• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Tiekoties ar Labklājības ministrijas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2002., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Rīdzinieki ir tiesīgi zināt par notikumiem pilsētā"

Vēl šajā numurā

26.02.2002., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

Tiekoties ar Labklājības ministrijas vadību

Ceturtdien, 21.februārī, Ministru prezidents Andris Bērziņš tikās ar labklājības ministru Andreju Požarnovu un Labklājības ministrijas vadību, lai pārrunātu valdības deklarācijas sadaļas “Labklājība” rīcības plāna izpildi laikā no 2001.gada jūnija līdz janvārim.

Ministrijas speciālisti informēja par paveikto rīcības plāna uzdevumu izpildē, kā arī par problēmām normatīvo aktu un politikas dokumentu izstrādē.

Ministru prezidents uzsvēra būtiskākos šībrīža labklājības jautājumus, kas visvairāk satrauc sabiedrību, — veselības aprūpe un zāļu iegāde.

A.Bērziņš akcentēja, ka ministrijai īpaši liela uzmanība ir jāpievērš veselības aprūpes jautājumiem, it īpaši tiem, kuri saistīti ar ģimenes ārstiem un zāļu problēmām. Labklājības ministrijas speciālisti informēja, ka Ministru kabinetā ir iesniegtas “Pamatnostādnes veselības aprūpes vidusposmā un tālākās attīstības nodrošināšanai” un citi ar veselības reformu saistīti politikas dokumenti, kuri izskatāmi Ministru kabinetā loģiskā secībā. Sarunā precizēti termiņi minēto dokumentu sagatavošanai pirms izskatīšanas Ministru kabinetā.

Ministru prezidents uzsvēra, ka, pildot valdības deklarāciju un konkrēto rīcības plānu, Labklājības ministrija veikusi daudz, taču vienlaikus ir precīzi jāizskaidro sabiedrībai reformu būtība.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!