• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ārvalstu investoru padomes un Latvijas valdības tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2002., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par brīvībai spītīgi dzimušajiem

Vēl šajā numurā

12.03.2002., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ārvalstu investoru padomes un Latvijas valdības tikšanos

11. un 12. martā Latvijas Republikas valdība piekto reizi tiksies ar lielāko ārvalstu investoru Latvijā vadītājiem. Tikšanās laikā tiks pārrunāta Latvijas valdības ekonomiskā politika, ārvalstu investorus interesējošie jautājumi par politikas prioritātēm un pasākumi, kas nepieciešami, lai veicinātu turpmākas investīcijas. Notiks domu apmaiņa par iepriekšējo sanāksmju laikā izteikto rekomendāciju īstenošanas gaitu.

Augstā līmeņa tikšanās reizē piedalīsies Ministru prezidents, finansu ministrs, tieslietu ministre, ārlietu ministrs, ekonomikas ministrs, iekšlietu ministrs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, īpašu uzdevumu ministrs valsts reformu lietās, kā arī augstākā līmeņa ministriju amatpersonas, kuras ir atbildīgas par attiecīgajām jomām. No ārvalstu investoru puses piedalīsies “Alte Leipziger”, ABB, “Coca–Cola”, “Ericsson”, “Ernst & Young”, “Jeld–Wen”, “Linstow”, “Readymix”, “Schenker–BTL”, “Statoil”, “StoraEnso”, “Tatkolat”, “Vereinsbank”, “Volkswagen” un “Volvo” augstākie vadītāji, kā arī pārstāvji no Amerikas, Lielbritānijas un Zviedrijas tirdzniecības palātām Latvijā un Vācijas un Latvijas uzņēmēju savienības. Sanāksmē piedalīties uzaicināti arī pārstāvji no Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā un Tautsaimniecības padomes.

Padome pārrunās nodokļu politikas un nodokļu administrēšanas jautājumus, muitas procedūru tālāku vienkāršošanu un robežšķērsošanas atvieglināšanu, jautājumus par tiesu varas un tieslietu sistēmas stiprināšanu, kā arī Latvijas valdības paveikto korupcijas novēršanā. Šie jautājumi tiks sīkāk izstrādāti kopīgajās darba grupās, kurās piedalās investori un valdības institūciju pārstāvji. Nākamā padomes augstā līmeņa tikšanās paredzēta 2003.gada pavasarī.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!