poršņovas atstādināšanu no amata pienākumu pildīšanas. V. Makarovs: ”Poršņovas kundzei ir jāatgriežas darbā, lai nodrošinātu normālu dokumentu apriti starp ministriju un Ministru kabinetu. Es uzskatu, ka ir nepareizi izšķiest nodokļu maksātāju naudu, maksājot ierēdnim naudu par to, ka viņš sēž mājā.”

Dienesta izmeklēšana nav atcelta, jo V.Makarovs uzskata, ka, izpildot ministra aizvietotāja pienākumus, šādu rīkojumu parakstīt nebūtu korekti.

LM valsts sekretāre uz dienesta izmeklēšanas laiku no amata tika atstādināta 26.aprīlī ar iepriekšējā labklājības ministra Andreja Požarnova rīkojumu. Formālais iemesls, kādēļ valsts sekretāre tika atstādināta, — par rīkojuma “Par valsts speciālā veselības aprūpes budžeta līdzekļu sadali” nekvalitatīvu sagatavošanu.

Atgādinām, ka bijušais labklājības ministrs A.Požarnovs rīkojumu parakstīja pēc rezolūcijas saņemšanas no Ministru prezidenta Andra Bērziņa ar prasību atcelt LM rīkojuma “Par veselības aprūpes speciālā valsts budžeta līdzekļu sadali” 2. un 4.1. punktu kā neatbilstošus ministrijai deleģētajam pilnvarojumam.

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!