• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas domes e-pilsētas projektu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.2002., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59656

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

07.03.2002., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas domes e-pilsētas projektu

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja iepazinās ar e–pilsētas projekta vīziju, kuras mērķis ir izveidot Rīgas pašvaldībā tehnoloģisko un organizatorisko bāzi (e–pilsētas projekts), kas nodrošinātu iedzīvotājiem sniedzamo pakalpojumu efektivitāti.

Tādējādi tiks uzlabota iedzīvotāju un biznesa struktūru apkalpošanas kvalitāte, iedzīvotāji un uzņēmēji tiks iesaistīti pašvaldības lēmumu pieņemšanas procesā, kā arī tiks atbalstīta mazo un vidējo uzņēmumu attīstība, radot tiem iespēju izmantot progresīvas interneta tehnoloģijas, e–pilsētas vīzijas realizācijai pirmajos trīs gados (kopējais projekta realizācijas laiks var būt 5–10 gadi) būtu jāinvestē ap 13 400 000 latu. Trīs gados plānots izstrādāt un ieviest e–pilsētas projekta pamatus (bāzes infrastruktūru standartus, normatīvo bāzi un veikt Rīgas pašvaldības bāzes pakalpojumus arī elektroniskā veidā).

Komiteja nolēma akceptēt informācijas tehnoloģiju attīstības vīziju un atbalstīt tās ietvaros realizējamos projektus Rīgas domē.

 

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!