• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 23. aprīļa noteikumi Nr. 162 "Grozījums Ministru kabineta 2001.gada 23.oktobra noteikumos Nr.445 "Kārtība, kādā no valsts budžeta līdzekļiem tiek piešķirts un atmaksāts studējošo kredīts"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.04.2002., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61591

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.163

Noteikumi par trokšņa emisiju no iekārtām, kuras izmanto ārpus telpām

Vēl šajā numurā

26.04.2002., Nr. 64

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 162

Pieņemts: 23.04.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.162

Rīgā 2002.gada 23.aprīlī (prot. Nr.17 3.§)
Grozījums Ministru kabineta 2001.gada 23.oktobra noteikumos Nr.445 "Kārtība, kādā no valsts budžeta līdzekļiem tiek piešķirts un atmaksāts studējošo kredīts"
Izdoti saskaņā ar Augstskolu likuma 79.panta otro daļu un 82.panta pirmo daļu
Izdarīt Ministru kabineta 2001.gada 23.oktobra noteikumos Nr.445 "Kārtība, kādā no valsts budžeta līdzekļiem tiek piešķirts un atmaksāts studējošo kredīts" (Latvijas Vēstnesis, 2001, 154.nr.) grozījumu un papildināt noteikumus ar 26.1 punktu šādā redakcijā:

"26.1 Kredīta ņēmējam pēc augstskolas beigšanas kredītu dzēš no Aizsardzības ministrijai iedalītajiem valsts budžeta līdzekļiem, ja kredīta ņēmējs paralēli studijām augstskolā vai pēc augstskolas beigšanas ir sekmīgi apguvis virsnieka pamatkursu Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā, ieguvis leitnanta dienesta pakāpi un noslēdzis līgumu par profesionālo militāro dienestu uz laiku, kas nav mazāks par pieciem gadiem. Kredīta ņēmējam, kurš pēc augstskolas beigšanas un leitnanta dienesta pakāpes iegūšanas tiek ieskaitīts un atrodas militārā dienesta rezervē, kredītu dzēš septiņu gadu laikā, par katru gadu dzēšot kredīta summas daļu saskaņā ar šo noteikumu 24.punktu. Aizsardzības ministrija rakstiski informē kredīta ņēmēju par kredīta dzēšanu, kā arī iesniedz kredītiestādē un Studiju fondā to kredīta ņēmēju sarakstu, kuriem kredīts tiek dzēsts no Aizsardzības ministrijai iedalītajiem valsts budžeta līdzekļiem. Kredīta dzēšanai nepieciešamos līdzekļus Aizsardzības ministrija pārskaita Valsts kases kontā aizņēmuma no valsts budžeta dzēšanai."
Ministru prezidents A.Bērziņš

Aizsardzības ministrs Ģ.V.Kristovskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!