• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem Stratēģiskas nozīmes preču sarakstos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2002., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60751

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konsulāro amatpersonu sanāksmi Rīgā

Vēl šajā numurā

27.03.2002., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par grozījumiem Stratēģiskas nozīmes preču sarakstos

26.februārī Stratēģiskas nozīmes preču kontroles komiteja apstiprināja jaunos Stratēģiskas nozīmes preču sarakstus, kas stājās spēkā šā gada 26.martā. Iepriekšējie saraksti tika apstiprināti ar komitejas 2001.gada 15.marta lēmumu. Jaunajos sarakstos tika iestrādātas izmaiņas atbilstoši Eiropas Savienības un starptautisko eksporta režīmu prasībām. Papildinājumi ir ieviesti dubultā pielietojuma preču un tehnoloģiju sarakstā, kā arī ieroču, bruņojuma un munīcijas sarakstā. Būtiskākais papildinājums, kas tika ieviests dubultā pielietojuma preču un tehnoloģiju saraksta 10.kategorijā, ir nakts redzēšanas monokļu un binokļu, kā arī tēmēšanas iekārtu iekļaušana stratēģiskas nozīmes preču sarakstos.

Saskaņā ar Latvijā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, katram Stratēģiskas nozīmes preču sarakstos minēto preču eksporta, importa vai tranzīta darījumam ir jāsaņem licence. Lai saņemtu detalizētu informāciju par Stratēģiskas nozīmes preču sarakstiem vai noformētu stratēģiskas nozīmes preču eksporta, importa vai tranzīta licenci, jāgriežas Latvijas Attīstības aģentūras Eksporta un importa uzskaites departamentā Rīgā, Pērses ielā 2.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!