• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par galvaspilsētu lomu ES paplašināšanas procesā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2002., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59779

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

12.03.2002., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par galvaspilsētu lomu ES paplašināšanas procesā

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs pagājušās nedēļas nogalē Prāgā piedalījās 3.konferencē “Galvaspilsētu loma Eiropas Savienības paplašināšanās procesā” un līdz ar Ankaras, Bratislavas, Budapeštas, Bukarestes, Ļubļanas, Nikosijas, Prāgas, Sofijas, Tallinas, Viļņas un Varšavas mēriem un pārstāvjiem parakstīja deklarāciju, kurā uzsvērta galvaspilsētu loma iedzīvotāju informēšanā par Eiropas Savienību.

Deklarācijā kandidātvalstu valdības tiek aicinātas ciešāk sadarboties ar galvaspilsētām informēšanas procesā, kā arī sniegt tām finansiālu un metodisku atbalstu šim darbam.

“Sadarbība starp valsts valdību, sabiedriskajām un nevalstiskajām organizācijām, masu medijiem un mācību iestādēm ir nozīmīga Eiropas Savienības sabiedrisko attiecību kampaņā,” teikts noslēguma deklarācijā.

Rīgas dome, īstenojot konferences ieteikumus, tuvākajā laikā savā mājaslapā plāno atvērt sadaļu par savām starptautiskajām aktivitātēm, t.sk. par ES paplašināšanas procesu.

 

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!