• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tēlu pasaulē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2002., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58136

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas tieslietu ceļu uz Eiropu

Vēl šajā numurā

25.01.2002., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tēlu pasaulē

Vakar, 24. janvārī, ārlietu ministra Induļa Bērziņa vadībā notika ārējās komunikācijas vadības grupas sēde, kurā piedalījās ārējā komunikācijā iesaistīto institūciju (Ekonomikas ministrijas, Kultūras ministrijas, Latvijas tūrisma attīstības aģentūras, Latvijas institūta, Eiropas integrācijas biroja) pārstāvji.

I. Bērziņš pateicās klātesošajiem par jau paveikto Latvijas tēla veidošanā un uzsvēra, ka šajā Latvijas ārpolitikai izšķirošajā gadā visas Latvijas sabiedrības interesēs būs nepieciešama maksimāla darba intensifikācija, lai veicinātu objektīvu un izsmeļošu informāciju par Latviju starptautiskajā apritē, parādot Latviju kā uzticamu un drošu sadarbības partneri.

Sēdes laikā apspriesti institūciju iesniegtie priekšlikumi ārējās komunikācijas kalendārā plāna izveidei, kuru plānots iesniegt Ministru kabinetā februāra sākumā. Nolemts pievērst īpašu uzmanību informatīvo pasākumu īstenošanai par Latviju ES un NATO dalībvalstīs, pirmām kārtām Spānijā, Beļģijā, Portugālē, Dānijā, Īrijā un Grieķijā.

Tikšanās ietvaros uzklausīta “Biroja 2000” pārstāvja informācija par gatavojamo konferenci “Valsts un pilsētas tēla veidošana un mārketings” šā gada novembrī un pārrunātas iespējas sadarboties šī projekta īstenošanā.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!