• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: Par 2002. gada 27. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2002., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61318

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizvakar, 16.aprīlī, Ministru kabineta sēdē

Vēl šajā numurā

18.04.2002., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2002. gada 27. marta sēdi

1. Saeimas Prezidijs nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai deputātes H.Soldatjonokas iesniegumu par dzīvojamās telpas īres kompensēšanu.

2. Saeimas Prezidijs nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai deputāta A.Bartaševiča iesniegumu par dzīvojamās telpas īres kompensēšanu.

3. Prezidijs pieņēma zināšanai Eiropas lietu komisijas sekretāra Dz.Rasnača iesniegumu par Eiropas Parlamenta Sieviešu tiesību un vienlīdzīgo iespēju komisijas vizīti Rīgā laikā no šā gada 30. aprīļa līdz 2. maijam.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2002. gada 18. marta lēmumā “Par izdevumu tāmi Vācijas Federatīvās Republikas Bundestāga viceprezidentes Dr. Antjes Folmeres vizītei Latvijā no 2002. gada 27. marta līdz 2. aprīlim”.

5. Saeimas Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai, Saeimas Kancelejai un Juridiskajam birojam darba grupas izstrādāto likumprojektu “Grozījumi Saeimas Kārtības rullī”.

6. Saeimas Prezidijs pieņēma lēmumu par amatalgas aprēķināšanu un izmaksāšanu Saeimas deputātam H.Čibulim.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu M.Emsiņa, D.Stalta, S.Goldes, A.Razminoviča, M.Sprindžuka, delegācijas sekretāres I.Sticenko, Preses dienesta vadītājas I.Auniņas, Saeimas autobāzes automašīnu vadītāju A.Veisa un J.Briča komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 2002. gada 10. aprīļa līdz 12. aprīlim.

8. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par komandējumu uz Spāniju;

2) Saeimas ES informācijas centra vadītājas M.Dzirnieces pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) šā gada 10.—12. martā;

3) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas H.Demakovas pārskatu par komandējumu uz Vīni (Austrija) šā gada 21. un 22. februārī;

4) Saeimas Tehnikas nodaļas vecākā speciālista A.Nebēdnieka, Informācijas nodaļas tehnikas speciālista U.Eglīša, vecākā konsultanta K.Groskaufmaņa, vecākā programmētāja M.Staģīša un Dokumentu kopēšanas biroja vadītāja T.Gailīša pārskatu par komandējumu uz CeBIT Hanoverē laikā no 12.—17. martam;

5) Tehnikas nodaļas vadītāja G.Grigora un vecākā speciālista A.Drozdovska pārskatu par komandējumu uz starptautisko izstādi Frankfurtē pie Mainas (Vācija).

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!