• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1993. gada 26. oktobra rīkojums Nr. 68-r "Par statistisko informāciju nacionalizēto un citādi nelikumīgi atņemto uzņēmumu un citu īpašuma objektu īpašnieku īpašuma tiesību atjaunošanas jautājumos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.1993., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59814

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PAZIŅOJUMS Par Baltijas informācijas biroju

Vēl šajā numurā

03.11.1993., Nr. 100

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 68-r

Pieņemts: 26.10.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr. 68-r

Rīgā 1993. gada 26. oktobrī(prot. Nr. 15, 4.§)

Par statistisko informāciju nacionalizēto un citādi nelikumīgi atņemto uzņēmumu un citu īpašuma objektu īpašnieku īpašuma tiesību atjaunošanas jautājumos

Saskaņā ar Augstākās Padomes 1993. gada 30. marta lēmuma «Par Latvijas Republikas likuma «Par īpašuma tiesību atjaunošanu uz uzņēmumiem un citiem īpašuma objektiem» spēkā stāšanās kartību» 3.4. apakšpunktu:

1. Apstiprināt valsts statistikas pārskata veidlapu Nr. 1-ITA «Informācija par nacionalizēto un citādi nelikumīgi atņemto uzņēmumu un citu īpašuma objektu bijušo īpašnieku vai viņu mantinieku pieteikumiem īpašuma tiesību atjaunošanai» un veidlapu Nr. 2-ITA «Informācija par nacionalizēto un citādi nelikumīgi atņemto uzņēmumu un citu īpašuma objektu bijušo īpašnieku vai viņu mantinieku īpašuma tiesību atjaunošanas gaitu».

2. Pilsētu un rajonu Tautas deputātu padomju valdēm ik mēnesi piektajā darbdienā pēc pārskata mēneša beigām iesniegt Valsts statistikas komitejai informāciju atbilstoši Šī rīkojuma punktā minētajai veidlapai Nr. 1-ITA.

3. Ministrijām (komitejām) un pilsētu un rajonu Tautas deputātu padomju valdēm 20 dienu laikā pēc lēmuma par bijušā īpašnieka vai viņa mantinieku īpašuma tiesību atjaunošanu pieņemšanas iesniegt Valsts statistikas komitejai informāciju atbilstoši šī rīkojuma 1. punktā minētajai veidlapai Nr. 2-ITA.

4. Valsts statistikas komitejai šī rīkojuma 2. un 3. punkta paredzēto informāciju apkopot un reizi ceturksnī iesniegt izskatīšanai Ekonomikas ministrijā un Ministru kabinetā.

Ministru prezidents V. BIRKAVS

Ekonomikas ministrs,
Ministru prezidenta biedrs O. KEHRIS

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!