• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Maskavas domes delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2002., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

26.02.2002., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs:

Tiekoties ar Maskavas domes delegāciju

Ceturtdien, 21.februārī, ārlietu ministrs Indulis Bērziņš tikās ar Maskavas pilsētas domes delegāciju, kuru vada Maskavas pilsētas domes priekšsēdētājs Vladimirs Platonovs.

Tikšanās laikā ministrs atzīmēja, ka Latvija ir gatava veidot ar Krieviju konstruktīvu sadarbību, kuras pamatā būtu labu kaimiņattiecību principi. Sarunas gaitā apspriestas Latvijas un Krievijas reģionālās sadarbības perspektīvas un iespējas attiecību intensificēšanai šajā jomā. Abas puses bija vienisprātis, ka ekonomiskajai sadarbībai ir attīstības iespēju potenciāls dažādos virzienos. Tikšanās dalībnieki atzīmēja reģionālo un municipālo kontaktu nozīmi starpvalstu attiecību veidošanā un apliecināja, ka šāda sadarbība varētu būt viens no elementiem divpusējo attiecību progresa veicināšanai kopumā.

Tikšanās ietvaros pārrunāti arī sabiedrības integrācijas jautājumi, kur ministrs informēja par Latvijas paveikto šajā jomā.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!