• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizvakar, 5.februārī, Ministru kabineta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2002., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58576

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem PVN piemērošanā zemnieku saimniecībām

Vēl šajā numurā

07.02.2002., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizvakar, 5.februārī, Ministru kabineta sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums

— “LV” Nr.20, 6.02.2002.

Nolemts atlikt “Aptieku un aptieku filiāļu izvietojuma kritēriju izskatīšanu. Labklājības ministrijai uzdots pievienot projektam Konkurences padomes atzinumu saskaņā ar Ministru kabineta 2002.gada 29.janvāra sēdē nolemto. Ņemot vērā labklājības ministra Andreja Požarnova priekšlikumu, nolemts jautājumu Ministru kabineta sēdē izskatīt kā Ministru kabineta lietu.

Pieņemta zināšanai kultūras ministres Karinas Pētersones sniegtā informācija par noteikumu projektu “Atlīdzības par darbu reprogrāfisku reproducēšanu lieluma noteikšanas, tās iekasēšanas, sadales un izmaksāšanas kārtība”. Kultūras ministrijai uzdots sagatavot likumprojektu par grozījumu Autortiesību likuma pārejas noteikumu 3.punktā, paredzot, ka 35.panta noteikums par autoratlīdzību par reprogrāfisko reproducēšanu stāsies spēkā ar 2004.gada 1.janvāri, un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā.

Ņemot vērā iekšlietu ministra Mareka Segliņa priekšlikumu, nolemts uz divām nedēļām atlikt jautājuma par Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes apvienības “Apsardze” turpmāko darbību izskatīšanu. Iekšlietu ministrijai uzdots aktualizēt iesniegto informāciju, iekļaujot tajā arī jautājumu par izdienas pensiju attiecināšanu uz Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes apvienības “Apsardze” strādājošajiem (personu skaits, finansējums), un iesniegt informāciju Valsts kancelejā.

Akceptēts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas iesniegtais koncepcijas “Par pasākumiem, lai ierobežotu gaisa piesārņošanu no iekšdedzes dzinējiem, kuri iebūvēti mobilajā tehnikā, kas nav paredzēta pasažieru vai preču transportam” projekts, tai skaitā 4.1.punkta 2.variantu un 4.2.punkta 3.variantu. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai uzdots attiecīgi precizēt koncepciju un iesniegt to Valsts kancelejā. Zemkopības ministrijai sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju uzdots sagatavot un līdz 2002.gada 1.novembrim noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā noteikumu projektu “Par satiksmē neizmantojamo pārvietojamo mehānismu iekšdedzes dzinēju radīto piesārņojošo vielu emisiju gaisā”. Zemkopības ministrijai uzdots sagatavot un valsts budžeta projekta sagatavošanas procesā iesniegt Finansu ministrijā priekšlikumu par atbildīgās institūcijas finansēšanu.

Pieņemta zināšanai sniegtā informācija par Ministru kabineta sēdes darba kārtības materiālu elektroniskās versijas pieejamību sēdes laikā. Atbalstīts priekšlikums par ministriju (sekretariātu) līdzekļiem ierīkot attiecīgā ministra darba vietā Ministru kabineta sēžu zālē stacionāru datoru sēdes darba kārtības materiālu elektroniskās versijas un citu programmatūru pieejamības nodrošināšanai. Valsts kancelejai uzdots veikt nepieciešamās darbības Ministru kabineta sēžu zāles iekārtošanai atbilstoši nolemtajam.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!