• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pirmajiem līdzekļiem Turaidas pilskalnam un autoceļiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2002., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts sociālās politikas plusiem un mīnusiem

Vēl šajā numurā

01.03.2002., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pirmajiem līdzekļiem Turaidas pilskalnam un autoceļiem

Finansu ministrs Gundars Bērziņš ceturtdien, 28.februārī, parakstījis rīkojumu par 9076 latu piešķiršanu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem Latvijas Autoceļu direkcijai valsts 1.šķiras ceļa Inciems–Sigulda–Ķegums atjaunošanai. Šī ir tikai pirmā summa no paredzamā finansiālā atbalsta, kas tiks sniegts pēc zemes noslīdējumiem Turaidas pilskalnā.

Ceturtdien finansu ministrs un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Vladimirs Makarovs vienojušies, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem tiks piešķirti 43 tūkstoši latu Turaidas pilskalna ģeoloģiskās izpētes veikšanai. Paredzams, ka rīkojumu par šo līdzekļu piešķiršanu finansu ministrs parakstīs jau šodien, 1.martā.

VARAM iesniegtajā tāmē bija pieprasīti 59 772 lati Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai ģeoloģiskās izpētes darbu veikšanai, 23 000 lati — Siguldas pilsētai rezerves ceļa Gaujas senleja–Krimulda restaurācijai un 9076 lati — Satiksmes ministrijai ceļa posma Sigulda–Inciems avārijas izraisīto postījumu likvidācijai.

Finansu ministrija ir piešķīrusi līdzekļus Autoceļu direkcijai ārkārtas dabas stihijas izraisīto postījumu likvidācijas darbiem uz ceļa Turaidas pils apkārtnē, un piektdien paredzēts piešķirt naudu arī VARAM — ģeoloģiskās izpētes veikšanai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!