• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 "Par insulīna preparātu izplatīšanas nosacījumiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2002., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59724

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr.66

Par dzīvības apdrošināšanas sabiedrības galvenā aktuāra kvalifikācijas minimālajām prasībām

Vēl šajā numurā

12.03.2002., Nr. 39

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Labklājības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 47

Pieņemts: 28.02.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrijas rīkojums Nr. 47

Rīgā 2002. gada 28. februārī

Par grozījumiem Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 “Par insulīna preparātu izplatīšanas nosacījumiem”

Izdots saskaņā ar

Farmācijas likuma 6.panta 4.punktu

Izdarīt Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 “Par insulīna preparātu izplatīšanas nosacījumiem” šādus grozījumus:

1. Papildināt rīkojuma pielikuma 1.punktu aiz vārdiem “insulīna preparātu” ar vārdiem “ieskaitot insulīna kartridža formu ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu”.

2. Papildināt rīkojuma pielikumu ar 21., 22. un 23. punktu šādā redakcijā:

“21. Ārstniecības persona izraksta insulīna preparātus līdz trīs mēnešu ārstēšanas kursam, ņemot vērā konkrētajam pacientam nepieciešamo insulīna preparāta diennakts devu un izdarot attiecīgu ierakstu insulīna kartes kreisajā pusē.

22. Izrakstot insulīna preparātus, ārstniecības persona vajadzības gadījumā izdara ierakstu insulīna kartes kreisajā pusē par nepieciešamību izsniegt pacientam attiecīgā insulīna preparāta ievadīšanai paredzētās pildspalvas un adatas, ievērojot, ka viens pacients gadā saņem ne vairāk kā divas pildspalvas un vismaz 200 adatas.

23. Gadījumā, ja pacientam nepieciešams saņemt pildspalvas papildus 22.punktā noteiktajam, ārstniecības persona to saņemšanai izraksta parasto recepti, un pacients pildspalvu iegādi sedz no saviem līdzekļiem.”.

3. Papildināt rīkojuma pielikuma 6.punktu aiz vārdiem “prasību izpildi” ar vārdiem “kā arī insulīna kartridžu formas ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu piegādi šīm lieltirgotavām”.

4. Papildināt rīkojuma pielikuma 7.1.apakšpunktu aiz vārdiem “par diferencētu samaksu” ar vārdiem “kā arī insulīna preparātu kartridža formu ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu pieejamību”.

5. Papildināt rīkojuma pielikuma 7.3.apakšpunktu aiz vārdiem “insulīna preparātu” ar vārdiem “kā arī izsniegtajām insulīna kartridža formu ievadīšanai paredzētajām pildspalvām un adatām”.

Labklājības ministrs A.Požarnovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!