• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vienādo nosaukumu saraksts (1.daļa). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.2002., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61489

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vienādo nosaukumu saraksts (2.daļa)

Vēl šajā numurā

24.04.2002., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vienādo nosaukumu saraksts

Atbilstoši Komerclikuma spēkā stāšanās kārtības likuma (turpmāk tekstā- KSSKL) 8.panta trešajai daļai, Uzņēmumu reģistrs ir sagatavojis publicēšanai to uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) sarakstu, kuri uzņēmumu reģistrā ir reģistrēti ar vienādu nosaukumu (firmu).

Publicētajam sarakstam ir informatīvs raksturs un attiecīgā uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukuma iekļaušana vai neiekļaušana tajā nerada juridiskas sekas. Lai saņemtu pilnīgi drošu informāciju par to, vai uzņēmumu reģistrā nav reģistrēts kāds uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) ar tādu pašu nosaukumu, uzņēmēji ir aicināti vērsties Uzņēmumu reģistrā, lai saņemtu rakstisku apliecinājumu par to.

Informāciju var pieprasīt rakstiski Uzņēmumu reģistra Rīgas iestādē katru darba dienu no plkst. 8:30 līdz 17:00, otrdienās no plkst. 10:00 līdz 19:00, piektdienās no plkst. 8:30 līdz 16:00. Uzņēmumu reģistra reģionālajās iestādēs informāciju var saņemt pirmdienās, ceturtdienās no 10:00 līdz 12:30 un otrdienās no 15:00 līdz 18:00.

Līdz 2003. gada 1.jūlijam komercreģistrā varēs pārreģistrēt esošo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrības) vienādos nosaukumus. Par vienādu nosaukumu tiks uzskatīts tāds, kurš sakritīs ar cita uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) pilno nosaukumu, izslēdzot norādi uz komersanta veidu un uzņēmējdarbības formu - atbilstoši KSSKL 8.panta pirmajai daļai un Komerclikuma 26.panta otrajai daļai (firma šaurākā nozīmē). Vērtējot nosaukumu vienādību tiks vērtēts ne tikai pēdiņās iekļautais nosaukums, bet gan uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) pilnais nosaukums, izslēdzot norādi uz formu vai veidu.

Piemēram nosaukumu vienādība ir jāvērtē, neievērojot, šādas norādes uz īsto uzņēmējdarbības formu (šādus vārdus):

1. SIA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību, statūtsabiedrība,

2. AS, A/s, a/s, Akciju sabiedrība,

3. Individuālais uzņēmums, IU, i/u, ,

4. Zemnieka saimniecība, zvejnieka saimniecība, ZS, z/s,

5. Ģimenes uzņēmums,

6. Valsts uzņēmums, valsts uzņēmuma, pašvaldības uzņēmums, pašvaldības uzņēmuma, VU, PU,

7. komandītsabiedrība, k/s, KS, līgumsabiedrība, līgumsabiedrība ar pilnu atbildību,

8. Krājaizdevu sabiedrība, krājaizdevumu sabiedrība,

9. Kooperatīvā sabiedrība, kopdarbības sabiedrība,

10. Paju sabiedrība, p/s, PS, P/s,

11. Filiāle, pārstāvniecība, nodaļa,

12.Bezpeļņas organizācija, BO, BPO, b/o, bezpeļņas uzņēmums,

Piemēram, nosaukums SIA ražošanas komercfirma “Sala” nebūs vienāds ar SIA “Sala” vai Jāņa Bērziņa Dundagas pagasta zemnieku saimniecība “Ābeles” nebūs vienāda ar Ivara Kalpiņa Dundagas pagasta zemnieku saimniecība “Ābeles”. Bet SIA “Domas” būs vienāda ar Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Domas SIA” vai arī Zemnieku saimniecība “Bērzkalni” būs vienāda ar Individuālais uzņēmums “Bērzkalni” .

Dotais uzņēmējdarbības formu apzīmējumu uzskaitījums nav izsmeļošs un katrā gadījumā vērtējams individuāli, jo uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) nosaukumos ietvertie uzņēmējdarbības formu apzīmējumi un to saīsinājumi ir dažādi un to formulējumi nosaukumos ir atšķirīgi.

Piemēram, ja vienīgā norāde uz uzņēmējdarbības formu ir vārds “sabiedrība”, tad tādos gadījumos arī šis vārds vērtējot nosaukumu vienādību netiek ņemts vērā. Piemēram, nosaukums Sabiedrība “Dziesma” būs vienāds ar Individuālais uzņēmums “Dziesma”. Bet nosaukums Akciju sabiedrība “Ogas sabiedrība” nebūs vienāds ar SIA “Ogas”.

Ja vienīgā norāde uz veidu būs burtu savienojums S.I.A., tad arī tas ir ignorējams vērtējot nosaukumu vienādību, piemēram “S.I.A “Daugava”” būs vienāds ar Akciju sabiedrība “Daugava”.

Tam, kurš savulaik ir pirmais reģistrējies uzņēmumu reģistrā, pieder pirmtiesība uz šo nosaukumu, ja vien tam otrajam vēl agrāk nav reģistrēta šāda preču zīme. Reģistrētā preču zīme aizsardzību uz nosaukumu nodrošina tikai tādos gadījumos, ja tā ir reģistrēta vēl agrāk nekā pirmā uzņēmuma nosaukums. Pārējiem, kas ir reģistrējuši savu nosaukumu “vecajā” reģistrā vēlāk nekā pirmais, tas būs jāgroza jebkurā gadījumā.

Piemēram, ja pirmais uzņēmums SIA “Zeme” ir reģistrējis savu nosaukumu 1992. gadā un otrais Individuālais uzņēmums “Zeme” – 1993.gadā, tad pie pārreģistrācijas pirmtiesība pieder tam, kas reģistrējies 1992.gadā tas ir SIA “Zeme”. Taču, ja individuālais uzņēmums “Zeme” būs reģistrējis savu preču zīmi 1991.gadā, tātad pirms nosaukuma SIA “Zeme” reģistrācijas, tad tiesības uz nosaukuma aizsardzību ir individuālajam uzņēmumam “Zeme” un SIA “Zeme” tas būs jāmaina.

Saskaņā ar “Komerclikuma spēkā stāšanās kārtības likuma” 8.pantu pirmtiesību uz firmu var arī nodot kādam citam, noslēdzot vienošanos par to pie zvērinātā notāra. Šo pirmtiesību var arī zaudēt, ja uzņēmums nav sasniedzams savā juridiskā adresē un to dzēš tiesa, ja šis uzņēmums nepiesaka savas tiesības triju mēnešu laikā arī pēc tiesas uzaicinājuma.

Līdz 2003.gada 31.jūlijam Uzņēmumu reģistrs nepārbaudīs to, vai pārreģistrācijai pieteikta uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukums sakrīt ar kāda cita uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukumu. Tomēr, ja pa šo laiku komercreģistrā būs ierakstīti vairāki komersanti ar vienādu firmu, pēc minētā datuma Uzņēmumu reģistrs cels tiesā prasību par firmas maiņu pret tiem komersantiem, kuriem nebūs pirmtiesības uz firmu. Pirmtiesība (tiesības paturēt un turpmāk lietot firmu) šādā gadījumā būs komersantam, kura firma savā laikā pirmā ir reģistrēta uzņēmumu reģistrā, ja vien attiecīgais uzņēmums būs pārreģistrējies komercreģistrā līdz 2003.gada 31.jūlijam. Ja uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) līdz minētajam datumam nebūs iesniedzis pieteikumu par pārreģistrāciju komercreģistrā, tas zaudēs pirmtiesību uz firmu. Tiem, kuri būs zaudējuši savu pirmtiesību uz firmu, kā arī tiem kuru nosaukums būs vienāds ar kādu citu, nosaukums būs jāgroza.

Uzņēmumu reģistrs vēlās vērst uzņēmēju uzmanību arī uz to, ka, pārreģistrējot esošu uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) komercreģistrā, tiks pārbaudīta šā uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukuma (firmas) atbilstība arī citiem Komerclikuma noteikumiem, kas paredzēti Komerclikuma 26.-33.pantā.

Komerclikuma izvirzītie kritēriji attiecībā uz nosaukumu esošajiem uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) pārreģistrējoties komercreģistrā ir jāievēro un nosaukums ir atbilstoši jāpārveido, lai tas atbilstu Komerclikuma nosacījumiem. Tātad firma (nosaukums) nedrīkst:

1) ietvert maldinošas ziņas par komercdarbības veidu tai skaitā burtu savienojumus “IK”, “PS”, “KS”, “SIA”, “AS”, ja komercdarbības veids ir atšķirīgs. Piemēram, SIA “AS Doma” nosaukums pārreģistrējoties komercreģistrā būs jāmaina,

2) ietvert maldinošas ziņas par komercdarbības apjomu. Piemēram, SIA, kas nodarbojas tikai ar instrumentu asināšanu, nosaukums nevar būt SIA “Naftas sabiedrība”

3) būt pretrunā ar labiem tikumiem. Piemēram, nedrīkst reģistrēt AS “Sātana pakalpiņš”,

4) ietvert valsts vai pašvaldības institūciju (iestāžu) nosaukumu. Piemēram, nedrīkst reģistrēt SIA “Latvijas Universitātes sporta centrs”,

5) ietvert vārdus “valsts” vai “pašvaldība”. Piemēram, nedrīkst reģistrēt SIA “Valsts apgāde” vai Valsts SIA “Siltummezgls”.

6) ietvert apzīmējumu, kas ir Latvijā aizsargājamas preču zīmes būtiska sastāvdaļa (izņemot gadījumu, kad saņemta rakstveida atļauja no personas, kurai pieder preču zīme). Piemēram, ja akciju sabiedrība “Tobago nams” reģistrēts 1991.gadā, otra SIA “Tobago” – 1994. gadā un tajā pašā gadā šis SIA ir reģistrējis savu preču zīmi “Tobago”, un vēl trešais Individuālais uzņēmums “Tobago saule” reģistrēts 1997.gadā, tad pie pārreģistrācijas komercreģistrā akciju sabiedrība “Tobago nams” varēs pārreģistrēties ar to pašu nosaukumu, bet individuālajam uzņēmumam “Tobago saule” būs jāprasa rakstveida atļauja no preču zīmes īpašnieka - SIA “Tobago” vai jāmaina nosaukums, jo tas ir reģistrēts vēlāk par preču zīmi un ietver citai personai piederošas preču zīmes būtisku sastāvdaļu.

Tomēr KSSKL likuma 8.pants paredz zināmas atkāpes no Komerclikuma prasībām un pieļauj esoša uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) firmas pārreģistrāciju komercreģistrā šādos gadījumos:

1) Ja uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) firma, ir līdzīga ar citu jau komercreģistrā reģistrētu firmu, ar nosacījumu, ka šis uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) tiek ierakstīts komercreģistrā līdz 2003.gada 31.decembrim. Tas nozīmē pēdējā pārreģistrācijas gadā – 2004. komersanta nosaukums nevarēs tikt pārreģistrēts, ja tas būs līdzīgs kādam no Komercreģistrā jau reģistrētam nosaukumam. Piemēram, ja SIA “Roka 1” būs jau pārreģistrēta komercreģistrā, tad no 2004.gada 1.janvāra nevarēs pārreģistrēt SIA “Roka 2” nosaukumu, jo tas skaidri noteikti neatšķirsies no komercreģistrā ierakstītas firmas.

2) Ja nosaukumā ir vārds “Latvija”.

3) Ja nosaukums sakrīt ar administratīvās teritorijas vai apdzīvotas vietas nosaukumu. Piemēram, varēs pārreģistrēt nosaukumus SIA “Rīga” , Akciju sabiedrība “Grobiņa”.

 

Nosaukums

Forma

Reģ. dat.

Reģ. numurs

Juridiskā adrese

Indekss

A.Jansones individuālais uzņēmums

IND

06.10.1994

210201852

Liepājas rajons, Priekule, Liepājas iela 5b–31

3434

A.Jansones individuālais uzņēmums

IND

13.02.1995

410201228

Cēsis, Lielā Katrīnas iela 14–5

4100

A.Ozola individuālais uzņēmums

IND

04.02.1994

210201494

Liepāja, Sporta iela 10–5

3406

A.Ozola individuālais uzņēmums

IND

30.08.1994

410200998

Valmieras rajons, Vaidavas pagasts, Vaidava, Ausekļa iela 1

4228

Andrejevas Ventspils individuālais uzņēmums

IND

10.01.1994

120200380

Ventspils, Lidotāju iela 22–30

3602

Andrejevas Ventspils individuālais uzņēmums

IND

01.03.1994

120200481

Ventspils, Lidotāju iela 18–78

3602

Baloža individuālais uzņēmums

IND

02.08.1993

950200459

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, Priekuļi, Dārza iela 8–33

4126

Baloža individuālais uzņēmums

IND

08.03.1994

210201527

Liepāja, Antas Klints iela 6/8–18

3411

Burenkova individuālais uzņēmums

IND

21.05.1993

710200158

Madonas rajons, Ērgļu pagasts, Ērgļi, Cēsu iela 8a–6

4840

Burenkova individuālais uzņēmums

IND

07.04.1997

210202412

Liepāja, Ugāles iela 1/3–1

3411

Bērziņa individuālais uzņēmums

IND

21.01.1992

950200074

Cēsis, Ķiršu iela 30

4101

Bērziņa individuālais uzņēmums

IND

16.10.1992

210201074

Liepāja, Ziemupes iela 6–25

3405

Bērziņa individuālais uzņēmums

IND

08.01.1993

950200299

Cēsis, Akmens iela 2–2

4101

Bērziņa individuālais uzņēmums

IND

19.01.1993

950200305

Cēsis, Raunas iela 11–6

4101

D.Kalniņas individuālais uzņēmums

IND

26.07.1994

410200928

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Cerības”

4220

D.Kalniņas individuālais uzņēmums

IND

11.10.1994

210201856

Liepājas rajons, Aizputes pagasts, ”Kamenes”

3456

Dimzes individuālais uzņēmums

IND

09.09.1992

210201016

Liepājas rajons, Aizpute, Austrumu iela 1–16

3456

Dimzes individuālais uzņēmums

IND

12.07.1994

210201765

Liepājas rajons, Aizpute, Austrumu iela 1–16

2356

Dreimaņa individuālais uzņēmums

IND

27.10.1992

210201086

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Ceļmalas”

3452

Dreimaņa individuālais uzņēmums

IND

25.05.1993

950200421

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Ratnieki–3"–7

4110

Eglīša individuālais uzņēmums

IND

19.04.1993

210201301

Liepājas rajons, Grobiņas pagasts, Cimdenieki, Sporta iela 21–1

3430

Eglīša individuālais uzņēmums

IND

05.06.1995

210202092

Liepāja, Sakņu iela 16–14

3405

Freimaņa individuālais uzņēmums

IND

22.03.1995

210202039

Liepāja, Sakņu iela 14–44

3405

Freimaņa individuālais uzņēmums

IND

20.12.1995

410201467

Cēsu rajons, Drabešu pagasts, Meijermuiža, Ābeļu iela 2

4140

Jansona individuālais uzņēmums

IND

15.06.1993

950200434

Cēsis, Akmens iela 6–4

4101

Jansona zvejnieku saimniecība

ZVJ

14.12.1995

120100609

Ventspils, Pils iela 30–2

3600

Kalniņas Ventspils individuālais uzņēmums

IND

24.02.1994

120200473

Ventspils, Inženieru iela 89–60

3600

Kalniņas Ventspils individuālais uzņēmums

IND

26.09.1994

120200646

Ventspils, Pils iela 15–7

3600

Kastuļinas pagasta zemnieku saimniecība

ZEM

23.03.1993

150100829

Krāslavas rajons, Kastuļinas pagasts

Kastuļinas pagasta zemnieku saimniecība

ZEM

14.12.1994

150101561

Krāslavas rajons, Kastuļinas pagasts

Kostjuka Ventspils individuālais uzņēmums

IND

28.12.1993

120200349

Ventspils, Inženieru iela 75–6

3600

Kostjuka Ventspils individuālais uzņēmums

IND

13.01.1994

120200405

Ventspils, Lielais prospekts 22–45

3600

M.Ozoliņa individuālais uzņēmums

IND

14.06.1993

710200166

Madonas rajons, Ļaudonas pagasts, ”Brieži”

4862

M.Ozoliņa individuālais uzņēmums

IND

15.10.1996

210202341

Liepājas rajons, Grobiņas pagasts, ”STRĪĶI”

3430

Mihailovas individuālais uzņēmums

IND

09.10.1992

210201061

Liepāja, Jaunliepājas tirgus

3401

Mihailovas individuālais uzņēmums

IND

10.10.1995

210202155

Liepāja, Mirdzas Ķempes iela 10–17

3416

Ošas individuālais uzņēmums

IND

17.12.1992

950200277

Cēsis, Vaļņu iela 37

4101

Ošas individuālais uzņēmums

IND

12.04.1993

950200388

Cēsis, Valmieras iela 19

4101

Padures pagasta zemnieku saimniecība

ZEM

25.03.1992

610100493

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, valsts meža 76 kv.

3321

Padures pagasta zemnieku saimniecība

ZEM

26.03.1992

610100494

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, valsts meža 76 kv.

3321

Padures pagasta zemnieku saimniecība

ZEM

31.08.1993

610101213

Kuldīgas rajons, Padures pagasts

3321

Paipas individuālais uzņēmums

IND

09.09.1992

210201018

Liepāja, Klaipēdas iela 44

3401

Paipas individuālais uzņēmums

IND

18.06.1997

210202437

Liepājas rajons, Nīcas pagasts, ”ČUKURI”

3473

Popova Ventspils individuālais uzņēmums

IND

10.02.1994

120200451

Ventspils, Sarkanmuižas dambis 21–126

3600

Popova Ventspils individuālais uzņēmums

IND

18.02.1994

120200464

Ventspils, Katoļu iela 34–1

3600

Rozes individuālais uzņēmums

IND

21.04.1993

210201308

Liepājas rajons, Bunkas pagasts, ”VEIKALS”

3446

Rozes individuālais uzņēmums

IND

28.01.1997

210202376

Liepāja, Siļķu iela 20–3

3405

Strazdes individuālais uzņēmums

IND

05.11.1992

950200239

Cēsis, Valmieras iela 11–3

4101

Strazdes individuālais uzņēmums

IND

02.03.1993

950200345

Cēsis, Oktobra iela 22

4101

Vasiļjeva individuālais uzņēmums

IND

24.12.1992

950200285

Cēsu rajons, Taurenes pagasts, Taurene, Meža iela 5

4119

Vasiļjeva individuālais uzņēmums

IND

26.05.1993

210201337

Liepāja, Viršu iela 6a–59

3402

Vecvagares individuālais uzņēmums

IND

17.10.1994

210201868

Liepājas rajons, Grobiņa, Celtnieku iela 40–50

3430

Vecvagares individuālais uzņēmums

IND

30.05.1995

210202088

Liepājas rajons, Aizpute, Jelgavas iela 11–42

3456

Šneidera individuālais uzņēmums

IND

28.04.1994

610200233

Kuldīga, Dzelzceļa iela 8

3300

Šneidera individuālais uzņēmums

IND

11.07.1995

120200912

Ventspils, Lielais prospekts 24–69

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A & A

SIA

05.06.1992

000307766

Rīga, Dammes iela 17–10

1069

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A & A

SIA

04.09.1992

010306222

Rīga, Zemitāna laukums 5–7

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A & A

SIA

23.08.1993

170300736

Jelgava, Lāču iela 42

3001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A & V

SIA

12.02.1993

770300197

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Galēni, Liepu iela 2a

5300

SIA

A & V

SIA

06.06.2001

210302659

Liepājas rajons, Pāvilosta, Parka iela 23

3466

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.G.S.

SIA

03.06.1992

010305327

Rīga, Zvaigžņu iela 22–26

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.G.S.

SIA

05.01.1994

000317237

Rīga, Elijas iela 17

1018

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.J.A.

SIA

19.01.1994

120300433

Ventspils, Saules iela 58–19

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA

A.J.A.

SIA

23.08.1994

360300663

Bauskas rajons, Codes pagasts, Rīgas šoseja 1 (noliktava)

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.J.A.

SIA

21.11.1995

120300674

Rīga, Katoļu iela 35–2

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.V.S.

SIA

19.10.1994

000202387

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 76–72

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

A.V.S.

SIA

29.11.1994

010314380

Rīga, Brīvības iela 281–66

Akciju sabiedrība

AB

AS

27.12.1991

000305245

Rīga, Martas iela 5/2

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AB

SIA

11.12.1992

680300115

Ludza, Blaumaņa iela 11–33

5701

Zemnieku saimniecība

ABAVA

ZEM

03.09.1992

900100708

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Abava”

3295

Akciju sabiedrība

ABAVA

AS

01.07.1993

000313559

Rīga, Mellužu iela 1

1067

p/s

ĀBELE

PAJ

29.06.1992

950300213

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts

4110

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀBELE

SIA

02.11.1992

000309813

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 33–11a

1050

Kooperatīvā sabiedrība

ĀBELE

KB

17.05.1993

900300220

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Ābeles”

3253

SIA

ĀBELE

SIA

23.02.1996

320200502

Gulbene, Rīgas iela 26

4401

SIA

ĀBELES

SIA

07.09.1992

410100750

Valmieras rajons, Mazsalaca, Parka iela 2

4215

Zemnieku saimniecība

ĀBELES

ZEM

11.11.1992

240100768

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Kraukļi, ”Ābeles”

Zemnieku saimniecība

ĀBELES

ZEM

21.12.1992

740400620

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Ābeles”

Zemnieku saimniecība

ĀBELES

ZEM

19.05.1993

150100881

Daugavpils rajons, Laucesas pagasts, ”Ābeles”

Zemnieku saimniecība

ĀBELES

ZEM

28.06.1995

610101600

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Ābeles”

Zemnieku saimniecība

ĀBELĪTES

ZEM

03.01.1992

150100083

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Ābelītes”

Zemnieku saimniecība

ĀBELĪTES

ZEM

09.06.1992

150100448

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ābelītes”

ĀBELĪTES

ZEM

30.09.1992

460100221

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Ābelītes”

4429

Zemnieku saimniecība

ĀBELĪTES

ZEM

16.03.1993

900100965

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Ābelītes”

3253

Akciju sabiedrība

ĀBELĪTES

AS

27.01.1994

000317629

Rīga, Merķeļa iela 13

1050

Zemnieku saimniecība

ĀBELĪTES

ZEM

28.09.1994

150101455

Krāslavas rajons, Asūnes pagasts, ”Ābelītes”

Zemnieku saimniecība

ĀBELĪTES

ZEM

30.04.1997

150101891

Preiļu rajons, Saunas pagasts, Obrezi, ”Ābelītes”

5332

Zemnieku saimniecība

ĀBEĻNIEKI

ZEM

27.04.1992

900100284

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Ābeļnieki”

Kooperatīvā sabiedrība

ĀBEĻNIEKI

KB

29.12.1994

210301434

Liepājas rajons, Priekule, Dzirnavu iela 1–19

3434

Zemnieku saimniecība

ĀBOLI

ZEM

09.07.1992

150100512

Daugavpils rajons, Subate, ”Āboli”

5471

Zemnieku saimniecība

ĀBOLI

ZEM

06.11.1992

740400572

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Āboli”

Alūksnes rajona Mārkalnes pagasta 

zemnieku saimniecība

ĀBOLI

ZEM

30.04.1992

320100650

Alūksnes rajons, Mārkalnes pagasts, ”Āboli”

4351

Alūksnes rajona Mārkalnes pagasta 

zemnieku saimniecība

ĀBOLI

ZEM

24.10.1994

320101394

Alūksnes rajons, Mārkalnes pagasts, ”Āboli”

4351

Zemnieku saimniecība

ĀBOLIŅI

ZEM

19.02.1992

150100129

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Āboliņi”

5439

Zemnieku saimniecība

ĀBOLIŅI

ZEM

07.05.1992

010100069

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Āboliņi”

2154

Zemnieku saimniecība

ĀBOLIŅI

ZEM

14.07.1992

150100521

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Āboliņi”

Zemnieku saimniecība

ĀBOLIŅI

ZEM

25.09.1992

010100229

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Āboliņi”

Zemnieku saimniecība

ĀBOLIŅI

ZEM

05.12.1992

590100074

Krāslavas rajons, Asūnes pagasts, Kriņica

Zemnieku saimniecība

ĀBOLNIEKI

ZEM

22.05.1992

900100468

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Ābolnieki”

3260

Zemnieku saimniecība

ĀBOLNIEKI

ZEM

30.03.1993

900100987

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Ābolnieki”

3260

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀDERE

SIA

02.03.1993

870200092

Aizkraukles rajons, Jaunjelgava, Meža iela 4

5134

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀDERE

SIA

19.05.1993

710200155

Madona, Rīgas iela 2a

4801

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀDERE

SIA

16.08.1995

410300966

Valmiera, Rubenes iela 36–82

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ADK

SIA

16.05.1996

000329440

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Valdlauči, 

Izstāžu komplekss ”Rāmava”

1076

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ADK

SIA

08.11.1996

410301147

Limbažu rajons, Ainaži, Krišjāņa Barona iela 7/1–4

4035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGA

SIA

08.10.1991

210300170

Liepāja, Rožu laukums 5/6

3401

SIA

AGA

SIA

04.05.1992

000306851

Rīga, Katrīnas iela 5

1045

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGATE

SIA

22.03.1993

210300746

Liepājas rajons, Grobiņas pagasts, ”Iļģi”

3430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGATE

SIA

23.08.1993

410300387

Valmiera, Andreja Upīša iela 8

4201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀGENS

SIA

30.09.1991

000302414

Rīga, Friča Brīvzemnieka iela 1

1046

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀGENS

SIA

12.05.1992

010305053

Rīga, Āgenskalna iela 29

1046

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGRA

SIA

10.07.1991

390300006

Valkas rajons, Smiltene, Dārza iela 12b

4729

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGRA

SIA

28.03.1996

240300644

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 122

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGRO

SIA

30.06.1992

170300398

Jelgavas rajons, Cenu pagasts, Rubeņu ceļš 50

3002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGRO

SIA

12.04.1993

900300195

Talsu rajons, Stende, Stacijas iela 25

3257

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGRO

SIA

15.04.1993

950300403

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Pauči”

4100

Akciju sabiedrība

AGROAPGĀDE

AS

23.09.1991

000302769

Rīga, Maskavas iela 451

1063

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA

AGROAPGĀDE

SIA

30.10.1992

770300179

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, Aglonas stacija, Krasta iela 8

5329

Sabiedrība

AGROSERVISS

SIA

02.05.1991

950300008

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, Priekuļi, Selekcijas iela 6

4126

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGROSERVISS

SIA

14.05.1991

000300364

Rīga, Ojāra Vācieša iela 11

1004

SIA

AGROSERVISS

SIA

30.11.1992

510300252

Dobele, Spodrības iela 11

3701

SIA

AGROTEHNIKA

SIA

20.07.1993

460300186

Gulbenes rajons, Beļavas pagasts, Sīļi, Brīvības iela 99

4409

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AGROTEHNIKA

SIA

19.07.1994

610300441

Kuldīga, Īsā iela 2

3300

SIA

AGS

SIA

11.11.1992

000310089

Cēsis, Ata Kronvalda iela 40

4100

SIA

AGS

SIA

07.12.1995

000204066

Tukuma rajons, Kandava, Liepu iela 11–6

3120

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AHĀTS

SIA

15.01.1993

920300263

Tukums, Meža iela 4–44

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AHĀTS

SIA

06.04.1993

240300370

Rēzekne, Latgales iela 39

4600

SIA

AHĀTS

SIA

16.08.1993

360300345

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, Iecava, Tirgus iela 5–108

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIG

SIA

29.11.1991

000304152

Rīga, Kokles iela 18–5

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIG

SIA

05.10.1995

000326826

Jelgava, Pasta iela 36–58

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIGA

SIA

10.06.1992

010305381

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, Celtnieku iela 5/7

2123

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIGA

SIA

13.07.1992

000308268

Rīga, Stirnu iela 48–41

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIGA

SIA

10.02.1993

900300153

Ventspils, Enkuru iela 1a

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIGA

SIA

11.05.1993

210300841

Liepājas rajons, Durbe, Peldu iela 4

3440

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIGARI

SIA

09.12.1994

360300765

Jelgavas rajons, Platones pagasts, ”Aivji”

3021

Zemnieku saimniecība

AIGARI

ZEM

24.09.1997

000101003

Tukuma rajons, Jaunpils pagasts, ”Aigari”

3145

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIJA

SIA

26.03.1991

610300001

Kuldīgas rajons, Rudbāržu pagasts, Rudbārži, Jubilejas iela 5–9

3324

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIJA

SIA

20.11.1991

360200025

Bauska, Plūdoņa iela 14

3901

Dobeles rajona Auru pagasta 

zemnieku saimniecība

AIJAS

ZEM

09.03.1994

850101076

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Aijas”

3711

Dobeles rajona Auru pagasta 

zemnieku saimniecība

AIJAS

ZEM

14.04.1997

850101529

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Aijas”

3710

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AILE

SIA

31.07.1991

010301806

Rīgas rajons, Baloži, Titurgas iela 4–26

2128

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AILE

SIA

06.07.1992

000308178

Rīga, Zaļenieku iela 36

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AILE

SIA

03.11.1993

410300431

Rīga, Mellužu iela 1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AINA

SIA

10.03.1992

210300363

Liepāja, Kuldīgas iela 38–10

3410

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AINA

SIA

15.02.1993

240200276

Rēzeknes rajons, Nagļu pagasts, Nagļi

4631

SIA

AINA

SIA

11.05.1993

900200230

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Upnieki”

3297

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AINAS

SIA

28.09.1993

000315183

Rīgas rajons, Saulkrasti, Zvaigžņu iela 2

2160

Zemnieku saimniecība

AINAS

ZEM

31.01.1994

010100523

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Ainas”

Zemnieku saimniecība

AINAVA

ZEM

27.03.1995

150101695

Krāslavas rajons, Indras pagasts, ”Ainava”

5664

Zemnieku saimniecība

AINAVA

ZEM

05.06.1995

150101734

Daugavpils rajons, Maļinovas pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AINAVA

SIA

26.07.1995

240101284

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, Ilzeskalns, 3–5

4619

Zemnieku saimniecība

AINAVAS

ZEM

08.07.1992

150100505

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Ainavas”

Zemnieku saimniecība

AINAVAS

ZEM

13.01.1993

740400650

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Ainavas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIS

SIA

20.03.1992

000306372

Rīgas rajons, Salaspils, Ziedu iela 6

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIS

SIA

02.11.1995

120300673

Ventspils rajons, Ugāles pagasts, ”Brīvkalni”

3615

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AISMA

SIA

05.11.1991

000200392

Rīga, Kuldīgas iela 37–2

1083

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AISMA

SIA

05.07.1993

000313604

Rīga, Vaļņu iela 26

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIVA

SIA

01.06.1992

660300087

Limbaži, Rīgas iela 40

4000

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIVA

SIA

22.09.1992

340300074

Balvu rajons, Kubuļu pagasts, Fabrika

4566

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIVA

SIA

23.07.1993

360300331

Bauskas rajons, Rundāles pagasts, ”Dzirnupe”

3921

Zemnieku saimniecība

AIVA

ZEM

18.02.1994

010100542

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Aiva”

2154

Zemnieku saimniecība

AIZEZERI

ZEM

31.03.1992

150100233

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

AIZEZERI

ZEM

24.08.1992

240100680

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Ivgolova

Zemnieku saimniecība

AIZEZERI

ZEM

03.09.1992

740400474

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Aizezeri”

Zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

27.10.1992

740400541

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Aizkalni”

Zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

05.01.1993

150100758

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Aizkalni”

Zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

08.11.1994

680100483

Ludzas rajons, Zvirgzdenes pagasts, Lītavnieku c.

5721

Zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

19.11.1996

150101849

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Aizkalni”

5444

Valkas rajona Palsmanes pagasta 

zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

02.04.1992

390100114

Valkas rajons, Palsmanes pagasts, ”Aizkalni”

4724

Valkas rajona palsmanes pagasta 

zemnieku saimniecība

AIZKALNI

ZEM

02.04.1992

390100115

Valkas rajons, Palsmanes pagasts, ”Aizkalni”

Zemnieku saimniecība

AIZMEŽI

ZEM

29.10.1991

240100123

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, ”Aizmeži”

SIA

AIZMEŽI

SIA

02.08.1993

410200438

Valmiera, Annas iela 2–31

4200

Salacas pagasta zemnieku saimniecība

AIZMEŽI

ZEM

06.04.1992

660100264

Limbažu rajons, Salacas pagasts, ”Aizmeži”

4054

Salacas pagasta zemnieku saimniecība

AIZMEŽI

ZEM

07.07.1992

660100589

Limbažu rajons, Salacas pagasts, ”Aizmeži”

4054

Zemnieku saimniecība

AIZPURVI

ZEM

07.10.1994

410101689

Limbažu rajons, Staiceles lauku teritorija, ”Aizpurvi”

4041

Zemnieku saimniecība

AIZPURVI

ZEM

13.12.1994

150101556

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts, ”Aizpurvi”

Zemnieku saimniecība

AIZPURVI

ZEM

24.12.1996

150101853

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Aizpurvi”

5466

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIZSILS

SIA

21.06.1994

000320276

Dobeles rajons, Tērvetes pagasts, ”Blāzmas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIZSILS

SIA

02.09.1994

010313360

Rīga, Saulgožu iela 27/3–5

1055

Zemnieku saimniecība

AIZUPE

ZEM

16.12.1992

150100725

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Aizupe”

5450

Zemnieku saimniecība

AIZUPE

ZEM

16.02.1994

240101093

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, ”Aizupe”

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

AIZUPJI

ZEM

20.02.1992

610100084

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Aizupji”

3329

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

AIZUPJI

ZEM

14.03.1992

610100267

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Aizupji”

3314

Zemnieku saimniecība

AIZVĒJI

ZEM

10.10.1991

240100115

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, ”Aizvēji”

Zemnieku saimniecība

AIZVĒJI

ZEM

15.04.1992

900100236

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Aizvēji”

3262

Zemnieku saimniecība

AIZVĒJI

ZEM

11.05.1992

900100370

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Aizvēji”

3260

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AIZVĒJI

SIA

11.01.1993

000310994

Rīgas rajons, Saulkrastu lauku teritorija, Zvejniekciems, Rītupes iela 6

Zemnieku saimniecība

AIZVĒJI

ZEM

11.03.1994

010100549

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Aizvēji”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKA

SIA

10.12.1991

610300032

Kuldīga, Virkas iela 19

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKA

SIA

19.03.1993

170300610

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, ”Atvari”–3

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKA

SIA

10.08.1993

870300215

Aizkraukles rajons, Aizkraukles pagasts, Vecaizkraukle, Kalna iela 17

5102

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKA

SIA

16.11.1993

680300250

Ludzas rajons, Malnavas pagasts, Šnitki

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKĀCIJA

SIA

22.10.1993

360300367

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, Zālīte, Dārza iela 6

SIA

AKĀCIJA

SIA

08.12.1993

410300478

Limbažu rajons, Pāles pagasts, ”Kalmes”

4000

Zemnieku saimniecība

AKĀCIJAS

ZEM

15.04.1992

900100228

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Akācijas”

3260

Zemnieku saimniecība

AKĀCIJAS

ZEM

06.08.1992

240100661

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Putni, ”Akācijas”

Zemnieku saimniecība

AKĀCIJAS

ZEM

09.06.1994

010100586

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Akācijas”

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

04.12.1991

240100183

Rēzeknes rajons, Kantinieku pagasts, ”Akmentiņi”

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

26.02.1992

770100115

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Vecbeči, ”Akmentiņi”

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

11.03.1992

610100139

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Akmentiņi”

3320

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

12.08.1992

740400411

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Akmentiņi”

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

12.11.1992

010100279

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, ”Akmentiņi”

2150

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

02.11.1993

610101239

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Akmentiņi”

3295

Zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

17.01.1997

150101855

Preiļu rajons, Saunas pagasts, ”Gribusti”

5300

Balvu pagasta zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

15.12.1992

340100453

Balvu rajons, Balvu pagasts, Žaugupe

4501

Balvu pagasta zemnieku saimniecība

AKMENTIŅI

ZEM

19.03.1993

340100588

Balvu rajons, Balvu pagasts, ”Akmentiņi”

4501

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKMENTIŅŠ

SIA

14.11.1991

010200794

Rīga, Krūzes iela 32

1002

Individuālais uzņēmums

AKMENTIŅŠ

IND

14.12.1995

120200961

Talsu rajons, Sabile, Rīgas iela 3/5–12

3294

Zemnieku saimniecība

AKMEŅI

ZEM

23.07.1992

240100644

Rēzeknes rajons, Dekšāres pagasts, Stiukas, ”Akmeņi”

Zemnieku saimniecība

AKMEŅI

ZEM

21.12.1992

590100106

Krāslavas rajons, Krāslavas pagasts, Gribuļi

Zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

06.09.1991

240100087

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Īvuški

4622

Zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

20.03.1992

900100114

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Akmeņkalni”

3260

Zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

03.03.1994

610101315

Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, ”Akmeņkalni”

3306

Zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

07.03.1995

610101529

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Akmeņkalni”

3312

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

24.04.1992

610100714

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Akmeņkalni”

3306

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

24.04.1992

610100715

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Akmeņkalni”

3306

Vārves pagasta zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

29.06.1991

120100003

Ventspils rajons, Vārves pagasts, ”Akmeņkalni”

3622

Vārves pagasta zemnieku saimniecība

AKMEŅKALNI

ZEM

26.08.1993

120300386

Ventspils rajons, Vārves pagasts, Ventava

3622

Zemnieku saimniecība

AKMEŅLAUKI

ZEM

03.03.1992

240100341

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Stapuļi, ”Akmeņlauki”

Zemnieku saimniecība

AKMEŅLAUKI

ZEM

04.03.1993

900100954

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Akmeņlauki”

3270

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTI

SIA

30.04.1991

000300246

Rīga, Cēsu iela 31

1012

Zemnieku saimniecība

AKOTI

ZEM

08.09.1992

150100622

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Akoti”

5477

Zemnieku saimniecība

AKOTI

ZEM

22.02.1993

900100942

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Jāņsēta”

3284

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTS

SIA

17.09.1992

280300632

Jūrmala, Dubultu prospekts 11

2015

Kooperatīvā sabiedrība

AKOTS

KB

09.11.1992

010306949

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, Inciems, ”Lejaszāģeri”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTS

SIA

12.01.1993

660300156

Limbaži, Rūpniecības iela 1

4000

Kooperatīvā sabiedrība

AKOTS

KB

26.03.1993

920300316

Tukuma rajons, Zemītes pagasts, Grenči

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTS

SIA

24.05.1993

120300354

Ventspils rajons, Puzes pagasts, ”Ozoli”

3613

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTS

SIA

03.08.1993

900300255

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”SIA Akots”

3285

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKOTS

SIA

09.08.1994

610300446

Kuldīgas rajons, Skrundas lauku teritorija, p/n Antuļi

3307

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKSELS

SIA

19.04.1991

010300522

Rīga, Ģertrūdes iela 14

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKSELS

SIA

26.05.1992

210300470

Liepāja, Mežu iela 53–16

3405

SIA

AKSELS

SIA

10.08.1993

950200462

Cēsis, Piebalgas iela 81

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AKVA

SIA

19.06.1991

000301020

Rīga, Jaunciema gatve 320

1015

SIA

AKVA

SIA

05.09.1995

210301537

Liepāja, Klaipēdas iela 62/64

3401

SIA firma

ALANS

SIA

11.06.1992

010305383

Rīga, Kurzemes prospekts 17–49

1067

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

ALANS

SIA

19.08.1993

170300732

Jelgava, Ganību iela 62–41

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALBA

SIA

18.10.1991

460300009

Gulbene, Blaumaņa iela 56a

4401

SIA

ALBA

SIA

17.04.1996

210202261

Liepāja, Eduarda Tisē iela 77–12

3400

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

07.05.1992

900100324

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Alejas”

3264

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

29.07.1992

150100540

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Alejas”

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

29.10.1992

920100912

Tukuma rajons, Matkules pagasts, ”Alejas”

3132

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

03.02.1993

240100850

Rēzeknes rajons, Kantinieku pagasts, ”Alejas”

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

29.04.1993

240100941

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Haritonu c. ”Palejas”

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

15.07.1993

360101841

Bauskas rajons, Skaistkalnes pagasts, ”Kalnstrauti”

Individuālais uzņēmums

ALEJAS

IND

28.03.1994

610200220

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Dzintarzemes”

3284

Zemnieku saimniecība

ALEJAS

ZEM

21.02.1996

680100550

Ludzas rajons, Blontu pagasts, Mediševas c.

5706

Individuālais uzņēmums

ALEKS

IND

20.02.1991

240200003

Rēzekne, Kr.Barona iela 46

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALEKS

SIA

27.11.1991

000303842

Rīga, Malēju iela 14–1

1065

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALEKSANDRA

SIA

24.07.1991

000301629

Rīga, Palmu iela 6–40

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALEKSANDRA

SIA

31.08.1991

010302080

Rīga, Dzirnavu iela 42

1010

SIA

ALEKSIS

SIA

11.11.1992

000310069

Kuldīga, Pasta iela 5

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALEKSIS

SIA

20.11.1996

410301152

Valkas rajons, Smiltene, Baznīcas laukums 11

4729

Lazdukalna pagasta zemnieku saimniecība

ALEKŠSALA

ZEM

15.06.1992

340100249

Balvu rajons, Lazdukalna pagasts, ”Alekšsala”

4577

Lazdukalna pagasta zemnieku saimniecība

ALEKŠSALA

ZEM

01.12.1992

340100425

Balvu rajons, Lazdukalna pagasts, ”Alekšsala”

4577

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALENS

SIA

29.03.1994

000318804

Jūrmala, Talsu šoseja 56–26

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALENS

SIA

06.04.2000

150302450

Daugavpils rajons, Maļinovas pagasts, Bukšti

5459

Akciju sabiedrība

ALETA

AS

25.05.1993

000313101

Talsu rajons, Dundagas pagasts, Tūļi

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALETA

SIA

28.03.1994

410300608

Cēsis, Jāņa Poruka iela 49

4100

Akciju sabiedrība

ALFA

AS

01.02.1991

000300007

Rīga, Ropažu iela 140

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALFA

SIA

12.12.1991

680300033

Ludza, Lauku šķērsiela 6

5701

SIA

ALFA

SIA

04.08.1993

410300375

Valmiera, Siguldas iela 12–9

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALIANSE

SIA

25.10.1991

280300275

Jūrmala, Skolas iela 51b

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALIANSE

SIA

14.08.1992

740300255

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Lazdas” 1–12

5001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALIANSE

SIA

27.01.1993

240200267

Rēzeknes rajons, Dekšāres pagasts, Ikaunieki

4628

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA

ALISA

SIA

14.05.1991

010300888

Rīga, Bruņinieku iela 28–16

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALISA

SIA

27.04.1993

680300192

Ludzas rajons, Nukšas pagasts, Ņukši

5730

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALISA

SIA

20.06.1996

240300658

Rēzeknes rajons, Maltas pagasts, Malta, Stacijas iela 14

4630

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALKORS

SIA

29.04.1991

740200022

Ogre, Mālkalnes prospekts 17–19

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALKORS

SIA

04.11.1992

000309954

Rīga, Brīvības iela 405–34

1024

Zemnieku saimniecība

ALKSNĪŠI

ZEM

19.01.1993

240100840

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Bikava

Zemnieku saimniecība

ALKSNĪŠI

ZEM

18.04.1994

150101288

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Alksnīši”

Zemnieku saimniecība

ALKŠŅI

ZEM

26.02.1992

770100114

Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, Stabuļnīki, ”Alkšņi”

Zemnieku saimniecība

ALKŠŅI

ZEM

27.02.1992

740400042

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, Tome, ”Alkšņi”

Zemnieku saimniecība

ALKŠŅI

ZEM

05.06.1992

900100518

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Alkšņi”

Zemnieku saimniecība

ALKŠŅI

ZEM

18.03.1993

900100969

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Alkšņi”

3295

Zemnieku saimniecība

ALKŠŅI

ZEM

17.03.1995

240101251

Rēzeknes rajons, Rikavas pagasts, Mihalki

4650

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALLA

SIA

21.12.1992

240300303

Rēzekne, Jaunpleikšņu iela 13

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALLA

SIA

24.08.1993

280300907

Jūrmala, Tērbatas iela 46–37

2016

Zemnieku saimniecība

ALMA

ZEM

31.08.1993

590100201

Krāslavas rajons, Indras pagasts, Janeļeva

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALMA SIA

SIA

31.07.1992

360300116

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, ”Jaundedži”

3935

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALMA UN KO

SIA

27.03.2000

000348758

Rīga, Burtnieku iela 35–153

1084

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AlMa un Ko

SIA

09.03.2000

000348464

Rīgas rajons, Saulkrasti, Vidrižu iela 22b–6

2160

Alūksnes rajona Mālupes pagasta 

zemnieku saimniecība

ALODZENE

ZEM

05.05.1992

320100679

Alūksnes rajons, Mālupes pagasts, ”Alodzene”

4358

Alūksnes rajona Mālupes pagasta 

zemnieku saimniecība

ALODZENE

ZEM

28.08.1992

320100935

Alūksnes rajons, Mālupes pagasts, ”Alodzene”

4358

Alūksnes rajona Mālupes pagasta 

zemnieku saimniecība

ALODZENE

ZEM

16.09.1992

320100957

Alūksnes rajons, Mālupes pagasts, ”Alodzene”

4358

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALTA

SIA

25.04.1991

000200020

Rīga, Ventspils iela 63–1

1041

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA

ALTA

SIA

16.01.1992

010303684

Rīga, Ulbrokas iela 8–69

1021

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALTA

SIA

28.09.1992

170300462

Jelgava, Lielā iela 13

3001

SIA

ALTA

SIA

02.11.1994

610200274

Talsi, Krišjāņa Valdemāra iela 77

3200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALTUS

SIA

12.01.1994

010311220

Rīga, Sabiles iela 9–1

1046

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ALTUS

SIA

12.12.1995

210301582

Liepāja, Užavas iela 4–1

3405

SIA

ALVIS

SIA

08.06.1991

210300049

Liepāja, Dūņu iela 8

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Alvis SIA

SIA

09.11.1999

000346803

Rīga, Maltas iela 49–1

1057

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AĻINA

SIA

24.09.1992

010306380

Rīga, Biķernieku iela 244–2

1075

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AĻINA

SIA

02.12.1992

920300241

Tukums, Dārza iela 4/6–5

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AĻINA

SIA

21.05.1993

710300203

Madona, Jaunā iela 5

4801

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AMATNIEKS

SIA

21.05.1991

280300027

Jūrmala, Slokas iela 61b

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AMATNIEKS

SIA

12.06.1991

920300019

Tukums, Talsu iela 78

3101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AMATNIEKS

SIA

20.03.1992

870300082

Aizkraukle, ”Amatnieki”

5101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AMFORA

SIA

29.12.1994

000324088

Rīga, Lokomotīves iela 86–22

SIA

AMFORA

SIA

22.03.1996

000328770

Rīga, Zemes iela 4–16

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AMOSS

SIA

02.04.1993

010308805

Rīga, Saldus iela 2–3

1007

Individuālais uzņēmums

AMOSS

IND

01.11.1993

610200175

Kuldīga, Dzirnavu iela 4–4

3300

Zemnieku saimniecība

AMUĻI

ZEM

18.09.1992

900100743

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Amuļi”

3260

Zemnieku saimniecība

AMUĻI

ZEM

06.05.1994

150101307

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts, ”Amuļi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANASTASIJA

SIA

27.01.1992

000305466

Rīga, Braslas iela 27

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANASTASIJA

SIA

17.03.1992

010304350

Rīga, Augusta Dombrovska iela 44–17

1015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANDA

SIA

28.11.1991

240300099

Rēzeknes rajons, Stoļerovas pagasts, Stoļerova, 3–30

4642

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANDA

SIA

12.12.1991

660300029

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Gundegas”

4000

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANDRIS

SIA

16.09.1991

000302596

Rīga, Krišjāņa Barona iela 36–4

1011

Zemnieku saimniecība

ANDRIS

ZEM

06.10.1992

590100052

Krāslavas rajons, Grāveru pagasts, Jelinski

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANDRIS

SIA

06.05.1993

320200133

Alūksne, Vējakalna iela 12–1

4301

Cēsu rajona Stalbes pagasta 

zemnieku saimniecība

ANDRĪŠI

ZEM

14.11.1991

950100144

Cēsu rajons, Stalbes pagasts, ”Andrīši”

4151

Cēsu rajona Stalbes pagasta 

zemnieku saimniecība

ANDRĪŠI

ZEM

19.08.1996

410102379

Cēsu rajons, Stalbes pagasts

Skultes pagasta zemnieku saimniecība

ANIŅI

ZEM

22.09.1992

660100764

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Aniņi”

4025

Skultes pagasta zemnieku saimniecība

ANIŅI

ZEM

13.04.1993

660101180

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Aniņi”

4025

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANITA

SIA

19.03.1993

360200178

Bauskas rajons, Ceraukstes pagasts, ”Centrs”

3901

Individuālais uzņēmums

ANITA

IND

18.01.1994

610200202

Talsi, Dundagas iela 2–1

3200

SIA

ANNA

SIA

23.12.1991

390300035

Valka, Ausekļa iela 46–25

4700

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANNA

SIA

16.01.1992

010303683

Rīga, Caunes iela 10/2–26

1006

Individuālais uzņēmums

ANNA

IND

07.06.1994

610200241

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Tēraudi”

3287

Zemnieku saimniecība

ANNAS

ZEM

28.12.1992

240100809

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Čači, ”Annas”

Zemnieku saimniecība

ANNAS

ZEM

24.01.1994

240101081

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Greiškāni, ”Annas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANTARES

SIA

17.10.1991

010302675

Rīga, Aspazijas bulvāris 22–620

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANTARES

SIA

08.12.1992

680300113

Ludza, Latgales iela 43

5700

Zemnieku saimniecība

ANTIŅI

ZEM

01.04.1992

900100149

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Antiņi”

3280

Zemnieku saimniecība

ANTIŅI

ZEM

09.04.1992

150100277

Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, ”Antiņi”

5472

Zemnieku saimniecība

ANTIŅI

ZEM

18.05.1992

900100424

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Antiņi”

3281

Zemnieku saimniecība

ANTIŅI

ZEM

27.04.1993

900101040

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Antiņi”

3290

Zemnieku saimniecība

ANTIŅI

ZEM

17.06.1993

150100903

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

5466

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANTRA

SIA

05.03.1992

000306277

Rīga, Viestura prospekts 43–44

1005

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANTRA

SIA

12.03.1993

210300735

Liepāja, Piltenes iela 10–36

3405

SIA

ANVI

SIA

16.12.1994

000323559

Rīga, Emmas iela 1–24

1015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ANVI

SIA

26.02.1996

000328460

Rīga, Prūšu iela 3/3–25

1057

Zemnieku saimniecība

APARNIEKI

ZEM

20.04.1992

590100020

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Murānu s.

Zemnieku saimniecība

APARNIEKI

ZEM

31.07.1992

010100171

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, ”Aparnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APEKS

SIA

06.03.1991

010300096

Rīga, Viršu iela 11–20

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APEKS

SIA

16.07.1991

010301587

Rīga, Ganību dambis 17a–315

1026

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APGĀDE

SIA

15.12.1992

000310642

Rīga, Strenču iela 5

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APGĀDE

SIA

09.03.1993

460300130

Gulbenes rajons, Beļavas pagasts, Sīļi, Brīvības iela 97

4409

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APGĀDE

SIA

16.03.1993

920300305

Tukums, Zemītes iela 5

Pašvaldības uzņēmums

APGĀDE

PSV

26.10.1993

150300903

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

20.02.1992

770100101

Preiļu rajons, Silajāņu pagasts, Latviešu Balborži

Zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

19.10.1992

900100789

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Apiņi”

3253

Zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

14.03.1994

010100550

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Apiņi”

Zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

27.04.1994

150101296

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Apiņi”

5477

Zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

12.09.1995

610101633

Kuldīgas rajons, Īvandes pagasts, ”Apiņi”

3313

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APIŅI

SIA

06.11.1995

320101514

Alūksnes rajons, Apes lauku teritorija, ”Apiņi”

4337

Straupes pagasta zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

28.04.1992

950101010

Cēsu rajons, Straupes pagasts, ”Apiņi”

4152

Straupes pagasta zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

28.04.1992

950101032

Cēsu rajons, Straupes pagasts, ”Apiņi”

4152

Valmieras rajona Kocēnu pagasta 

zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

25.04.1994

410101513

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Apiņi”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta 

zemnieku saimniecība

APIŅI

ZEM

23.05.1994

410101567

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Apiņi”

4220

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APLIS

SIA

28.08.1992

010306138

Ogre, Grīvas prospekts 29–83

SIA

APLIS

SIA

21.04.1993

610300219

Kuldīgas rajons, Rumbas pagasts, Mežvalde, 7–11

SIA

APLIS

SIA

14.06.1995

000325628

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Cilīši”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APLIS

SIA

29.12.1995

000327835

Rīga, Aspazijas bulvāris 24

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

APMAIŅAS PUNKTS

SIA

23.04.1993

920300343

Tukums, Zemītes iela 5

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Apmaiņas punkts

SIA

19.03.1993

010308589

Rīgas rajons, Sigulda, Pulkveža Brieža iela 111 A

2150

Zemnieku saimniecība

APSĪTES

ZEM

12.08.1992

900100656

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Apsītes”

3285

Zemnieku saimniecība

APSĪTES

ZEM

01.11.1993

150100960

Krāslavas rajons, Aulejas pagasts, ”Apsītes”

Zemnieku saimniecība

APŠENIEKI

ZEM

01.12.1992

900100850

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Apšenieki”

3295

Zemnieku saimniecība

APŠENIEKI

ZEM

30.12.1993

010100511

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Apšenieki”

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

20.02.1992

770100103

Preiļu rajons, Pelēču pagasts, Putāni, ”Arāji”

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

07.04.1992

150100265

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Arāji”

5443

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

13.04.1992

900100218

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Arāji”

3281

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

27.04.1992

150100344

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Arāji”

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

04.05.1992

900100299

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Arāji”

3270

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

14.05.1992

240100540

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Poči, ”Arāji”

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

15.06.1992

749400318

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Arāji”

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

07.09.1995

610101631

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Arāji”

3312

Zemnieku saimniecība

ARĀJI

ZEM

24.10.1995

610101652

Kuldīgas rajons, Īvandes pagasts, ”Arāji”

3313

Kooperatīvā sabiedrība

ARĀJS

KB

22.04.1993

340300123

Balvu rajons, Tilžas pagasts, Tilža, Brīvības iela 5

4572

Kooperatīvā sabiedrība

ARĀJS

KB

30.11.1993

610300321

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Rojupe”

3264

SIA

ARĀJS

SIA

04.05.1994

410200802

Valmiera, Lodes iela 1

4201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARC

SIA

29.09.1992

000309359

Rīga, Tērbatas iela 88–68

1001

SIA

ARC

SIA

25.09.1998

410301508

Cēsis, Uzvaras bulvāris 4

4101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARDEKS

SIA

19.01.1995

000324382

Rīga, Slokas iela 23–1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARDEKS

SIA

22.01.1996

000328036

Rīga, Bruņinieku iela 92/2

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARES

SIA

23.07.1992

010305755

Rīga, Andreja Saharova iela 25–61

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARES

SIA

04.11.1997

540300596

Jēkabpils, Bebru iela 8–4

5205

Zemnieku saimniecība

ĀRES

ZEM

04.05.1992

010100062

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Āres”

2154

Zemnieku saimniecība

ĀRES

ZEM

18.05.1992

900100448

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Āres”

3292

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĀRES

SIA

27.05.1993

000313146

Rīga, Lielā iela 65–1

1016

Sabiedrība SIA

ARGA

SIA

14.08.1992

000308634

Jelgava, Pasta iela 18

3001

SIA

ARGA

SIA

28.05.1993

010309481

Rīga, Ēveles iela 10/12–13

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARGA

SIA

18.10.1993

010310550

Rīga, Sakas iela 25

1067

Rēzeknes individuālais uzņēmums

ARGO

IND

28.02.1991

240200005

Rēzeknes rajons, Maltas pagasts, Malta, Viļānu iela 36

4630

Rēzeknes SIA

ARGO

SIA

18.05.1992

240300208

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 166

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARKA

SIA

28.01.1993

540300235

Jēkabpils, Jaunā iela 24–9

5201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARKA

SIA

06.04.1993

920300327

Tukums, Zemītes iela 4b

3104

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARKA

SIA

04.05.1993

460300170

Gulbenes rajons, Jaungulbenes pagasts, Gulbītis

4420

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARKA

SIA

15.09.1994

150301115

Preiļi, Daugavpils iela 66–1

5301

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

ARKA

SIA

10.06.1991

000300704

Cēsis, Mazā Bērzaines iela 5

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

ARKA

SIA

04.08.1993

170300712

Jelgavas rajons, Ozolnieku pagasts, Ozolnieki, Kastaņu iela 4–9

Akciju sabiedrība

ARNO

AS

21.10.1992

000309698

Rīga, Bruņinieku iela 95/97

1009

Individuālais uzņēmums

ARNO

IND

01.03.1995

610200316

Talsi, Rīgas iela 7–7

3200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARSENĀLS

SIA

23.03.1991

010300208

Rīga, Jēkaba iela 24–9

1050

SIA

ARSENĀLS

SIA

28.10.1992

000309827

Rīga, Maskavas iela 433

1063

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARSENĀLS

SIA

19.03.1996

120300712

Ventspils, Pils iela 86/88

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARSIS

SIA

14.10.1994

000322203

Jelgava, Brīvības bulvāris 28–46

3004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARSIS

SIA

05.05.1995

000325423

Rīga, Pērnavas iela 47a–9

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARTA

SIA

01.10.1991

170300128

Jelgava, Dobeles šoseja 41a

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARTA

SIA

10.12.1993

150300937

Daugavpils, Akadēmiķa Graftio iela 29

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARTAVA

SIA

30.04.1991

010300664

Rīga, Bezdelīgu iela 12

1007

SIA

ARTAVA

SIA

15.07.1993

900300246

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Purmaļi” 5

3292

SIA

ARTAVS

SIA

01.10.1992

410300191

Valmieras rajons, Rūjiena, Rīgas iela 7

4240

Sabiedrība

ARTAVS

SIA

19.05.1995

410300931

Cēsu rajons, Amatas pagasts, ”Velmeri”

4141

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARTŪRS

SIA

18.02.1992

280300421

Jūrmala, Ventspils šoseja 10

2011

Zemnieku saimniecība

ARTŪRS

ZEM

31.05.1994

150101347

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Artūrs”

5443

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ARTŪRS

SIA

15.08.1995

000326278

Rīga, Dzelzavas iela 76–78

1082

Zemnieku saimniecība

ASARI

ZEM

24.10.1991

240100121

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, ”Asari”

Zemnieku saimniecība

ASARI

ZEM

05.06.1992

680100129

Ludzas rajons, Malnavas pagasts, Tipani

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASKO

SIA

10.04.1992

150200293

Daugavpils, Lāčplēša iela 10

5401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASKO

SIA

17.11.1993

360300393

Jelgava, Lielā iela 1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASNE

SIA

08.12.1992

540300176

Jēkabpils rajons, Salas pagasts, ”Gravāni”

5230

SIA

ASNE

SIA

10.03.1993

000311993

Rīga, Lielvārdes iela 139–56

1082

Zemnieku saimniecība

ASNI

ZEM

13.03.1992

010100023

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Asni”

Zemnieku saimniecība

ASNI

ZEM

14.03.1992

740400105

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Asni”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASSA

SIA

19.02.1992

010304066

Rīga, Aizkraukles iela 21

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASSA

SIA

06.07.1993

240300419

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, s.Ružina

4636

Komandītsabiedrība

ASTRA

KOM

18.07.1991

000300984

Rīga, Graudu iela 58

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ASTRA

SIA

24.09.1991

280300211

Jūrmala, Konkordijas iela 71–1

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ATARI

SIA

27.01.1992

010303784

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, Ādaži, Gaujas iela 27a

2164

Zemnieku saimniecība

ATARI

ZEM

16.03.1992

740400124

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Atari”

1082

Zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

18.09.1992

150100647

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Ataugas”

5466

Kooperatīvā sabiedrība

ATAUGAS

KB

01.02.1993

710300134

Madonas rajons, Sarkaņu pagasts, ”Ataugas”

4870

Zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

12.01.1994

150101096

Preiļu rajons, Jersikas pagasts, ”Ataugas”

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

25.03.1992

610100487

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Ataugas”

3314

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

08.02.1993

610101069

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Ataugas”

3314

Praulienas pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

27.06.1992

710100854

Madonas rajons, Praulienas pagasts, ”Ataugas”

4825

Praulienas pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

16.07.1992

710100890

Madonas rajons, Praulienas pagasts, ”Ataugas”

4825

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

29.09.1992

770100554

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, Babri

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

ATAUGAS

ZEM

31.08.1993

770101046

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, Skrebeļi

Zemnieku saimniecība

ATMATAS

ZEM

10.08.1992

010100182

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Atmatas”

2154

Zemnieku saimniecība

ATMATAS

ZEM

09.02.1996

150101787

Krāslavas rajons, Piedrujas pagasts

Zemnieku saimniecība

ATMODAS

ZEM

03.03.1992

740400059

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Atmodas”

Zemnieku saimniecība

ATMODAS

ZEM

07.06.1993

010100460

Rīgas rajons, Sējas pagasts, ”Atmodas”

Zemnieku saimniecība

ATMODAS

ZEM

23.08.1993

000100055

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Atmodas”

Zemnieku saimniecība

ATMODAS

ZEM

04.11.1993

150100963

Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, Vārkava

Zemnieku saimniecība

ATMODAS

ZEM

09.06.1994

010100587

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Atmodas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ATPŪTA

SIA

02.05.1991

590300002

Krāslavas rajons, Dagda, Pasta iela 37

5674

SIA

ATPŪTA

SIA

22.06.1993

510300353

Dobeles rajons, Bērzes pagasts, Šķibe, 41

3712

SIA

ATSPOLE

SIA

26.11.1992

410300218

Valmieras rajons, Rūjiena, Skolas iela 10

4240

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ATSPOLE

SIA

28.08.1995

540200633

Madona, Saules iela 1a

4801

Zemnieku saimniecība

ATVARI

ZEM

15.10.1992

010100254

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Atvari”

Zemnieku saimniecība

ATVARI

ZEM

28.12.1992

900100886

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Atvari”

3281

Zemnieku saimniecība

ATVARI

ZEM

12.04.1993

900101008

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Atvari”

3297

Individuālais uzņēmums

ATVARI

IND

03.02.1994

610200206

Kuldīgas rajons, Raņķu pagasts, ”Atvari”

3323

Zemnieku saimniecība

ATVARI

ZEM

31.10.1995

610101654

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, ”Atvari”

3317

Zemnieku saimniecība

ATVASES

ZEM

11.03.1993

900100963

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Atvases”

3270

Zemnieku saimniecība

ATVASES

ZEM

22.02.1995

010100642

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Atvases”

2152

Alūksnes rajona Virešu pagasta

zemnieku saimniecība

ATVASES

ZEM

28.12.1992

320101063

Alūksnes rajons, Virešu pagasts, ”Atvases”

4355

Alūksnes rajona Virešu pagasta

zemnieku saimniecība

ATVASES

ZEM

21.04.1994

320101298

Alūksnes rajons, Virešu pagasts, ”Atvases”

4355

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUČI

SIA

21.08.1992

000308698

Jelgavas rajons, Sidrabenes pagasts, ”Auči”

Zemnieku saimniecība

AUČI

ZEM

18.10.1994

010100618

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Auči”

Zemnieku saimniecība

AUDĒJI

ZEM

02.11.1992

900100810

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Audēji”

3270

Zemnieku saimniecība

AUDĒJI

ZEM

22.11.1994

150101526

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Audēji”

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

AUDERI

ZEM

02.01.1992

210100039

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Auderi”

3452

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

AUDERI

ZEM

13.03.1996

210102230

Liepājas rajons, Medzes pagasts, ”AUDERI”

3461

Zemnieku saimniecība

AUDZĪTES

ZEM

24.04.1992

150100337

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Audzītes”

Zemnieku saimniecība

AUDZĪTES

ZEM

24.04.1992

150100335

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Audzītes”

Zemnieku saimniecība

AUGSTKALNI

ZEM

30.01.1992

150100311

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts

Zemnieku saimniecība

AUGSTKALNI

ZEM

20.10.1994

150101484

Krāslavas rajons, Bērziņu pagasts, ”Augstkalni”

Gulbenes rajona Jaungulbenes pagasta 

zemnieku saimniecība

AUGUĻI

ZEM

08.06.1992

460100165

Gulbenes rajons, Jaungulbenes pagasts, ”Auguļi”

4420

Gulbenes rajona Jaungulbenes pagasta 

zemnieku saimniecība

AUGUĻI

ZEM

09.03.1993

460100274

Gulbenes rajons, Jaungulbenes pagasts, ”Auguļi”

4420

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AURI

SIA

30.04.1991

010300671

Rīga, Rostokas iela 62–32

1029

Paju sabiedrība

AURI

PAJ

15.04.1992

510300098

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Bites”

3710

Individuālais uzņēmums

AURIKA

IND

26.01.1995

610200302

Kuldīga, Apšu iela 7

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AURIKA

SIA

07.12.1995

000327544

Rīga, Rītupes iela 34–66

1019

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUSEKLĪTIS

SIA

22.12.1992

920300250

Tukuma rajons, Tumes pagasts, Tume, Meža iela 3

3139

Akciju sabiedrība

AUSEKLĪTIS

AS

27.07.1994

010312998

Rīga, Bruņinieku iela 49

1011

Zemnieku saimniecība

AUSEKĻI

ZEM

11.07.1992

740400500

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Ausekļi”

5015

Zemnieku saimniecība

AUSEKĻI

ZEM

25.03.1993

900100981

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ausekļi”

3295

Zemnieku saimniecība

AUSEKĻI

ZEM

23.04.1993

360101782

Bauskas rajons, Īslīces pagasts, ”Ausekļi”

Zemnieku saimniecība

AUSEKĻI

ZEM

17.02.1994

610101306

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Ausekļi”

3312

Zemnieku saimniecība

AUSMA

ZEM

14.06.1991

240100038

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, ”Ausma”

4612

Zemnieku saimniecība

AUSMA

ZEM

17.03.1995

240101253

Rēzeknes rajons, Audriņu pagasts, Audriņi, Piemiņas iela 26

4611

Zemnieku saimniecība

AUSMAS

ZEM

26.04.1993

900101036

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ausmas”

3295

Zemnieku saimniecība

AUSMAS

ZEM

06.05.1993

150100868

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

13.12.1991

240100197

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Vecā Borisova

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

11.03.1992

740400088

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Austrumi”

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

11.03.1992

610100198

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Austrumi”

3320

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

12.03.1992

740400090

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Austrumi”

SIA

AUSTRUMI

SIA

21.12.1992

410300241

Valmieras rajons, Vecates pagasts

4211

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

28.10.1994

010100619

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Austrumi”

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

06.12.1994

150101540

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Austrumi”

5466

SIA

AUSTRUMI

SIA

31.03.1995

000203034

Rīgas rajons, Salaspils, Skolas iela 5/2–54

2121

Zemnieku saimniecība

AUSTRUMI

ZEM

28.02.1996

870101290

Madonas rajons, Bērzaunes pagasts, ”Austrumos”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUSTRUMS

SIA

14.04.1992

280300503

Jūrmala, Ceriņu iela 32/34–32

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUSTRUMS

SIA

22.09.1992

000309215

Rīga, Jeruzalemes iela 2/4–16

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUTO

SIA

23.09.1991

170300115

Jelgava, Meiju ceļš 42–58

3007

Kooperatīvā sabiedrība

AUTO

KB

16.06.1992

610300098

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, Valtaiķi

3317

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUTO

SIA

30.11.1992

950300291

Cēsis, Piebalgas iela 81

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUTO SIA

SIA

27.09.1991

610300018

Kuldīga, Kaļķu iela 38

3300

SIA

AUTODATI

SIA

29.12.1995

000327814

Rīga, Ezermalas iela 6

1014

SIA

AUTODATI

SIA

11.04.1996

210301641

Liepāja, Ganību iela 107

3411

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AUTOMIX

SIA

27.06.1994

000320325

Liepāja, Grīzupes iela 19–23

3402

SIA

AUTOMIX

SIA

17.12.1998

850300608

Jelgava, Loka maģistrāle 23–18

3001

Zemnieku saimniecība

AUZIŅAS

ZEM

31.05.1993

010100450

Rīgas rajons, Salas pagasts, ”Auziņas”

2105

Zemnieku saimniecība

AUZIŅAS

ZEM

15.06.1993

150100901

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Auziņas”

5441

Zemnieku saimniecība

AUZIŅAS

ZEM

08.11.1995

610101655

Kuldīgas rajons, Rudbāržu pagasts, ”Auziņas”

3324

Zemnieku saimniecība

AUZIŅI

ZEM

12.08.1992

150100568

Daugavpils rajons, Sventes pagasts, ”Auziņi”

Zemnieku saimniecība

AUZIŅI

ZEM

04.03.1993

900100948

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Auziņi”

3253

Individuālais uzņēmums

AUZIŅI

IND

02.08.1995

240200472

Rēzekne, Torņa iela 3–5

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVERS

SIA

29.01.1992

000304943

Rīga, Dammes iela 40–27

1069

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVERS

SIA

15.04.1993

010308969

Rīga, Priežu iela 2–66

1005

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

14.02.1992

590100010

Krāslavas rajons, Dagdas pagasts, Zabari

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

18.02.1992

150100122

Daugavpils rajons, Maļinovas pagasts, ”Avoti”

5459

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

19.02.1992

240100319

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Malta

4650

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

07.05.1992

900100353

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Avoti”

3260

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

29.10.1992

900100805

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Avoti”

3285

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

13.01.1993

150100760

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

27.03.1993

240100901

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Luciški

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

10.12.1993

150101024

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, ”Avoti”

5687

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

21.03.1994

240101105

Rēzeknes rajons, Audriņu pagasts, Vusari, ”Avoti”

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

14.11.1994

240101169

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, ”Avoti”

Zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

29.11.1994

150101528

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts, ”Avoti”

Gulbenes rajona Lizuma pagasta 

zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

07.10.1992

460100226

Gulbenes rajons, Lizuma pagasts, ”Avoti”

4425

Gulbenes rajona Lizuma pagasta 

zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

16.09.1994

320101378

Gulbenes rajons, Lizuma pagasts, ”Avoti”

4425

Padures pagasta zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

16.06.1992

610100807

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Avoti”

3321

Padures pagasta zemnieku saimniecība

AVOTI

ZEM

16.06.1992

610100824

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Avoti”

3321

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

02.03.1992

740400049

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Avotiņi”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

04.03.1992

900100075

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Avotiņi”

3281

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

18.03.1992

150100177

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Avotiņi”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

02.04.1992

150100224

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Jaunupes”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

27.04.1992

900100287

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Avotiņi”

3270

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

16.02.1993

740400669

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Avotiņi”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

22.04.1993

150100857

Daugavpils rajons, Sventes pagasts

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

20.05.1993

360101818

Bauskas rajons, Brunavas pagasts, ”Avotiņi”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

14.06.1993

150100900

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVOTIŅI

SIA

20.01.1994

850300302

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Avotiņi”

3710

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

15.03.1994

610101305

Kuldīgas rajons, Ēdoles pagasts, ”Avotiņi”

3310

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

02.02.1995

150101624

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Avotiņi”

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

27.02.1995

159101656

Preiļu rajons, Riebiņu pagasts, Sprindži

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

07.03.1995

150101668

Daugavpils rajons, Subate

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

18.05.1995

610101590

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Avotiņi”

3295

Zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

01.12.1995

150101772

Krāslavas rajons, Šķeltovas pagasts

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

02.11.1993

320101158

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Avotiņi”

4429

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

02.01.1995

320101425

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Avotiņi”

4429

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

25.02.1992

610100105

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Avotiņi”

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

08.12.1994

610101448

Kuldīgas rajons, Snēpeles pagasts, ”Avotiņi”

3328

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

14.08.1992

950101375

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Avotiņi”

4137

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

26.02.1993

950101702

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Avotiņi”

4137

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

09.06.1992

410100578

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Avotiņi”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

14.08.1992

410100696

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Avotiņi”

4220

Valmieras rajona Rencēnu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

10.03.1992

410100267

Valmieras rajons, Rencēnu pagasts, ”Avotiņi”

4232

Valmieras rajona Rencēnu pagasta

zemnieku saimniecība

AVOTIŅI

ZEM

17.02.1997

410102528

Valmieras rajons, Rencēnu pagasts

4232

Zemnieku saimniecība

AVOTNIEKI

ZEM

28.02.1992

740400046

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Avotnieki”

Kooperatīvā sabiedrība

AVOTNIEKI

KB

24.03.1993

610300189

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Avotnieki”

3322

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVOTS

SIA

16.05.1991

740300004

Ogre, Mālkalnes prospekts 14–81

5000

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVOTS

SIA

08.06.1992

240300222

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 121b

4600

Zemnieku saimniecība

AVOTS

ZEM

26.06.1992

150100479

Krāslavas rajons, Svariņu pagasts

SIA

AVOTS

SIA

11.08.1992

510300223

Dobele, Viestura iela 6a

3701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVOTS

SIA

01.10.1992

920200161

Tukuma rajons, Smārdes pagasts, ”Ataugas”

3133

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVOTS

SIA

05.09.1996

000330791

Rīga, Puškina iela 1a

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVVA

SIA

08.02.1994

150300982

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, Višķi–iela 1, 1–14

5480

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

AVVA

SIA

09.05.1994

000319506

Rīga, Ilūkstes iela 103/4

1082

Zemnieku saimniecība

BABRI

ZEM

14.09.1992

150100526

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts

5438

Zemnieku saimniecība

BABRI

ZEM

30.04.1996

150101806

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BAIBA

SIA

15.04.1992

010304718

Rīga, Gaujas iela 45–1a

Individuālais uzņēmums

BAIBA

IND

11.05.1994

610200234

Talsi, Strēlnieku iela 19

3200

Cēsu rajona Priekuļu pagasta

zemnieku saimniecība

BAIŽĒNI

ZEM

02.12.1991

950100190

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts

4126

Cēsu rajona Priekuļu pagasta

zemnieku saimniecība

BAIŽĒNI

ZEM

09.08.1993

950101877

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, ”Baižēni”

4126

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BAJĀRI

SIA

16.04.1992

740400218

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, Tome, ”Bajāri”

5030

Zemnieku saimniecība

BAJĀRI

ZEM

21.04.1992

900100248

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Bajāri”

3281

Zemnieku saimniecība

BAJĀRI

ZEM

21.05.1992

010100081

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Bajāri”

2154

Zemnieku saimniecība

BAJĀRI

ZEM

26.08.1992

900100677

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Bajāri”

3280

Zemnieku saimniecība

BAJĀRI

ZEM

16.11.1992

900100827

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Bajāri”

3285

Zemnieku saimniecība

BAJĀRI

ZEM

13.04.1993

010100397

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, ”Bajāri”

Paju sabiedrība

BĀKA

PAJ

24.03.1992

120300171

Ventspils, Loču iela 1

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĀKA

SIA

25.08.1992

280300617

Jūrmala, Vienības prospekts 25/3

2010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALGA

SIA

14.09.1991

740300049

Ogre, Zilokalnu prospekts 10–57

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALGA

SIA

12.08.1992

010305993

Rīga, Dumbrāja iela 25

Zemnieku saimniecība

BĀLIŅI

ZEM

06.03.1992

900100081

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Bāliņi”

3287

Zemnieku saimniecība

BĀLIŅI

ZEM

12.05.1994

150101319

Preiļu rajons, Aglonas pagasts, ”Bāliņi”

Saldus rajona Kursīšu pagasta

zemnieku saimniecība

BĀLIŅI

ZEM

23.04.1993

850100924

Saldus rajons, Kursīšu pagasts, ”Bāliņi”

3890

Saldus rajona Kursīšu pagasta

zemnieku saimniecība

BĀLIŅI

ZEM

11.04.1994

850101103

Saldus rajons, Kursīšu pagasts, ”Bāliņi”

3890

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALODIS

SIA

11.08.1992

010305966

Rīgas rajons, Baloži, Smilšu iela 2

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALODIS

SIA

27.08.1993

900300271

Talsu rajons, Rojas pagasts, Roja, Torņa iela 5–8

3264

Akciju sabiedrība

BALOŽI

AS

05.07.1991

000300951

Rīgas rajons, Baloži

2112

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

25.02.1992

240100327

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, Saukavīši

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

06.04.1992

900100172

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Baloži”

3290

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

09.11.1992

900100817

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Baloži”

3280

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

10.02.1993

010100348

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Baloži”

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

23.04.1993

740400716

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Baloži”

SIA

BALOŽI

SIA

26.04.1993

900200220

Talsu rajons, Dundagas pagasts, Dundaga, Andreja Upīša iela 11–4

3270

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

30.08.1993

590100195

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, Andiņi

Zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

10.12.1993

150101009

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, ”Baloži”

5687

Pelču pagasta zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

23.03.1992

610100465

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Baloži”

3322

Pelču pagasta zemnieku saimniecība

BALOŽI

ZEM

09.11.1995

610101657

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Baloži”

3322

Akciju sabiedrība

BALSTS

AS

31.08.1993

740300512

Rīga, Maskavas iela 250/12–27

SIA

BALSTS

SIA

20.02.1996

850300481

Dobele, Bērzes iela 30

3701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Balsts

SIA

13.03.1992

010304317

Rīga, Blaumaņa iela 32–7

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTA

SIA

15.03.1991

010300140

Rīga, Elizabetes iela 57a

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTA

SIA

25.03.1992

210300398

Liepāja, Republikas iela 18

3401

Zemnieku saimniecība

BALTAKMEŅI

ZEM

31.03.1992

900100148

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Baltakmeņi”

3260

SIA

BALTAKMEŅI

SIA

05.08.1992

410100677

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Baltakmeņi”

4221

Zemnieku saimniecība

BALTIJA

ZEM

24.01.1992

590100006

Krāslavas rajons, Kalniešu pagasts, Jaloveckaja Gora

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTIJA

SIA

30.03.1993

920300317

Tukums, Ābeļu iela 5

3100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTIJAS GRUPA

SIA

02.03.1993

000311850

Rīga, Balasta dambis 3

1081

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTIJAS GRUPA SIA

SIA

03.12.1993

000316657

Rīga, Matīsa iela 76/78

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

16.06.1992

900100560

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Baltiņi”

3253

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

04.03.1993

900100951

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Baltiņi”

3295

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

30.06.1993

590100184

Krāslavas rajons, Kalniešu pagasts, Baltiņa

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

05.07.1994

240101140

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Gribuļi, ”Baltiņi”

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

08.12.1994

150101545

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Baltiņi”

5466

Zemnieku saimniecība

BALTIŅI

ZEM

02.07.1996

000100717

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Baltiņi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTKRASTS

SIA

05.12.1991

000304547

Rīga, Dārzciema iela 60–330

1073

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BALTKRASTS

SIA

25.03.1992

240300179

Rēzekne, Latgales iela 87

4600

Raunas pagasta zemnieku saimniecība

BALTVILKI

ZEM

05.05.1992

950101063

Cēsu rajons, Raunas pagasts, ”Baltvilki”

4131

Raunas pagasta zemnieku saimniecība

BALTVILKI

ZEM

05.05.1992

950101072

Cēsu rajons, Raunas pagasts, ”Baltvilki”

4131

Zemnieku saimniecība

BALVAS

ZEM

25.03.1992

900100119

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Balvas”

Zemnieku saimniecība

BALVAS

ZEM

13.04.1992

150100289

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Balvas”

Rozentāles Jelgavas rajona

zemnieku saimniecība

BANDĒNI

ZEM

22.09.1992

170100478

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, ”Bandēni”

Rozentāles Jelgavas rajona

zemnieku saimniecība

BANDĒNI

ZEM

12.03.1993

170100635

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, ”Bandēni”

Akciju sabiedrība

BANGA

AS

08.07.1992

000308216

Talsu rajons, Rojas pagasts, Roja, Ostas iela 7

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BANGA

SIA

28.08.1993

680300245

Ludza, Latgales iela 238

5701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BANGAS

SIA

05.11.1992

360101556

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Bangas”

3910

Zemnieku saimniecība

BANGAS

ZEM

21.01.1994

150101128

Krāslavas rajons, Kaplavas pagasts, ”Bangas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BARKA

SIA

21.01.1993

120300294

Ventspils, Sarkanmuižas dambis 18–83

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BARKA

SIA

06.07.1993

900300233

Talsu rajons, Rojas pagasts, Roja, Ostas iela 7

3264

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĀRTA

SIA

05.12.1991

950200062

Cēsis, Vāveres iela 16–31

4101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĀRTA

SIA

19.10.1993

010310557

Rīga, Jaunrozes iela 13–50

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĀRTA

SIA

07.07.1995

000325872

Rīga, Elizabetes iela 23

Cēsu rajona Veselavas pagasta

zemnieku saimniecība

BAUSKAS

ZEM

06.12.1991

950100208

Cēsu rajons, Veselavas pagasts, ”Bauskas”

4116

Cēsu rajona Veselavas pagasta

zemnieku saimniecība

BAUSKAS

ZEM

07.02.1996

410102249

Cēsu rajons, Veselavas pagasts

Valsts uzņēmums

BAUSKAS 

LAUKTEHNIKA

VU

30.08.1991

000301756

Bauskas rajons, Īslīces pagasts, ”Rītausmas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BAUSKAS 

LAUKTEHNIKA

SIA

23.08.1993

360300347

Bauskas rajons, Īslīces pagasts, ”Lauktehnika”

3914

Liepājas rajona Virgas pagasta

zemnieku saimniecība

BAUŠENIEKI

ZEM

12.11.1992

210101694

Liepājas rajons, Virgas pagasts, ”Baušenieki”

3432

Liepājas rajona Virgas pagasta

zemnieku saimniecība

BAUŠENIEKI

ZEM

11.08.1994

210102115

Liepājas rajons, Virgas pagasts, ”Baušenieki”

3432

SIA

BEATE

SIA

22.01.1992

280300397

Rīga, Šķūņu iela 3

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEATE

SIA

25.02.1992

000305860

Rīga, Slokas iela 215–30

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEBRI

SIA

27.08.1992

010306113

Rīga, Aizvaru iela 5–1

1035

Zemnieku saimniecība

BEBRI

ZEM

22.03.1995

680100526

Ludzas rajons, Nirzas pagasts, Vonogi, ”Bebri”

5729

Zemnieku saimniecība

BEBRI

ZEM

08.08.1997

150101907

Krāslavas rajons, Šķaunes pagasts, ”Bebri”

5695

Alūksnes rajona Trapenes pagasta

zemnieku saimniecība

BEBRUPES

ZEM

19.03.1992

320100442

Alūksnes rajons, Trapenes pagasts, ”Bebrupes”

4348

Alūksnes rajona Trapenes pagasta

zemnieku saimniecība

BEBRUPES

ZEM

26.04.1996

320101559

Alūksnes rajons, Trapenes pagasts, ”Bebrupes”

4348

Zemnieku saimniecība

BEDRĪTES

ZEM

09.04.1992

900100202

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Bedrītes”

3283

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEDRĪTES

SIA

07.08.1992

660100665

Cēsis, Valmieras iela 21–3

4101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BELA

SIA

02.02.1993

010307931

Rīga, Maija iela 3–3

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BELA

SIA

24.02.1995

540300454

Jēkabpils, Tvaika iela 2

5205

Zemnieku saimniecība

BEMBERI

ZEM

21.04.1992

900100269

Talsu rajons, Strazdes pagasts, ”Bemberi”

3291

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEMBERI

SIA

23.05.1994

010312430

Rīgas rajons, Saulkrasti, Vidrižu iela 21

2160

Zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

10.03.1992

770100144

Preiļu rajons, Pelēču pagasts, Ārdava, ”Bērzi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

27.04.1992

900100288

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Bērzi”

3295

Zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

14.10.1992

900100773

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Bērzi”

3253

Zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

10.03.1993

150100796

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Bērzi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

01.02.1994

150101142

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Bērzi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĒRZI

SIA

13.04.1995

610300520

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Dālderi”

3322

Bērzkalnes pagasta kooperatīvā sabiedrība

BĒRZI

KB

28.04.1993

340300127

Balvu rajons, Bērzkalnes pagasts, Bērzkalne

4590

Bērzkalnes pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

01.02.1994

320101206

Balvu rajons, Bērzkalnes pagasts, ”Bērzi”

4590

Rēzeknes rajona Silmalas pagasta

zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

30.03.1992

240100385

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Lisovski, ”Bērziņi”

Rēzeknes rajona Silmalas pagasta

zemnieku saimniecība

BĒRZI

ZEM

30.04.1992

240100505

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Lisovski, ”Bērzi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

28.12.1991

240100233

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Lejas Ančupāni

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

18.02.1992

240100307

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Loči

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

16.03.1992

010100024

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Bērziņi”

2154

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

26.03.1992

150100206

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

27.03.1992

150100221

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

08.04.1992

900100188

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Bērziņi”

3280

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

14.04.1992

240100419

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

22.04.1992

740400227

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

12.06.1992

150100462

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

07.07.1992

150100504

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Bērziņi”

5450

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

14.08.1992

240100672

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, Plēšaunīki, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

10.09.1992

740400501

Ogres rajons, Meņģeles pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

15.03.1993

150100819

Daugavpils rajons, Demenes pagasts

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

23.03.1993

740400688

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

27.03.1993

240100900

Rēzeknes rajons, Ozolmuižas pagasts, Skujas

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

06.04.1993

010100389

Rīgas rajons, Mārupes pagasts, ”Bērziņi”

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

02.07.1993

740400767

Ogres rajons, Ogresgala pagasts

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

19.10.1993

610101222

Ventspils rajons, Popes pagasts, ”Bērziņi”

3614

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

27.09.1995

150101755

Krāslavas rajons, Robežnieku pagasts

Zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

12.12.1995

150101776

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

14.01.1992

320100185

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Bērziņi”

4350

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

05.08.1992

320100889

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Bērziņi”

4350

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

15.01.1992

340100031

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Bērziņi”

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

05.11.1992

340100401

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, Saksmale, ”Bērziņi”

4576

Jūrkalnes pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

08.12.1993

120100330

Ventspils rajons, Jūrkalnes pagasts, ”Bērziņi”

3626

Jūrkalnes pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

11.04.1994

120100396

Ventspils rajons, Jūrkalnes pagasts, ”Bērziņi”

3626

Umurgas pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

22.07.1992

660100625

Limbažu rajons, Umurgas pagasts, ”Bērziņi”

4004

Umurgas pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZIŅI

ZEM

12.05.1993

660101266

Limbažu rajons, Umurgas pagasts, ”Bērziņi”

4004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĒRZKALNE

SIA

01.04.1992

340300039

Balvu rajons, Bērzkalnes pagasts, Bērzkalne

4590

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNE

ZEM

23.08.1996

150101834

Krāslavas rajons, Krāslavas pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĒRZKALNI

SIA

18.12.1991

900300036

Talsu rajons, Valdemārpils, Ezera iela 1

3260

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

22.05.1992

900100471

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Bērzkalni”

3290

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

05.06.1992

900100530

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Bērzkalni”

3295

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

07.08.1992

740400389

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, ”Bērzkalni”

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

22.08.1992

590100031

Krāslavas rajons, Dagdas pagasts, ”Bērzkalni”

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

26.08.1992

150100592

Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, ”Bērzkalni”

5449

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

08.10.1992

010100246

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Bērzkalni”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BĒRZKALNI

SIA

15.04.1993

920300338

Tukuma rajons, Tumes pagasts, ”Bērzkalni”

3139

Zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

20.04.1993

150100853

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Bērzkalni”

Baltinavas pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

30.12.1992

340100511

Balvu rajons, Baltinavas pagasts, ”Bērzkalni”

4594

Baltinavas pagasta zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

23.02.1993

340100568

Balvu rajons, Baltinavas pagasts, ”Bērzkalni”

4594

Talsu rajona zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

24.11.1994

610101432

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Bērzkalni”

3292

Talsu rajona zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

28.11.1994

610101434

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Bērzkalni”

3285

Valkas rajona Zvārtavas pagasta

zemnieku saimniecība

BĒRZKALNI

ZEM

29.04.1993

390100503

Valkas rajons, Zvārtavas pagasts

4735

Valkas rajona Zvārtavas pagasta

kooperatīvā sabiedrība

BĒRZKALNI

KB

03.02.1994

390300230

Valkas rajons, Zvārtavas pagasts, ”Bērzkalni”

4735

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEST

SIA

19.03.1992

740300161

Jūrmala, Zemeņu iela 22

2008

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEST

SIA

22.04.1996

240200521

Rēzekne, Dārzu iela 80–24

4600

Sabiedrība

BETA

SIA

12.02.1992

950300105

Cēsis, Krišjāņa Valdemāra iela 13

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BETA

SIA

29.12.1995

000327838

Rīga, Pārslas iela 16–2

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BETONS

SIA

11.10.1991

410300065

Valmiera, Rīgas iela 24

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BETONS

SIA

08.02.1993

950300334

Cēsis, Robežu iela 2

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEVERĪNA

SIA

04.01.1993

660300154

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, Ozolaine

4000

SIA

BEVERĪNA

SIA

31.01.1996

000328148

Rīga, Ilūkstes iela 60–79

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEVERS

SIA

30.04.1997

410301237

Cēsis, Avotu iela 11

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BEVERS

SIA

20.05.1997

000334273

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Rūpes”

Zemnieku saimniecība

BĪČAS

ZEM

14.03.1992

610100271

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Bīčas”

3314

Zemnieku saimniecība

Bīčas

ZEM

16.06.1992

610100812

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Bīčas”

3314

Zemnieku saimniecība

BIĶERNIEKI

ZEM

27.10.1992

150100682

Daugavpils rajons, Biķernieku pagasts, ”Biķernieki”

Zemnieku saimniecība

BIĶERNIEKI

ZEM

23.03.1993

150100825

Daugavpils rajons, Biķernieku pagasts, ”Biķernieki”

Zemnieku saimniecība

BIĶERNIEKI

ZEM

24.01.1995

150101608

Daugavpils rajons, Biķernieku pagasts, ”Biķernieki”

Zemnieku saimniecība

BIĶERNIEKI

ZEM

21.02.1995

150101649

Daugavpils rajons, Biķernieku pagasts, ”Biķernieki”

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

BINKAS

ZEM

17.06.1992

850100522

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Binkas”

3875

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

BINKAS

ZEM

25.08.1995

850101290

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Binkas”

3875

Zemnieku saimniecība

BIRSTALAS

ZEM

10.12.1991

240100195

Rēzeknes rajons, Stoļerovas pagasts

Zemnieku saimniecība

BIRSTALAS

ZEM

01.06.1993

150100892

Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts

5449

Zemnieku saimniecība

BIRZES

ZEM

20.12.1991

240100224

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Biksinīki

Zemnieku saimniecība

BIRZES

ZEM

11.03.1992

740400081

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Birzes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BIRZES

SIA

26.06.1992

660300092

Limbažu rajons, Ainaži, Krišjāņa Barona iela 7/2–9

4035

Zemnieku saimniecība

BIRZES

ZEM

08.04.1993

740400705

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Birzes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BIRZES

SIA

15.11.1993

360300384

Bauskas rajons, Dāviņu pagasts, ”Birzes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BIRZES

SIA

26.06.1995

000100496

Tukuma rajons, Vānes pagasts, ”Birzes”

3131

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

BIRZGAĻI

ZEM

06.09.1994

610101395

Kuldīgas rajons, Ēdoles pagasts, ”Birzgaļi”

3310

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

BIRZGAĻI

ZEM

12.01.1995

610101486

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Birzgaļi”

3329

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

07.01.1992

150100087

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Birzītes”

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

07.05.1992

010100068

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Birzītes”

2135

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

19.06.1992

740400330

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Birzītes”

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

25.09.1992

010100230

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Birzītes”

2154

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

16.11.1993

000100150

Tukuma rajons, Tumes pagasts, ”Birzītes”

Zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

20.06.1997

000100943

Tukuma rajons, Zantes pagasts, ”Birzītes”

3134

Arāja zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

28.01.1992

920100024

Tukuma rajons, Jaunsātu pagasts, ”Birzītes”

Arāja zemnieku saimniecība

BIRZĪTES

ZEM

24.11.1992

920101108

Tukuma rajons, Jaunsātu pagasts, ”Birzītes”

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

10.09.1992

740400491

Ogres rajons, Meņģeles pagasts, ”Birznieki”

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

25.09.1992

740400519

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Birznieki”

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

24.12.1992

740400629

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Birznieki”

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

19.01.1993

900100909

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Birznieki”

3253

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

28.12.1993

610101277

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Birznieki”

3297

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

22.02.1994

610101312

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Birznieki”

3270

Zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

18.04.1995

610101567

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Birznieki”

3295

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

29.10.1992

340100395

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Birznieki”

4576

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

03.05.1993

340100616

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, Gabrāni, ”Birznieki”

4576

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

18.02.1992

610100077

Kuldīgas rajons, Rumbas pagasts, ”Birznieki”

3300

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

08.11.1994

610101420

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Birznieki”

3312

Nīkrāces pagasta zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

26.01.1992

610101051

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Kalniņi”

3320

Nīkrāces pagasta zemnieku saimniecība

BIRZNIEKI

ZEM

24.04.1992

610100696

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Birznieki”

3320

Zemnieku saimniecība

BIRZTALA

ZEM

30.01.1992

240100279

Rēzeknes rajons, Pušas pagasts, Čuksti

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BIRZTALA

SIA

23.11.1992

000310357

Rīga, Olaines iela 3–10

1055

Zemnieku saimniecība

BIRZTALA

ZEM

12.12.1992

680100237

Ludzas rajons, Līdumnieku pagasts, Babrova

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

03.12.1991

740400003

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Birztalas”

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

19.12.1991

240100207

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Putrīši

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

21.12.1991

920100006

Tukuma rajons, Džūkstes pagasts, ”Birztalas”

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

06.03.1992

150100145

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Birztalas”

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

01.04.1992

150100242

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

29.05.1992

010100090

Rīgas rajons, Salas pagasts, ”Birztalas”

2105

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

13.12.1993

150101041

Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts

5658

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

13.12.1993

150101038

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

27.01.1994

610101290

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Birztalas”

3281

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

07.04.1994

150101267

Preiļu rajons, Stabulnieku pagasts, ”Birztalas”

Zemnieku saimniecība

BIRZTALAS

ZEM

26.09.1996

150101838

Krāslavas rajons, Piedrujas pagasts, Patarnieki

5600

Rēzeknes rajona zemnieku saimniecība

BIRZTALIŅAS

ZEM

14.12.1994

240101194

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Bikava, ”Birztaliņas”

Rēzeknes rajona zemnieku saimniecība

BIRZTALIŅAS

ZEM

11.01.1995

240101211

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Keidāni, ”Birztaliņas”

Zemnieku saimniecība

BITENIEKI

ZEM

14.02.1992

900100033

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Bitenieki”

3285

Zemnieku saimniecība

BITENIEKI

ZEM

25.10.1994

150101493

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Bitenieki”

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

16.01.1992

240100260

Rēzeknes rajons, Dekšāres pagasts, Mālnieki, ”Bites”

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

11.03.1992

610100136

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Bites”

3320

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

03.08.1992

150100543

Daugavpils rajons, Tabores pagasts, ”Bites”

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

12.04.1993

900101006

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Bites”

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

08.06.1993

150100897

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

25.04.1995

150101717

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Bites”

zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

05.01.1997

000100810

Rīgas rajons, Salas pagasts, ”Bites”

2105

Cēsu rajona Priekuļu pagasta

zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

29.09.1992

950101478

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts

4126

Cēsu rajona Priekuļu pagasta

zemnieku saimniecība

BITES

ZEM

19.12.1994

410101802

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, ”Bites”

4126

Zemnieku saimniecība

BITĪTE

ZEM

24.09.1992

770100548

Preiļu rajons, Preiļu pagasts, Polockieši

Zemnieku saimniecība

BITĪTE

ZEM

06.01.1994

240101057

Rēzeknes rajons, Maltas pagasts, Garkalni

Zemnieku saimniecība

BITĪTE

ZEM

14.03.1995

240101245

Rēzeknes rajons, Feimaņu pagasts, Liska

4623

Zemnieku saimniecība

BITĪTES

ZEM

19.09.1991

240100095

Rēzeknes rajons, Ozolaines pagasts

Zemnieku saimniecība

BITĪTES

ZEM

12.08.1992

740400419

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Bitītes”

Paju sabiedrība

BITĪTES

PAJ

03.09.1992

010306203

Rīga, Ilūkstes iela 24–71

1082

Zemnieku saimniecība

BITĪTES

ZEM

18.02.1993

240100869

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Adamova

Zemnieku saimniecība

BITĪTES

ZEM

15.10.1993

360101861

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Bitītes”

Zemnieku saimniecība

BITĪTES

ZEM

25.10.1994

150101491

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, ”Bitītes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BLIKS

SIA

10.04.1991

010300406

Rīga, Aleksandra Čaka iela 32

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BLIKS

SIA

03.11.1993

010310664

Rīga, Malienas iela 76–73

1064

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BMB

SIA

28.09.1991

010302432

Rīga, Nēģu iela 7

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BMB

SIA

17.01.1992

000305338

Rīga, Dāliju iela 7

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BMB

SIA

10.04.1992

000306427

Rīga, Matīsa iela 49–5

1009

Zemnieku saimniecība

BOĶI

ZEM

28.05.1993

740400752

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Boķi”

SABIEDRĪBA AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU

BOĶI

SIA

01.02.1994

540100876

Jēkabpils rajons, Salas pagasts, ”Boķi”

5230

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BONA

SIA

13.03.1992

010304308

Rīga, Maskavas iela 10

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BONA

SIA

12.10.1993

010310508

Rīga, Valmieras iela 45–45

1009

Barkavas pagasta zemnieku saimniecība

BOZĒNI

ZEM

15.07.1992

710100885

Madonas rajons, Barkavas pagasts, ”Bozēni”

4834

Barkavas pagasta zemnieku saimniecība

BOZĒNI

ZEM

16.03.1993

710101193

Madonas rajons, Barkavas pagasts, ”Bozēni”

4834

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BRĀĻI

SIA

20.10.1992

210300593

Liepāja, Kungu iela 29

3401

SIA

BRĀĻI

SIA

20.04.1995

010315596

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Taubes”

Akciju sabiedrība

BRASLA

AS

08.08.1991

000301977

Rīga, Braslas iela 22

1035

Sabiedrība

BRASLA

SIA

12.03.1992

950300132

Cēsu rajons, Straupes pagasts, ”Gravas”

4152

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BRASLA

SIA

28.07.1993

010310091

Rīga, Katlakalna iela 10

1073

SIA

BRĀZMA

SIA

12.06.1991

010301261

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 76–3

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BRĀZMA

SIA

02.09.1994

210301275

Liepāja, Pasta iela 28–3

3401

Zemnieku saimniecība

BRENČI

ZEM

05.08.1992

740400383

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Brenči”

Zemnieku saimniecība

BRENČI

ZEM

08.07.1993

900101113

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Brenči”

3260

Zemnieku saimniecība

BRENČI

ZEM

18.02.1994

150102001

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Brenči”

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

BRĪDAKI

ZEM

15.07.1992

320100853

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Brīdaki”

4333

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

BRĪDAKI

ZEM

10.02.1993

320101075

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Brīdaki”

4333

Alūksnes rajona Ziemeru pagasta

zemnieku saimniecība

BRĪDAKI

ZEM

28.01.1992

320100212

Alūksnes rajons, Ziemeru pagasts, ”Brīdaki”

4334

Alūksnes rajona Ziemeru pagasta

zemnieku saimniecība

BRĪDAKI

ZEM

24.01.1996

320101532

Alūksnes rajons, Ziemeru pagasts, ”Brīdaki”

4334

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

24.02.1992

900100050

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Brieži”

3253

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

16.09.1992

900100735

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Brieži”

3292

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

12.01.1993

740400646

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Brieži”

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

15.04.1993

900101018

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Brieži”

3262

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

01.06.1995

150101720

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts

Zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

17.08.1995

610101624

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Brieži”

3285

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

13.01.1992

210100065

Liepājas rajons, Kalētu pagasts, ”Brieži”

3482

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

BRIEŽI

ZEM

19.02.1992

210100176

Liepājas rajons, Gramzdas pagasts, ”Brieži”

3486

Liepājas rajona Vaiņodes pagasta

zemnieku saimniecība

BRIEŽI–3

ZEM

13.04.1992

210100722

Liepājas rajons, Vaiņodes pagasts, ”BRIEŽI–3"

3435

Liepājas rajona Vaiņodes pagasta

zemnieku saimniecība

BRIEŽI–3

ZEM

10.09.1992

210101534

Liepājas rajons, Vaiņodes pagasts, ”BRIEŽI–3"

3435

Zemnieku saimniecība

BRIEŽUSALA

ZEM

28.06.1993

240101003

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, ”Briežu sala”

Zemnieku saimniecība

BRIEŽUSALA

ZEM

16.06.1994

240101136

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, ”Briežusala”

4618

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BRĪNUMS

SIA

25.06.1992

010305492

Rīga, Brīvības iela 234

Zemnieku saimniecība

BRĪNUMS

ZEM

02.12.1993

150100991

Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts

5658

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

09.04.1992

900100193

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Brīvnieki”

3295

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

07.05.1992

900100337

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Brīvnieki”

3262

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

20.07.1992

010100157

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Brīvnieki”

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

24.07.1992

010100167

Rīgas rajons, Inčukalna pagasts, ”Brīvnieki”

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

18.10.1993

610101220

Talsu rajons, Strazdes pagasts, ”Brīvnieki”

3291

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BRĪVNIEKI

SIA

27.05.1994

000100297

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Brīvnieki”

5041

Zemnieku saimniecība

BRĪVNIEKI

ZEM

06.02.1996

870101286

Aizkraukles rajons, Aizkraukles pagasts, ”Brīvnieki”

Zemnieku saimniecība

BRĪVUĻI

ZEM

18.09.1992

150100646

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Brīvuļi”

5466

Zemnieku saimniecība

BRĪVUĻI

ZEM

29.10.1992

740400549

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Brīvuļi”

Zemnieku saimniecība

BRĪVZEMNIEKI

ZEM

13.05.1992

900100400

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Brīvzemnieki”

3290

Zemnieku saimniecība

BRĪVZEMNIEKI

ZEM

17.02.1993

900100936

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Brīvzemnieki”

3253

Zemnieku saimniecība

BRŪKLĀJI

ZEM

27.08.1992

740400451

Ogres rajons, Meņģeles pagasts, ”Brūklāji”

Zemnieku saimniecība

BRŪKLĀJI

ZEM

30.11.1994

240101185

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, Dzeņagols, ”Brūklāji”

Liepājas rajona Gaviezes pagasta

zemnieku saimniecība

BRŪVEĻI

ZEM

08.05.1992

210100938

Liepājas rajons, Gaviezes pagasts, ”Brūveļi”

3431

Liepājas rajona Gaviezes pagasta

zemnieku saimniecība

BRŪVEĻI

ZEM

25.04.1994

210102085

Liepājas rajons, Gaviezes pagasts, ”Brūveļi”

3431

Zemnieku saimniecība

BRŪVERI

ZEM

16.10.1992

740400534

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Brūveri”

Zemnieku saimniecība

BRŪVERI

ZEM

09.06.1993

150100899

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Brūveri”

5443

Zemnieku saimniecība

BRŪVERI

ZEM

03.10.1994

900100004

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Brūveri”

3290

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BUKAS

SIA

25.03.1992

710100417

Madona, Saules iela 38–14

4801

Zemnieku saimniecība

BUKAS

ZEM

31.03.1992

150100236

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Bukas”

Cēsu rajona Kaives pagasta

zemnieku saimniecība

BUMBI

ZEM

08.12.1992

950101595

Cēsu rajons, Kaives pagasts, ”Bumbi”

4144

Cēsu rajona Kaives pagasta

zemnieku saimniecība

BUMBI

ZEM

20.03.1996

410102296

Cēsu rajons, Kaives pagasts

4144

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

BUNDZENE

ZEM

25.02.1992

320100330

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Bundzene”

4350

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

BUNDZENE

ZEM

17.08.1992

320100907

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Bundzene”

4350

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

BUNDZENE

ZEM

19.03.1999

410103004

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Bundzene”

4350

Zemnieku saimniecība

BURTNIEKI

ZEM

06.08.1992

900100643

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Burtnieki”

3281

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BURTNIEKI

SIA

10.08.1992

360101369

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Burtnieki”

3901

Zemnieku saimniecība

BURTNIEKI

ZEM

06.10.1992

150100666

Daugavpils rajons, Sventes pagasts, ”Burtnieki”

5473

Zemnieku saimniecība

BURTNIEKI

ZEM

28.10.1992

900100804

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Burtnieki”

3297

Zemnieku saimniecība

BURTNIEKI

ZEM

05.11.1992

150100688

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts

Zemnieku saimniecība

BURTNIEKI

ZEM

21.01.1993

150100763

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Burtnieki”

5441

SIA

BURTNIEKS

SIA

05.08.1992

410300170

Valmieras rajons, Matīšu pagasts, Matīši, Valmieras iela 12

4210

sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BURTNIEKS

SIA

13.05.1996

000329397

Rīga, Antonijas iela 4–4

1010

SIA

BŪVE

SIA

21.06.1991

000300835

Rīga, Berģu iela 44

1056

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BŪVE

SIA

11.02.1993

120300302

Ventspils, Kuldīgas iela 9

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BŪVE

SIA

04.08.1993

170300713

Jelgava, Lielā iela 18

Akciju sabiedrība

BŪVE A/S

AS

10.03.1994

000318442

Rīga, Ormaņu iela 26

1002

BŪVE k/s

KOM

26.03.1996

120300713

Ventspils, Kuldīgas iela 9

3600

Kooperatīvā sabiedrība

BŪVKOKS

KB

09.11.1992

950300275

Cēsu rajons, Raiskuma pagasts, ”Skujēni”

4100

SIA

BŪVKOKS

SIA

10.05.1995

410201338

Valmiera, Rūpniecības iela 34–1

4201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BŪVMATERIĀLI

SIA

29.09.1992

010306447

Rīga, 11.Novembra krastmala 31–225

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BŪVMATERIĀLI

SIA

18.02.1997

540200801

Aizkraukles rajons, Pļaviņas, Smilšu iela 31

5120

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

BŪVMEISTARS

SIA

12.03.1991

010300116

Rīga, Raņķa dambis 9

Akciju sabiedrība

BŪVMEISTARS

AS

10.09.1992

210300555

Liepājas rajons, Grobiņa, Lielā iela 28

3430

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

CAUNAS

ZEM

21.01.1993

850100837

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Caunas”

3852

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

CAUNAS

ZEM

20.07.1995

850101281

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Caunas”

3852

Zemnieku saimniecība

CAUNES

ZEM

15.06.1992

900100551

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Caunes”

3297

Zemnieku saimniecība

CAUNES

ZEM

30.10.1992

740400567

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Caunes”

Zemnieku saimniecība

CAUNES

ZEM

27.10.1995

150101762

Preiļu rajons, Ružonu pagasts

5329

Zemnieku saimniecība

CAUNES

ZEM

14.05.1996

150101808

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CAUNES

SIA

08.03.1999

540101687

Madonas rajons, Ļaudonas pagasts, ”Caunes”

4863

Zemnieku saimniecība

CELMI

ZEM

07.05.1992

900100318

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Celmi”

3262

Zemnieku saimniecība

CELMI

ZEM

18.05.1992

900100418

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Celmi”

3281

Zemnieku saimniecība

CELMI

ZEM

19.10.1992

010100258

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Celmi”

Zemnieku saimniecība

CELMI

ZEM

11.01.1994

150101093

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Celmi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

25.03.1992

740400167

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Celmiņi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

14.04.1992

740400214

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Celmiņi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

13.05.1992

900100383

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Celmiņi”

3270

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

01.10.1992

900100755

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Celmiņi”

3292

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

02.10.1992

740400523

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Celmiņi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

11.12.1992

740400607

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Celmiņi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

05.05.1993

360101803

Bauskas rajons, Brunavas pagasts, ”Celmiņi”

Zemnieku saimniecība

CELMIŅI

ZEM

06.06.1994

240101132

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, Steivanči

SIA

CELMS

SIA

08.09.1992

210300552

Liepājas rajons, Nīcas pagasts, ”Meža priedēs”

3473

SIA

CELMS

SIA

18.01.1994

410200583

Valmiera, Lodes iela 1a

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CELTNE

SIA

09.02.1991

010300023

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, Peltes, Pīlādžu iela 19

2150

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CELTNE

SIA

19.08.1992

610300114

Kuldīga, Ēdoles iela 56

3301

Paju sabiedrība

CELTNIEKS

PAJ

13.05.1992

340300059

Balvi, Bērzpils iela 67a

4500

Kooperatīvā sabiedrība

CELTNIEKS

KB

13.01.1993

710300125

Madonas rajons, Sarkaņu pagasts, Biksēre

4870

Kooperatīvā sabiedrība

CELTNIEKS

KB

01.03.1993

950300356

Cēsu rajons, Raiskuma pagasts, ”Skujēni”

4100

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

CEĻARĀJI

ZEM

12.03.1992

610100250

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Ceļarāji”

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

CEĻARĀJI

ZEM

14.03.1992

610100178

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Ceļarāji”

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

18.02.1992

240100315

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Pedeļi, ”Ceļmalas”

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

12.03.1992

770100153

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Indāni, ”Ceļmalas”

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

13.04.1992

900100220

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Ceļmalas”

3292

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

13.12.1992

590100096

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Trūļu s.

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

11.03.1993

150100835

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Ceļmalas”

5443

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

16.06.1994

150101375

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ceļmalas”

Zemnieku saimniecība

CEĻMALAS

ZEM

21.07.1994

150101400

Daugavpils rajons, Sventes pagasts, ”Ceļmalas”

5473

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

CENSOŅI

ZEM

19.12.1991

610100018

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Censoņi”

3321

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

CENSOŅI

ZEM

23.02.1995

610101521

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Censoņi”

3312

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CENTĪBA

SIA

12.02.1992

210300318

Liepāja, Zirņu iela 14

3411

SIA

CENTĪBA

SIA

25.02.1993

920300292

Tukuma rajons, Zemītes pagasts, Grenči

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CENTRS

SIA

20.05.1993

950300447

Cēsu rajons, Veselavas pagasts, ”Krustlejas”

4116

SIA

CENTRS

SIA

31.08.1993

610300264

Kuldīga, Planīcas iela 71

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CEPLIS

SIA

09.03.1992

010304229

Rīga, Aleksandra Čaka iela 56/2

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA

CEPLIS

SIA

26.06.1992

610300101

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Kaltiķi”

3322

SIA

CEPLIS

SIA

26.01.1993

510300277

Dobeles rajons, Lielauces pagasts, ”Ceplis”

3723

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CEPLIS

SIA

08.03.1993

950300367

Cēsu rajons, Vecpiebalgas pagasts, Vecpiebalga, Alauksta iela 7

4122

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CEPLIS

SIA

23.01.1996

000328052

Rīgas rajons, Salaspils, Miera iela 3

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CEPLĪŠI

SIA

25.05.1993

540400701

Jēkabpils rajons, Salas pagasts, Sala, Alejas iela 8

5230

Zemnieku saimniecība

CEPLĪŠI

ZEM

27.10.1993

610101229

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Ceplīši”

3280

Zemnieku saimniecība

CEPLĪŠI

ZEM

13.04.1995

610101566

Kuldīgas rajons, Rendas pagasts, ”Ceplīši”

3319

Zemnieku saimniecība

CEPĻI

ZEM

23.04.1993

740400723

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Cepļi”

Zemnieku saimniecība

CEPĻI

ZEM

29.06.1995

610101601

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Cepļi”

3295

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CERĪBA

SIA

16.04.1991

010300451

Rīga, Ganību dambis 30a

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CERĪBA

SIA

25.01.1992

240200155

Rēzekne, Ausekļa iela 21

4600

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

31.01.1992

240100291

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, Piļcinova, ”Cerība”

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

25.02.1992

770100113

Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, Mazie Klapari

SIA

CERĪBA

SIA

28.04.1992

950300180

Cēsu rajons, Nītaures pagasts, ”Elkšņi”

4112

Paju sabiedrība

CERĪBA

PAJ

27.05.1992

000307650

Rīga, Miera iela 19–3

1001

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

12.10.1992

150100671

Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, ”Cerība”

5472

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

26.02.1993

150100782

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Cerība”

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

12.03.1993

240100883

Rēzeknes rajons, Audriņu pagasts, ”Cerība”

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

21.07.1993

240101019

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Vecstašuļi

Zemnieku saimniecība

CERĪBA

ZEM

27.03.1995

240101263

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Guriliöki

Firma SIA

CERĪBA–L

SIA

27.05.1992

010305237

Rīga, Viļānu iela 6

1003

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

CERĪBA–L

SIA

28.07.1993

010310105

Rīga, Dzirciema iela 23

1083

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

25.02.1992

740400027

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Cerības”

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

02.04.1992

900100160

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Cerības”

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

13.05.1992

900100399

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Cerības”

3281

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

30.06.1992

150100482

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Cerības”

5477

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

01.12.1992

150100710

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

5400

Zemnieku saimniecība

CERĪBAS

ZEM

17.02.1993

900100940

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Cerības”

3270

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

05.12.1991

240100189

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Skobuļnīki

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

11.12.1991

770100001

Preiļu rajons, Upmalas pagasts, Upes Čeirāni

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

29.01.1992

150100111

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Ceriņi”

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

06.05.1992

150100379

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ceriņi”

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

12.06.1992

150100464

Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, ”Ceriņi”

5472

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

20.06.1992

900100569

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ceriņi”

3295

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

01.09.1992

900100698

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Ceriņi”

3270

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

14.09.1992

900100733

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ceriņi”

3295

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

17.09.1992

150100643

Daugavpils rajons, Maļinovas pagasts

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

27.10.1992

150100680

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Ceriņi”

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

22.12.1992

150100739

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

24.03.1993

159100835

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

17.01.1994

150101110

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Ceriņi”

5400

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

11.05.1994

240101124

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, Lipuški

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

25.05.1994

150101331

Preiļu rajons, Stabulnieku pagasts, ”Ceriņi”

Zemnieku saimniecība

CERIŅI

ZEM

25.11.1994

150101533

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Ceriņi”

5443

Zemnieku saimniecība

CERIŅU MĀJAS

ZEM

04.02.1992

240100292

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, ”Ceriņi”

Zemnieku saimniecība

CERIŅU MĀJAS

ZEM

22.06.1993

770100967

Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, Piliški

Tukuma rajona Jaunpils pagasta

zemnieku saimniecība

CĒRPI

ZEM

10.12.1993

000100170

Tukuma rajons, Jaunpils pagasts, ”Cērpi”

Tukuma rajona Jaunpils pagasta

zemnieku saimniecība

CĒRPI

ZEM

03.08.1995

000100513

Tukuma rajons, Jaunpils pagasts, ”Cērpi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CHARTERHANSA

RĪGA

SIA

21.08.1991

000301369

Rīga, Balasta dambis 1

1048

Komandītsabiedrība

CHARTERHANSA 

RĪGA K/S

KOM

21.01.1999

000342770

Rīga, Balasta dambis 1

1048

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIEDRS

SIA

13.11.1995

000327259

Rīga, Stendes iela 5–28

1046

SIA

CIEDRS

SIA

27.02.1996

210301618

Liepāja, Ģenerāļa Baloža iela 20–5

3402

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIELAVA

SIA

23.04.1991

010300560

Rīga, Krāsotāju iela 6

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIELAVA

SIA

08.01.1993

540300213

Jēkabpils, Rīgas iela 175

5202

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIELAVA

SIA

05.02.1993

000310460

Rīga, Pavasara gatve 2–133

1082

Zemnieku saimniecība

CIELAVAS

ZEM

27.03.1992

900100145

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Cielavas”

3262

Zemnieku saimniecība

CIELAVAS

ZEM

15.12.1992

900100863

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Cielavas”

3297

Zemnieku saimniecība

CIELAVAS

ZEM

15.08.1997

150101910

Preiļu rajons, Saunas pagasts

5323

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

CIELAVAS

ZEM

20.03.1992

850100151

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Cielavas”

3876

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

CIELAVAS

ZEM

16.12.1992

850100805

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Cielavas”

3876

Zemnieku saimniecība

CIELAVIŅAS

ZEM

22.04.1992

010100045

Rīgas rajons, Daugmales pagasts, ”Cielaviņas”

2124

Zemnieku saimniecība

CIELAVIŅAS

ZEM

14.07.1992

150100531

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Cielaviņas”

Zemnieku saimniecība

CIELAVIŅAS

ZEM

09.03.1995

610101535

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Cielaviņas”

3280

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIGORIŅI

SIA

12.02.1992

660100066

Limbažu rajons, Lēdurgas pagasts, ”Cigoriņi”

4012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CIGORIŅI

SIA

27.12.1994

000323908

Rīga, Aspazijas bulvāris 24–312

Sabiedrība

CINIS

SIA

19.01.1993

950300324

Cēsis, Loka iela 1–33

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CINIS

SIA

30.08.1993

240300447

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 178–81

4600

Zemnieku saimniecība

CIRĪŠI

ZEM

06.01.1993

900100899

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Cirīši”

3295

Zemnieku saimniecība

CIRĪŠI

ZEM

01.11.1994

150101500

Preiļu rajons, Aglonas pagasts, ”Cirīši”

Zemnieku saimniecība

CIRŠI

ZEM

10.04.1992

740400205

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Cirši”

Zemnieku saimniecība

CIRŠI

ZEM

01.02.1994

150101143

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Cirši”

5462

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

23.05.1991

240100022

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts

4625

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

04.02.1992

150100116

Daugavpils rajons, Maļinovas pagasts

5439

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

20.02.1992

770100102

Preiļu rajons, Silajāņu pagasts, Sudari, ”Cīrulīši”

SIA

CĪRULĪŠI

SIA

05.03.1992

410100242

Valmieras rajons, Rencēnu pagasts, ”Cīrulīši”

4231

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

27.03.1992

010100032

Rīgas rajons, Daugmales pagasts, ”Cīrulīši”

2124

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

09.07.1992

150100510

Daugavpils rajons, Salienas pagasts, ”Cīrulīši”

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

09.09.1992

150100625

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Cīrulīši”

5466

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

07.10.1992

900100765

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Cīrulīši”

3290

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

11.12.1992

010100298

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Cīrulīši”

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

08.04.1993

150100843

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Cīrulīši”

5443

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

29.04.1993

240100940

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, Micāni, ”Cīrulīši”

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

21.12.1993

150101078

Preiļu rajons, Sīļukalna pagasts, Sīļukalns

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

25.02.1994

150102011

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Cīrulīši”

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

28.02.1994

610101309

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Cīrulīši”

3322

Zemnieku saimniecība

CĪRULĪŠI

ZEM

01.06.1994

010100581

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Cīrulīši”

2125

Zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

15.02.1991

410100001

Valmieras rajons, Ramatas pagasts, ”Cīruļi”

4216

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CĪRUĻI

SIA

13.04.1992

170300324

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, Staļģene

Zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

29.04.1992

900100296

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Cīruļi”

3290

Zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

30.10.1992

740400562

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Cīruļi”

Zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

03.05.1993

590100153

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, Sloboda

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

02.01.1992

210100032

Liepājas rajons, Priekules pagasts, ”Cīruļi”

3434

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

CĪRUĻI

ZEM

19.02.1992

210100180

Liepājas rajons, Gramzdas pagasts, ”Cīruļi”

3486

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CLASSIC

SIA

17.01.1992

280300386

Jūrmala, Skolas iela 27a–29

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CLASSIC

SIA

10.03.1992

210300359

Liepāja, Ēdoles iela 22a

3410

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

CLASSIC

SIA

01.06.1999

120301240

Ventspils, Durbes iela 40

3600

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

ČAŅAS

ZEM

08.04.1994

610101333

Kuldīgas rajons, Rudbāržu pagasts, ”Čaņas”

3324

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

ČAŅAS

ZEM

31.08.1994

610101392

Kuldīgas rajons, Snēpeles pagasts, ”Čaņas”

3328

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ČESLAVS

SIA

07.07.1994

000320514

Jūrmala, Skolas iela 67–36

2016

SIA

ČESLAVS

SIA

06.11.1995

000327160

Rīga, Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela 9–46

1082

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

13.05.1992

900100392

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Čiekuri”

3270

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

30.05.1992

740400258

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Čiekuri”

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

07.07.1992

010100142

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Čiekuri”

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

25.08.1992

150100589

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

5466

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

19.01.1993

010100331

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Čiekuri”

Zemnieku saimniecība

ČIEKURI

ZEM

21.04.1993

900101022

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Čiekuri”

3295

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

D UN V

SIA

30.03.1993

920300319

Tukuma rajons, Kandava, Ozolu iela 11–42

3120

SIA

D UN V

SIA

11.03.1996

000328641

Rīga, Stūres iela 9–11

1055

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

D.K.

SIA

11.02.1993

170200424

Jelgava, Ausekļa iela 9

3001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

D.K.

SIA

18.05.1994

360300595

Jelgava, Viskaļu iela 78a

Zemnieku saimniecība

DĀBOLIŅI

ZEM

27.10.1992

740400537

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Dāboliņi”

Zemnieku saimniecība

DĀBOLIŅI

ZEM

02.03.1993

150100788

Daugavpils rajons, Subates lauku teritorija, ”Dāboliņi”

Valkas rajona Plāņu pagasta

zemnieku saimniecība

DAIBES

ZEM

02.04.1992

390100154

Valkas rajons, Plāņu pagasts, ”Daibes”

Valkas rajona Plāņu pagasta

zemnieku saimniecība

DAIBES

ZEM

19.07.1994

410101610

Valkas rajons, Plāņu pagasts, ”Daibes”

4727

Zemnieku saimniecība

DAILE

ZEM

06.12.1993

150101002

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, ”Daile”

5687

Akciju sabiedrība

DAILE

AS

30.06.1994

000320395

Rīga, Bruņinieku iela 117

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DAILE SIA

SIA

21.08.1992

610300115

Kuldīga, Pilsētas laukums 7

3300

Zemnieku saimniecība

DAILES

ZEM

30.12.1992

010100321

Rīgas rajons, Babītes pagasts, ”Dailes”

Zemnieku saimniecība

DAILES

ZEM

14.04.1994

150101275

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Dailes”

5466

Zemnieku saimniecība

DAILES

ZEM

16.06.1994

150101374

Daugavpils rajons, Laucesas pagasts, ”Dailes”

SIA

DAINA

SIA

21.02.1991

210200026

Liepāja, Emīlijas iela 3

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DAINA

SIA

27.03.1991

000300079

Rīga, Kalēju iela 56

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀLDERI

SIA

27.12.1991

010303494

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, Nākotnes iela 1

2123

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

22.04.1992

240100438

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Zeltiņi, ”Dālderi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀLDERI

SIA

19.05.1992

210300461

Liepāja, Dzintaru iela 24–10

3401

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

21.05.1992

900100454

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Dālderi”

3270

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

18.08.1992

150100581

Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, ”Dālderi”

5449

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

29.10.1992

740400551

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dālderi”

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

16.07.1993

740400771

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Dālderi”

Sabiedrība

DĀLDERI

SIA

24.08.1993

950300491

Cēsis, Lenču iela 17

4100

SIA

DĀLDERI

SIA

28.10.1993

610300285

Kuldīgas rajons, Skrundas lauku teritorija, p/n Antuļi

3326

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀLDERI

SIA

30.09.1994

540101084

Madonas rajons, Aronas pagasts, ”Dālderi”

4847

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

27.09.1995

000100545

Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, ”Dālderi”

Zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

21.10.1996

150101842

Preiļu rajons, Upmalas pagasts, Vilcāni

5300

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

30.03.1993

770100818

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, Sīļu s.

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

DĀLDERI

ZEM

17.02.1998

150101942

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Dālderi”

5327

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DALS

SIA

11.09.1991

000302091

Rīga, Skujenes iela 2–1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DALS

SIA

19.09.1991

010302243

Rīga, Prūšu iela 3/6–45

1057

Zemnieku saimniecība

DAMBĪŠI

ZEM

27.02.1992

740400036

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dambīši”

5060

Zemnieku saimniecība

DAMBĪŠI

ZEM

12.08.1992

740400420

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Dambīši”

Zemnieku saimniecība

DAMBĪŠI

ZEM

13.12.1992

590100087

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Kurtišu s.

Zemnieku saimniecība

DAMBĪŠI

ZEM

11.04.1996

150101802

Preiļu rajons, Pelēču pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DANA

SIA

13.03.1993

240200290

Rēzekne, Kr.Barona iela 10

4600

Individuālais uzņēmums

DANA

IND

21.04.1994

610200229

Talsi, Raiņa iela 21–4

3200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DARBS

SIA

20.03.1991

010300180

Rīgas rajons, Carnikavas pagasts, d/s ”Kalngale”, dārza Nr. 224

2116

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DARBS

SIA

30.04.1991

740200025

Ogre, Ausekļa prospekts 7

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRTA

SIA

09.05.1991

010300821

Rīgas rajons, Sigulda, Mēness iela 4

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRTA

SIA

16.01.1992

000305330

Rīga, Dzelzavas iela 17

1084

Zemnieku saimniecība

DĀRZI

ZEM

15.04.1992

240100423

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, ”Dārzi”

Zemnieku saimniecība

DĀRZI

ZEM

27.12.1992

590100110

Krāslavas rajons, Šķeltovas pagasts, Slostovka

Zemnieku saimniecība

DĀRZI

ZEM

26.04.1994

150101295

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Dārzi”

5477

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRZI

SIA

25.07.1996

000330292

Rīga, Pērnavas iela 4

1012

Zemnieku saimniecība

DĀRZIŅI

ZEM

19.02.1992

150100130

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Dārziņi”

5439

Zemnieku saimniecība

DĀRZIŅI

ZEM

27.03.1992

900100128

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Dārziņi”

3253

Zemnieku saimniecība

DĀRZIŅI

ZEM

22.12.1992

740400625

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Dārziņi”

5065

Zemnieku saimniecība

DĀRZIŅI

ZEM

09.02.1993

010100347

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Dārziņi”

SIA

DĀRZIŅŠ

SIA

07.04.1993

920300329

Tukums, Kurzemes iela 4–1

3100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRZIŅŠ

SIA

27.04.1993

280300853

Jūrmala, Nometņu iela 9–64

2016

Zemnieku saimniecība

DĀRZNIEKI

ZEM

22.11.1991

240100162

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts

Zemnieku saimniecība

DĀRZNIEKI

ZEM

08.05.1992

740400308

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Dārznieki”

Zemnieku saimniecība

DĀRZNIEKI

ZEM

15.12.1992

010100302

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Dārznieki”

2125

Zemnieku saimniecība

DĀRZNIEKI

ZEM

20.05.1993

900101077

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Dārznieki”

Zemnieku saimniecība

DĀRZNIEKI

ZEM

09.11.1993

610101244

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Dārznieki”

3264

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRZS

SIA

02.03.1993

170300591

Jelgava, Dobeles šoseja 45a

3007

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĀRZS

SIA

13.04.1994

410200743

Valkas rajons, Smiltene, Rīgas iela 3–48

4729

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DATI

SIA

19.01.1993

540300227

Jēkabpils rajons, Salas pagasts, Sala, Susējas iela 11

5230

Akciju sabiedrība

DATI

AS

08.12.1995

000327559

Rīga, Ganību dambis 17a

1045

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DAUGAVA

SIA

25.06.1991

590300007

Krāslava, Rīgas iela 151–3

5601

SIA

DAUGAVA

SIA

17.07.1991

000301418

Valmiera, Rīgas iela 23

4201

Paju sabiedrība

DAUGAVA

PAJ

07.08.1991

000301905

Rīga, Višķu iela 2

1065

Zemnieku saimniecība

DAUGAVA

ZEM

24.01.1994

150101131

Preiļu rajons, Silajāņu pagasts, ”Daugava”

Kooperatīvā sabiedrība

DAUGAVA

KB

06.09.1995

150301422

Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts, Zapoļņiki

5600

Garāžu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

bezpeļņas organizācija

DAUGAVA–2

KB

05.04.1993

010308827

Rīga, Krustpils iela 64

1063

Garāžu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

DAUGAVA–2

KB

03.11.1995

150301458

Daugavpils, Nometņu iela 151

5400

Zemnieku saimniecība

DAUGAVIŅAS

ZEM

09.04.1992

150100279

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Daugaviņas”

Zemnieku saimniecība

DAUGAVIŅAS

ZEM

08.05.1992

150100390

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Daugaviņas”

5466

Zemnieku saimniecība

DAUGAVIŅAS

ZEM

07.11.1992

150100695

Daugavpils rajons, Sventes pagasts

5473

Zemnieku saimniecība

DAUGAVIŅAS

ZEM

25.10.1994

240101166

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Kraukļi

Zemnieku saimniecība

DAUGUĻI

ZEM

14.03.1992

740400117

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Dauguļi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DAUGUĻI

SIA

28.12.1992

010307535

Valmieras rajons, Dikļu pagasts, ”Amatnieki”

4225

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DAUGUĻI

SIA

30.03.1993

410300317

Valmiera, Georga Apiņa iela 16–55

4201

Zemnieku saimniecība

DEĢI

ZEM

07.02.1992

740400011

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Deģi”

Zemnieku saimniecība

DEĢI

ZEM

13.07.1992

900100592

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Deģi”

3297

Zemnieku saimniecība

DEKŠŅI

ZEM

07.09.1992

740400478

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Dekšņi”

Zemnieku saimniecība

DEKŠŅI

ZEM

18.05.1995

610101586

Kuldīgas rajons, Vārmes pagasts, ”Dekšņi”

3333

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DEKŠŅI

SIA

28.12.1996

000332308

Tukums, Lauku iela 3

3101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DELFĪNS

SIA

12.10.1992

170300481

Jelgava, Garozas iela 53

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DELFĪNS

SIA

12.01.1993

280300761

Jūrmala, Skolas iela 32a–22

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DELFĪNS

SIA

16.08.1993

010310299

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 63

SIA

DELTA

SIA

05.10.1992

510300237

Dobele, Bērzes iela 3

3701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DELTA

SIA

03.06.1993

920300370

Tukums, Rūpniecības iela 4

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DELTA

SIA

11.07.1994

120300514

Ventspils, Pils iela 57

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DEVIŅI

SIA

19.06.1993

010309737

Rīga, Mārupes iela 21–34

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DEVIŅI

SIA

10.05.1995

010315682

Rīga, Ezermalas iela 2/2–11

1006

SIA

DIKS

SIA

29.04.1992

000307288

Rīga, Brīvības iela 148

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DIKS

SIA

28.01.1993

210300674

Kuldīga, Pētera iela 6–2

3300

Zemnieku saimniecība

DĪĶI

ZEM

09.04.1992

900100191

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Dīķi”

3295

Zemnieku saimniecība

DĪĶI

ZEM

23.07.1992

900100610

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Dīķi”

3270

Zemnieku saimniecība

DĪĶI

ZEM

31.08.1993

590100204

Krāslavas rajons, Ezernieku pagasts, Paholki

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DIMALS

SIA

17.11.1992

000310203

Rīga, Silciema iela 13/3–52

1024

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DIMALS

SIA

02.08.1993

010310143

Rīga, Ikšķiles iela 17–21

1057

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

03.07.1991

240100052

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, ”Dimanti”

4619

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

24.03.1992

150100199

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Dimanti”

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

06.11.1992

740400575

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dimanti”

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

01.12.1992

900100853

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Dimanti”

3262

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

17.12.1992

010100307

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Dimanti”

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

14.03.1996

870101292

Aizkraukles rajons, Zalves pagasts, ”Dimantos”

Zemnieku saimniecība

DIMANTI

ZEM

17.02.1997

150101867

Preiļu rajons, Riebiņu pagasts

5326

SIA

DIO

SIA

13.04.1994

410300623

Valkas rajons, Launkalnes pagasts, ”Menskas”

4718

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DIO

SIA

29.12.1995

000327832

Tukuma rajons, Kandava, Ķiršu iela 12–6

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DITA

SIA

02.09.1992

010306177

Rīga, Brīvības iela 187

1012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DITA

SIA

24.07.1995

000326049

Rīga, Detlava Brantkalna iela 19–33

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DITA

SIA

29.10.1997

240200279

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Jupatovka, Jupatovkas iela 9a

4641

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĪVA

SIA

03.06.1993

210300880

Liepājas rajons, Grobiņa, Veidenbauma iela 2

3430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĪVA

SIA

23.08.1993

950300489

Cēsis, Pļavas iela 7

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DĪVA

SIA

10.11.1993

410300441

Cēsis, Raunas iela 1

4101

Zemnieku saimniecība

DIŽOZOLI

ZEM

24.04.1992

740400235

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dižozoli”

Zemnieku saimniecība

DIŽOZOLI

ZEM

20.10.1992

740400535

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Dižozoli”

Zemnieku saimniecība

DOBELNIEKI

ZEM

22.05.1992

740400292

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Dobelnieki”

Zemnieku saimniecība

DOBELNIEKI

ZEM

07.07.1995

000100500

Rīgas rajons, Olaines pagasts, ”Dobelnieki”

SIA

DOMA

SIA

14.05.1991

000300370

Rīgas rajons, Salaspils, Miera iela 32

2169

SIA

DOMA

SIA

20.04.1995

610300521

Kuldīga, Dārza iela 12–3

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DOMA

SIA

30.10.1995

000327129

Rīga, Mazā Piena iela 4–1

1045

Zemnieku saimniecība

DOŅI

ZEM

09.03.1992

740400073

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Doņi”

Zemnieku saimniecība

DOŅI

ZEM

07.09.1992

900100713

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Doņi”

3290

Cēsu rajona Straupes pagasta

zemnieku saimniecība

DRAŅĶI

ZEM

12.03.1993

950101717

Cēsu rajons, Straupes pagasts, ”Draņķi”

4152

Cēsu rajona Straupes pagasta

zemnieku saimniecība

DRAŅĶI

ZEM

09.01.1998

410102791

Cēsu rajons, Straupes pagasts

4152

Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

DRAUDZĪBA

KB

29.03.1993

210300762

Liepāja, Toma iela 56/58

3401

Bezpeļņas organizācija dzīvokļu īpašnieku

kooperatīvā sabiedrība

DRAUDZĪBA

KB

27.06.1995

360300862

Jelgava, Raiņa iela 21–46

3001

Bezpeļņas organizācija dzīvokļu īpašnieku

kooperatīvā sabiedrība

DRAUDZĪBA

KB

04.02.1997

540300547

Aizkraukle, Draudzības krastmala 3–12

5101

SIA

DRAUGS

SIA

08.10.1991

410200059

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Jaunšalkas”

4220

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DRAUGS

SIA

30.06.1992

280300576

Rīga, Elizabetes iela 17–8

Zemnieku saimniecība

DRAVAS

ZEM

18.05.1992

900100431

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Dravas”

3281

Zemnieku saimniecība

DRAVAS

ZEM

13.01.1993

590100120

Krāslavas rajons, Dagdas pagasts, Ozoliņi

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

18.05.1992

900100423

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Dravnieki”

3260

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

28.12.1992

900100885

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Dravnieki”

3295

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

21.01.1993

150100766

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

14.03.1995

610101541

Kuldīgas rajons, Ēdoles pagasts, ”Dravnieki”

3310

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

10.06.1995

000100502

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, ”Dravnieki”

Zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

10.07.1997

150101900

Krāslavas rajons, Bērziņu pagasts, Porečje, ”Brokani”

5697

Limbažu pagasta zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

25.03.1992

660100224

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Dravnieki”

4020

Limbažu pagasta zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

16.04.1992

660100330

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Dravnieki”

4020

Limbažu pagasta zemnieku saimniecība

DRAVNIEKI

ZEM

23.11.1992

660100831

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Dravnieki”

4011

Limbažu rajona Viļķenes pagasta

DRAVNIEKI

ZEM

28.10.1993

000100129

Limbažu rajons, Viļķenes pagasts, ”Dravnieki”

Limbažu rajona Viļķenes pagasta

DRAVNIEKI

ZEM

29.10.1993

000100131

Limbažu rajons, Viļķenes pagasts, ”Dravnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DREIKS

SIA

28.03.1995

000325084

Rīga, Caunes iela 10/3–13

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DREIKS

SIA

27.12.1995

000327777

Jūrmala, Skolas iela 61a–59

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DREIMAŅI

SIA

12.11.1991

740300090

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Kuplejas”

Zemnieku saimniecība

DREIMAŅI

ZEM

01.12.1992

900100846

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Dreimaņi”

3290

Zemnieku saimniecība

DREIMAŅI

ZEM

22.07.1993

740400780

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Dreimaņi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DRUSTI

SIA

07.05.1993

000312871

Rīga, Drustu iela 8

1002

Kooperatīvā sabiedrība

DRUSTI

KB

10.12.1993

410300481

Cēsu rajons, Drustu pagasts, ”Krievi”

4132

Zemnieku saimniecība

DRUVA

ZEM

04.02.1993

590100123

Krāslavas rajons, Svariņu pagasts, Panova

Zemnieku saimniecība

DRUVA

ZEM

12.03.1993

240100886

Rēzeknes rajons, Ozolmuižas pagasts, Ozolmuiža

Sabiedrība

DRUVA

SIA

27.05.1993

610300232

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts

3329

SIA

DRUVA

SIA

28.07.1993

950300480

Cēsis, Gaujas iela 8

4100

Zemnieku saimniecība

DRUVA

ZEM

22.06.1994

150101159

Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, ”Druva”

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

08.11.1991

240100138

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Kozlova

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

16.03.1992

900100098

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Druvas”

3260

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

16.09.1992

900100734

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Druvas”

3253

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

16.11.1992

900100829

Talsu rajons, Strazdes pagasts, ”Druvas”

3291

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

29.01.1993

010100339

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Druvas”

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

12.04.1993

150100844

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Druvas”

5443

Kooperatīvā sabiedrība

DRUVAS

KB

02.07.1993

740300480

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Druvas”

5044

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

24.11.1994

150101530

Preiļu rajons, Saunas pagasts

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

15.02.1995

150101644

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Druvas”

5463

Zemnieku saimniecība

DRUVAS

ZEM

26.09.1996

000100764

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Druvas”

2125

Alūksnes rajona Annas pagasta

zemnieku saimniecība

DRUVENIEKI

ZEM

17.01.1992

320100187

Alūksnes rajons, Annas pagasts, ”Druvenieki”

4341

Alūksnes rajona Annas pagasta

zemnieku saimniecība

DRUVENIEKI

ZEM

23.03.1992

320100448

Alūksnes rajons, Annas pagasts, ”Druvenieki”

4341

Zemnieku saimniecība

DRUVIŅAS

ZEM

27.04.1992

900100281

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Druviņas”

3283

Zemnieku saimniecība

DRUVIŅAS

ZEM

15.06.1992

900100555

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Druviņas”

3285

Zemnieku saimniecība

DRUVIŅAS

ZEM

21.07.1992

740400367

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Druviņas”

Zemnieku saimniecība

DRUVIŅAS

ZEM

08.04.1993

900101002

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Druviņas”

3297

Zemnieku saimniecība

DRUVIŅAS

ZEM

28.12.1993

610101276

Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, ”Druviņas”

3306

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DUETS

SIA

30.01.1992

170300245

Jelgava, Lielā iela 5

3001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DUETS

SIA

11.03.1993

010308475

Rīgas rajons, Baldone, Dzirnavu iela 8

2125

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

DŪĶERI

ZEM

25.06.1992

410100617

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Dūķeri”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

DŪĶERI

ZEM

03.06.1993

410101097

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Dūķeri”

4220

Zemnieku saimniecība

DUMBLINA

ZEM

08.08.1992

150100563

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Dumblina”

Zemnieku saimniecība

DUMBLINA

ZEM

17.12.1992

150100729

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

5466

Zemnieku saimniecība

DUMBRĀJI

ZEM

15.04.1992

900100229

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Dumbrāji”

3270

Zemnieku saimniecība

DUMBRĀJI

ZEM

01.03.1995

610101526

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Dumbrāji”

3321

Kaives pagasta zemnieku saimniecība

DŪMKALNI

ZEM

01.09.1992

950101388

Cēsu rajons, Kaives pagasts, ”Dūmkalni”

4144

Kaives pagasta zemnieku saimniecība

DŪMKALNI

ZEM

01.09.1992

950101389

Cēsu rajons, Kaives pagasts, ”Dūmkalni”

4144

Skujenes pagasta zemnieku saimniecība

DŪMKALNI

ZEM

05.05.1992

950101075

Cēsu rajons, Skujenes pagasts, ”Dūmkalni”

4143

Skujenes pagasta zemnieku saimniecība

DŪMKALNI

ZEM

05.05.1992

950101077

Cēsu rajons, Skujenes pagasts, ”Dūmkalni”

4143

Skujenes pagasta zemnieku saimniecība

DŪMKALNI

ZEM

30.06.1992

950101292

Cēsu rajons, Skujenes pagasts, ”Dūmkalni”

4143

Zemnieku saimniecība

DUMPJI

ZEM

03.12.1991

900100009

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Dumpji”

3281

Zemnieku saimniecība

DUMPJI

ZEM

22.04.1992

900100257

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Dumpji”

3292

Liepājas rajona Grobiņas pagasta

zemnieku saimniecība

DUNDURI

ZEM

31.03.1992

210100497

Liepājas rajons, Grobiņas pagasts, ”DUNDURI”

3430

Liepājas rajona Grobiņas pagasta

zemnieku saimniecība

DUNDURI

ZEM

16.08.1995

210102200

Liepājas rajons, Grobiņas pagasts, ”Dunduri”

3430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DVĪŅI

SIA

14.07.1992

280300585

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 57/59–55

1001

Zemnieku saimniecība

DVĪŅI

ZEM

28.05.1993

240100979

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Zemesgols, ”Dvīņi”

SIA

DVĪŅI

SIA

28.09.1995

000326720

Rīga, Baznīcas iela 45

1010

Zemnieku saimniecība

DZEGUZĪTES

ZEM

21.04.1992

150100306

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Dzeguzītes”

Zemnieku saimniecība

DZEGUZĪTES

ZEM

10.12.1992

150100714

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

5466

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELME

SIA

03.07.1992

150300494

Daugavpils, Dagdas iela 9

5408

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELME

SIA

11.09.1992

000309055

Tukums, Lielā iela 12

3101

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELME

SIA

22.02.1993

660300180

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Lejassviņķi”

4025

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELME

SIA

19.03.1996

240200514

Rēzekne, Maskavas iela 1–10

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELMES

SIA

02.03.1992

740300171

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Dzelmes”

Zemnieku saimniecība

DZELMES

ZEM

14.08.1992

900100657

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Dzelmes”

3264

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZELMES

SIA

26.11.1992

920300233

Tukums, Brīvības laukums 4

3100

Zvejnieku saimniecība

DZELMES

ZVJ

20.07.1993

900101119

Talsu rajons, Kolkas pagasts, ”Dzelmes”

3275

Zemnieku saimniecība

DZELMES

ZEM

25.02.1994

150102012

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Dzelmes”

5443

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZENIS

SIA

28.05.1991

010301108

Rīgas rajons, Baldone, Rīgas iela 36b

2125

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZENIS

SIA

26.11.1993

120300399

Ventspils rajons, Piltene, Lielā iela 2a

3620

Zemnieku saimniecība

DZENĪŠI

ZEM

01.08.1994

150101405

Preiļu rajons, Rudzātu pagasts, ”Dzenīši”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZENĪŠI

SIA

25.11.1997

000101025

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Dzenīši”

5015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZEŅI

SIA

30.05.1991

740300011

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Mazdzeņi”

5015

Zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

09.06.1992

010100099

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, Tumšupe, ”Dzeņi”

Zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

01.12.1992

900100848

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Dzeņi”

Zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

08.02.1993

900100927

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Dzeņi”

3281

Zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

19.03.1993

740400682

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Dzeņi”

Limbažu rajona Salacas pagasta

zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

02.10.1992

660100778

Limbažu rajons, Salacas pagasts, ”Dzeņi”

4054

Limbažu rajona Salacas pagasta

zemnieku saimniecība

DZEŅI

ZEM

12.03.1996

410102286

Limbažu rajons, Salacas pagasts, ”Dzeņi”

4033

Zemnieku saimniecība

DZĒRVES

ZEM

09.12.1993

610101263

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Dzērves”

3283

Zemnieku saimniecība

DZĒRVES

ZEM

08.04.1994

010100560

Rīgas rajons, Inčukalna pagasts, ”Dzērves”

Zemnieku saimniecība

DZĒRVES

ZEM

10.05.1995

610101580

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Dzērves”

3321

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZIJA

SIA

22.12.1992

010307474

Rīga, Silikātu iela 4–14

1016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZIJA

SIA

02.03.1993

590300100

Krāslavas rajons, Kaplavas pagasts, Varnaviči

5669

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZĪLE

SIA

21.01.1994

150300974

Krāslava, Indras iela 15

5600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZĪLE

SIA

02.02.1996

240200508

Rēzeknes rajons, Stružānu pagasts, Strūžāni, Miera iela 15

4643

Zemnieku saimniecība

DZILNAS

ZEM

24.02.1992

740400017

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dzilnas”

Zemnieku saimniecība

DZILNAS

ZEM

04.05.1992

740400266

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Dzilnas”

Zemnieku saimniecība

DZILNAS

ZEM

21.12.1992

410100877

Valmieras rajons, Kauguru pagasts, ”Dzilnas”

Zemnieku saimniecība

DZILNAS

ZEM

06.01.1993

900100905

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Dzilnas”

3281

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZIMTENE

SIA

12.12.1991

000304767

Jūrmala, Sēravotu iela 15

2012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZIMTENE

SIA

25.03.1992

920300145

Tukuma rajons, Tumes pagasts, Pasta iela 1a

3139

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

14.01.1991

540400001

Jēkabpils rajons, Sēlpils pagasts, ”Dzintari”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZINTARI

SIA

27.08.1991

280300157

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, Kadaga, 10–43

1006

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

15.04.1992

150100290

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Dzintari”

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

07.07.1992

740400348

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Dzintari”

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

20.10.1992

150100527

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts

5450

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

30.10.1992

740400566

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Dzintari”

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

08.02.1994

150101198

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Dzintari”

5441

Zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

10.02.1994

610101196

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Dzintari”

3321

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

14.03.1992

610100305

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Dzintari”

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

14.03.1992

610100388

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Dzintari”

Valmieras rajona Brenguļu pagasta

zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

23.03.1992

410100327

Valmieras rajons, Brenguļu pagasts, ”Dzintari”

4245

Valmieras rajona Brenguļu pagasta

zemnieku saimniecība

DZINTARI

ZEM

30.05.1994

410101577

Valmieras rajons, Brenguļu pagasts, ”Dzintari”

4245

Akciju sabiedrība

DZINTARS

AS

07.11.1991

000304060

Rīga, Mālu iela 30

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZINTARS

SIA

25.03.1994

000201720

Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, ”Vītoli”

3118

Paju sabiedrība

DZINTARZEME

PAJ

02.04.1992

920300154

Tukuma rajons, Džūkstes pagasts, ”Cīruļi”–7

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZINTARZEME

SIA

05.05.1992

000307350

Rīgas rajons, Carnikavas pagasts, Carnikava, Jūras iela 5–13

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZĪPARS

SIA

11.02.1992

120300126

Ventspils, Andreja iela 7

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZĪPARS

SIA

22.05.1992

240300209

Rēzeknes rajons, Viļāni, Kalēju iela 2

4650

Zemnieku saimniecība

DZIRNAVAS

ZEM

07.02.1992

770100068

Preiļu rajons, Saunas pagasts, Lielie Anspoki, ”Dzirnavas”

Zemnieku saimniecība

DZIRNAVAS

ZEM

27.06.1994

010100591

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Dzirnavas”

Buntes individuālais uzņēmums

DZIRNAVAS

IND

08.06.1993

510200118

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Dzirnavas”

3710

Buntes zemnieku saimniecība

DZIRNAVAS

ZEM

08.06.1993

510100965

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Dzirnavas”

3710

Zemnieku saimniecība

DZIRNAVNIEKI

ZEM

18.05.1992

900100416

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Dzirnavnieki”

3260

Zemnieku saimniecība

DZIRNAVNIEKI

ZEM

21.01.1993

740400652

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Dzirnavnieki”

Zemnieku saimniecība

DZIRNAVNIEKI

ZEM

30.06.1993

360101836

Bauskas rajons, Vecumnieku pagasts, ”Dzirnavnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

DZIRNAVNIEKI

SIA

30.09.1993

000315256

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Dzirnavnieki”

3280

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

DŽINDŽAS

ZEM

26.08.1992

390100304

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Džindžas”

4706

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

DŽINDŽAS

ZEM

27.11.1995

410102210

Valkas rajons, Bilskas pagasts

4706

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EDD

SIA

07.05.1992

010304995

Rīga, Republikas laukums 2–520

1010

SIA

EDD

SIA

08.03.1993

000311959

Rīga, Brīvības iela 55

1055

SIA

ĒDENE

SIA

10.02.1993

900200182

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Ceļmalas”

3253

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĒDENE

SIA

17.03.1994

120300464

Ventspils, Lauku iela 2

3600

Individuālais uzņēmums

EDGARS

IND

26.06.1992

610200081

Kuldīga, Piltenes iela 16–24

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EDGARS

SIA

12.03.1993

240200289

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Ratnieki

4637

Zemnieku saimniecība

EGLAINES

ZEM

27.03.1992

740400174

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Eglaines”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EGLAINES

SIA

29.04.1992

710100705

Madonas rajons, Liezēres pagasts, ”Eglaines”

4886

Zemnieku saimniecība

EGLAINES

ZEM

15.06.1992

900100556

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Eglaines”

3262

Zemnieku saimniecība

EGLAINES

ZEM

31.08.1992

900100684

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Eglaines”

3262

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

EGLAINES

ZEM

26.02.1992

390100014

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Eglaines”

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

EGLAINES

ZEM

23.02.1994

410101377

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Eglaines”

4706

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

EGLENIEKI

ZEM

14.03.1992

610100400

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Eglenieki”

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

EGLENIEKI

ZEM

25.05.1992

610100763

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Eglenieki”

Zemnieku saimniecība

EGLES

ZEM

10.03.1992

150100147

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Egles”

5450

Zemnieku saimniecība

EGLES

ZEM

13.04.1992

150100287

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Egles”

5477

Zemnieku saimniecība

EGLES

ZEM

15.06.1992

740400321

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, ”Egles”

Zemnieku saimniecība

EGLES

ZEM

27.07.1992

010100169

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Egles”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EGLES

SIA

27.10.1992

010306782

Rīgas rajons, Salaspils, Maskavas iela 9

Zemnieku saimniecība

EGLES

ZEM

17.03.1995

240101248

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Greiškāni

4641

SIA

EGLĪTE

SIA

25.11.1992

770300183

Preiļi, Daugavpils iela 69–1

5300

Zemnieku saimniecība

EGLĪTE

ZEM

17.06.1993

590100176

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, Sloboda

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

19.02.1992

900100043

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Eglītes”

3287

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

11.03.1992

150100146

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Eglītes”

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

11.06.1992

240100599

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Tevenānu s.

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

03.09.1992

150100609

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

08.09.1992

150100620

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Eglītes”

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

17.09.1992

740400512

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Eglītes”

Zemnieku saimniecība

EGLĪTES

ZEM

23.11.1994

240101175

Rēzeknes rajons, Dekšāres pagasts, ”Eglītes”

Zemnieku saimniecība

EGĻUKALNI

ZEM

15.06.1992

740400320

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Egļukalni”

Zemnieku saimniecība

EGĻUKALNI

ZEM

23.02.1993

590100138

Krāslavas rajons, Kaplavas pagasts, ”Egļukalni”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EGU

SIA

27.09.1994

000321834

Rīga, Vienības gatve 34–16

1004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EGU

SIA

28.07.1995

410300959

Cēsu rajons, Veselavas pagasts, ”Maz–Dikļi”

4116

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EKERS

SIA

02.04.1992

000306764

Rīga, Kastrānes iela 1–43

1039

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EKERS

SIA

29.09.1992

410300190

Valmiera, Tērbatas iela 33

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EKRĀNS

SIA

03.05.1991

010300738

Rīga, Krišjāņa Barona iela 119

1012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EKRĀNS

SIA

01.10.1991

280200114

Jūrmala, Nometņu iela 22–53

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELDA

SIA

28.07.1992

010305798

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, Ropaži, Ķiršu iela 1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELDA

SIA

19.07.1994

010312899

Rīga, Ropažu iela 1

1039

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELEGANTS

SIA

22.10.1991

210300196

Liepāja, Peldu iela 5

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELEGANTS

SIA

16.03.1992

000306532

Rīga, Krišjāņa Barona iela 10

1050

Akciju sabiedrība

ELEKTRA

AS

21.12.1992

000310754

Rīga, Ādmiņu iela 4

1009

Kooperatīvā sabiedrība

ELEKTRA

KB

25.03.1993

460300142

Gulbenes rajons, Lizuma pagasts, ”Elektras”

4425

Firma SIA

ELEKTRIĶIS

SIA

16.03.1991

010300146

Rīga, Mežciema iela 23/1–57

1079

Firma SIA

ELEKTRIĶIS

SIA

19.03.1993

000312165

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, Ādaži, Pirmā iela 40–80

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELEKTRO

SIA

11.12.1991

360200045

Bauska, Plūdoņa iela 6

3901

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELEKTRO

SIA

14.04.1992

120300186

Ventspils rajons, Ugāles pagasts

3615

SIA

ELEKTRONS

SIA

23.12.1991

950300080

Cēsis, Lenču iela 19

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELEKTRONS

SIA

18.03.1992

660300052

Limbaži, Cēsu iela 22

4000

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELITA

SIA

12.12.1991

280300339

Jūrmala, Jurģu iela 5–25

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELITA

SIA

30.01.1995

120200806

Ventspils, Lauku iela 6

3600

SIA

ELKO

SIA

01.07.1993

410300361

Valmiera, Pārgaujas iela 10–39

4201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELKo

SIA

29.12.1994

000322500

Jūrmala, Cēsu iela 7–5

2010

Zemnieku saimniecība

ELKŠŅI

ZEM

24.03.1992

150100200

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Elkšņi”

5474

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELKŠŅI

SIA

25.07.1994

010312967

Rīga, Dzirnavu iela 131–16

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELKŠŅI

SIA

26.07.1994

240101145

Rēzekne, Saules iela 28

4600

Zemnieku saimniecība

ELKŠŅI

ZEM

23.03.1995

010100651

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Elkšņi”

Zemnieku saimniecība

ELKŠŅI

ZEM

08.09.1995

150101748

Preiļu rajons, Riebiņu pagasts, Ciši

Zemnieku saimniecība

ELKŠŅI

ZEM

18.04.1996

150101803

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELLA

SIA

12.11.1992

280300692

Jūrmala, Rīgas iela 50/52

Zemnieku saimniecība

ELLA

ZEM

27.12.1992

590100114

Krāslavas rajons, Indras pagasts, Vaicuļeva

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELLA

SIA

23.02.1993

150200516

Daugavpils, Čiekuru iela 8–16

5413

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELLA

SIA

29.04.1993

540300313

Jēkabpils, Rūdolfa Blaumaņa iela 12–6

5201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELLA

SIA

23.02.1994

150301000

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Upītes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELLA

SIA

18.03.1996

000328706

Ogre, Plūsmas iela 2

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELO

SIA

26.03.1991

000300069

Rīga, Juglas iela 33–49

1064

SIA

ELO

SIA

24.11.1992

120300275

Ventspils, Virves iela 23–1

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELPA

SIA

19.11.1991

540300051

Jēkabpils, Celtnieku iela 13–24

5201

SIA

ELPA

SIA

01.07.1993

210300905

Liepājas rajons, Kazdangas pagasts, ”VALATA”

3457

Individuālais uzņēmums

ELPA

IND

07.02.1995

610200305

Talsi, Darba iela 2–3

3200

SIA

ELTRA

SIA

29.01.1993

610300159

Kuldīga, Virkas iela 19

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELTRA

SIA

16.12.1993

000316888

Rīga, Ilūkstes iela 103–115

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELVA–1

SIA

27.04.1991

010300640

Rīga, Robežu iela 46

1004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELVA–1

SIA

20.06.1992

010305483

Rīga, Brīvības iela 116

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ELVITA

SIA

20.11.1992

010307095

Rīga, Daugavgrīvas iela 70/5–45

1007

SIA

ELVITA

SIA

23.12.1996

000332233

Rīga, Ieriķu iela 11–3

1084

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ENERGOSERVISS

SIA

20.11.1992

010307099

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, Acone, ”Rīgas TEC–2"

2119

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ENERGOSERVISS

SIA

03.03.1993

210300717

Liepāja, Brīvības iela 113

3417

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ENERĢIJA

SIA

04.02.1992

340200015

Balvi, Bērzpils iela 67b

4500

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ENERĢIJA

SIA

06.08.1992

240300242

Rēzekne, Jupatovkas iela 11

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĒRGĻI

SIA

20.05.1992

000307558

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Andžas”

2125

Zemnieku saimniecība

ĒRGĻI

ZEM

19.08.1993

900101130

Talsu rajons, Valdemārpils lauku teritorija, ”Ērgļi”

3260

Zemnieku saimniecība

ĒRGĻI

ZEM

15.12.1993

010100505

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Ērgļi”

Zemnieku saimniecība

ĒRGĻI

ZEM

24.01.1994

240101079

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, Zosna

Zemnieku saimniecība

ĒRGĻI

ZEM

09.09.1994

150101430

Krāslavas rajons, Kalniešu pagasts, ”Ērgļi”

Zemnieku saimniecība

ĒRGĻI

ZEM

26.01.1996

150101783

Krāslavas rajons, Robežnieku pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĒRIKA

SIA

27.11.1991

000303841

Rīga, Krišjāņa Barona iela 129

1012

Individuālais uzņēmums

ĒRIKA

IND

14.12.1994

610200288

Talsi, Censoņu iela 3

3200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EUROBALT

SIA

20.07.1992

000306670

Rīga, Albatrosu iela 18–30

1030

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EUROBALT

SIA

19.11.1992

000310259

Rīga, Basteja bulvāris 10

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVA

SIA

17.12.1991

010303372

Rīga, Kurbada iela 5–30

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVA

SIA

23.12.1991

770300060

Rīga, Valkas iela 3/5

1010

Individuālais uzņēmums

EVA

IND

22.12.1992

610200116

Kuldīga, Virkas iela 21–29

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVI

SIA

05.07.1991

000301164

Rīga, Lielvārdes iela 129–17

1084

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVI

SIA

22.07.1992

920300193

Tukums, Pils iela 11

SIA

EVIS

SIA

22.10.1991

680300023

Ludzas rajons, Rundēnu pagasts, Rundāni

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVIS

SIA

13.05.1994

000319622

Rīga, Sergeja Eizenšteina iela 29

1079

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EVIS

SIA

01.11.1995

410201432

Limbaži, Cēsu iela 23

4000

SIA

EVIS

SIA

09.11.1995

000327220

Rīga, Ieriķu iela 60–85

1059

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

26.03.1992

900100124

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Ezeri”

3270

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

15.04.1992

240100425

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Putrīši, ”Ezeri”

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

05.06.1992

900100516

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Ezeri”

3260

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

18.02.1993

240100867

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Bondari

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

23.03.1995

610101555

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Ezeri”

3329

Zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

07.06.1995

680100536

Ludzas rajons, Pildas pagasts, Kukujeva, ”Ezeri”

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

23.11.1993

410101204

Valmieras rajons, Valmieras pagasts, ”Ezeri”

4219

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

EZERI

ZEM

16.05.1995

410102047

Valmieras rajons, Valmieras pagasts

4219

Zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

31.03.1992

150100239

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Ezeriņi”

Zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

29.10.1992

740400550

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Ezeriņi”

Zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

01.06.1994

150101348

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts, ”Ezeriņi”

Zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

29.11.1994

150101527

Krāslavas rajons, Piedrujas pagasts, ”Ezeriņi”

Saldus rajona Rubas pagasta

zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

11.08.1992

850100600

Saldus rajons, Rubas pagasts, ”Ezeriņi”

3894

Saldus rajona Rubas pagasta

zemnieku saimniecība

EZERIŅI

ZEM

09.03.1994

850101075

Saldus rajons, Rubas pagasts, ”Ezeriņi”

3894

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

27.04.1992

900100280

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Ezerkalni”

3280

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

28.08.1992

740400454

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Ezerkalni”

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

01.09.1992

900100696

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Ezerkalni”

3285

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

09.11.1992

240100767

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, ”Ezerkalni”

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

17.02.1993

900100939

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Ezerkalni”

3270

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

04.03.1994

150101212

Daugavpils rajons, Medumu pagasts, ”Ezerkalni”

5460

Zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

20.03.1995

150101686

Preiļu rajons, Rušonu pagasts

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

07.08.1992

950101373

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Ezerkani”

4137

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

EZERKALNI

ZEM

21.02.1995

410101897

Cēsu rajons, Vaives pagasts

4137

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTI

ZEM

21.07.1992

900100631

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Ezerkrasti”

3260

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTI

ZEM

07.10.1992

900100761

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Ezerkrasti”

3262

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTI

ZEM

01.11.1993

150100959

Krāslavas rajons, Aulejas pagasts, ”Ezerkrasti”

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTI

ZEM

03.12.1993

150100994

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTI

ZEM

28.06.1995

680100538

Ludzas rajons, Nukšas pagasts, Ezernieki, ”Ezerkrasts”

5730

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTS

ZEM

28.02.1992

770100122

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, Firsovas

Zemnieku saimniecība

EZERKRASTS

ZEM

15.11.1992

590100071

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Sprūģi

Zemnieku saimniecība

EZERLĪČI

ZEM

03.08.1992

010100173

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Ezerlīči”

2125

Zemnieku saimniecība

EZERLĪČI

ZEM

10.12.1993

150101021

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts

5687

Zemnieku saimniecība

EZERLĪČI

ZEM

21.10.1994

240101162

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Svētiņi

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

28.05.1992

150100435

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Ezermala”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

08.08.1992

150100560

Daugavpils rajons, Līdumnieku pagasts, ”Ezermala”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

30.08.1992

240100681

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Jaunružina

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

27.05.1993

240100973

Rēzeknes rajons, Ozolmuižas pagasts, Krievu Sloboda

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

20.12.1993

240101045

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Bondari, ”Ezermala”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

13.01.1994

150101098

Krāslavas rajons, Kastuļinas pagasts, ”Ezermalas”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

25.01.1994

240101082

Rēzeknes rajons, Maltas pagasts, Špēļi

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

12.04.1994

240101112

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, Babri, ”Ezermala”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

13.12.1994

150101555

Krāslavas rajons, Šķeltovas pagasts, ”Ezermala”

Zemnieku saimniecība

EZERMALA

ZEM

29.11.1996

150101850

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, ”Ezermala”

5329

Zemnieku saimniecība

EZERMAĻI

ZEM

15.04.1992

900100226

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ezermaļi”

3295

SIA

EZERMAĻI

SIA

17.08.1993

610300258

Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, ”Ezermaļi”

3306

Zemnieku saimniecība

EZERMAĻI

ZEM

23.03.1994

150101242

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ezermaļi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

EZERMAĻI

SIA

25.09.1994

610300469

Kuldīga, Ēdoles iela 3–7

3300

Zemnieku saimniecība

EZERNIEKI

ZEM

08.08.1992

740400391

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Ezernieki”

Zemnieku saimniecība

EZERNIEKI

ZEM

28.01.1993

900100923

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Ezernieki”

3295

Zemnieku saimniecība

EZERZEME

ZEM

05.05.1992

150100375

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, Staleidzāni

5477

Zemnieku saimniecība

EZERZEME

ZEM

03.05.1994

150101298

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ezerzeme”

Zemnieku saimniecība

EZERZEME

ZEM

08.02.1995

150101632

Krāslavas rajons, Grāveru pagasts, ”Ezerzeme”

Sabiedrība

FAETONS

SIA

25.03.1991

510300006

Dobeles rajons, Tērvetes pagasts, ”Gundegas”

3728

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FAETONS

SIA

17.02.1994

000318050

Rīga, Daugavgrīvas iela 13

1007

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FAETONS

SIA

16.08.1995

000326267

Rīga, Mežciema iela 43–1

1079

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FAKTORIAL

SIA

24.05.1991

010301070

Rīga, Lidoņu iela 26–10

1055

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FAKTORIAL

SIA

15.10.1991

000303346

Rīga, Mārupes iela 43–24

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

FAKTS

SIA

14.08.1991

000301848

Rīga, Artilērijas iela 9

1001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

FAKTS

SIA

15.06.1993

010309681

Rīga, Kristapa iela 24–68

1046

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FARO

SIA

27.01.1992

000305567

Rīga, Tīnūžu iela 14–87

Individuālais uzņēmums

FARO

IND

19.04.1994

610200228

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, Pastende, Ozolu iela 7–8

3297

SIA

FELIX

SIA

04.08.1993

410300376

Valmiera, Beātes iela 5

4201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FELIX

SIA

06.09.1993

000314608

Rīga, Sergeja Eizenšteina iela 29

1079

Akciju sabiedrība

FENIKS

AS

28.05.1991

010301110

Rīga, Lāčplēša iela 70–12

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FENIKS

SIA

20.11.1991

240300095

Rēzekne, Dārzu iela 67–15

4600

Zemnieku saimniecība

FEOKTISTA

ZEM

01.03.1994

240101097

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Geikina

4641

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FEOKTISTA

SIA

22.05.1996

000329508

Rīga, Marsa gatve 3–32

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FIL

SIA

05.06.1991

000300590

Rīga, Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela 7/3

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FIL

SIA

09.03.1992

010304217

Rīga, Slokas iela 47a

1007

SIA

FLĒRA

SIA

27.12.1991

000305070

Rīga, Krišjāņa Barona iela 83

1001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FLĒRA

SIA

04.04.1996

000328931

Rīga, Dāliju iela 10–2

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

FM

SIA

11.06.1992

000307836

Rīga, Kvēles iela 15

1024

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

FM

SIA

03.09.1992

010306198

Rīga, Gregora iela 8–12

1083

SIA

FOKUSS

SIA

30.06.1992

120300210

Ventspils, Andreja iela 7

3600

SIA

FOKUSS

SIA

02.12.1992

850200082

Saldus, Avotu iela 12

3801

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FORTE

SIA

21.03.1991

010300191

Rīga, Praulienas iela 4–37

1021

SIA

FORTE

SIA

10.03.1992

000306204

Rīga, Aleksandra Čaka iela 58

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FORTE

SIA

14.03.1996

000328676

Jūrmala, Brīvības prospekts 104–18

2010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FORTIS

SIA

28.04.1995

000325394

Rīga, Lāčplēša iela 87

1011

SIA

FORTIS

SIA

24.10.1995

000327036

Rīga, Merķeļa iela 11–425

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FORTS

SIA

05.10.1992

210300578

Liepājas rajons, Grobiņa, Lielā iela 28

3430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FORTS

SIA

03.04.1996

000328910

Rīga, Ilūkstes iela 107/3–64

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FOTO MAKS

SIA

28.02.1992

000306095

Rīga, Pulkveža Brieža iela 8–3

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FOTO MAKS

SIA

21.02.1995

320300275

Gulbene, Rīgas iela 41

4400

Zemnieku saimniecība

FRANČI

ZEM

13.08.1992

150100575

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Franči”

5438

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FRANČI

SIA

01.06.1993

920200259

Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, ”Franči”

3118

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FURORS

SIA

28.12.1993

000317115

Rīga, Stabu iela 63

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

FURORS SIA

SIA

04.02.1992

010303879

Rīga, Maskavas iela 257a

1019

Cēsu rajona Nītaures pagasta

zemnieku saimniecība

GĀBURI

ZEM

13.10.1992

950101512

Cēsu rajons, Nītaures pagasts, ”Gāburi”

4112

Cēsu rajona Nītaures pagasta

zemnieku saimniecība

GĀBURI

ZEM

21.02.1996

410102270

Cēsu rajons, Nītaures pagasts

Zemnieku saimniecība

GAIDAS

ZEM

04.05.1993

150100864

Daugavpils rajons, Medumu pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAIDAS

SIA

27.09.1995

000326704

Rīga, Lāčplēša iela 118–12

1003

Zemnieku saimniecība

GAILĪŠI

ZEM

27.03.1992

900100133

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Gailīši”

3253

Zemnieku saimniecība

GAILĪŠI

ZEM

26.05.1992

150100421

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Gailīši”

Zemnieku saimniecība

GAILĪŠI

ZEM

08.03.1995

240101236

Rēzeknes rajons, Stoļerovas pagasts, Veselovka

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAISMA

SIA

07.08.1991

000301897

Rīga, Līksnas iela 25–2

1003

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAISMA

SIA

05.09.1991

150200094

Daugavpils, Aveņu iela 21–66

5421

Zemnieku saimniecība

GAISMA

ZEM

15.04.1992

150100294

Daugavpils rajons, Līdumnieku pagasts, ”Gaisma”

5452

Zemnieku saimniecība

GAISMA

ZEM

13.09.1994

240101152

Rēzeknes rajons, Kantinieku pagasts, Zirkova

Zemnieku saimniecība

GAISMA

ZEM

18.08.1995

150101745

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, Kašatnīki, ”Gaisma”

Zemnieku saimniecība

GAISMAS

ZEM

24.03.1992

150100190

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Gaismas”

Zemnieku saimniecība

GAISMAS

ZEM

07.05.1992

900100332

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Gaismas”

3262

SIA

GAISMAS

SIA

11.11.1993

850300270

Dobeles rajons, Tērvetes pagasts, ”Gaismas” 17

3728

Pašvaldības uzņēmums

GAISMAS

PSV

14.03.1994

000318480

Rīgas rajons, Olaines pagasts, Gaismas

2127

Zemnieku saimniecība

GAISMAS

ZEM

21.03.1995

610101546

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Gaismas”

3262

Zemnieku saimniecība

GAISMIŅAS

ZEM

07.05.1992

150100380

Daugavpils rajons, Sventes pagasts, ”Gaismiņas”

5473

Zemnieku saimniecība

GAISMIŅAS

ZEM

06.12.1993

150100997

Daugavpils rajons, Sventes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAJANE

SIA

28.07.1993

240200351

Rēzekne, Kosmonautu iela 12/2–25

4604

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAJANE

SIA

28.11.1994

210301374

Liepāja, Tirgoņu iela 25–4

3401

Preiļu rajona Galēnu pagasta paju sabiedrība

GALĒNI

PAJ

12.03.1992

770300089

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Galēni

Preiļu rajona Galēnu pagasta

zemnieku saimniecība

GALĒNI

ZEM

20.12.1993

000100178

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, ”Galēni”

Zemnieku saimniecība

GALI

ZEM

13.05.1992

900100398

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Gali”

Zemnieku saimniecība

GALI

ZEM

31.07.1992

900100633

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Gali”

3281

SIA

GALI

SIA

14.09.1994

010202630

Rīga, Marsa gatve 6–28

1082

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

GALSĒTAS

ZEM

25.03.1992

610100486

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Galsētas”

3314

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

GALSĒTAS

ZEM

28.04.1992

610100730

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Galsētas”

3314

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

GALSĒTAS

ZEM

03.09.1992

610100933

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Gaisētas”

3314

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAMMA

SIA

30.07.1991

900300014

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Āķi”

3264

SIA

GAMMA

SIA

05.12.1991

170200167

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, ”Kārniņi”

3019

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAMMA

SIA

22.03.1996

850300486

Saldus, Ozolu iela 34

3801

SIA

GAMMA G

SIA

23.12.1997

000337254

Rīga, Vesetas iela 8–2

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAMMA G

SIA

30.12.1997

540300607

Madonas rajons, Bērzaunes pagasts, Sauleskalns, Kārļa iela 5

4853

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GARANTS

SIA

23.05.1991

280300033

Jūrmala, Skolas iela 38–67

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GARANTS

SIA

31.05.1991

410300031

Valmiera, Beātes iela 25–3

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GATVE

SIA

25.02.1993

660300184

Limbažu rajons, Viļķenes pagasts, ”Svētupieši”

4050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GATVE

SIA

26.08.1994

000302682

Rīga, Graudu iela 58

1058

Zemnieku saimniecība

GATVIŅI

ZEM

07.09.1992

900100724

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Gatviņi”

3295

Zemnieku saimniecība

GATVIŅI

ZEM

08.04.1993

900101001

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Gatviņi”

3295

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GAUJA

SIA

02.03.1993

950300361

Cēsis, Gaujas iela 56

4100

Kooperatīvā sabiedrība

GAUJA

KB

09.06.1993

950300461

Cēsu rajons, Jaunpiebalgas pagasts, ”Avoti”

4125

Zemnieku saimniecība

GAUJA

ZEM

07.11.1994

150101509

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Gauja”

Valkas rajona Zvārtavas pagasta

zemnieku saimniecība

GAUJMALNIEKI

ZEM

10.07.1992

390100227

Valkas rajons, Zvārtavas pagasts, ”Gaujmalnieki”

4735

Valkas rajona Zvārtavas pagasta

zemnieku saimniecība

GAUJMALNIEKI

ZEM

24.01.1995

410101855

Valkas rajons, Zvārtavas pagasts

4735

Zemnieku saimniecība

GAUSI

ZEM

09.04.1992

900100204

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Gausi”

3295

Zemnieku saimniecība

GAUSI

ZEM

10.03.1995

610101537

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Gausi”

3295

Zemnieku saimniecība

GAVIĻNIEKI

ZEM

09.07.1992

900100588

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Gaviļnieki”

3270

Zemnieku saimniecība

GAVIĻNIEKI

ZEM

21.03.1995

610101548

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Gaviļnieki”

3297

SIA

GĀZES SERVISS

SIA

05.12.1994

850200324

Saldus, Ezera iela 47

3801

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GĀZES SERVISS

SIA

06.10.2000

000351285

Rīga, Tallinas iela 51

1012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GEFEST

SIA

14.08.1991

010301934

Rīga, Brīvības iela 118–1

1001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GEFEST

SIA

19.10.1991

010302700

Rīga, Kurzemes prospekts 3

1067

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GELLA

SIA

26.05.1992

000307638

Rīga, Ikšķiles iela 2–125

1063

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GELLA

SIA

07.05.1993

010309267

Rīga, Sarkandaugavas iela 26/1–31

1005

Valkas rajona Palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

GINTERI

ZEM

08.09.1995

410102144

Valkas rajons, Palsmanes pagasts, ”Ginteri”

4724

Valkas rajona palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

GINTERI

ZEM

02.04.1992

390100113

Valkas rajons, Palsmanes pagasts, ”Ginteri”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GM

SIA

29.11.1991

390300028

Valka, Pedeles iela 8

4700

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GM

SIA

14.04.1992

000307081

Rīga, Pērnavas iela 46

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GM

SIA

18.04.1995

010315583

Rīga, Dzeņu iela 12–52

1021

Zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

13.03.1992

900100090

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Gobas”

Zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

04.05.1992

900100305

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Gobas”

3280

Zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

12.05.1994

150101315

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Gobas”

Zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

07.09.1994

240101150

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Skobulēnu s.

Alūksnes rajona Ziemeru pagasta

zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

05.05.1992

320100671

Alūksnes rajons, Ziemeru pagasts, ”Gobas”

4334

Alūksnes rajona Ziemeru pagasta

zemnieku saimniecība

GOBAS

ZEM

19.08.1992

320100914

Alūksnes rajons, Ziemeru pagasts, ”Gobas”

4334

Akciju sabiedrība

GRĀMATA

AS

10.01.1991

000300003

Rīga, Tērbatas iela 2a

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĀMATA

SIA

25.11.1991

410300082

Valmiera, Rīgas iela 20

4200

SIA

GRĀMATA

SIA

17.12.1991

660300033

Limbaži, Baumaņu Kārļa laukums 3

4000

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĀMATA

SIA

29.01.1992

210300311

Liepāja, Tirgoņu iela 22

3401

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĀMATU NAMS 

”LATGALE”

SIA

21.02.1992

000305940

Preiļi, Tirgus laukums 4

5301

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĀMATU NAMS 

”LATGALE”

SIA

04.08.1995

000326133

Preiļi, Tirgus laukums 4

5300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRANDS

SIA

19.08.1993

210201428

Liepāja, Ģenerāļa Baloža iela 1a

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRANDS

SIA

12.10.1995

000326926

Rīga, Staiceles iela 15–144

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRANĪTS–2

SIA

23.07.1991

010301672

Rīga, Baltā iela 19–14

1055

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRANĪTS–2

SIA

20.09.1996

540200757

Aizkraukles rajons, Sērenes pagasts, ”Līčupes”

5123

Zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

11.05.1992

900100366

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Grantiņi”

3290

Zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

05.08.1992

740400382

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Grantiņi”

Zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

22.04.1993

740400717

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Grantiņi”

Zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

05.06.1993

590100171

Krāslavas rajons, Kombuļu pagasts, Mazie Gribuļi

Zemnieku saimniecība

Grantiņi

ZEM

14.03.1992

610100269

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Grantiņi”

3314

Saldus rajona Novadnieku pagasta

zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

09.10.1992

850100734

Saldus rajons, Novadnieku pagasts, ”Grantiņi”

3880

Saldus rajona Novadnieku pagasta

zemnieku saimniecība

GRANTIŅI

ZEM

25.03.1993

850100883

Saldus rajons, Novadnieku pagasts, ”Grantiņi”

3880

Zemnieku saimniecība

GRANTSKALNI

ZEM

15.02.1995

010100639

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Grantskalni”

Zemnieku saimniecība

Grantskalni

ZEM

14.03.1992

610100247

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Grantkalni”

Zemnieku saimniecība

GRAUDIŅI

ZEM

23.07.1992

010100163

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Graudiņi”

2154

Zemnieku saimniecība

GRAUDIŅI

ZEM

14.08.1992

740400426

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Graudiņi”

Kooperatīvā sabiedrība

GRAUDS

KB

13.07.1992

510300208

Dobeles rajons, Bikstu pagasts, ”Mazzemnieki”

3713

Kooperatīvā sabiedrība

GRAUDS

KB

22.02.1993

340300099

Balvu rajons, Susāju pagasts, Susāji

4583

Kooperatīvā sabiedrība

GRAUDS

KB

03.02.1994

120300447

Ventspils rajons, Piltene, ”Centra graudu kalte”

3602

Zemnieku saimniecība

GRAUDS

ZEM

03.03.1994

150101211

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Grauds”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRAVAS

SIA

22.01.1992

870100175

Aizkraukles rajons, Bebru pagasts, ”Gravas”

5135

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

25.02.1992

740400023

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Gravas”

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

08.04.1992

900100180

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Gravas”

3290

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

01.06.1992

900100506

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Gravas”

3287

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

29.12.1992

010100317

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Gravas”

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

30.08.1993

610101211

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, ”Gravas”

3317

Zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

21.02.1994

150102005

Krāslavas rajons, Skaistas pagasts, ”Gravas”

Naujenes pagasta zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

29.03.1994

150101255

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Gravas”

Naujenes pagasta zemnieku saimniecība

GRAVAS

ZEM

29.03.1994

150101199

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, Jezupova

5451

Zemnieku saimniecība

GRĀVERI

ZEM

21.04.1992

900100274

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Grāveri”

3295

Zemnieku saimniecība

GRĀVERI

ZEM

31.01.1995

150101620

Daugavpils rajons, Tabores pagasts, ”Grāveri”

5475

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĀVERI

SIA

07.11.1995

000327187

Rīga, Lielvārdes iela 130

1082

Zemnieku saimniecība

GRĀVĪŠI

ZEM

13.02.1992

770100082

Preiļu rajons, Upmalas pagasts, Vanagi

Zemnieku saimniecība

GRĀVĪŠI

ZEM

14.03.1992

740400114

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Grāvīši”

Zemnieku saimniecība

GRĀVĪŠI

ZEM

30.12.1992

240100821

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Vecā Borisova

Zemnieku saimniecība

GRĀVĪŠI

ZEM

23.09.1996

240101334

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts

4618

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRETA

SIA

19.11.1991

010303040

Rīga, Baltā iela 3/9–703

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRETA

SIA

14.02.1994

010311545

Rīga, Brīvības iela 163–2

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRIETA

SIA

23.03.1993

000312185

Rīga, Avotu iela 38

1009

SIA

GRIETA

SIA

30.05.1996

120201057

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Ievkalni”–11

3287

Saldus rajona Kursīšu pagasta

zemnieku saimniecība

GRIETĒNI

ZEM

18.05.1992

850100415

Saldus rajons, Kursīšu pagasts, ”Grietēni”

3894

Saldus rajona Kursīšu pagasta

zemnieku saimniecība

GRIETĒNI

ZEM

31.07.1992

850100570

Saldus rajons, Kursīšu pagasts, ”Grietēņi”

3890

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

01.06.1992

900100510

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Griezes”

3297

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

01.12.1992

010100291

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Griezes”

2125

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

17.02.1993

900100938

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Griezes”

3287

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

10.12.1993

150101010

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, ”Griezes”

5687

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

16.05.1994

010100575

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Griezes”

Zemnieku saimniecība

GRIEZES

ZEM

17.02.1997

000100842

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Atmodas 24"

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRIFS

SIA

10.09.1992

010306257

Rīgas rajons, Sigulda, Valdemāra iela 2

2150

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRIFS

SIA

27.11.1992

280300714

Jūrmala, Valtera prospekts 48–1

2008

SIA

GRIFS

SIA

26.02.1998

850300565

Saldus, Tūristu iela 2–57

3801

Zemnieku saimniecība

GRIĶI

ZEM

07.05.1992

900100341

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Griķi”

3270

SIA

GRIĶI

SIA

09.07.1993

610300247

Kuldīgas rajons, Rumbas pagasts, ”Griķi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRIN

SIA

21.12.1992

010307468

Rīga, Atlantijas iela 27

1015

sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRIN

SIA

11.09.1996

000330851

Rīga, Viestura prospekts 12–16

SIA

GRĪVA

SIA

02.05.1991

000300266

Talsi, Raiņa iela 88

3201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĪVA

SIA

04.10.1991

150300162

Daugavpils, Montažņiku iela 16 (Varšavas 68/70) ?

Zemnieku saimniecība

GRĪVA

ZEM

17.12.1991

340100006

Balvu rajons, Lazdulejas pagasts, ”Grīva”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GRĪVA

SIA

15.02.1993

000311552

Rīga, Dzirciema iela 71–36

1055

Zemnieku saimniecība

GRĪVAS

ZEM

07.05.1992

900100326

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Grīvas”

3270

Zemnieku saimniecība

GRĪVAS

ZEM

24.12.1992

740400631

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Grīvas”

Alūksnes rajona Mālupes pagasta

zemnieku saimniecība

GRUNDAS

ZEM

21.11.1991

320100091

Alūksnes rajons, Mālupes pagasts, ”Grundas”

4358

Alūksnes rajona Mālupes pagasta

zemnieku saimniecība

GRUNDAS

ZEM

12.12.1991

320100127

Alūksnes rajons, Mālupes pagasts, ”Grundas”

4358

Zemnieku saimniecība

GRUNDUĻI

ZEM

19.01.1994

010100517

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Grunduļi”

2154

Zemnieku saimniecība

GRUNDUĻI

ZEM

11.02.1994

000100222

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Grunduļi”

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

GRUZĪŠI

ZEM

06.01.1994

320101191

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Gruzīši”

4429

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

GRUZĪŠI

ZEM

17.04.1995

320101470

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Gruzīši”

4429

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GSK

SIA

12.02.1993

590300093

Krāslava, Rēzeknes iela 44

5601

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GSK

SIA

27.06.1995

240300607

Rēzekne, Jupatovkas iela 8a

4600

SIA

GULBIS

SIA

10.03.1992

010304251

Rīga, Ģertrūdes iela 27–1

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GULBIS

SIA

28.01.1993

010307875

Rīga, Varžu iela 17

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GULBIS

SIA

27.10.1993

000315893

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Gobas”

3452

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GULBIS

SIA

01.08.1995

000326136

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Zīles”

Zemnieku saimniecība

GULBĪŠI

ZEM

13.03.1992

900100087

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Gulbīši”

3287

Zemnieku saimniecība

GULBĪŠI

ZEM

27.12.1992

590100107

Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts, Aišpūri

Zemnieku saimniecība

GULBJI

ZEM

27.08.1992

740400450

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Gulbji”

Zemnieku saimniecība

GULBJI

ZEM

17.06.1993

740400759

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Gulbji”

Zemnieku saimniecība

GUNDEGA

ZEM

31.08.1993

590100207

Krāslavas rajons, Indras pagasts, Lapoški

SIA

GUNDEGA

SIA

29.04.1996

210301648

Liepāja, Jelgavas iela 7–45

3400

Zemnieku saimniecība

GUNDEGAS

ZEM

13.08.1992

150100572

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Gundegas”

Zemnieku saimniecība

GUNDEGAS

ZEM

19.10.1992

010100257

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Gundegas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GUNTA

SIA

14.09.1992

000309080

Rīga, Ganību dambis 15

1026

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

GUNTA

SIA

30.08.1993

360300352

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, ”Dimzas” 5–1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HALZE

SIA

12.08.1992

000308607

Talsu rajons, Rojas pagasts, Roja, Selgas iela 14

SIA

HALZE

SIA

17.12.1993

010311020

Rīga, Brīvības iela 148a

1012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HALZE

SIA

05.10.1995

000326822

Rīga, Dammes iela 29–57

1069

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HELENS

SIA

24.03.1999

000207978

Rīga, Rītupes iela 30–22

1019

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HELENS SIA

SIA

04.06.1999

000344759

Rīga, Antenas iela 3

1005

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HERMESS

SIA

14.08.1991

850300006

Saldus, Kuldīgas iela 86

3801

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

HERMESS

SIA

25.02.1992

000305718

Rīga, Spoles iela 6–1

1058

Firma SIA

I.V.A.

SIA

28.12.1994

010314884

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, Rīgas iela 5–31

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

I.V.A.

SIA

13.05.1993

170300660

Jelgava, Paula Lejiņa iela 1a–2

Valkas rajona Kārķu pagasta

zemnieku saimniecība

IEKŠCELPĒNI

ZEM

19.06.1992

390100198

Valkas rajons, Kārķu pagasts

4716

Valkas rajona Kārķu pagasta

zemnieku saimniecība

IEKŠCELPĒNI

ZEM

24.11.1992

390100394

Valkas rajons, Kārķu pagasts, ”Iekšcelpēni”

4716

Zemnieku saimniecība

IELEJA

ZEM

28.04.1992

680100086

Ludzas rajons, Nautrēnu pagasts, Pūramolas c. ”Bautri”

Zemnieku saimniecība

IELEJA

ZEM

18.09.1992

740400507

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Ieleja”

Zemnieku saimniecība

IELEJAS

ZEM

14.10.1992

240100739

Rēzeknes rajons, Feimaņu pagasts, Leiņakolns

4623

Zemnieku saimniecība

IELEJAS

ZEM

15.06.1993

010100465

Rīgas rajons, Mārupes pagasts, ”Ielejas”

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

IESALNIEKI

ZEM

20.02.1992

610100089

Kuldīgas rajons, Rumbas pagasts, ”Iesalnieki”

3333

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

IESALNIEKI

ZEM

07.05.1993

610101144

Kuldīgas rajons, Snēpeles pagasts, ”Iesalnieki”

3328

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IEVA

SIA

07.03.1991

740200004

Ogre, Rīgas iela 13

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IEVA

SIA

15.07.1991

000301401

Rīga, Olaines iela 3a

1055

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IEVA

SIA

08.02.1993

660200082

Limbažu rajons, Pāles pagasts, ”Bangas”

4052

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

23.05.1991

240100015

Rēzeknes rajons, Kantinieku pagasts

4621

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

12.05.1992

150100399

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Ievas”

5463

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

10.07.1992

150100517

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

25.08.1992

150100591

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Ievas”

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

03.03.1994

610101318

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Ievas”

3280

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

24.03.1994

000100250

Jelgavas rajons, Vircavas pagasts, ”Ievas”

Zemnieku saimniecība

IEVAS

ZEM

23.05.1994

150101325

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Ievas”

Zemnieku saimniecība

IEVIŅAS

ZEM

05.10.1992

590100051

Krāslavas rajons, Ezernieku pagasts, Novomisļi

Zemnieku saimniecība

IEVIŅAS

ZEM

12.02.1993

590100126

Krāslavas rajons, Iskras pagasts, Kromānu s.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IEVIŅAS

SIA

29.09.1993

000315231

Rīga, Vīlandes iela 11–24

1010

SIA

IEVIŅAS

SIA

07.04.1994

610300395

Kuldīga, Pureņu iela 2–13

3300

Zemnieku saimniecība

IEVIŅAS

ZEM

15.03.1996

240101315

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Ciskādi

4638

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

IEVIŅAS

ZEM

17.03.1992

410100300

Valmieras rajons, Valmieras pagasts, ”Ieviņas”

4219

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

IEVIŅAS

ZEM

24.10.1995

410102181

Valmieras rajons, Valmieras pagasts

4219

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ILGA

SIA

18.06.1991

280300076

Jūrmala, Ceriņu iela 29–21

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ILGA

SIA

02.05.1994

410200794

Jūrmala, Pededzes iela 5–1

2008

Individuālais uzņēmums

ILGA

IND

21.07.1994

610200244

Talsi, Rīgas iela 1–40

3200

Zemnieku saimniecība

ILGAS

ZEM

13.12.1992

590100090

Krāslavas rajons, Krāslavas pagasts, Krumpāni

Zemnieku saimniecība

ILGAS

ZEM

21.07.1993

610101191

Kuldīgas rajons, Skrundas lauku teritorija, ”Ilgas”

Zemnieku saimniecība

ILGAS

ZEM

28.12.1993

010100508

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Ilgas”

2154

Zemnieku saimniecība

ILIŅI

ZEM

21.04.1993

900101026

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Iliņi”

3297

Zemnieku saimniecība

Iliņi

ZEM

24.07.1997

000100955

Gulbenes rajons, Jaungulbenes pagasts, ”Iliņi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IMANTA

SIA

02.05.1991

170300032

Jelgava, Loka maģistrāle 5–9

SIA

IMANTA

SIA

03.12.1991

410300083

Valmiera, Andreja Upīša iela 7

4201

Zemnieku saimniecība

IMANTAS

ZEM

11.03.1992

610100143

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Imantas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IMANTAS

SIA

17.11.1992

000310216

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Imantas”

2152

Zemnieku saimniecība

IMANTAS

ZEM

15.01.1993

010100328

Rīgas rajons, Baldones lauku teritorija, ”Imantas”

2125

Zemnieku saimniecība

IMANTAS

ZEM

25.03.1993

900100982

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Imantas”

3253

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

IMANTAS

ZEM

15.04.1993

610101114

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Imantas”

3314

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

IMANTAS

ZEM

10.05.1994

610101361

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Imantas”

3314

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IMI

SIA

30.10.1992

000309866

Rīga, Motoru iela 3a

1055

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IMI

SIA

21.11.1995

000327362

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Rubīni”–18

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IMI

SIA

24.11.1995

000327408

Rīga, Brīvības iela 452

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

INDRA

SIA

01.06.1992

240300214

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Ratnieki, Krasta iela 2–3

4637

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

INDRA

SIA

02.09.1992

280300624

Jūrmala, Jaunaudzes iela 4

2008

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

INDRA

SIA

30.09.1991

010302498

Rīga, Salnas iela 12–33

1021

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

INDRA

SIA

05.01.1993

710300118

Madona, Tirgus iela 3

4801

Zemnieku saimniecība

INDRĀNI

ZEM

24.03.1992

150100192

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Indrāni”

Zemnieku saimniecība

INDRĀNI

ZEM

25.03.1992

740400161

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Indrāni”

SIA

INDRĀNI

SIA

01.06.1993

510300346

Dobeles rajons, Tērvetes pagasts, ”Irbēni”

3728

Individuālais uzņēmums

INDRĀNI

IND

20.01.1994

610200203

Kuldīga, Liepājas iela 18

3300

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

INDRĀNI

ZEM

08.09.1992

320100945

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Indrāni”

4333

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

INDRĀNI

ZEM

13.11.1992

320101028

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Indrāni”

4333

Zemnieku saimniecība

INDRAS

ZEM

10.08.1992

010100180

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Indras”

2154

Zemnieku saimniecība

INDRAS

ZEM

21.10.1992

900100796

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Indras”

3281

Zemnieku saimniecība

INESIS

ZEM

20.05.1992

740400291

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

INESIS

SIA

14.11.1995

000327274

Rīga, Aizupes iela 19–2

1004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRBE

SIA

21.09.1992

010306330

Rīga, Kalnciema iela 78

1046

Zvejnieku saimniecība

IRBE

ZVJ

19.03.1996

120100653

Talsu rajons, Rojas pagasts, Roja, Strauta iela 3–17

3264

Zemnieku saimniecība

IRBENĀJI

ZEM

27.03.1992

900100147

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Irbenāji”

3295

Zemnieku saimniecība

IRBENĀJI

ZEM

16.06.1992

900100561

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Irbenāji”

3287

Zemnieku saimniecība

IRBENĀJI

ZEM

19.04.1993

900101020

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Irbenāji”

3280

Zemnieku saimniecība

IRBENĀJI

ZEM

25.05.1994

150101330

Preiļu rajons, Jersikas pagasts, ”Irbenāji”

Cēsu rajona Inešu pagasta

zemnieku saimniecība

IRBĒNI

ZEM

19.10.1992

950101525

Cēsu rajons, Inešu pagasts, ”Irbēni”

4123

Cēsu rajona Inešu pagasta

zemnieku saimniecība

IRBĒNI

ZEM

23.05.1995

410102059

Cēsu rajons, Inešu pagasts

4123

Zemnieku saimniecība

IRBES

ZEM

18.06.1991

240100043

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, ”Irbes”

4612

Zemnieku saimniecība

IRBES

ZEM

04.05.1992

900100311

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Irbes”

3280

Zemnieku saimniecība

IRBES

ZEM

06.03.1997

150101875

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, Vaikuļānu s.

5456

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRBIS

SIA

27.03.1991

010300251

Rīga, Dzirnavu iela 4–12

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRBIS

SIA

20.04.1991

010300558

Rīga, Zentenes iela 29–134

1069

Zemnieku saimniecība

IRBĪTES

ZEM

26.04.1993

740400724

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Irbītes”

Zemnieku saimniecība

IRBĪTES

ZEM

08.02.1994

150101197

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Irbītes”

5441

SIA

IRBĪTES

SIA

10.01.1996

210301591

Liepāja, Oskara Kalpaka iela 60–40

3405

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRĒNA

SIA

14.02.1992

000305679

Krāslavas rajons, Dagda, Daugavpils iela 3

5674

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRĒNA

SIA

05.04.1993

510300323

Dobeles rajons, Auru pagasts, Gardene, Priežu iela 14

3710

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĪRISS

SIA

31.07.1992

920200119

Tukums, Kurzemes iela 16–49

3100

SIA

ĪRISS

SIA

27.04.1993

900200225

Talsi, Jaunā iela 19

3201

SIA

ĪRISS

SIA

13.05.1998

210301973

Liepāja, Ganību iela 131/133

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRVA

SIA

29.08.1995

000326401

Rīgas rajons, Baldone, ”Laukāres” 4

2125

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IRVA

SIA

11.01.1996

000327921

Rīga, Maskavas iela 250/9–41

Firma SIA

ITA

SIA

02.06.1992

280300555

Jūrmala, Eiženijas iela 2

2008

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA firma

ITA

SIA

03.07.1992

410300162

Valmiera, Linarda Laicena iela 2

4200

Alūksnes rajona Gaujienas pagasta

zemnieku saimniecība

ITTI

ZEM

09.01.1992

320100180

Alūksnes rajons, Gaujienas pagasts, ”Itti”

4339

Alūksnes rajona Gaujienas pagasta

zemnieku saimniecība

ITTI

ZEM

10.03.1992

320100397

Alūksnes rajons, Gaujienas pagasts, ”Itti”

4339

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IVANS

SIA

06.04.1994

150200734

Daugavpils, Puökina iela 101–7

5417

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IVANS

SIA

12.08.1994

360200384

Jelgava, Puķu iela 5–108

3001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĪVE

SIA

14.08.1992

610300110

Kuldīga, Zāģu iela 2

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĪVE

SIA

04.03.1993

540300273

Jēkabpils, Rīgas iela 39

5202

Zemnieku saimniecība

ĪVE

ZEM

22.04.1993

900101031

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Īve”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĪVE

SIA

09.12.1993

120300406

Ventspils rajons, Ugāles pagasts, ”Līgas”

3615

SIA

IVVA

SIA

16.02.1995

000324679

Rīga, Salnas iela 9–89

1021

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

IVVA

SIA

29.08.1997

410301292

Limbažu rajons, Liepupes pagasts, Tūja, zv/c māja Nr.8

4023

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

J & J

SIA

15.03.1993

360300240

Bauskas rajons, Ceraukstes pagasts, ”Centrs” 19–20

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

J & J

SIA

16.07.1999

120301259

Ventspils, Mednieku iela 7

3602

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

J & S

SIA

19.07.1995

000325996

Jēkabpils, Rīgas iela 107

5202

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

J & S

SIA

07.11.1996

360301011

Rīga, Brīvības iela 46–5

1011

SIA ražoöanas komercfirma

JĀNIS UN PARTNERI

SIA

16.02.1994

010311583

Rīga, Muitas iela 1a

1010

SIA ražoöanas komercfirma

JĀNIS UN PARTNERI

SIA

15.11.1995

000327286

Rīga, Stirnu iela 38–25

Zemnieku saimniecība

JĀNĪŠI

ZEM

06.01.1993

240100831

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Vecā Borisova

Zemnieku saimniecība

JĀNĪŠI

ZEM

19.03.1993

740400684

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Jānīši”

Zemnieku saimniecība

JĀNĪŠI

ZEM

13.09.1995

610101635

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Jānīši”

3253

Zemnieku saimniecība

JĀŅI

ZEM

21.04.1992

150100317

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Jāņi”

5466

Zemnieku saimniecība

JĀŅI

ZEM

05.12.1992

590100081

Krāslavas rajons, Ezernieku pagasts, ”Jāņi”

Zemnieku saimniecība

JĀŅI

ZEM

31.05.1993

150100890

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

JĀŅI

ZEM

17.01.1997

150101856

Preiļu rajons, Pelēču pagasts, ”Jāņi”

5307

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

JĀŅKALNI

ZEM

15.01.1992

210100081

Liepājas rajons, Vaiņodes pagasts, ”Jāņkalni”

3435

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

JĀŅKALNI

ZEM

25.06.1996

210102243

Liepājas rajons, Durbe, ”JĀŅKALNI”

3440

Kooperatīvā sabiedrība

JĀŅUKALNS

KB

29.06.1993

710300209

Madonas rajons, Kalsnavas pagasts, ”Stalūnēni”

4861

Zemnieku saimniecība

JĀŅUKALNS

ZEM

02.06.1994

150101352

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, ”Jāņukalns”

5443

Zemnieku saimniecība

JASMĪNI

ZEM

08.06.1992

150100443

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

JASMĪNI

ZEM

13.11.1992

150100694

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

SIA

JASONS

SIA

25.05.1995

000325524

Rīga, Ilūkstes iela 12–10

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JASONS

SIA

06.03.1996

000328573

Rīga, Kleistu iela 11–72

1067

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

JAUN–LIBERTI–II

ZEM

09.11.1992

950101560

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Jaun–Liberti–2"

4137

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

JAUN–LIBERTI–II

ZEM

17.11.1992

950101574

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Jaun–Liberti–2"

4137

Zemnieku saimniecība

JAUNARĀJI

ZEM

27.03.1992

900100139

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Jaunarāji”

3253

Zemnieku saimniecība

JAUNARĀJI

ZEM

14.08.1992

900100659

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Jaunarāji”

3295

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

JAUNARĀJI

ZEM

03.03.1992

210100233

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Jaunarāji”

3452

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

JAUNARĀJI

ZEM

18.03.1996

210102231

Liepājas rajons, Vecpils pagasts, ” JAUNARĀJI ”

3441

Zemnieku saimniecība

JAUNBALOŽI

ZEM

21.04.1992

900100261

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Jaunbaloži”

3280

Zemnieku saimniecība

JAUNBALOŽI

ZEM

05.01.1995

150101589

Preiļu rajons, Turku pagasts, ”Jaunbaloži”

Zemnieku saimniecība

JAUNBĒRZI

ZEM

27.10.1992

770100622

Preiļu rajons, Silajāņu pagasts, Sudari

Zemnieku saimniecība

JAUNBĒRZI

ZEM

17.12.1992

740400613

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Jaunbērzi”

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

JAUNBIRZĀKI

ZEM

17.11.1992

770100672

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Jaunbirzāki”

Rožupes pagasta zemnieku saimniecība

JAUNBIRZĀKI

ZEM

17.10.1994

150101476

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Jaunbirzāki”

Zemnieku saimniecība

JAUNBIRZES

ZEM

30.03.1992

150100228

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Jaunbirzes”

Zemnieku saimniecība

JAUNBIRZES

ZEM

17.08.1993

150100926

Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts, ”Jaunbirzes”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JAUNCELTNE

SIA

07.05.1993

740300441

Ogres rajons, Ķegums, Celtnieku iela 1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JAUNCELTNE

SIA

09.11.1995

870300367

Aizkraukle, Gaismas iela 7a

5101

Valkas rajona Palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNCEPĻI

ZEM

02.04.1992

390100118

Valkas rajons, Palsmanes pagasts, ”Jauncepļi”

Valkas rajona Palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNCEPĻI

ZEM

02.04.1992

390100126

Valkas rajons, Palsmanes pagasts

4724

Zemnieku saimniecība

JAUNDĀRZNIEKI

ZEM

21.12.1992

150100738

Daugavpils rajons, Vecsalienas pagasts

5476

Zemnieku saimniecība

JAUNDĀRZNIEKI

ZEM

18.05.1995

610101589

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Jaundārznieki”

3295

Valkas rajona Palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNIEŽI

ZEM

02.04.1992

390100105

Valkas rajons, Palsmanes pagasts

4724

Valkas rajona Palsmanes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNIEŽI

ZEM

21.04.1995

410102014

Valkas rajons, Palsmanes pagasts

4724

JAUNKAPENIEŠI

ZEM

22.11.1991

460100046

Gulbenes rajons, Stradu pagasts, ”Jaunkapenieši”

4431

JAUNKAPENIEŠI

ZEM

28.11.1991

460100052

Gulbenes rajons, Stradu pagasts, ”Jaunkapenieši”

4431

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNKARITĒNI

ZEM

09.07.1992

410100638

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Jaunkaritēni”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNKARITĒNI

ZEM

20.10.1992

410100809

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Jaunkaritēni”

4220

Zemnieku saimniecība

JAUNLAUKI

ZEM

02.07.1992

150100491

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

JAUNLAUKI

ZEM

01.12.1992

900100842

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Jaunlauki”

3262

Zemnieku saimniecība

JAUNLĪDUMI

ZEM

25.02.1993

900100944

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Jaunlīdumi”

3270

Zemnieku saimniecība

JAUNLĪDUMI

ZEM

21.07.1995

680100540

Ludzas rajons, Mērdzenes pagasts, Silikānu c., ”Jaunlīdumi”

5726

Valmieras rajona Kauguru pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNPALEJAS

ZEM

03.04.1992

410100383

Valmieras rajons, Kauguru pagasts, ”Janpalejas”

4224

Valmieras rajona Kauguru pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNPALEJAS

ZEM

30.11.1992

410100851

Valmieras rajons, Kauguru pagasts, ”Jaunpalejas”

4224

Liepājas rajona Sakas pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNPRIEDNIEKI

ZEM

08.05.1992

210100975

Liepājas rajons, Sakas pagasts, ”Jaunpriednieki”

3464

Liepājas rajona Sakas pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNPRIEDNIEKI

ZEM

05.12.1994

210102139

Liepājas rajons, Sakas pagasts, ”JAUNPRIEDNIEKI”

3452

Zemnieku saimniecība

JAUNSAIMNIEKI

ZEM

23.05.1991

240100018

Rēzeknes rajons, Ozolaines pagasts

4633

Zemnieku saimniecība

JAUNSAIMNIEKI

ZEM

21.11.1997

150101926

Krāslavas rajons, Šķaunes pagasts, ”Jaunsaimnieki”

5695

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

JAUNSILGAIĶI

ZEM

14.03.1992

610100255

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Jaunsilgaiķi”

Kurmāles pagasta zemnieku saimniecība

JAUNSILGAIĶI

ZEM

01.12.1997

120100907

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Jaunsilgaiķi”

3301

Valkas rajona Plāņu pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNSTALDOTI

ZEM

17.12.1992

390100416

Valkas rajons, Plāņu pagasts, ”Jaunstaldoti”

4707

Valkas rajona Plāņu pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNSTALDOTI

ZEM

07.04.1999

410103019

Valkas rajons, Plāņu pagasts, ”Jaunstaldoti”

4727

Zemnieku saimniecība

JAUNSTRAUTI

ZEM

28.02.1992

900100063

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Jaunstrauti”

3287

Zemnieku saimniecība

JAUNSTRAUTI

ZEM

11.02.1998

000101062

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Jaunstrauti”

2123

Zemnieku saimniecība

JAUNSTRAUTIŅI

ZEM

06.03.1992

740400072

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Jaunstrautiņi”

Zemnieku saimniecība

JAUNSTRAUTIŅI

ZEM

11.03.1992

610100137

Kuldīgas rajons, Nīkrāces pagasts, ”Jaunstrautiņi”

3319

Zemnieku saimniecība

JAUNUPES

ZEM

27.03.1992

159100224

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

Zemnieku saimniecība

JAUNUPES

ZEM

06.08.1992

900100642

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Jaunupes”

3262

Zemnieku saimniecība

JAUNVILCIŅI

ZEM

31.08.1993

740400802

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Vilciņi”

Zemnieku saimniecība

JAUNVILCIŅI

ZEM

09.03.1994

610101321

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Jaunvilciņi”

3264

Umurgas pagasta zemnieku saimniecība

JAUNVILPAS

ZEM

21.04.1992

660100350

Limbažu rajons, Umurgas pagasts, ”Jaunvilpas”

4004

Umurgas pagasta zemnieku saimniecība

JAUNVILPAS

ZEM

23.07.1992

660100632

Limbažu rajons, Umurgas pagasts, ”Jaunvilpas”

4004

Zemnieku saimniecība

JAUNZELTIŅI

ZEM

27.11.1991

240100175

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JAUNZELTIŅI

SIA

08.11.1994

000100375

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Jaunzeltiņi”

5031

Zemnieku saimniecība

JAUNZEME

ZEM

07.05.1992

680100099

Ludzas rajons, Malnavas pagasts, Mihaļčuku c.

5728

Zemnieku saimniecība

JAUNZEME

ZEM

02.07.1992

150100494

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Jaunzeme”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMES

ZEM

21.04.1992

900100265

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Jaunzemes”

3253

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMES

ZEM

05.01.1994

000100185

Aizkraukles rajons, Neretas pagasts, ”Jaunzemes”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

22.04.1992

010100047

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Jaunzemi”

2154

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

18.05.1992

740400286

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Jaunzemi”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

20.06.1992

010100116

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Jaunzemi”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

17.11.1992

010100282

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Jaunzemi”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

29.04.1993

740400730

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, ”Jaunzemi”

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

18.04.1994

150101289

Preiļu rajons, Stabulnieku pagasts, ”Jaunzemi”

Alūksnes rajona Mārkalnes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

14.08.1992

320100905

Alūksnes rajons, Mārkalnes pagasts, ”Jaunzemi”

4351

Alūksnes rajona Mārkalnes pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNZEMI

ZEM

16.09.1992

320100958

Alūksnes rajons, Mārkalnes pagasts, ”Jaunzemi”

4351

Paju sabiedrība

JAUNZEMJI

PAJ

25.06.1991

510300032

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Jaunzemji”

3901

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMJI

ZEM

18.05.1992

900100445

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Jaunzemji”

3295

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JAUNZEMJI

SIA

03.06.1992

170300377

Jelgavas rajons, Jaunsvirlaukas pagasts, Staļģene

3031

Zemnieku saimniecība

JAUNZEMJI

ZEM

31.08.1992

900100686

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Jaunzemji”

3281

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNZEMJI

ZEM

06.01.1992

950100280

Cēsu rajons, Vaives pagasts

4137

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

JAUNZEMJI

ZEM

20.04.1993

950101762

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Jaunzemji”

4137

Alūksnes rajona Gaujienas pagasta

zemnieku saimniecība

JAUTRIŅI

ZEM

15.09.1992

320100950

Alūksnes rajons, Gaujienas pagasts, ”Jautriņi”

4339

Alūksnes rajona Gaujienas pagasta

zemnieku saimniecība

JAUTRIŅI

ZEM

08.04.1993

320101111

Alūksnes rajons, Gaujienas pagasts, ”Jautriņi”

4339

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JGD

SIA

08.02.1995

850300423

Dobele, Uzvaras iela 55

3701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JGD

SIA

10.01.2000

000347570

Rīga, Skrīveru iela 3–1

1007

Zemnieku saimniecība

JUKUMI

ZEM

07.09.1992

900100723

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Jukumi”

3290

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUKUMI

SIA

06.06.1997

000100937

Ogres rajons, Lielvārde, ”Druviņas”

5070

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JŪLIJS

SIA

08.07.1993

770300280

Preiļu rajons, Līvāni, Celtuves iela 12

5316

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JŪLIJS

SIA

12.07.1993

010309940

Rīga, Zaubes iela 2

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUMIS

SIA

24.04.1991

920300007

Rīga, Sporta iela 18

1013

SIA

JUMIS

SIA

02.10.1991

120300068

Ventspils, Lielais prospekts 68–4

3600

Zemnieku saimniecība

JUMIS

ZEM

22.11.1991

240100166

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Liuzinīki

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUMIS

SIA

03.06.1992

740200124

Ogre, Mālkalnes prospekts 3

5003

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUMIS

SIA

25.09.1992

210300564

Liepājas rajons, Grobiņa, ”Kamenes”–12

3430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUMIS

SIA

28.10.1992

000309829

Rīga, Bruņinieku iela 49

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUMIS

SIA

02.11.1993

360300375

Bauskas rajons, Ceraukstes pagasts, ”Konservu cehs”

Pilna sabiedrība

JUNA

LIG

07.11.1991

210300222

Liepāja, Oskara Kalpaka iela 60

3405

SIA

JUNA

SIA

17.10.1995

360200662

Jelgava, Satiksmes iela 43–96

3007

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUNIK

SIA

16.09.1991

000302595

Rīga, Viršu iela 3–67

1035

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUNIK

SIA

10.02.1992

010303932

Rīga, Vagonu iela 22–23

1009

Akciju sabiedrība

JUPITERS

AS

17.10.1991

210300190

Liepāja, Kaiju iela 33

3401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUPITERS

SIA

21.12.1992

000310743

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, Acone, ”Rīgas TEC–2" 4–23

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JŪRA

SIA

13.07.1992

120300217

Ventspils rajons, Jūrkalnes pagasts, ”Putnu komplekss”

3626

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JŪRA

SIA

13.01.1993

010307696

Rīgas rajons, Saulkrasti, Ainažu iela 50

2160

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JŪRA

SIA

20.10.1995

000326986

Rīga, Dzelzavas iela 42

1080

SIA

JURIS

SIA

06.01.1992

010303556

Rīga, Brīvības iela 190–17

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JURIS

SIA

27.05.1993

950300451

Cēsis, Priekuļu iela 11

4100

SIA

JURO

SIA

13.03.1991

170200011

Jelgava, Lietuvas šoseja 52

3001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JURO

SIA

22.09.1992

410300188

Valmieras rajons, Kauguru pagasts, Mūrmuiža, ”Smaile”

4224

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUVEL

SIA

04.10.1994

010313687

Rīga, Viestura prospekts 77–16

1014

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUVEL

SIA

24.10.1994

000322380

Liepāja, Roņu iela 2

4307

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

JUVEL

SIA

14.11.1995

240300621

Rēzekne, Jupatovkas iela 8/10

4600

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

17.02.1992

900100041

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kadiķi”

3253

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

27.05.1992

740400297

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Kadiķi”

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

05.06.1992

900100534

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kadiķi”

3281

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

16.06.1992

150100468

Daugavpils rajons, Medumu pagasts

5460

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

30.11.1993

610101250

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Kadiķi”

3328

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KADIĶI

SIA

28.01.1994

540100873

Madonas rajons, Vestienas pagasts, Vestiena, Ezera iela 2b

4855

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

28.07.1994

150101403

Daugavpils rajons, Laucesas pagasts, ”Kadiķi”

Zemnieku saimniecība

KADIĶI

ZEM

06.11.1995

000100576

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Kadiķi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KADIĶIS

SIA

09.09.1992

000309005

Rīga, Liepājas iela 60–2

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KADIĶIS

SIA

03.11.1992

710300094

Madonas rajons, Aronas pagasts, Kusa

4847

Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

KAIJA

KB

07.02.1996

360300916

Jelgava, Sudrabu Edžus iela 11

3001

Bezpeļņas organizācija dzīvokļu īpašnieku

kooperatīvā sabiedrība

KAIJA

KB

16.03.1993

280300822

Jūrmala, Skolas iela 65

2016

Zemnieku saimniecība

KAIJAS

ZEM

07.05.1992

900100328

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kaijas”

3295

Zemnieku saimniecība

KAIJAS

ZEM

01.07.1992

010100129

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kaijas”

Zemnieku saimniecība

KAIMIŅI

ZEM

25.08.1992

900100670

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kaimiņi”

3253

Zemnieku saimniecība

KAIMIŅI

ZEM

22.01.1993

740400654

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Kaimiņi”

Zemnieku saimniecība

KAIMIŅI

ZEM

27.04.1993

010100416

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Kaimiņi”

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

KAINAIŽI

ZEM

02.04.1992

390100156

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Kaunaiži”

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

KAINAIŽI

ZEM

29.05.1992

390100169

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Kainaiži”

Zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

24.04.1992

740400237

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Kaktiņi”

Zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

06.05.1992

740400271

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Kaktiņi”

Zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

08.07.1992

740400354

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Kaktiņi”

Zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

25.08.1992

590100033

Krāslavas rajons, Kaplavas pagasts, ”Kaktiņi”

Zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

16.12.1993

150101059

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts

5441

Limbažu rajona Limbažu pagasta

zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

27.02.1992

660100105

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Kaktiņi”

Limbažu rajona Limbažu pagasta

zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

16.04.1992

660100337

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Katiņi”

4020

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

11.05.1993

390100510

Valkas rajons, Bilskas pagasts, ”Kaktiņi”

4707

Valkas rajona Bilskas pagasta

zemnieku saimniecība

KAKTIŅI

ZEM

22.04.1997

410102626

Valkas rajons, Bilskas pagasts

Zemnieku saimniecība

KAĶĪŠI

ZEM

08.01.1992

770100014

Preiļu rajons, Upmalas pagasts, Kļavinski

Zemnieku saimniecība

KAĶĪŠI

ZEM

13.04.1992

740400210

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Kaķīši”

Zemnieku saimniecība

KAĶĪŠI

ZEM

23.03.1993

150100834

Daugavpils rajons, Sventes pagasts

5473

Zemnieku saimniecība

KAĶĪŠI

ZEM

15.07.1993

610101187

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Kaķīši”

3329

Zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

28.01.1992

150100109

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts

Zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

16.06.1992

610100829

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, ”Kalēji”

3317

Zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

25.08.1992

740400443

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Kalēji”

Zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

23.11.1992

900100833

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Kalēji”

3260

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALĒJI

SIA

28.05.1993

460300178

Gulbenes rajons, Lizuma pagasts

4425

SIA

KALĒJI

SIA

13.04.1995

610101564

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Stropiņi”

3283

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALĒJI

SIA

02.02.1996

240200507

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Putni

4639

Zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

15.04.1998

000101114

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Kalēji”

5016

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

02.01.1992

210100040

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Kalēji”

3452

Liepājas rajona zemnieku saimniecība

KALĒJI

ZEM

21.02.1992

210100189

Liepājas rajons, Vērgales pagasts, ”Kalēji”

3463

SIA

KALĒJS

SIA

25.05.1992

950300201

Cēsu rajons, Zaubes pagasts, ”Kalēji”

4113

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALĒJS

SIA

04.06.1993

150300813

Daugavpils rajons, Ilūkste, Raiņa iela 33

5447

Zemnieku saimniecība

KALMES

ZEM

11.01.1994

150101150

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Kalmes”

Individuālais uzņēmums

KALMES

IND

29.12.1994

610200293

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Kalmes”–4

3287

Zemnieku saimniecība

KALNA MĀJAS

ZEM

09.03.1992

240100356

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, Jaungailumi

Zemnieku saimniecība

KALNA MĀJAS

ZEM

21.04.1992

150100307

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Kalna mājas”

5438

Valkas rajona Grundzāles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNA–BAUŅI

ZEM

18.08.1993

390100573

Valkas rajons, Grundzāles pagasts, ”Kalna–bauņi”

4713

Valkas rajona Grundzāles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNA–BAUŅI

ZEM

11.04.1994

410101477

Valkas rajons, Grundzāles pagasts, ”Kalna–bauņi”

4713

Zemnieku saimniecība

KALNĀJI

ZEM

21.04.1992

150100319

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Kalnāji”

5438

Zemnieku saimniecība

KALNĀJI

ZEM

03.12.1992

010100293

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Kalnāji”

Zemnieku saimniecība

KALNĀJI

ZEM

15.12.1992

150100722

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

5466

SIA

KALNĀJI

SIA

23.01.1993

920300273

Tukuma rajons, Slampes pagasts, ”Kalnāji”

Kooperatīvā sabiedrība

KALNĀJI

KB

02.03.1993

740300387

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, Braki, 24–3

Zemnieku saimniecība

KALNĀJI

ZEM

24.05.1993

240100967

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, ”Kalnāji”

4647

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALNĀRES

SIA

08.04.1992

710100533

Madonas rajons, Aronas pagasts, ”Kalnāres”

4847

Zemnieku saimniecība

KALNĀRES

ZEM

17.12.1992

150100728

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts

Valkas rajona Kārķu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNĀRŅI

ZEM

18.09.1992

390100337

Valkas rajons, Kārķu pagasts, ”Kalnārņi”

4716

Valkas rajona Kārķu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNĀRŅI

ZEM

20.02.1996

410102269

Valkas rajons, Kārķu pagasts

Zemnieku saimniecība

KALNBĒRZI

ZEM

29.01.1992

900100016

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Kalnbērzi”

3287

Zemnieku saimniecība

KALNBĒRZI

ZEM

03.03.1992

740400058

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Kalnbērzi”

Zemnieku saimniecība

KALNBĒRZI

ZEM

30.06.1992

150100485

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Kalnbērzi”

5477

Zemnieku saimniecība

KALNBĒRZI

ZEM

04.02.1993

240100852

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Vorkaļi

4638

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALNGALE

SIA

22.07.1991

000301437

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Plakanciems, Mellupi

Zemnieku saimniecība

KALNGALE

ZEM

13.07.1993

240101016

Rēzeknes rajons, Ozolmuižas pagasts, Spundžāni

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

31.01.1992

240100289

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Jaunružina

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

24.02.1992

900100051

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kalni”

3253

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

27.02.1992

770100118

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, Mālkalni

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

18.05.1992

900100429

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Kalni”

3283

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

15.07.1992

900100597

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Kalni”

3260

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

01.10.1992

900100753

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kalni”

3270

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

03.06.1993

150100894

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Kalni”

5438

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

28.07.1993

240101023

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

30.11.1993

150100986

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

KALNI

ZEM

28.12.1993

010100507

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Kalni”

2154

Zemnieku saimniecība

KALNIEKI

ZEM

19.02.1992

900100042

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Kalnieki”

3285

Zemnieku saimniecība

KALNIEKI

ZEM

21.04.1992

900100260

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Kalnieki”

3292

Zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

09.01.1992

770100020

Preiļu rajons, Saunas pagasts, Kalnieši

Zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

10.09.1992

740400489

Ogres rajons, Meņģeles pagasts, ”Kalnieši”

Zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

16.11.1992

740400580

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Kalnieši”

5060

Zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

06.01.1993

900100900

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kalnieši”

3295

Zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

05.06.1995

150101733

Daugavpils rajons, Biķernieku pagasts

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

05.05.1993

460100297

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Kalnieši”

4429

Gulbenes rajona Daukstu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

20.06.1994

320101341

Gulbenes rajons, Daukstu pagasts, ”Kalnieši”

4429

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

10.07.1992

410100639

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Kalnieši”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

22.12.1992

410100881

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Kalnieši”

4220

Valmieras rajona Kocēnu pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIEŠI

ZEM

02.08.1993

410101126

Valmieras rajons, Kocēnu pagasts, ”Kalnieši”

4220

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

02.03.1992

740400021

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Kalniņi”

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

23.03.1992

740400153

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Kalniņi”

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

28.05.1992

900100489

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Kalniņi”

3290

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

25.08.1992

740400444

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Kalniņi”

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

01.10.1992

240100720

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Viļānu muiža

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

14.10.1992

900100780

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kalniņi”

3295

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

06.11.1992

010100274

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Kalniņi”

2154

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

16.11.1992

240100773

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Trūpi

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

28.12.1992

900100881

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kalniņi”

3281

Kooperatīvā sabiedrība

KALNIŅI

KB

17.02.1993

510300288

Dobeles rajons, Auru pagasts, ”Kalniņi”

3710

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

04.05.1993

010100424

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Kalniņi”

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

14.12.1993

150101048

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Kalniņi”

5441

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

17.01.1995

150101598

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Kalniņi”

5463

Zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

02.02.1995

150101621

Krāslavas rajons, Bērziņu pagasts, ”Kalniņi”

SIA

KALNIŅI

SIA

27.03.1995

410101976

Ventspils rajons, Ugāles pagasts, ”Muiža”

3615

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALNIŅI

SIA

10.07.1996

240101327

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Bikava

4618

Alūksnes rajona Veclaicenes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

02.01.1992

320100164

Alūksnes rajons, Veclaicenes pagasts, ”Kalniņi”

4335

Alūksnes rajona Veclaicenes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

07.05.1993

320101132

Alūksnes rajons, Veclaicenes pagasts, ”Kalniņi”

4335

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

31.03.1992

340100110

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Kalniņi”

4576

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

19.05.1992

340100219

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Kalniņi”

4576

Bērzpils pagasta zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

18.03.1993

340100584

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Kalniņi”

4576

Cēsu rajona Raunas pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

06.02.1992

950100388

Cēsu rajons, Raunas pagasts

4131

Cēsu rajona Raunas pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

24.03.1992

950100751

Cēsu rajons, Raunas pagasts, ”Kalniņi”

4131

Dobeles rajona Dobeles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

01.06.1995

850101269

Dobeles rajons, Dobeles pagasts, ”Kalniņi”

3701

Dobeles rajona Dobeles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

17.10.1996

850101443

Dobeles rajons, Dobeles pagasts, ”Kalniņi”

3701

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

09.07.1991

610100003

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Kalniņi”

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

03.05.1994

610101349

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Kalniņi”

3322

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

30.06.1992

410100620

Valmieras rajons, Lodes pagasts, ”Kalniņi”

4248

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNIŅI

ZEM

24.11.1992

410100843

Valmieras rajons, Lodes pagasts, ”Kalniņi”

4248

Zemnieku saimniecība

KALNIŅU MĀJAS

ZEM

27.02.1992

770100119

Preiļu rajons, Sīļukalna pagasts, Madžuļi

Zemnieku saimniecība

KALNIŅU MĀJAS

ZEM

29.03.1995

150101696

Preiļu rajons, Sutru pagasts

Zemnieku saimniecība

KALNKALĒJI

ZEM

06.08.1992

900100649

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kalnkalēji”

3281

Zemnieku saimniecība

KALNKALĒJI

ZEM

13.04.1993

900101012

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Kalnkalēji”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALNLEJAS

SIA

24.10.1991

320100058

Alūksnes rajons, Kalncempju pagasts, ”Kalnlejas”

4342

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KALNLEJAS

SIA

27.05.1992

240100566

Rēzekne, Varoņu iela 4/1

4600

Zemnieku saimniecība

KALNLEJAS

ZEM

17.03.1995

240101254

Rēzeknes rajons, Stoļerovas pagasts, Asāni

4642

Zemnieku saimniecība

KALNOZOLI

ZEM

12.05.1992

900100380

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Kalnozoli”

3280

Zemnieku saimniecība

KALNOZOLI

ZEM

20.10.1993

610101224

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Kalnozoli”

3290

Valkas rajona Grundzāles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNROŽI

ZEM

24.02.1995

410101906

Valkas rajons, Grundzāles pagasts, ”Kalnroži”

4713

Valkas rajona Grundzāles pagasta

zemnieku saimniecība

KALNROŽI

ZEM

01.07.1997

410102686

Valkas rajons, Grundzāles pagasts

4713

Zemnieku saimniecība

KALNU MĀJAS

ZEM

16.12.1992

240100791

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Brikuļi

Zemnieku saimniecība

KALNU MĀJAS

ZEM

31.08.1993

590100202

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, Laizāni

Zemnieku saimniecība

KALNU MĀJAS

ZEM

14.11.1994

150101512

Krāslavas rajons, Andzeļu pagasts, ”Kalnu mājas”

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNVAGAĻI

ZEM

27.08.1992

410100723

Valmieras rajons, Lodes pagasts, ”Liepkalni”

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

KALNVAGAĻI

ZEM

14.02.1995

410101883

Valmieras rajons, Lodes pagasts

4248

Zemnieku saimniecība

KALVES

ZEM

13.01.1995

010100631

Rīgas rajons, Sējas pagasts, ”Kalves”

2143

Zemnieku saimniecība

KALVES

ZEM

18.09.1996

240101333

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, Kiuleņi

SIA

KALVIS

SIA

16.03.1991

010200110

Rīga, Buļļu iela 13–3

1055

SIA

KALVIS

SIA

20.05.1991

410300019

Valmiera, Brēžas iela 20

4200

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAMEKS

SIA

16.04.1991

010300463

Rīga, Audēju iela 16

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAMEKS

SIA

05.05.1992

010304951

Rīga, Ludzas iela 38–2

1003

Zemnieku saimniecība

KAMENES

ZEM

07.04.1992

150100259

Daugavpils rajons, Līdumnieku pagasts, ”Kamenes”

5452

Zemnieku saimniecība

KAMENES

ZEM

08.09.1992

010100211

Rīgas rajons, Inčukalna pagasts, ”Kamenes”

Zemnieku saimniecība

KAMENES

ZEM

10.03.1993

360101719

Bauskas rajons, Brunavas pagasts, ”Kamenes”

Zemnieku saimniecība

KAMENES

ZEM

11.01.1994

150101179

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Kamenes”

Zemnieku saimniecība

KAMOLI

ZEM

24.02.1992

900100056

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kamoli”

3253

Kooperatīvā sabiedrība

KAMOLI

KB

13.07.1993

900300241

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kamoli”

3253

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

KAMPAS

ZEM

17.04.1995

410102004

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Kampas”

4137

Cēsu rajona Vaives pagasta

zemnieku saimniecība

KAMPAS

ZEM

07.03.1996

410102278

Cēsu rajons, Vaives pagasts

Sēlpils pagasta N.Staka

zemnieku saimniecība

KAŅEPES

ZEM

27.04.1993

540400647

Jēkabpils rajons, Sēlpils pagasts, ”Kaņepes”

5233

Sēlpils pagasta N.Staka

zemnieku saimniecība

KAŅEPES

ZEM

09.03.1995

540101199

Jēkabpils rajons, Sēlpils pagasts, ”Kaņepes”

5233

Valkas rajona Trikātas pagasta

zemnieku saimniecība

KAŅEPES

ZEM

22.04.1993

390100488

Valkas rajons, Trikātas pagasts, ”Kaņepes”

4731

Valkas rajona Trikātas pagasta

zemnieku saimniecība

KAŅEPES

ZEM

28.12.1998

410102955

Valkas rajons, Trikātas pagasts, ”Saulstari”

4731

Liepājas rajona Dunalkas pagasta

zemnieku saimniecība

KAPIŅI–I

ZEM

20.04.1992

210100754

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Kapiņi–1"

3452

Liepājas rajona Dunalkas pagasta

zemnieku saimniecība

KAPIŅI–I

ZEM

04.12.1992

210101738

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Kapiņi”

3452

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAPITĀLS

SIA

01.04.1993

950300393

Cēsis, Vaļņu iela 5

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAPITĀLS

SIA

01.03.1994

210301049

Liepāja, Alejas iela 2–8

3401

Zemnieku saimniecība

KĀPOSTIŅI

ZEM

29.12.1992

740400632

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Kāpostiņi”

Zemnieku saimniecība

KĀPOSTIŅI

ZEM

02.03.1995

680100517

Ludzas rajons, Līdumnieku pagasts, Kušneru c., ”Kāpostiņi”

5719

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KARE

SIA

06.06.1992

240300220

Rēzekne, Jupatovkas iela 3a

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KARE

SIA

27.12.1994

150301272

Daugavpils, Arhitektu iela 18–43

5400

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KARINA

SIA

22.10.1991

000303677

Rīga, Lubānas iela 117–62

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KARINA

SIA

04.05.1992

280300520

Jūrmala, Nometņu iela 14–8

2016

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KARINA

SIA

30.10.1992

240200239

Rēzeknes rajons, Stružānu pagasts, Strūžāni, Smilšu iela 4–15

4643

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KĀRKLI

SIA

19.03.1993

920200234

Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, ”Cimdiņi”

3118

Zemnieku saimniecība

KĀRKLI

ZEM

16.06.1993

010100466

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kārkli”

Zemnieku saimniecība

KĀRKLI

ZEM

30.07.1993

610101195

Kuldīgas rajons, Raņķu pagasts, ”Kārkli”

3323

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

02.03.1992

740400048

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, ”Kārkliņi”

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

11.09.1992

150100631

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

06.12.1992

590100082

Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts, Adamova, ”Kārkliņi”

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

03.03.1993

900100945

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Kārkliņi”

3280

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

10.03.1993

360101720

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Kārkliņi”

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

29.03.1993

740400695

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Kārkliņi”

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

15.04.1993

900101017

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Kārkliņi”

3285

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

27.10.1993

150100942

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

16.11.1994

240101172

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, Žogotas, ”Kārkliņi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KĀRKLIŅI

SIA

30.01.1995

000100417

Kandavas novada Zemītes pagasts, ”Kārkliņi”

3135

Zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

24.11.1995

240101306

Rēzeknes rajons, Viļānu pagasts, Frolovka

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

05.05.1992

320100681

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Kārkliņi”

4333

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

08.10.1992

320101000

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Kārkliņi”

4333

Kārkliņa zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

30.06.1992

920100658

Tukuma rajons, Tumes pagasts, ”Kārkliņi”

Kārkliņa zemnieku saimniecība

KĀRKLIŅI

ZEM

21.10.1992

920100856

Tukuma rajons, Engures pagasts, ”Kārkliņi”

Paju sabiedrība

KĀRĻI

PAJ

06.05.1992

740300203

Ogres rajons, Ogresgala pagasts

5041

SIA

KĀRĻI

SIA

07.07.1992

950300218

Cēsu rajons, Drabešu pagasts, ”Kārļi”

4140

Zemnieku saimniecība

KĀRĻI

ZEM

25.08.1992

740400441

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Kārļi”

Zemnieku saimniecība

KĀRĻI

ZEM

01.08.1994

010100599

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kārļi”

Zemnieku saimniecība

KĀRĻI

ZEM

07.12.1994

680100489

Ludzas rajons, Malnavas pagasts, Lāpova

5717

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAS

SIA

01.11.1991

010200736

Rīga, Augusta Deglava iela 124–15

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAS

SIA

07.07.1993

000313632

Rīga, Vaļņu iela 5

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAS

SIA

16.04.1996

000329070

Rīga, Daugavgrīvas iela 136–105

1055

Zemnieku saimniecība

KASPARI

ZEM

29.05.1992

900100494

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Kaspari”

3290

Zemnieku saimniecība

KASPARI

ZEM

09.11.1992

900100811

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Kaspari”

3260

Zemnieku saimniecība

KASPARI

ZEM

15.12.1992

900100872

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kaspari”

3295

Zemnieku saimniecība

KASPARI

ZEM

26.01.1993

900100918

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Kaspari”

3297

Zemnieku saimniecība

KASTAŅAS

ZEM

17.03.1992

740400127

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Kastaņas”

Zemnieku saimniecība

KASTAŅAS

ZEM

18.09.1992

240100711

Rēzeknes rajons, Rikavas pagasts, Joksti

Zemnieku saimniecība

KASTAŅI

ZEM

15.10.1992

590100059

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Kurtišu s.

Zemnieku saimniecība

KASTAŅI

ZEM

15.01.1993

740400651

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Brieži”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KATE

SIA

16.11.1992

010307058

Rīga, Teātra iela 6

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KATE

SIA

01.03.1993

000311793

Rīga, Irlavas iela 20–73

1046

SIA

KATE

SIA

07.05.1993

170300657

Rīga, Nīcgales iela 18a

1035

Zemnieku saimniecība

KAUČI

ZEM

05.05.1992

150100371

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Kauči”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KAUČI

SIA

13.01.1995

010315121

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, Ādaži, Skolas iela 4

Zemnieku saimniecība

KAUGURI

ZEM

14.02.1992

900100037

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kauguri”

3253

Zemnieku saimniecība

KAUGURI

ZEM

18.05.1992

900100421

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kauguri”

3270

Zemnieku saimniecība

KAUGURI

ZEM

08.08.1992

150100561

Daugavpils rajons, Līdumnieku pagasts, ”Kauguri”

Sakstagala pagasta zemnieku saimniecība

KAULIŅI

ZEM

25.07.1991

240100064

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts

Sakstagala pagasta zemnieku saimniecība

KAULIŅI

ZEM

07.01.1994

240101061

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Sakstagals

4638

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

KD

SIA

20.05.1991

000300372

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 31

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

KD

SIA

28.12.1991

150300277

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Torņi–3"

5439

SIA

KENTAURS

SIA

11.03.1992

210300366

Liepāja, Rojas iela 4–27

3411

Sabiedrība

KENTAURS SIA

SIA

31.08.1993

510300378

Dobele, Zaļā iela 56

3701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KITIJA

SIA

14.08.1992

000308638

Rīga, Lapotnes iela 18–1

1004

SIA

KITIJA

SIA

15.11.1995

000327291

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 49

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KITT

SIA

29.08.1994

010313304

Rīga, Maskavas iela 198–48

1019

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KITT

SIA

04.11.1996

240200564

Rēzekne, Varslavāna iela 11

4600

Firma S.I.A.

KLAIPS

SIA

10.08.1992

000308587

Rīga, Struktoru iela 4b

1039

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

KLAIPS

SIA

31.08.1993

010310465

Rīgas rajons, Sigulda, Dārza iela 21

2150

Zemnieku saimniecība

KLĀNI

ZEM

26.08.1992

740400449

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Klāni”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KLĀNI

SIA

12.04.1993

010308915

Rīga, Lubānas iela 125/127/1

1021

Zemnieku saimniecība

KLĀVI

ZEM

28.08.1992

900100682

Talsu rajons, Rojas pagasts, ”Klāvi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KLĀVI

SIA

23.09.1992

000309263

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, ”Klāvi”

Zemnieku saimniecība

KLĒTNIEKI

ZEM

25.02.1992

770100111

Preiļu rajons, Turku pagasts, ”Klētnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KLĒTNIEKI

SIA

21.04.1993

010100405

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Klētnieki”

2152

Zemnieku saimniecība

KLĒTNIEKI

ZEM

13.12.1993

010100503

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Klētnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KĻAVA

SIA

26.01.1993

610300153

Kuldīgas rajons, Ēdoles pagasts, Ēdole, Upes iela 4

3310

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KĻAVA

SIA

06.04.1993

590300129

Preiļu rajons, Upmalas pagasts, ”Upmalas”

5300

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

25.05.1991

240100014

Rēzeknes rajons, Kantinieku pagasts, Zīmeļovka

4621

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

18.06.1991

240100045

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts

4625

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

03.01.1992

150100084

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, ”Vaikuļāni”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

28.02.1992

770100121

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Sondori, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

23.04.1992

150100334

Daugavpils rajons, Medumu pagasts, ”Kļavas”

5460

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

23.04.1992

150100332

Daugavpils rajons, Medumu pagasts, ”Kļavas”

5460

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

08.09.1992

240100695

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Meža Lounīki

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

07.10.1992

010100245

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

15.10.1992

590100060

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, Jaunā Račina

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

14.04.1993

240100918

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Karnopole

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

13.05.1993

150100876

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

16.08.1993

740400797

Ogres rajons, Suntažu pagasts

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

14.02.1994

150101152

Preiļu rajons, Stabulnieku pagasts, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

04.03.1994

000100241

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

20.04.1994

150101283

Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

11.10.1994

240101160

Rēzeknes rajons, Bērzgales pagasts, Steivanči

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

22.11.1994

240101174

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Skangaļi, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

01.03.1995

240101234

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Putrīši

4617

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

21.03.1995

610101547

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Kļavas”

3262

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

21.03.1995

150101689

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts

Zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

12.05.1995

610101582

Kuldīgas rajons, Īvandes pagasts, ”Kļavas”

3313

Rēzeknes rajona zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

07.11.1991

240100134

Rēzeknes rajons, Pušas pagasts

Rēzeknes rajona zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

07.02.1992

240100297

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Gorņica, ”Kļavas”

Rēzeknes rajona zemnieku saimniecība

KĻAVAS

ZEM

27.02.1995

240101231

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Lendži, ”Kļavas”

Zemnieku saimniecība

KĻAVENIEKI

ZEM

04.05.1993

740400734

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Kļavenieki”

Zemnieku saimniecība

KĻAVENIEKI

ZEM

15.11.1993

000100146

Bauskas rajons, Vecumnieku pagasts, ”Kļavenieki”

Zemnieku saimniecība

KĻAVIŅAS

ZEM

07.12.1992

900100856

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kļaviņas”

3281

Zemnieku saimniecība

KĻAVIŅAS

ZEM

04.01.1993

900100894

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kļaviņas”

3253

Zemnieku saimniecība

KĻAVIŅAS

ZEM

07.12.1993

240101027

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, Astiki

Višķu pagasta zemnieku saimniecība

KĻAVIŅAS

ZEM

04.08.1992

150100556

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, ”Kļaviņas”

Višķu pagasta zemnieku saimniecība

KĻAVIŅAS

ZEM

28.10.1992

150100683

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

KĻAVIŅI

ZEM

23.01.1992

240100275

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, ”Kļaviņi”

Zemnieku saimniecība

KĻAVIŅI

ZEM

08.03.1995

240101237

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts

4619

Zemnieku saimniecība

KĻAVNIEKI

ZEM

07.08.1992

740400388

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Kļavnieki”

Zemnieku saimniecība

KĻAVNIEKI

ZEM

14.08.1992

900100661

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kļavnieki”

3270

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

KĻAVNIEKI

ZEM

31.03.1992

850100184

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Kļavnieki”

3876

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

KĻAVNIEKI

ZEM

31.05.1996

850101400

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Kļavnieki”

3876

SIA

KMB

SIA

20.01.1993

010201734

Rīga, Dammes iela 34–51

1069

SIA

KMB

SIA

01.02.1999

000342927

Rīga, Cēsu iela 43–48

1012

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOALA

SIA

18.06.1993

000313456

Rīga, Pulkveža Brieža iela 18

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOALA SIA

SIA

13.11.1996

000331687

Rīga, Jāņa Endzelīna iela 5–18

1029

Zemnieku saimniecība

KOCIŅI

ZEM

14.04.1992

240100421

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Bereznīki, ”Kociņi”

Zemnieku saimniecība

KOCIŅI

ZEM

24.09.1992

010100226

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kociņi”

Zemnieku saimniecība

KOCIŅI

ZEM

27.07.1993

770101000

Preiļu rajons, Rušonu pagasts

5329

Zemnieku saimniecība

KOCIŅI

ZEM

17.01.1995

150101599

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Kociņi”

Zemnieku saimniecība

KODOLI

ZEM

16.04.1992

000100840

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Kodoli”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KODOLI

SIA

10.06.1996

000100705

Tukuma rajons, Tumes pagasts, ”Kodoli”

3139

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOKAPSTRĀDE

SIA

30.03.1992

170300306

Jelgavas rajons, Cenu pagasts, p/n Tetele, Meža ceļš 4

3043

SIA

KOKAPSTRĀDE

SIA

05.06.1995

850300447

Bauska, Slimnīcas iela 7–209

3725

SIA

KOKLATS

SIA

14.10.1997

410301311

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Vec–Kārkli”

4110

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOKLATS

SIA

21.09.1999

540300762

Aizkraukles rajons, Kokneses pagasts, Koknese, Indrānu iela 8–2

5113

Zemnieku saimniecība

KOKNEŠI

ZEM

29.04.1992

740400255

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Kokneši”

Zemnieku saimniecība

KOKNEŠI

ZEM

15.07.1992

740400362

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Kokneši”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOKS

SIA

27.08.1993

120300388

Ventspils, Mednieku iela 7

3601

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOKS

SIA

25.09.1996

000331049

Rīga, Maskavas iela 291/3–35

1063

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOLONNA

SIA

17.05.1991

340300004

Balvu rajons, Kupravas pagasts, Kuprava, Rūpnīcas iela 20

4582

Akciju sabiedrība

KOLONNA

AS

11.10.1993

000315511

Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 20

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOLORS

SIA

17.06.1992

710300072

Madonas rajons, Varakļāni, Kosmonautu iela 3

4838

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOLORS

SIA

05.03.1993

170300595

Jelgava, Pērnavas iela 4

3004

Akciju sabiedrība

KOMFORTS

AS

01.07.1991

000301210

Tukums, Lielā iela 59

3100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOMFORTS

SIA

21.09.1991

010302275

Rīga, Krustpils iela 35

1073

SIA

KOMPROMISS

SIA

31.10.1991

950300066

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Cīlīši”

4110

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOMPROMISS

SIA

13.04.1993

340200078

Balvi, Bērzpils iela 2a

4500

SIA

KONSTRUKCIJA

SIA

20.05.1991

510300022

Bauska, Uzvaras iela 3

SIA

KONSTRUKCIJA

SIA

20.05.1991

360300022

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Konstrukcijas”

3909

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KONSULTANTS

SIA

30.07.1991

000301812

Rīga, Rūpniecības iela 23

1045

Individuālais uzņēmums

KONSULTANTS

IND

07.03.1994

610200211

Kuldīga, Policijas iela 13–6

3300

Zemnieku saimniecība

KOPA

ZEM

20.05.1993

740400749

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOPA

SIA

27.01.1994

150300977

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts, Dubna

5443

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KOPA

SIA

03.10.1994

320300247

Gulbene, Oskara Kalpaka iela 70

4401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KORA

SIA

23.04.1992

150300426

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, Lociki, Vienības iela 14

5462

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KORA

SIA

07.06.1993

240200328

Rēzekne, Kosmonautu iela 2a

4600

SIA

KORA

SIA

21.09.1995

000326635

Rīga, Aleksandra Bieziņa iela 11–28

1029

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KORE

SIA

24.12.1992

710300113

Madonas rajons, Kalsnavas pagasts, Jaunkalsnava, 

”Administratīvā ēka”

4860

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KORE

SIA

01.02.1996

210301599

Liepāja, Eduarda Tisē iela 77–48

3411

Zemnieku saimniecība

KOTĀNI

ZEM

17.12.1991

770100005

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, ”Kotāni”

Zemnieku saimniecība

KOTĀNI

ZEM

18.03.1992

740400134

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Kotāni”

Zemnieku saimniecība

KRĀCES

ZEM

13.08.1992

740400425

Ogres rajons, Ogresgala pagasts, ”Krāces”

Zemnieku saimniecība

KRĀCES

ZEM

29.12.1992

150100748

Daugavpils rajons, Demenes pagasts

Zvejnieku saimniecība

KRĀCES

ZVJ

20.07.1993

900101121

Talsu rajons, Kolkas pagasts, ”Krāces”

3275

Zemnieku saimniecība

KRĀCES

ZEM

14.12.1993

150101051

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Krāces”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTI

SIA

02.06.1992

010305319

Rīga, Rēzeknes iela 1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTI

SIA

29.12.1992

360101660

Bauskas rajons, Gailīšu pagasts, Uzvara, ”Mežāži” 7–34

3931

Zemnieku saimniecība

KRASTI

ZEM

20.05.1993

740400751

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Krasti”

Zemnieku saimniecība

KRASTI

ZEM

04.03.1994

150101213

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Krasti”

5466

Zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

13.03.1992

900100093

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Krastiņi”

3287

Zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

04.05.1992

900100313

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Krastiņi”

3290

Zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

05.05.1992

150100374

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Krastiņi”

5466

Zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

15.04.1993

900101016

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Krastiņi”

Kooperatīvā sabiedrība

KRASTIŅI

KB

05.11.1993

610300295

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Krastiņi”

3314

Zvejnieku saimniecība

Krastiņi

ZVJ

23.03.1993

900100975

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Krastiņi”

3284

Krastiņa zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

03.03.1992

510100143

Dobeles rajons, Jaunbērzes pagasts, ”Krastiņi”

3717

Krastiņa zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

26.04.1993

510100911

Dobeles rajons, Bērzes pagasts, ”Krastiņi”

3712

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

11.08.1992

850100597

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Krastiņi”

3852

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

KRASTIŅI

ZEM

13.07.1993

850100967

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Krastiņi”

3852

Zemnieku saimniecība

KRASTKALNI

ZEM

30.04.1992

010100058

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Krastkalni”

2154

Zemnieku saimniecība

KRASTKALNI

ZEM

12.08.1992

740400395

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Krastkalni”

Zemnieku saimniecība

KRASTKALNI

ZEM

25.05.1993

900101080

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Krastkalni”

3290

Zemnieku saimniecība

KRASTMALA

ZEM

27.11.1991

240100172

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Zeltiņi

Zemnieku saimniecība

KRASTMALA

ZEM

26.05.1992

150100423

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

KRASTMALA

SIA

03.09.1992

010306189

Rīga, 11.Novembra krastmala 31

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTMALA

SIA

19.10.1995

000203796

Rīga, Lejasciema iela 2–1

1056

Akciju sabiedrība

KRASTS

AS

11.07.1991

010301567

Rīga, Maskavas iela 68

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTS

SIA

16.09.1991

000302706

Rīga, Elizabetes iela 10–12

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTS

SIA

28.10.1991

000303516

Rīga, Zālīša iela 8–2

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTS

SIA

02.10.1992

000309424

Rīgas rajons, Saulkrastu lauku teritorija, Zvejniekciems, Komētas iela

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTS

SIA

10.03.1993

900300175

Talsi, Lielā iela 30

3201

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRASTS

SIA

30.03.1993

540300293

Jēkabpils, Kurzemes iela 8

5202

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

07.06.1991

240100035

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, ”Kraujas”

4618

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

06.03.1992

900100076

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Kraujas”

3287

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

25.03.1992

740400165

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Kraujas”

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

26.03.1992

150100212

Daugavpils rajons, Eglaines pagasts, ”Kraujas”

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

26.05.1992

900100482

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kraujas”

3270

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

10.06.1992

900100542

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Kraujas”

3260

Zemnieku saimniecība

KRAUJAS

ZEM

26.08.1992

740400446

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Kraujas”

Zemnieku saimniecība

KRAUKĻI

ZEM

24.04.1992

740400234

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Kraukļi”

Zemnieku saimniecība

KRAUKĻI

ZEM

07.07.1994

150101393

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Kraukļi”

Alūksnes rajona Malienas pagasta

zemnieku saimniecība

KRAUKĻI

ZEM

26.09.1991

320100032

Alūksnes rajons, Malienas pagasts, ”Kraukļi”

4359

Alūksnes rajona Malienas pagasta

zemnieku saimniecība

KRAUKĻI

ZEM

30.04.1992

320100645

Alūksnes rajons, Malienas pagasts, ”Kraukļi”

4359

Alūksnes rajona Malienas pagasta

zemnieku saimniecība

KRAUKĻI

ZEM

30.04.1992

320100636

Alūksnes rajons, Malienas pagasts, ”Kraukļi”

4359

Ovīšu ciema zemnieku saimniecība

KRAUĶI

ZEM

24.02.1994

120100378

Ventspils rajons, Tārgales pagasts, ”Krauķi”

3600

Ovīšu ciema zemnieku saimniecība

KRAUĶI

ZEM

25.02.1994

120100381

Ventspils, Sarkanmuižas dambis 2–45

3600

Valmieras rajona Dikļu pagasta

zemnieku saimniecība

KRAUTENES

ZEM

12.02.1993

410100920

Valmieras rajons, Dikļu pagasts, ”Kaužas”

4223

Valmieras rajona Dikļu pagasta

zemnieku saimniecība

KRAUTENES

ZEM

18.01.1999

410102962

Valmieras rajons, Dikļu pagasts, ”Krautenes”

4223

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRESE

SIA

15.02.1993

210300696

Liepāja, Ganību iela 179

3416

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRESE

SIA

17.06.1993

000313431

Rīga, Tomsona iela 33–19

1013

Ozoliņa zemnieku saimniecība

KRIEVIŅI

ZEM

12.02.1992

920100091

Tukuma rajons, Pūres pagasts, ”Krieviņi”

Ozoliņa zemnieku saimniecība

KRIEVIŅI

ZEM

04.09.1992

510100695

Dobeles rajons, Jaunbērzes pagasts, ”Krieviņi”

3717

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRIS

SIA

15.04.1992

000306788

Rīga, Valdeķu iela 59–12

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRIS

SIA

15.01.1993

210300662

Liepāja, Kārklu iela 6–27

3402

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĀLS

SIA

24.04.1991

010300600

Rīga, Baltā iela 27

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĀLS

SIA

05.11.1992

320300073

Alūksnes rajons, Ilzenes pagasts, ”Jaunozoli”

4344

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTAPS

SIA

29.09.1992

950300255

Cēsu rajons, Liepas pagasts, Liepa, Rūpnīcas iela 2

4128

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTAPS

SIA

22.01.1993

870200079

Aizkraukle, Jaunceltnes iela 23/3–31

5101

SIA

KRISTAPS

SIA

29.01.1993

510300279

Dobele, Liepu iela 6b–11

3701

Zemnieku saimniecība

KRISTAPS

ZEM

31.08.1993

590100203

Krāslavas rajons, Andrupenes pagasts, Grabova

Zemnieku saimniecība

KRISTI

ZEM

23.07.1992

900100618

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kristi”

3270

Zemnieku saimniecība

KRISTI

ZEM

26.10.1992

900100798

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kristi”

3270

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTI

SIA

10.03.1993

010308458

Rīga, Skolas iela 32–24

1010

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĪNE

SIA

17.09.1991

010302211

Rīga, Artilērijas iela 13

1001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĪNE

SIA

14.02.1992

240200165

Rēzekne, Zilupes iela 46

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĪNE

SIA

06.05.1992

460200040

Gulbene, Nākotnes iela 2/5–49

4400

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KRISTĪNE

SIA

09.07.1992

000308227

Rīga, Elizabetes iela 101

1050

SIA

KRISTĪNE

SIA

31.08.1992

950300246

Cēsis, Annas iela 16

4100

Alūksnes rajona Trapenes pagasta

zemnieku saimniecība

KRISTIŅI

ZEM

30.08.1994

320101367

Alūksnes rajons, Trapenes pagasts, ”Kristiņi”

4348

Alūksnes rajona Trapenes pagasta

zemnieku saimniecība

KRISTIŅI

ZEM

16.10.1997

320101640

Alūksnes rajons, Trapenes pagasts, ”Kristiņi”

4348

Saldus rajona Brocēnu pilsētas

zemnieku saimniecība

KROĢEĻI

ZEM

29.03.1993

850100887

Saldus rajons, Brocēni, ”Kroģeļi”

3851

Saldus rajona Brocēnu pilsētas

zemnieku saimniecība

KROĢEĻI

ZEM

09.09.1996

850101431

Saldus rajons, Brocēni, ”Kroģeļi”

3851

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KROKA

SIA

22.08.1991

010302003

Rīga, Akmeņu iela 13

1048

SIA

KROKA

SIA

06.04.1993

210300782

Liepāja, Klaipēdas iela 19/21

3416

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KROKUSS

SIA

31.05.1991

280300047

Rīga, Saulkalnes iela 11

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KROKUSS

SIA

03.04.1992

010304566

Rīga, Murjāņu iela 91

1064

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KROKUSS

SIA

12.03.1993

950300370

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, ”Kalna–Bemči”

4126

Zemnieku saimniecība

KRONĪŠI

ZEM

25.06.1992

150100478

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Kronīši”

Zemnieku saimniecība

KRONĪŠI

ZEM

25.11.1993

150100975

Krāslavas rajons, Aulejas pagasts

Zemnieku saimniecība

KRŪMĀJI

ZEM

05.12.1991

240100191

Rēzeknes rajons, Kaunatas pagasts

Zemnieku saimniecība

KRŪMĀJI

ZEM

12.03.1992

770100155

Preiļu rajons, Galēnu pagasts, Akmenāja, ”Krūmāji”

Saldus rajona Novadnieku pagasta

zemnieku saimniecība

KRŪMI

ZEM

29.04.1992

850100303

Saldus rajons, Novadnieku pagasts, ”Krūmi”

3880

Saldus rajona Novadnieku pagasta

zemnieku saimniecība

KRŪMI

ZEM

12.06.1992

850100497

Saldus rajons, Novadnieku pagasts, ”Krūmi”

3880

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

08.11.1991

240100136

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

22.05.1992

900100469

Talsu rajons, Kolkas pagasts, ”Krūmiņi”

3275

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

08.07.1992

740400352

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Krūmiņi”

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

07.10.1992

900100762

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Krūmiņi”

3292

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

20.11.1992

150100698

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

21.04.1993

900101028

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Krūmiņi”

3270

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

10.05.1993

740400740

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Krūmiņi”

Zemnieku saimniecība

KRŪMIŅI

ZEM

07.12.1993

240101028

Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, Astiki, ”Krūmiņi”

4627

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KTN

SIA

05.11.1996

000331609

Rīga, Dzērbenes iela 14

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KTN SIA

SIA

10.01.2001

000352702

Rīga, Dzērbenes iela 14

1006

Dvietes pagasta zemnieku saimniecība

KUĢĪŠI

ZEM

25.11.1991

150100042

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts

5441

Dvietes pagasta zemnieku saimniecība

KUĢĪŠI

ZEM

18.03.1992

150100173

Daugavpils rajons, Dvietes pagasts, ”Kuģīši”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KULDĪGAS 

AGROSERVISS

SIA

22.04.1993

000312643

Kuldīga, Graudu iela 11

3300

SIA

KULDĪGAS 

AGROSERVISS

SIA

22.04.1993

610300220

Kuldīga, Tehnikas iela 2

3300

Rīgas rajona Stopiņu pagasta

zemnieku saimniecība

KULPI

ZEM

09.03.1998

000101090

Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, ”Kulpi”

Rīgas rajona Stopiņu pagasta

zemnieku saimniecība

KULPI

ZEM

16.08.1999

000101259

Rīgas rajons, Stopiņu pagasts, ”Kulpi”

2130

SIA

KUMA

SIA

07.03.1995

000324859

Rīga, Rīnūžu iela 22–40

1015

SIA

KUMA

SIA

31.05.1995

000325532

Rīga, Brīvības iela 148–39

1012

Zemnieku saimniecība

KUMELIŅI

ZEM

15.04.1992

150100292

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Kumeliņi”

Zemnieku saimniecība

KUMELIŅI

ZEM

20.10.1992

010100259

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kumeliņi”

Zemnieku saimniecība

KUMELĪTES

ZEM

31.08.1992

900100692

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Kumelītes”

3284

Zemnieku saimniecība

KUMELĪTES

ZEM

26.09.1995

150101754

Preiļu rajons, Aizkalnes pagasts, ”Kumelītes”

5305

Zemnieku saimniecība

KUMELĪTES

ZEM

06.11.1995

000100577

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Kumelītes”

Zemnieku saimniecība

KUMPIŅI

ZEM

18.10.1994

150101481

Krāslavas rajons, Ezernieku pagasts, ”Kumpiņi”

Zemnieku saimniecība

KUMPIŅI

ZEM

01.06.1995

150101723

Daugavpils rajons, Laucesas pagasts, ”Kumpiņi”

Zemnieku saimniecība

KUNDZIŅI

ZEM

16.06.1992

900100565

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kundziņi”–1

3281

Zemnieku saimniecība

KUNDZIŅI

ZEM

03.05.1993

900101048

Talsu rajons, Virbu pagasts, ”Kundziņi”

3292

Saldus rajona Rubas pagasta

zemnieku saimniecība

KUPENAS

ZEM

16.09.1992

850100697

Saldus rajons, Rubas pagasts, ”Kupenas”

3894

Saldus rajona Rubas pagasta

zemnieku saimniecība

KUPENAS

ZEM

05.11.1996

850101449

Saldus rajons, Rubas pagasts, ”Kupenas”

3892

Zemnieku saimniecība

KUPLEJAS

ZEM

24.02.1992

900100053

Talsu rajons, Laucienes pagasts, ”Kuplejas”

3285

Zemnieku saimniecība

KUPLEJAS

ZEM

13.05.1992

900100391

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kuplejas”

3295

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KURMIS

SIA

07.10.1991

170300133

Jelgava, Dobeles iela 43

SIA

KURMIS

SIA

19.11.1992

950300280

Cēsis, Rīgas iela 17a

Zemnieku saimniecība

KURSĪŠI

ZEM

18.02.1992

240100309

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, Krusti, ”Kursīši”

Zemnieku saimniecība

KURSĪŠI

ZEM

15.04.1992

900100237

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Kursīši”

3281

Zemnieku saimniecība

KURSĪŠI

ZEM

22.02.1994

000100232

Limbažu rajons, Salacgrīvas lauku teritorija, ”Kursīši”

Zemnieku saimniecība

KURŠI

ZEM

09.04.1992

900100200

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Kurši”

3253

Zemnieku saimniecība

KURŠI

ZEM

10.12.1992

900100862

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Kurši”

3270

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KURŠI

SIA

17.08.1994

610300453

Rīga, Sergeja Eizenšteina iela 53–46

1079

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KURZEME

SIA

14.05.1991

010300898

Rīga, Lienes iela 5

1009

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KURZEME

SIA

09.07.1991

000301487

Rīga, Dzirnavu iela 31

1010

individuālais uzņēmums

KURZEME

IND

27.10.1993

610200173

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Sprīdīši”

3287

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KURZEMES GĀZE

SIA

13.01.2000

000347621

Tukuma rajons, Džūkstes pagasts, ”Medulāji” 1

3147

SIA

KURZEMES GĀZE

SIA

24.01.2000

120301355

Ventspils, Ugāles iela 13–90

3602

Zemnieku saimniecība

KURZEMNIEKI

ZEM

03.10.1991

900100003

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Kurzemnieki”

3290

Zemnieku saimniecība

KURZEMNIEKI

ZEM

14.06.1993

900101091

Talsu rajons, Abavas pagasts, ”Kurzemnieki”

3295

Zemnieku saimniecība

KURZEMNIEKI

ZEM

18.08.1994

010100605

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Kurzemnieki”

zemnieku saimniecība

KURZEMNIEKI

ZEM

10.07.1996

000100723

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, Zaķumuiža, ”Kurzemnieki”

Zemnieku saimniecība

KUSIŅI

ZEM

07.09.1992

590100035

Krāslavas rajons, Krāslavas pagasts, Mazie Kuseņi

Zemnieku saimniecība

KUSIŅI

ZEM

07.02.1994

150101248

Krāslavas rajons, Kombuļu pagasts

5600

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

KUŠĶI

ZEM

08.06.1992

320100834

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Kušķi”

4333

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

KUŠĶI

ZEM

04.10.1995

320101506

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Kušķi”

4333

Akciju sabiedrība

KVADRĀTS

AS

29.07.1992

000306677

Rīga, Maskavas iela 322

1063

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVADRĀTS

SIA

29.05.1995

240200465

Rēzekne, A.Upīša iela 5

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVARTETS

SIA

03.03.1993

210300718

Liepāja, Roņu iela 3/5–35

3407

Individuālais uzņēmums

KVARTETS

IND

31.03.1993

610200133

Kuldīga, Piltenes iela 14–28

3300

SIA

KVARTETS

SIA

17.12.1993

410300492

Valmiera, Rīgas iela 31

4200

Limbažu pagasta zemnieku saimniecība

KVENTES

ZEM

13.05.1992

660100440

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Kventes”

4020

Limbažu pagasta zemnieku saimniecība

KVENTES

ZEM

22.04.1993

660101224

Limbažu rajons, Limbažu pagasts, ”Kventes”

4020

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVINTA

SIA

02.11.1991

610300029

Kuldīgas rajons, Ēdoles pagasts, ”Ārsta māja”

3310

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVINTA

SIA

14.02.1992

000305680

Rīga, Ozolciema iela 32/1–2

1058

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

KVINTI

ZEM

14.03.1992

610100279

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Kvinti”

3314

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

KVINTI

ZEM

14.08.1992

610100913

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Kvinti”

3314

Kabiles pagasta zemnieku saimniecība

KVINTI

ZEM

25.08.1992

610100926

Kuldīgas rajons, Kabiles pagasts, ”Kvinti”

3314

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVINTS

SIA

14.04.1993

000312491

Rīga, Aviācijas iela 25–33

1057

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

KVINTS

SIA

27.06.1994

000320317

Rīga, Saulkalnes iela 5–25

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

ĶELDERI

ZEM

16.10.1992

410100805

Valmieras rajons, Valmieras pagasts, ”Ķelderi”

4219

Valmieras rajona Valmieras pagasta

zemnieku saimniecība

ĶELDERI

ZEM

30.08.1993

410101149

Valmieras rajons, Valmieras pagasts, ”ķelderi”

4219

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

ĶELLASTES

ZEM

27.08.1992

410100722

Valmieras rajons, Lodes pagasts, ”Ķellastes”

4228

Valmieras rajona Lodes pagasta

zemnieku saimniecība

ĶELLASTES

ZEM

19.02.1999

410102988

Valmieras rajons, Lodes pagasts, ”Ķellastes”

4248

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĶESTERI

SIA

09.11.1992

010306955

Rīgas rajons, Sigulda, Rīgas iela 9

Zemnieku saimniecība

ĶESTERI

ZEM

13.11.1992

740400579

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Ķesteri”

Zemnieku saimniecība

ĶĪĻI

ZEM

04.05.1992

900100298

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Ķīļi”

3280

Zemnieku saimniecība

ĶĪĻI

ZEM

26.08.1992

740400447

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Ķīļi”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

ĶIRMIS

SIA

15.12.1992

610300138

Kuldīgas rajons, Īvandes pagasts, ”Upītes”

3313

SIA

ĶIRMIS

SIA

18.02.1993

000311635

Aizkraukles rajons, Jaunjelgava, Meža iela 4

5134

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

27.02.1992

150100921

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

13.04.1992

150100285

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts, ”Ķirši”

5477

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

25.06.1992

010100119

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Ķirši”

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

28.09.1992

010100233

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Ķirši”

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

06.05.1994

150101304

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts, ”Ķirši”

SIA

ĶIRŠI

SIA

06.07.1995

610101615

Kuldīgas rajons, Padures pagasts, ”Vanagi”

3321

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠI

ZEM

06.02.1996

680100549

Ludzas rajons, Puömucovas pagasts, Pozņakova

5742

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠKALNI

ZEM

02.11.1992

900100807

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Ķirškalni”

3270

Zemnieku saimniecība

ĶIRŠKALNI

ZEM

08.03.1993

740400678

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Ķirškalni”

Zemnieku saimniecība

ĶĪVĪTES

ZEM

13.05.1992

900100390

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Ķīvītes”

3253

Zemnieku saimniecība

ĶĪVĪTES

ZEM

05.09.1994

010100608

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Ķīvītes”

2154

Līgatnes pagasta zemnieku saimniecība

ĶOPAS

ZEM

23.07.1992

950101356

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Ķopas”

4108

Līgatnes pagasta zemnieku saimniecība

ĶOPAS

ZEM

23.07.1992

950101357

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Ķopas”

4108

SIA

L & B

SIA

16.08.1991

950300030

Cēsis, Lenču iela 3

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

L & B

SIA

18.02.1992

010304050

Rīga, Cēres iela 75–1

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

L & L

SIA

05.06.1991

340300007

Balvi, Bērzpils iela 67

4500

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

L & L

SIA

22.06.1995

000203247

Rīga, Ilūkstes iela 105–60

1082

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LABRADORS

SIA

29.03.1993

010308723

Rīga, Salnas iela 20–200

1021

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LABRADORS

SIA

02.04.1998

000338788

Rīga, Salacas iela 27–18

1019

Zemnieku saimniecība

LĀCĪŠI

ZEM

08.01.1992

150100088

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Lāči”

Zemnieku saimniecība

LĀCĪŠI

ZEM

25.11.1994

150101532

Krāslavas rajons, Aulejas pagasts, ”Lācīši”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀCĪTES

SIA

20.01.1993

460100263

Gulbenes rajons, Rankas pagasts, ”Lācītes”

4416

SIA

LĀCĪTES

SIA

30.07.1999

210202695

Liepājas rajons, Priekule, Aizputes iela 5

3434

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

08.04.1992

740400196

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Lāči”

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

13.05.1992

900100397

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Lāči”

3262

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

14.05.1993

150100877

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

20.10.1994

150101483

Preiļu rajons, Turku pagasts, ”Lāči”

SABIEDRĪBA AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU

LĀČI

SIA

11.04.1995

010100661

Rīgas rajons, Babītes pagasts, ”Benūžu–Skauģi”

2102

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

30.07.1996

150101825

Daugavpils rajons, Dubnas pagasts

Zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

13.02.1997

150101864

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, Kliškovas

5329

Saldus rajona Zirņu pagasta

zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

22.04.1992

850100264

Saldus rajons, Zirņu pagasts, ”Lāči”

3853

Saldus rajona Zirņu pagasta

zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

05.03.1993

850100875

Saldus rajons, Zirņu pagasts, ”Lāči”

3853

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

30.04.1992

850100363

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Lāči”

3875

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

LĀČI

ZEM

13.05.1992

850100398

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Lāči”

3875

Paju sabiedrība

LĀČPLĒSIS

PAJ

10.04.1992

900300080

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts

3283

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀČPLĒSIS

SIA

21.08.1992

010306027

Rīga, Grēcinieku iela 30

1050

Zemnieku saimniecība

LĀČPLĒSIS

ZEM

18.05.1993

150100880

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀČPLĒSIS

SIA

19.05.1993

920300361

Tukuma rajons, Kandavas pagasts, Liepas

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀČPLĒŠI

SIA

28.02.1992

740400045

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Kapari”

5071

Zemnieku saimniecība

LĀČPLĒŠI

ZEM

01.06.1992

900100507

Talsu rajons, Valdemārpils, ”Lāčplēši”

3260

Zemnieku saimniecība

LĀČPLĒŠI

ZEM

25.05.1993

150100889

Daugavpils rajons, Sventes pagasts

5473

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀDE

SIA

04.02.1993

540300247

Liepāja, Airītes iela 8

3400

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀDE

SIA

11.03.1993

000312003

Rīga, Graudu iela 68

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀDE

SIA

23.10.1995

410300994

Cēsis, Krišjāņa Valdemāra iela 3

4100

Zemnieku saimniecība

LAGZDIŅAS

ZEM

15.04.1992

900100244

Talsu rajons, Lībagu pagasts, ”Lagzdiņas”

3290

Zemnieku saimniecība

LAGZDIŅAS

ZEM

30.06.1992

900100580

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Lagzdiņas”

3281

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIKMETS

SIA

20.09.1991

010302253

Rīga, Skolas iela 21–306

1010

Zemnieku saimniecība

LAIKMETS

ZEM

23.02.1993

590100131

Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIKS

SIA

05.02.1993

710300148

Madona, Rūpniecības iela 20/1

4801

Individuālais uzņēmums

LAIKS

IND

08.12.1993

610200192

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, Pastende, Ozolu iela 7–9

3297

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAILA

SIA

07.01.1992

610300036

Kuldīgas rajons, Skrunda, Ventas iela 2

6209

SIA

LAILA

SIA

10.03.1993

900300174

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Stari”

3284

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LaiLa

SIA

28.09.1994

150301133

Daugavpils, Višķu iela 34

5410

Paju sabiedrība

LAIMA

PAJ

02.05.1991

010300684

Rīga, Matīsa iela 76

Akciju sabiedrība

LAIMA

AS

30.08.1991

000302044

Rīga, Sporta iela 2

1013

Zemnieku saimniecība

LAIMA

ZEM

12.02.1993

590100127

Krāslavas rajons, Kalniešu pagasts, ”Laima”

5600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIMAS

SIA

23.12.1991

010303462

Rīgas rajons, Krimuldas pagasts, ”Krasti”

2144

Zemnieku saimniecība

LAIMAS

ZEM

13.08.1996

000100737

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Laimas”

Individuālais uzņēmums

LAIMDOTA

IND

05.09.1991

240200071

Rēzekne, Miera iela 48

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIMDOTA

SIA

08.06.1992

170300382

Jelgava, Katoļu iela 7

3001

Zemnieku saimniecība

LAIME

ZEM

17.09.1992

150100641

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Laime”

Zemnieku saimniecība

LAIME

ZEM

01.07.1993

240101007

Rēzeknes rajons, Kaunatas pagasts, Kromoni, ”Laime”

Zemnieku saimniecība

LAIMES

ZEM

14.08.1992

150100577

Daugavpils rajons, Medumu pagasts, ”Laimes”

5460

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIMES

SIA

28.05.1993

010309488

Rīga, Ēveles iela 6–25

1013

Zemnieku saimniecība

LAIMIŅI

ZEM

23.04.1992

770100326

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, ”Laimiņi”

Zemnieku saimniecība

LAIMIŅI

ZEM

08.11.1995

000100580

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Laimiņi”

Valsts uzņēmums

LAIN

VU

11.05.1992

000306814

Rīga, Smilšu iela 1

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAIN

SIA

08.06.1993

170300677

Jelgavas rajons, Ozolnieku pagasts, Ozolnieki, Meliorācijas iela 8–12

Zemnieku saimniecība

LAIPINIEKI

ZEM

06.04.1992

770100270

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, ”Laipinieki”

Zemnieku saimniecība

LAIPINIEKI

ZEM

27.01.1997

150101858

Preiļu rajons, Rušonu pagasts, Pūdži

5329

Zemnieku saimniecība

LAIVAS

ZEM

23.01.1992

240100273

Rēzeknes rajons, Silmalas pagasts, Baļucki

Zemnieku saimniecība

LAIVAS

ZEM

28.08.1992

150100597

Daugavpils rajons, Medumu pagasts, ”Laivas”

5460

Individuālais uzņēmums

LAKI

IND

01.10.1991

240200090

Rēzekne, Ventspils iela 11–18

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAKI

SIA

11.02.1992

000305759

Rīga, Lomonosova iela 1

1019

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAKO

SIA

24.01.1992

870300054

Aizkraukles rajons, Pļaviņas, Daugavas iela 33–1

5121

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAKO

SIA

12.10.1994

000322153

Rīga, Dzērbenes iela 27

1006

Zemnieku saimniecība

LAKSTĪGALAS

ZEM

04.12.1991

240100184

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Lipuški

Zemnieku saimniecība

LAKSTĪGALAS

ZEM

28.05.1992

150100430

Daugavpils rajons, Vaboles pagasts

5477

Zemnieku saimniecība

LAKSTĪGALAS

ZEM

20.06.1992

900100570

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Lakstīgalas”

3253

Zemnieku saimniecība

LAKSTĪGALAS

ZEM

21.09.1992

150100650

Daugavpils rajons, Subate, ”Lakstīgalas”

5471

Zemnieku saimniecība

LAKSTĪGALAS

ZEM

29.12.1992

150100750

Daugavpils rajons, Višķu pagasts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Ražošanas komercfirma

LAMA

SIA

01.11.1993

010310644

Rīga, Kreimeņu iela 4–20

1015

SIA ražoöanas komercfirma

LAMA

SIA

07.02.1996

000328247

Rīga, Auru iela 5a–37

1069

Saulīša zemnieku saimniecība

LĀMAS

ZEM

02.12.1991

510100036

Dobeles rajons, Krimūnu pagasts, ”Lāmas”

3719

Saulīša zemnieku saimniecība

LĀMAS

ZEM

21.01.1993

510100833

Dobeles rajons, Krimūnu pagasts, ”Lāmas”

3719

Liepājas rajona Dunalkas pagasta

zemnieku saimniecība

LAMBAS

ZEM

27.04.1992

210100838

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Lambas”

3452

Liepājas rajona Dunalkas pagasta

zemnieku saimniecība

LAMBAS

ZEM

16.03.1994

210102053

Liepājas rajons, Dunalkas pagasts, ”Lambas”

3452

Akciju sabiedrība

LANA

AS

30.01.1991

000300006

Jūrmala, Jomas iela 47/49

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LANA

SIA

06.05.1993

240300394

Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 114

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀNS

SIA

24.08.1992

950300241

Cēsis, Saulrītu iela 19

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀNS

SIA

07.04.1993

360300267

Bauskas rajons, Vecumnieku pagasts, Vecumnieki, Rīgas iela 29

3933

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LANTREKS

SIA

12.11.1999

000346857

Rīga, Andreja Saharova iela 20–59

1021

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LANTREKS

SIA

23.12.1999

000347380

Rīga, Ventspils iela 15–41

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀŅI

SIA

28.07.1993

010310107

Rīgas rajons, Carnikavas pagasts, Carnikava, Rīgas iela 25–15

Zemnieku saimniecība

LĀŅI

ZEM

20.03.1995

150101685

Preiļu rajons, Saunas pagasts

Zemnieku saimniecība

LAPEGLES

ZEM

29.12.1993

240101050

Rēzeknes rajons, Audriņu pagasts, ”Lapegles”

Zemnieku saimniecība

LAPEGLES

ZEM

11.05.1994

240101123

Rēzeknes rajons, Griškānu pagasts, Geikina, ”Lapegles”

Laidu pagasta zemnieku saimniecība

LAPIŅAS

ZEM

14.03.1992

610100288

Kuldīgas rajons, Rudbāržu pagasts, ”Lapiņas”

3324

Laidu pagasta zemnieku saimniecība

LAPIŅAS

ZEM

02.06.1992

610100774

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, ”Lapiņas”

3317

Zemnieku saimniecība

LAPIŅI

ZEM

15.01.1992

150100099

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Lapiņi”

5463

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAPIŅI

SIA

22.02.1996

000328436

Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, Bigauņciems, Dārza iela 16

1038

Zemnieku saimniecība

LAPSALAS

ZEM

07.05.1993

740400735

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Lapsalas”

Zemnieku saimniecība

LAPSALAS

ZEM

04.06.1993

749400754

Ogres rajons, Mazozolu pagasts, ”Lapsalas”

Zemnieku saimniecība

LAPSAS

ZEM

04.05.1992

900100302

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Lapsas”

3280

Zemnieku saimniecība

LAPSAS

ZEM

12.08.1992

010100185

Rīgas rajons, Inčukalna pagasts, ”Lapsas”

Zemnieku saimniecība

LAPSAS

ZEM

21.09.1992

150100652

Daugavpils rajons, Šēderes pagasts, ”Lapsas”

Zemnieku saimniecība

LAPSAS

ZEM

19.01.1993

900100910

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Lapsas”

3281

Zemnieku saimniecība

LAPSAS

ZEM

01.06.1995

150101721

Preiļu rajons, Rožkalnu pagasts

SIA

LARGO

SIA

17.03.1992

000305225

Ventspils, Medņu iela 40a

3610

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LARGO

SIA

08.09.1995

000326507

Daugavpils, Stacijas iela 26

5403

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAS

SIA

17.03.1993

000312100

Rīga, Aristida Briāna iela 9

1001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAS

SIA

18.03.1993

010308583

Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Rīgas lidosta, viesnīca ”Latavio”

1053

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAS

SIA

04.01.1996

000327877

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, Saulkalne, 20–10

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĀSE

SIA

04.12.1992

170300520

Jelgava, Vecais ceļš 16

Pašvaldības uzņēmums

LĀSE

PSV

16.04.1993

610300214

Kuldīgas rajons, Pelču pagasts, ”Lejas”

3322

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATA

SIA

07.04.1992

170300320

Jelgavas rajons, Cenu pagasts, Meža ceļš 2

3042

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATA

SIA

29.04.1992

900300087

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Taras remontu cehs”

3284

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATA

SIA

25.03.1993

710300183

Madonas rajons, Sarkaņu pagasts, Biksēre

4870

SIA

LATA

SIA

16.06.1993

770300273

Preiļi, Aglonas iela 42

5300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATELEKTRO

SIA

19.01.1996

410301027

Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, Jāņmuiža, Ozolu gatve 4–2

4126

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATELEKTRO

SIA

07.02.1996

000328245

Rīga, Bruņinieku iela 19–3

1001

Valsts akciju sabiedrība

LATGALES 

CILTSLIETU UN 

MĀKSLĪGĀS 

APSĒKLOŠANAS 

STACIJA

AS

19.07.1991

000301789

Rēzeknes rajons, Viļāni, Latgales iela 5

4650

Akciju sabiedrība

LATGALES

CILTSLIETU UN

MĀKSLĪGĀS

APSĒKLOŠANAS

STACIJA

AS

12.08.1991

000301985

Rēzeknes rajons, Viļāni, Latgales iela 5

4650

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATREK

SIA

28.09.1991

010302462

Rīga, Elizabetes iela 67–9a

1011

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATREK

SIA

30.09.1991

000303089

Rīga, Andrejostas iela 3

1045

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATTELEKOM

SIA

10.07.1991

000301493

Rīga, Miera iela 87a–14

1013

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATTELEKOM SIA

SIA

09.01.1992

000305278

Rīga, Vaļņu iela 30

1050

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LATTEN

SIA

24.07.1995

240300610

Rēzekne, Kr.Valdemāra iela 2–13

4600

SIA

LATTEN

SIA

06.08.1996

000330430

Rīga, Varavīksnes gatve 6–61

1082

Akciju sabiedrība

LATWEST

AS

30.04.1991

010300668

Rīga, Ernesta Birznieka–Upīša iela 23

1011

Akciju sabiedrība

LATWEST

AS

02.09.1991

000302231

Rīga, Maskavas iela 451

1065

Zemnieku saimniecība

LAUCENIEKI

ZEM

11.03.1992

610100145

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Laucenieki”

SIA

LAUCENIEKI

SIA

10.01.1997

120300847

Kuldīga, Vienības iela 66

3300

Zemnieku saimniecība

LAUCIŅI

ZEM

26.08.1992

740400448

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Lauciņi”

SIA

LAUCIŅI

SIA

31.08.1992

900100690

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Lauciņi”

3281

Zemnieku saimniecība

LAUCIŅI

ZEM

21.04.1993

360101766

Bauskas rajons, Svitenes pagasts, ”Lauciņi”

Kooperatīvā sabiedrība

LAUKSAIMNIEKS

KB

24.03.1993

510300314

Dobeles rajons, Vītiņu pagasts, ”Rudāji”

3721

Kooperatīvā sabiedrība

LAUKSAIMNIEKS

KB

28.04.1993

950300416

Cēsu rajons, Taurenes pagasts, ”žuburi”

4119

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUKSAIMNIEKS

SIA

29.04.1993

920300348

Tukums, Zemītes iela 4d

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUKU APGĀDE

SIA

10.02.1993

950300338

Cēsis, Tirgoņu iela 23

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUKU APGĀDE

SIA

09.03.1993

610300177

Kuldīga, Tehnikas iela 1

3300

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUKU APGĀDE

SIA

20.08.1993

680300238

Ludza, Stacijas šķērsiela 1

5701

SIA

LAUKU VELTES

SIA

02.06.1994

000319960

Rīga, Atpūtas iela 1/3

1002

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUKU VELTES

SIA

08.08.1994

360300647

Jelgava, Meiju ceļš 4

Turlavas pagasta zemnieku saimniecība

LAUKZIEMEĻI

ZEM

14.03.1992

610100222

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Laukziemeļi”

3328

Turlavas pagasta zemnieku saimniecība

LAUKZIEMEĻI

ZEM

03.04.1992

610100610

Kuldīgas rajons, Turlavas pagasts, ”Laukziemeļi”

3329

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAUMA

SIA

27.03.1991

010300258

Rīga, Baldones iela 1

1007

Akciju sabiedrība

LAUMA

AS

04.06.1991

000300622

Liepāja, Ziemeļu iela 19

3417

SIA

LAUMA

SIA

22.02.1994

410300560

Cēsis, Rīgas iela 53

4100

Zemnieku saimniecība

LAUMAS

ZEM

05.06.1992

900100517

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Laumas”

Zemnieku saimniecība

LAUMAS

ZEM

27.02.1995

010100644

Rīgas rajons, Siguldas pagasts, ”Laumas”

2151

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAURA

SIA

19.03.1992

120300166

Ventspils, Vītolu iela 58

3600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAURA

SIA

18.09.1992

950300254

Cēsis, Pētera iela 7

4100

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAURA

SIA

19.05.1993

920300359

Rīga, Baltā iela 22–28

1055

Zemnieku saimniecība

LAURI

ZEM

13.05.1992

740400283

Ogres rajons, Madlienas pagasts, ”Lauri”

Zemnieku saimniecība

LAURI

ZEM

29.05.1992

900100493

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Lauri”

3270

Zemnieku saimniecība

LAURI

ZEM

09.11.1992

900100812

Talsu rajons, Īves pagasts, ”Lauri”

Zemnieku saimniecība

LAURI

ZEM

02.01.1994

610101314

Kuldīgas rajons, Rumbas pagasts, ”Lauri”

3300

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

30.01.1992

240100281

Rēzeknes rajons, Gaigalavas pagasts, ”Lazdas”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LAZDAS

SIA

20.02.1992

340100058

Balvu rajons, Bērzpils pagasts, ”Vecpils”

4576

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

28.04.1992

610100744

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Lazdas”

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

05.05.1992

740400268

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Lazdas”

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

21.12.1992

590100104

Krāslavas rajons, Iskras pagasts, Lozdu s.

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

26.04.1993

360101783

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Īskāji”

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

02.07.1993

740400766

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Lazdas”

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

02.07.1993

740400768

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Lazdas”

Zemnieku saimniecība

LAZDAS

ZEM

08.03.1995

240101239

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Ratnieki, ”Lazdas”

Zemnieku saimniecība

LAZDIŅAS

ZEM

28.05.1992

590100024

Krāslavas rajons, Asūnes pagasts, ”Lazdiņas”

Zemnieku saimniecība

LAZDIŅAS

ZEM

18.06.1993

740400760

Ogres rajons, Taurupes pagasts, ”Lazdiņas”

Zemnieku saimniecība

LAZDUKALNI

ZEM

02.11.1992

900100808

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Lazdukalni”

3253

Zemnieku saimniecība

LAZDUKALNI

ZEM

28.12.1992

900100879

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Lazdukalni”

3270

Zemnieku saimniecība

LAZDUKALNS

ZEM

18.03.1992

010100027

Rīgas rajons, Allažu pagasts, ”Lazdukalns”

2154

Zemnieku saimniecība

LAZDUKALNS

ZEM

28.06.1993

010100469

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Lazdukalns”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LBM

SIA

16.08.1995

150301406

Daugavpils, Saules iela 13–1

5400

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LBM

SIA

06.11.1995

240200490

Rēzekne, Meža iela 4–10

4600

Ziru pagasta zemnieku saimniecība

LEIŠI

ZEM

17.08.1992

120100141

Ventspils rajons, Ziru pagasts, ”Leiši”

3624

Ziru pagasta zemnieku saimniecība

LEIŠI

ZEM

13.07.1993

120100298

Ventspils rajons, Ziru pagasts, ”Leiši”

3624

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LEIZERS

SIA

28.05.1991

280300037

Jūrmala, Jomas iela 79

2015

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LEIZERS

SIA

22.09.1992

000309221

Rīga, Augusta Deglava iela 151

1021

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

14.06.1991

240100041

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Jaunā Sloboda

4638

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

25.02.1992

770100110

Preiļu rajons, Pelēču pagasts, Livmaņu s.

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

06.04.1992

900100174

Talsu rajons, Vandzenes pagasts, ”Lejas”

3281

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

08.09.1992

240100699

Rēzeknes rajons, Sakstagala pagasts, Stirāni

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LEJAS

SIA

05.03.1993

010308397

Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, ”Lejas”

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

07.06.1993

240100997

Rēzeknes rajons, Rikavas pagasts, Kolnasāta

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

14.02.1994

610101304

Kuldīgas rajons, Kurmāles pagasts, ”Lejas”

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

18.08.1994

010100606

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Lejas”

Zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

10.01.1997

240101354

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts, Teofilingovas s.

4615

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

27.04.1993

610101127

Kuldīgas rajons, Rudbāržu pagasts, ”Lejas”

3324

Kuldīgas rajona zemnieku saimniecība

LEJAS

ZEM

29.11.1994

610101436

Kuldīgas rajons, Gudenieku pagasts, ”Lejas”

3312

Valkas rajona Smiltenes pagasta

zemnieku saimniecība

LEJAS DUMPI

ZEM

29.09.1993

000100082

Valkas rajons, Smiltenes pagasts, ”Lejas Dumpi”

Valkas rajona Smiltenes pagasta

zemnieku saimniecība

LEJAS DUMPI

ZEM

07.12.1993

410101238

Valkas rajons, Smiltenes pagasts, ”Lejas dumpi”

4729

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS KOZAKAS

ZEM

10.04.1992

950100920

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Lejas Kozakas”

Vaives pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS KOZAKAS

ZEM

05.06.1992

950101237

Cēsu rajons, Vaives pagasts, ”Lejas Kozakas”

4137

Skrundas pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS ULĪTES

ZEM

01.04.1992

610100521

Kuldīgas rajons, Skrundas lauku teritorija, ”Lejas Ulītes”

6229

Skrundas pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS ULĪTES

ZEM

14.08.1992

610100900

Kuldīgas rajons, Skrundas lauku teritorija, ”Lejas Ulītes”

6229

Līgatnes pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS–SINEPES

ZEM

29.12.1992

950101634

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Lejas–Sinepes”

4108

Līgatnes pagasta zemnieku saimniecība

LEJAS–SINEPES

ZEM

05.01.1993

950101639

Cēsu rajons, Līgatnes pagasts, ”Lejas–Sinepes”

4108

Skultes pagasta zemnieku saimniecība

LEJASBELAVAS

ZEM

18.02.1992

660100079

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Lejasbelavas”

4025

Skultes pagasta zemnieku saimniecība

LEJASBELAVAS

ZEM

03.06.1992

660100491

Limbažu rajons, Skultes pagasts, ”Lejasbelavas”

4025

Valmieras rajona Vilpulkas pagasta

zemnieku saimniecība

LEJASKALAŽAS

ZEM

09.03.1992

410100261

Valmieras rajons, Vilpulkas pagasts, ”Lejaskalažas”

4241

Valmieras rajona Vilpulkas pagasta

zemnieku saimniecība

LEJASKALAŽAS

ZEM

03.04.1992

410100389

Valmieras rajons, Vilpulkas pagasts, ”Lejaskalažas”

4241

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

LEJASPLĀŅI

ZEM

20.03.1992

850100148

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Lejasplāņi”

3876

Saldus rajona Jaunlutriņu pagasta

zemnieku saimniecība

LEJASPLĀŅI

ZEM

26.08.1992

850100636

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Lejasplāņi”

3876

Zemnieku saimniecība

LEJASSIETIŅI

ZEM

06.11.1992

010100275

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Lejassietiņi”

Zemnieku saimniecība

LEJASSIETIŅI

ZEM

29.12.1992

010100320

Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, ”Lejassietiņi”

Zemnieku saimniecība

LEJIŅI

ZEM

18.05.1992

900100427

Talsu rajons, Dundagas pagasts, ”Lejiņi”

3270

Zemnieku saimniecība

LEJIŅI

ZEM

28.07.1997

150101904

Krāslavas rajons, Svariņu pagasts

5698

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LEJNIEKI

SIA

27.03.1992

120300172

Ventspils rajons, Ugāles pagasts, ”Vālodzes”

3615

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

07.07.1992

740400349

Ogres rajons, Lauberes pagasts, ”Lejnieki”

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

03.09.1992

900100711

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Lejnieki”

3297

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

04.09.1992

150100613

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Lejnieki”

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

09.12.1992

010100294

Rīgas rajons, Ādažu pagasts, ”Lejnieki”

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

29.10.1993

610101235

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Lejnieki”

3253

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

16.02.1995

010100640

Rīgas rajons, Sējas pagasts, ”Lejnieki”

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

27.04.1995

610101573

Kuldīgas rajons, Laidu pagasts, ”Lejnieki”

3317

Zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

10.02.1997

150101862

Preiļu rajons, Rožupes pagasts

5327

Saldus rajona Jaunauces pagasta

zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

23.12.1992

850100819

Saldus rajons, Jaunauces pagasts, ”Lejnieki”

3893

Saldus rajona Jaunauces pagasta

zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

12.09.1995

850101295

Saldus rajons, Jaunlutriņu pagasts, ”Lejnieki”

3876

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

30.04.1992

850100331

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Lejnieki”

3875

Saldus rajona Šķēdes pagasta

zemnieku saimniecība

LEJNIEKI

ZEM

29.05.1992

850100466

Saldus rajons, Šķēdes pagasts, ”Lejnieki”

3875

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LELDE

SIA

19.08.1993

540300344

Jēkabpils rajons, Salas pagasts, Sala

5230

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LELDE

SIA

13.06.1996

240300656

Daugavpils, Vienības iela 15

5400

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

LENKAVA

ZEM

21.02.1992

320100318

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Lenkava”

4350

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta

zemnieku saimniecība

LENKAVA

ZEM

21.09.1992

320100970

Alūksnes rajons, Jaunalūksnes pagasts, ”Lenkava”

4350

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LESKO

SIA

29.04.1994

010312246

Rīga, Ozolciema iela 16/2–17

1058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LESKO

SIA

06.04.1995

010315543

Rīgas rajons, Olaine, Jelgavas iela 18–48

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LESS

SIA

11.01.1995

000324310

Rīga, Krustabaznīcas iela 9a

1006

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LESS

SIA

12.05.1995

240300601

Rēzekne, Mazā iela 10

4600

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LETA

SIA

29.12.1993

120200354

Ventspils, Lielais prospekts 16–23

3602

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LETA

SIA

22.11.1994

000322934

Rīga, Palasta iela 10

1502

Zemnieku saimniecība

LĪBIEŠI

ZEM

05.03.1992

740400068

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Lībieši”

Paju sabiedrība

LĪBIEŠI

PAJ

25.09.1992

360300145

Bauskas rajons, Īslīces pagasts, Viteikas

3934

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIBRA

SIA

20.04.1991

010300546

Rīga, Ieriķu iela 66–13

1084

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIBRA

SIA

22.10.1991

000303884

Rīga, Grēcinieku iela 1

1012

Zemnieku saimniecība

LĪCĪŠI

ZEM

24.03.1992

150100204

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts

SIA

LĪCĪŠI

SIA

01.04.1992

170100122

Jelgavas rajons, Cenu pagasts, ”Līcīši”

3018

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪCĪŠI

SIA

14.06.1993

660300270

Limbažu rajons, Salacas pagasts, Svētciems, Liepu iela 14

4032

Zemnieku saimniecība

LĪCĪŠI

ZEM

17.08.1993

360101853

Bauskas rajons, Iecavas pagasts, Iecava, Tirgus iela 5–105

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪCĪŠI

SIA

07.07.1994

120100417

Ventspils rajons, Usmas pagasts, ”Līcīši”

3619

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

30.01.1992

240100287

Rēzeknes rajons, Ilzeskalna pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

04.02.1992

900100024

Talsu rajons, Balgales pagasts, ”Līči”

3287

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

13.02.1992

740400012

Ogres rajons, Lēdmanes pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

18.03.1992

150100169

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

28.05.1992

900100488

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Līči”

3283

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

09.06.1992

150100453

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Līči”

5466

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

07.07.1992

150100501

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

25.11.1992

240100781

Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, Latviešu Virauda

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

28.12.1992

900100884

Talsu rajons, Lubes pagasts, ”Līči”

3262

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

04.01.1993

900100895

Talsu rajons, Laidzes pagasts, ”Līči”

3280

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪČI

SIA

20.01.1993

010307777

Rīga, Rencēnu iela 1

1073

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

28.01.1993

740400656

Ogres rajons, Ķeguma lauku teritorija, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

29.03.1993

900100985

Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, ”Līči”

3297

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪČI

SIA

21.07.1993

360300330

Bauskas rajons, Codes pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

16.02.1994

150101161

Krāslavas rajons, Šķaunes pagasts, ”Līči”

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

16.03.1994

150101228

Daugavpils rajons, Ambeļu pagasts, ”Līči”

5464

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

30.11.1994

150101535

Daugavpils rajons, Pilskalnes pagasts, ”Līči”

5466

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

02.11.1995

150101764

Daugavpils rajons, Kalkūnes pagasts

5449

Zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

19.12.1996

150101851

Preiļu rajons, Sutru pagasts, Rengertova

5300

Liepājas rajona Medzes pagasta

zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

31.03.1992

210100524

Liepājas rajons, Medzes pagasts, ”LĪČI”

3461

Liepājas rajona Medzes pagasta

zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

14.10.1992

210101640

Liepājas rajons, Medzes pagasts, ”Līči”

3461

Čornajas pagasta zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

13.08.1991

240100068

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Tilīši

Čornajas pagasta zemnieku saimniecība

LĪČI

ZEM

14.03.1995

240101244

Rēzeknes rajons, Čornajas pagasts, Tilīši, ”Līči”

4617

Zemnieku saimniecība

LĪČKALNI

ZEM

13.05.1992

900100389

Talsu rajons, Ķūļciema pagasts, ”Līčkalni”

3283

Zemnieku saimniecība

LĪČKALNI

ZEM

12.10.1992

740400530

Ogres rajons, Ikšķiles lauku teritorija, ”Līčkalni”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

20.02.1992

740400015

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

04.03.1992

740400065

Ogres rajons, Birzgales pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

17.03.1992

740400125

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

07.04.1992

010100035

Rīgas rajons, Ropažu pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

28.05.1992

150100434

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

03.07.1992

010100133

Rīgas rajons, Mālpils pagasts, ”Līčupes”

Zemnieku saimniecība

LĪČUPES

ZEM

09.10.1992

740400514

Ogres rajons, Ķeipenes pagasts, ”Līčupes”

SIA

LIDO

SIA

19.01.1993

510300268

Dobeles rajons, Bukaiöu pagasts, ”Rotas”

3714

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIDO

SIA

24.04.1996

210202272

Liepāja, Graudu iela 43–66

3401

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

24.07.1991

240100066

Rēzeknes rajons, Lendžu pagasts, Brusova

4625

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

29.10.1991

240100122

Rēzeknes rajons, Dricānu pagasts

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

27.03.1992

150100426

Daugavpils rajons, Līksnas pagasts

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

10.04.1992

150100283

Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, ”Līdumi”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

05.06.1992

900100524

Talsu rajons, Mērsraga pagasts, ”Līdumi”

3284

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

06.07.1992

740400347

Ogres rajons, Rembates pagasts, ”Līdumi”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

20.10.1992

150100699

Daugavpils rajons, Višķu pagasts, Kazulīšu c.

5479

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

19.02.1993

740400672

Ogres rajons, Krapes pagasts, ”Līdumi”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

25.05.1993

150100888

Daugavpils rajons, Kalupes pagasts

5450

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

28.06.1993

240101002

Rēzeknes rajons, Nagļu pagasts, Ļodāni, ”Līdumi”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

14.12.1993

150101047

Daugavpils rajons, Bebrenes pagasts, ”Līdumi”

SIA

LĪDUMI

SIA

29.07.1994

540101052

Rīga, Matīsa iela 25

1001

Zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

14.12.1994

150101558

Preiļu rajons, Saunas pagasts, ”Līdumi”

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

05.05.1992

850100381

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Līdumi”

3852

Saldus rajona Blīdenes pagasta

zemnieku saimniecība

LĪDUMI

ZEM

09.03.1995

850101232

Saldus rajons, Blīdenes pagasts, ”Līdumi”

3852

Zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

27.02.1992

740400044

Ogres rajons, Jumpravas pagasts, ”Līdumnieki”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

10.03.1992

770100145

Preiļu rajons, Aglonas pagasts

Zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

02.04.1992

740400188

Ogres rajons, Suntažu pagasts, ”Līdumnieki”

Zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

26.02.1993

150100785

Daugavpils rajons, Naujenes pagasts, ”Līdumnieki”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪDUMNIEKI

SIA

31.08.1993

740300508

Ogres rajons, Rembates pagasts, Rembate, Pļavas iela 13

5016

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

08.04.1992

320100519

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Līdumnieki”

4333

Alūksnes rajona Alsviķu pagasta

zemnieku saimniecība

LĪDUMNIEKI

ZEM

13.05.1992

320100748

Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts, ”Līdumnieki”

4333

Zemnieku saimniecība

LĪDUMS

ZEM

28.01.1992

770100056

Preiļu rajons, Saunas pagasts, Smelteri, ”Līdums”

Paju sabiedrība

LĪDUMS

PAJ

15.03.1992

360300060

Bauskas rajons, Īslīces pagasts

3901

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LĪDUMS

SIA

31.08.1993

460300203

Gulbenes rajons, Lizuma pagasts

4425

Zemnieku saimniecība

LĪDUMS

ZEM

28.02.1997

150101871

Preiļu rajons, Stabulnieku pagasts, Cepernieki

5333

Ručevska zemnieku saimniecība

LIELRUČI

ZEM

14.04.1992

510100414

Dobeles rajons, Bukaiöu pagasts, ”Lielruči”

3714

Ručevska zemnieku saimniecība

LIELRUČI

ZEM

14.04.1992

510100434

Dobeles rajons, Bukaiöu pagasts, ”Lielruči”

3714

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIEPA

SIA

20.08.1991

000301529

Rīga, Basteja bulvāris 12–11b

1050

SIA

LIEPA

SIA

07.11.1991

410300075

Valmieras rajons, Rencēnu pagasts, Lizdēni, Loka iela 1

4232

Firma SIA

LIEPA

SIA

27.03.1992

010304461

Rīga, Brīvības iela 160–11

Firma sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIEPA

SIA

27.08.1992

280300621

Jūrmala, Kanālu iela 50

2008

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma

LIEPA

SIA

31.01.1992

010303843

Rīga, Buļļu iela 72/12

1069

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIEPĀJAS DEGVIELA

SIA

09.01.1995

000324288

Liepāja, Brīvības iela 117

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

LIEPĀJAS DEGVIELA

SIA

22.05.1998

210301982

Liepājas rajons, Gaviezes pagasts, ”Ērgļi”

3431

Zemnieku saimniecība

LIEPAS

ZEM

07.05.1991

240100008

Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, Vecā Borisova

4647

Zemnieku saimniecība

LIEPAS

ZEM

02.01.1992

770100009

Preiļu rajons, Rožupes pagasts, Vilmenieši

Zemnieku saimniecība

LIEPAS

ZEM

24.02.1992

900100048

Talsu rajons, Valdgales pagasts, ”Liepas”

3253

Zemnieku saimniecība

LIEPAS

ZEM

02.04.1992

150100247

Daugavpils rajons, Nīcgales pagasts, ”Liepas”

Zemnieku saimniecība

LIEPAS

ZEM

24.04.1992

150100338

Daugavpils rajons, Demenes pagasts, ”Liepas”

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!