• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2002., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61384

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

19.04.2002., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

2001.gada 19.decembrī mirusi VELTA KRAMPĪTE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Filozofu ielā 37, Jelgavā. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZENTAS SMILTNIECES, mirušas 2001.gada 20.janvārī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GAĻINAS UŠAKOVAS, dzim.1931.gadā, dzīv. Rīgā, Edžiņa gatvē 5-16, mirušas 2002.gada 19.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 10.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar RITAS VERONIKAS PEČATOVSKAS, dzim.1942.gadā, dzīv. Rīgā, Lokomotīves ielā 80-62, mirušas 2000.gada 2.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA EGLĪŠA, dzim.1935.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Olaines pag., “Gaismas” 4-18, miruša 2000.gada jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 24.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ROBERTA VĒVERA, dzim.1936.gadā, dzīv. Rīgā, Imantas ielā 4a-15, miruša 2001.gada 2.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Madonas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GAIDAS MEIERES, dzim.1921.gadā, dzīv. Madonā, Rīgas ielā 34, mirušas 1996.gada 14.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar RENĀTES DUNDURES, dzim.1933.gada 6.maijā, dzīv. Valmierā, Annas ielā 2-26, miruša 2001.gada 30.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Bauskas rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ANDREJA KLINTS, dzim.1942.gada 5.jūlijā, agrāk dzīv. Bauskas rajona Iecavas pagasta Vītolu ielā 1, miruša 2001.gada 23.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VITAUTA RUMBIŅA, dzim.1917.gadā, dzīv. Rīgā, Ausmas ielā 4a, miruša 2001.gada 15.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA BIČKOVA, dzim.1921.gadā, dzīv. Rīgā, Pētersalas ielā 18a-13, miruša 2001.gada 7.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 15.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARIJAS ĻEBEDEVAS, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Grīvas ielā 11/28-16, mirušas 2001.gada 3.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 6.maijā pulksten 11.20 Valmieras rajona tiesā, 3.zālē, tiks nolasīts EDMUNDA GAIĻA, dzim.1926.gada 17.jūnijā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmierā, Limbažu ielā 3-4, miruša 2002.gada 22.februārī, pēdējās gribas rīkojuma akts. Pretenziju un iebildumu iesniegšanas termiņš - trīs mēneši pēc testamenta nolasīšanas.

 

Ludzas rajona tiesā saņemts pieteikums JURA LAVRINOVIČA, dzim.1957.gadā, dzīv. Ludzā, Tālavijas ielā 128d, LV-5701, miruša 2001.gada 11.decembrī, mantojuma lietā. Tiesa lūdz visus iespējamos mantiniekus un kreditorus pieteikties Ludzas rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 20.augustam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2002.gada 1.aprīlī mirušā ALBERTA MUCENIEKA mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, tās tiks atzītas par dzēstām. Lēmumu nosūtīt bāriņtiesai izpildei un aizgādņa iecelšanai. Par lēmumu var iesniegt blakussūdzību vai protestu 10 dienu laikā.

 

Cēsu rajona tiesā 2002.gada 3.jūnijā pulksten 12.30 tiks nolasīts VERAS PRIEDES, dzim.1911.gada 19.oktobrī, dzīv. Cēsu rajonā, Jaunpiebalgā, Emīla Dārziņa ielā 13, mirušas 1993.gada 31.jūlijā, testaments. Visas personas, kuras vēlas apstrīdēt testamentu vai pieteikt kreditoru pretenzijas un tiesības, tiek aicinātas par to paziņot tiesai viena mēneša laikā no testamenta nolasīšanas dienas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GRIGORIJA KIRILOVA, dzīv. Allažu pagastā, Birzes ielā 3-21, miruša 2001.gada 17.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 25.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MILLIJAS KLIEĢES, dzim.1907.gadā, dzīv. Jūrmalā, Engures ielā 5-98, mirušas 2002.gada 6.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar HENRIHA MIKENA, dzim.1946.gadā, dzīv. Rīgā, Mores ielā 34-4, miruša 2001.gada 6.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 15.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA VANAGA, dzim.1929.gada 11.novembrī, miruša 2002.gada 16.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ANATOLIJA KRASOVSKA, dzim.1937.gada 8.janvārī, miruša 2002.gada 14.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEVGĒNIJA KRASTA, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgā, Stūres ielā 9-86, miruša 2002.gada 26.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VANDAS PUČKO, dzim.1914.gada 23.jūlijā, mirušas 2001.gada 9.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA ŠUMSKA, dzim.1946.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Olainē, Zeiferta ielā 16-78, miruša 2001.gada 18.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 22.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALĪNAS DAMBES, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 6/8-67, mirušas 2001.gada 19.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 6.novembrī miris FJODORS TESMENECKIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Loka maģistrālē 15-39. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Madonas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA APEIŅA, dzim.1941.gadā, dzīv. Madonā, Bērzu ielā 18, miruša 2002.gada 1.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar OLGAS ŠABANOVAS, dzim. 1959.gada 12.augustā, mirušas 2001.gada 28.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 2001.gada 12.aprīlī mirušā ARTA ALBERTA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Salaspilī, Rīgas ielā 12-4, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 27.maijam. Pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEREMIJA KRJUKOVA, dzim.1923.gadā, dzīv. Rīgā, Riekstu ielā 24-1, miruša 2002.gada 21.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar EDMUNDA URBONAVIČUS, dzim.1950.gada 10.janvārī, miruša 1998.gada 19.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA SAFONOVA, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgā, Lielupes ielā 66-53, miruša 2002.gada 3.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar IGORA TITOVA, personas kods 2705XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2002.gada 21.maijam. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ARVĪDA BĒRZIŅA, dzim.1929.gada 8.oktobrī, miruša 1998.gada 6.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VERONIKAS KOZINDAS, dzim.1949.gadā, dzīv. Rīgā, Valmieras ielā 39-27, mirušas 2002.gada 27.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

1997.gada 10.decembrī mirusi ONA NORKUS, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Upes ielā 9, Sesavas pagastā, Jelgavas rajonā. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar SVETLANAS MURATOVAS, dzim.1933.gadā, dzīv. Rīgā, Hipokrāta ielā 33-10, mirušas 2002.gada 25.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTOŅINAS KUDROVAS, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Mārupes pag., Viršu ielā 10-34, mirušas 2001.gada 23.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 23.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA JAKIMOVA, p.k.0108XX-XXXXX, dzim.1913.gada 1.augustā Latvijā, Rīgā, dzīv. Andreja ielā 6, Jūrmalā, miruša 2001.gada 16.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 5.aprīlī mirusi ALMA PUĶĪTE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Robežu ielā 54. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar JANĪNAS MAČANOVSKAS, dzim.1930.gada 20.oktobrī, dzīv. Daugavpilī, Miera ielā 143-8, mirušas 2001.gada 13.decembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās Daugavpils tiesā četru mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VERNERA LINKEVICA, dzim.1928.gada 15.februārī, miruša 2002.gada 13.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ALEKSEJA BOĻŠOVA, dzim.1938.gada 27.martā, miruša 2001.gada aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PĒTERA MACKEVIČA, dzim.1924.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ropažu pag., Mežziņos 5-4, miruša 1999.gada 6.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 22.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KONSTANTĪNA LAŠKOVA, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgā, Kaivas ielā 28-1, miruša 2000.gada 20.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.l

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar JADVIGAS IVANOVAS, dzim.1931.gada 10.aprīlī, mirušas 2002.gada 14.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IMANTA VAIVADA, dzim.1940.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Salaspilī, Vītolu ielā 8-18, miruša 2002.gada 1.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 22.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 5.janvārī mirusi VERA PANTELE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, K.Barona ielā 19-20. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā mēneša laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS MEIRES, dzim.1936.gadā, dzīv. Rīgā, Veldres ielā 32-79, mirušas 2002.gada 23.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar OĻEGA SOLODOVA, p.k.0409XX-XXXXX, dzim.1950.gada 9.septembrī Baltkrievijā, dzīv. Nomales ielā 13-37, Jūrmalā, miruša 2002.gada 14.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.l

 

Ogres rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĒRIKA LŪŠA, pers. kods 1705XX-XXXXX, miruša 2001.gada 4.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks atzītas par spēkā neesošām.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 2001.gada 1.aprīlī mirušās OLGAS LŪCIJAS GASPARES, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Ādažu pagastā, “Kraukļos”, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā līdz 2002.gada 23.jūlijam, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALĒRIJA TIPUNOVA, dzīv. Preiļu ielā 2-50, miruša 2001.gada 27.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2001.gada 23.martā mirušā LUDVIGA ALFRĒDA ROZENTĀLA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEO DUNCĀNA, dzim.1942.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pag., “Valdlaučos” 1-13, miruša 2002.gada 27.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 22.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA ŅEMIROVSKA, dzim.1961.gada 22.maijā, miruša 2001.gada 19.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar MARGARITAS RIŽENKOVAS, dzim.1927.gada 30.decembrī, mirušas 2002.gada 30.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums 2001.gada 17.novembrī mirušā JĀŅA DANENBERGA, p.k.0107XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Saldū, Rīgas ielā 18-24, mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar TAMARAS OTTO, dzim.1927.gadā, dzīv. Ventspilī, Dzintaru ielā 34-72, mirušas 2002.gada 1.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŠARLOTES ELZAS EGLĪTES, dzim.1912.gadā, dzīv. Ventspilī, Meža ielā 32, mirušas 2002.gada 30.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA MIKALAUSKA, dzim.1924.gada 6.jūnijā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajonā, Rūjienā, Veidenbauma ielā 20, miruša 2001.gada 29.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar SEMJONA SOLOVJOVA, p.k.0101XX-XXXXX, dzim.1926.gada 1.janvārī Krievijā, dzīv. Skolas ielā 61a-41, Jūrmalā, miruša 2001.gada 16.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VERAS UŠAKOVAS, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Dammes ielā 10-50, mirušas 2001.gada 21.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTOŅINAS BELOVAS, pers.kods 0405XX-XXXXX, dzim.1919.gada 4.maijā Krievijā, dzīv. Kļavu ielā 33-14, Jūrmalā, mirušas 2001.gada 11.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 20.jūnijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 21.maijā mirušās AUSTRAS VILKAS mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZELMAS RĀZNAS, mirušas 2001.gada 15.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas GUNTAS LINDES un JĀŅA POĻA pieteikums par nekustamā īpašuma Jūrmalā, Dzintaru prospektā 10-5/12, domājamām daļām, uz kurām bija tiesības BORISAM RUBINOVAM un ABRAMAM DAVIDSONAM, atzīšanai par bezsaimnieka mantu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par īpašumu, lūdzu pieteikties Jūrmalas pilsētas tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIĻŅA HELVIGA, p.k.1211XX-XXXXX, dzīv. Jūrmalā, Skolas ielā 34-96, miruša 2002.gada 27.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ALEKSEJA MEĻŅIČENKO, dzim.1947.gada 31.jūlijā, miruša 2001.gada 22.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AIVARA SKRINDAS, dzim.1964.gada 17.maijā, dzīv. Aizkraukles rajona Kokneses pagasta “Laimdotās” - 4, miruša 2001.gada 7.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums 2002.gada 15.martā mirušā KĀRĻA DĀRZNIEKA, p.k.1706XX-XXXXX, mantojuma lietā. Visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, lūdzu pieteikties Jēkabpils rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Gadījumā, ja šīs personas nepieteiks savas tiesības norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar MIHALINAS EGLĪTES, dzim.1943.gada 14.janvārī, dzīv. Balvu rajonā, Susāju pagastā, “Ilziņos”, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar JAŅINAS JAVTUŠENKO, dzim.1933.gada 4.februārī, mirušas 2001.gada 30.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA JIRGENA, dzim.1951.gada 12.martā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Pļaviņās, Meža ielā 23-1, miruša 1997.gada 18.novembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības vai iebildumi pret mantojumu, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc sludinājuma publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEONĪDA BEIĻINA, dzim.1946.gadā, dzīv. Rīgā, Ikšķiles ielā 17-20, miruša 2002.gada 12.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ELEONORAS ZAGORSKAS, dzim.1918.gada 18.martā, mirušas 2000.gada 14.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar DONĀTA GRIZĀNA, dzim.1946.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Mārupes pag., “Mazieķos 3”, miruša 2001.gada 15.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEONĪDA KVJATKOVSKA, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Baldonē, Blaumaņa ielā 11, miruša 2002.gada 3.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA ZANDMAŅA, dzīv. “Kalna - Popos” Brantu pag., Valkas raj., miruša 1980.gada 10.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS LANDIŠEVAS, p.k.2410XX-XXXXX, dzīv. Rīgas ielā 21-2, Valkā, mirušas 2000.gada 13.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA KARPOVA, dzim.1957.gadā, dzīv. Rīgā, J.Vācieša ielā 4-56, miruša 2001.gada 18.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VASILIJA BOICOVA, dzim.1919.gada 6.februārī, miruša 2001.gada 14.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNAS SAKAJEVAS, mirušas 2002.gada 13.janvārī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās tiesā četru mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks uzaicinājuma termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ULDA LANDMESERA, dzim.1948.gada 14.novembrī, miruša 2001.gada 18.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IGORA LAZDOVSKA, dzim.1943.gadā, dzīv. Rīgā, Sesku ielā 10/1-7, miruša 2002.gada 20.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar EDMUNDA ZABIS, dzim.1933.gadā, dzīv. Rīgā, Baložu ielā 29-15, miruša 2001.gada 21.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas.Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 12.janvārī mirusi AUSTRA SKRASTIŅA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Mātera ielā 31-65. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA KOVAĻČUKA, dzim.1961.gadā, dzīv. Rīgā, Kvēles ielā 15/7-41, miruša 2002.gada 3.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 20.jūlijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 11.martā mirušās MARTAS LIELMANES mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

2001.gada 4.decembrī miris LAIMDOTS FREIMANIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Dambja ielā 2-27. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LARISAS TEREŠKOVAS, mirušas 2002.gada 31.janvārī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNĀRA KADIĶA, miruša 2001.gada 7.maijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LIDIJAS MIRDZAS KORŠEŅEVSKAS, mirušas 2001.gada 4.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

2002.gada 9.maijā pulksten 9.30 Valmieras rajona tiesā, 3.zālē, tiks nolasīts GUNTA ELSIŅA, dzim.1939.gada 8.jūlijā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajonā, Rūjienā, Rīgas ielā 17a-32, miruša 2002.gada 23.februārī, pēdējās gribas rīkojuma akts. Pretenziju un iebildumu iesniegšanas termiņš ir trīs mēneši pēc testamenta nolasīšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar RAITA ADMIDIŅA, miruša 2001.gada 10.decembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

2002.gada 21.janvārī miris VLADIMIRS BIDNIJS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Asteru ielā 6-20. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA REPA, p.k.0605XX-XXXXX, miruša 2002.gada 13.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSEJA DEMENTJEVA, dzim.1961.gadā, dzīv. Rīgā, Purvciema ielā 26-10, miruša 2000.gada 7.decembrī, mantojuma pieņemšanu uz inventāra tiesību pamata. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no mantojuma inventāra sastādīšanas dienas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Talsu rajona tiesa izsludina par 2001.gada 8.septembrī mirušā GUNTA KĀRKĻA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Talsu rajonā, mantojuma atklāšanos. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Talsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

2000.gada 18.maijā miris ROLANDS MIKLONS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Austrumu ielā 12, Vilces pagastā, Jelgavas rajonā. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEONTĪNES PEIPIŅAS, dzim.1931.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Olainē, Zeiferta ielā 3-36, mirušas 2002.gada 29.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 25.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar OLGAS DUNDURS, dzim.1910.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, “Mežiniekos”, mirušas 1997.gada 16.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 24.jūlijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ERNESTA CELMA, dzim.1938.gadā, dzīv. Rīgā, Buļļu ielā 33/2-11, miruša 2001.gada 6.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!