• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Šveices tālāko sadarbību uzņēmējdarbībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2002., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58416

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Zviedriju tieslietās un iekšlietās

Vēl šajā numurā

01.02.2002., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Šveices tālāko sadarbību uzņēmējdarbībā

Aizvakar, 30. janvārī, ārlietu ministrs Indulis Bērziņš savas oficiālās vizītes Šveices Konfederācijā ietvaros Cīrihē piedalījās Šveices Investīciju aģentūras rīkotajā biznesa forumā, kur tikās ar Šveices uzņēmējiem, biznesa organizāciju un mediju pārstāvjiem.

Pasākumā ministrs uzstājās ar uzrunu, kurā klātesošie tika iepazīstināti ar Latvijas pēdējo gadu politiskajiem un ekonomiskajiem sasniegumiem. I. Bērziņš aicināja Šveices uzņēmējus veidot aktīvākus biznesa kontaktus ar partneriem Latvijā, tādējādi veicinot divpusējās ekonomiskās attiecības un Šveices investīcijas Latvijā. Ministrs uzsvēra, ka pēdējos desmit gados sadarbība starp Latviju un Šveici ir ievērojami attīstījusies — nodibināta un veiksmīgi darbojas Šveices–Baltijas tirdzniecības kamera, notiek veiksmīga sadarbība starp Latvijas Zinātņu akadēmiju un Šveices Dabaszinātņu akadēmiju, kā arī starp abu valstu augstskolām.

Šveices uzņēmēji varēja saņemt informāciju par dažādām ekonomiskās sadarbības ar Latviju iespējām un perspektīvām. Šveices uzņēmējus īpaši interesēja sadarbības aktivizēšana informācijas tehnoloģiju, tranzīta un pakalpojumu sfērā, lauksaimniecībā un banku sektorā, īpaši pēc Latvijas uzņemšanas Eiropas Savienībā un NATO.

Vizītes ietvaros tiks parakstīta konvencija par izvairīšanos no dubultās nodokļu aplikšanas.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!