• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par globālo stipendiju atbalsta programmu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2002., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58243

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem likumā "Par muitas nodokli (tarifiem)"

Vēl šajā numurā

29.01.2002., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par globālo stipendiju atbalsta programmu

Atvērtās sabiedrības institūts piedāvā papildu stipendijas studijām doktorantūrā. Dalībai programmā var pieteikties tikai tie studenti, kuri ir uzņemti pilna laika doktorantūrā humanitārajās un sociālajās zinātnēs kādā no Rietumeiropā, Ziemeļamerikā, Austrālijā vai Āzijā akreditētajām universitātēm.

Stipendijas tiek piešķirtas, lai palīdzētu segt:

• mācību maksu — nepārsniedzot 50 % no kopsummas;

• uzturēšanās izdevumus — studentiem, kuriem jau ir piešķirta stipendija vai kāds cits finansiāls atbalsts mācību maksas segšanai;

• citus izdevumus — studentiem, kuri jau ir saņēmuši finansiālu atbalstu mācību un uzturēšanās izdevumu segšanai, bet ir nepieciešams finansējums grāmatu iegādei, apdrošināšanai, ceļa izdevumu segšanai u.tml.

Pieteikšanās kritēriji: garantēts daļējs finansējums mācību, uzturēšanās un citu izdevumu segšanai, pretendentam jābūt Latvijas iedzīvotājam, vecums — līdz 40 gadiem, pretendentam perfekti jāpārvalda valoda, kurā notiek studijas izvēlētajā universitātē.

Pieteikumu iesniegšanas termiņi: 27.marts studijām Ziemeļamerikā, Austrālijā vai Āzijā un 31.maijs studijām Rietumeiropā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!