• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu sistēmu autopārvadājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2002., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/60698

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

26.03.2002., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu sistēmu autopārvadājumos

Sākot ar 2004. gadu, Eiropas Savienības valstīs autopārvadātājiem esošie tahogrāfi būs jānomaina ar digitālajām tahogrāfu kartēm. Lai informētu Latvijas uzņēmējus par gaidāmajām izmaiņām un iepazīstinātu ar jauno sistēmu, Rīgā ieradusies Eiropas transporta sistēmu un servisa firmas ERTICO pārstāvji no Briseles. Kompānija darbojas saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvām.

Šodien, 19. martā, “Latvijas Auto” mācību konsultatīvajā sabiedrībā notiks ERTICO un Latvijas autopārvadātāju konsultatīva tikšanās. Piedalīsies arī Satiksmes ministrijas, citu ministriju un ieinteresēto organizāciju pārstāvji.

Digitālā tahogrāfa priekšrocības ir tā datu apstrādes ātrums un kontroles izvades operativitāte jebkurā laikā un jebkurā situācijā, lietojot speciālu identifikācijas karti. Digitālais tahogrāfs sniedz ziņas par transporta līdzekli, autovadītāja identitāti, autovadīšanas un atpūtas laiku, kā arī par citām autovadītāja darbībām. Latvijā kā Eiropas Savienības kandidātvalstī digitālo tahometru ieviešanas termiņš plānots 2008. gads.

Satiksmes ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!