• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mūzikas video un kartupeļvagu kompleksu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2002., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58710

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Nacionālā teātra skatuvi VEF pilī

Vēl šajā numurā

12.02.2002., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mūzikas video un kartupeļvagu kompleksu

Neatkarīgās televīzijas režisors Igors Linga:

Tad radās doma izveidot vienotu projektu – LNT mūzikas video, kuram jau apzināti starp raidījumiem un filmām ieplānos ētera laiku dziesmām, kas top Latvijā. Darbu uzsākām ar mērķi ieviest Latvijā tapušas mūzikas raidīšanas sistēmu, pat necerot, ka projekts varētu aiziet uz urrā. Bet tieši tas ir noticis – parādījušās daudzas grupas, mūziķi, arī skatītāju atsaucība, zvanot un balsojot par dziesmām, ir liela, turklāt mūzikas ierakstu veikalos cilvēki, nu jau paejot garām plauktiem ar ārzemju ierakstiem, dodas pie latviešu mūzikas… Ar šādu notikumu pavērsienu esam ļoti apmierināti! Kopš radies šis projekts – 23. februārī sāksies LNT mūzikas video trešā sezona-, LNT savā programmā vairs nerāda ārzemju mūziku. Džeksoniem un spīrsām mēs nevaram palīdzēt, bet Latvijas mūziķiem gan, un šādā veidā LNT veicina šīs kultūras nozares attīstību.

Latvijā nudien ir fantastiska daba, daudz skaistu vietu, tomēr, ja reiz cilvēki brauc atpūsties uz ārzemēm, kāpēc mēs nevaram tur braukt arī filmēt? Vai tad nebūs forši, ja latvieši videoklipus filmēs starp Amerikas debesskrāpjiem, pie Eifeļtorņa!? Mēs esam pasaules, Eiropas cilvēki, un kartupeļvagas kompleksam ir jātiek pāri.

 

“RĪGAS BALSS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!