• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieņemšanas un jautājumu stundām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2002., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par drošu gaisa transportu Latvijā un pasaulē

Vēl šajā numurā

27.02.2002., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieņemšanas un jautājumu stundām

Vēl divas dienas iedzīvotāji ar saviem jautājumiem, problēmām un ierosinājumiem var pieteikties pie Labklājības ministrijas (LM) speciālistiem uz pieņemšanas un jautājumu stundām. Tās notiks ceturtdien, 28.februārī, no pulksten 16 līdz 18 LM, Rīgā, Skolas ielā 28.

LM pārziņā ir valsts sociālās politikas (sociālā apdrošināšana, sociālā palīdzība, sociālās politikas veidošana), veselības aprūpes (veselība, vides veselība, farmācija) un darba (darba aizsardzība, darba drošība, nodarbinātība) politikas veidošana.

Lai nodrošinātu pilnvērtīgu tikšanās laiku un izvairītos no pārpratumiem vai no situācijām, kad LM speciālisti nevar atbildēt uz jautājumiem, lūdzam iepriekš piezvanīt pa tālruni 7021666.

Uz pieņemšanu var pieteikties pie: valsts sekretāres Maijas Poršņovas; valsts sekretāres vietnieces Rutas Zilveres; valsts sekretāra vietnieka Tāļa Talenta; Iekšējā audita departamenta direktores Aijas Riebas; Eiropas un juridisko lietu departamenta direktora pienākumu izpildītāja Māra Badovska; Darba departamenta direktores Inetas Tāres; Sociālās politikas attīstības departamenta direktores Guntas Robežnieces; Budžeta un finansu departamenta direktores Laumas Grafas; Sociālās apdrošināšanas departamenta direktora Ingus Allika; Sociālās palīdzības departamenta direktores Sandras Baltiņas; Veselības departamenta direktores Renātes Pupeles; Vides veselības departamenta direktores Gitas Rūtiņas; Administratīvā departamenta direktora Norberta Romanovska; Farmācijas departamenta direktora Jura Bunduļa.

Pieņemšanas un jautājumu stundas 28.februārī no pulksten 16 līdz 18 notiks vienlaikus visos LM departamentos. Interesentus lūdzam zvanīt pa tālruni 7021666, lai precizētu, kurš speciālists varētu jums palīdzēt un atbildēt uz jūsu jautājumiem.

LM pārziņā esošie sociālās politikas jautājumi skar ikvienu iedzīvotāju. Tajā pašā laikā ne vienmēr LM var atrisināt visas problēmas, jo bieži LM politika ir cīnīšanās ar citu nozaru neizdarības vai neattīstības sekām, piemēram, ekonomikas attīstība, darba vietu radīšana, vienmērīga nodokļu iekasēšana un tamlīdzīgi.

LM pirmoreiz rīko pieņemšanas un jautājumu stundas. Pēc tā, kāda un cik liela būs iedzīvotāju atsaucība un nepieciešamība pēc papildu informācijas, LM veidos savu turpmāko rīcības plānu.

 

Labklājības ministrijas  Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!