• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1994. gada 8. marta lēmums Nr. 25 "Par papildinājumiem Nolikumā par darba izsaukuma apstiprināšanas kārtību ārvalstniekiem vai bezvalstniekiem termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.1994., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58045

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grozījums likumā "Muitas tarifi"

Vēl šajā numurā

30.03.1994., Nr. 39

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: lēmums

Numurs: 25

Pieņemts: 08.03.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS

Par papildinājumiem Nolikumā par darba izsaukuma apstiprināšanas kārtību ārvalstniekiem vai bezvalstniekiem termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai

Lēmums Nr. 25

(prot. Nr. 14 10. §)

Izdarīt Nolikumā par darba izsaukuma apstiprināšanas kārtību ārvalstniekiem vai bezvalstniekiem termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai (apstiprināts ar Ministru Padomes 1993. gada 7. jūlija lēmumu Nr. 357 «Par Nolikumu par darba izsaukuma apstiprināšanas kārtību ārvalstniekiem vai bezvalstniekiem termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai» (Ziņotājs, 1993, 28)) šādus papildinājumus:

1. Papildināt nolikumu ar 8. punktu šādā redakcijā:

«8. Gadījumos, kad Latvijas Republikas uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) ar ārvalstu partneriem slēdz darbuzņēmuma līgumu, kas paredz ārvalstu līgumstrādnieku un speciālistu darbu Latvijas teritorijā, līgumstrādnieku un speciālistu skaits, amati un profesijas jāsaskaņo Nodarbinātības valsts dienestā, norādot viņu darba termiņu Latvijas Republikā. Ārvalstu līgumstrādnieki un speciālisti nevar tikt nodarbināti Latvijas Republikas teritorijā, ja nav ievēroti šī punkta nosacījumi.

Saskaņotos darbuzņēmuma līgumus Nodarbinātības valsts dienests reģistrē sociālā reģistrā, norādot līgumslēdzējpuses, ārvalstu līgumstrādnieku un speciālistu skaitu un viņu darba termiņu Latvijas Republikā.»

2. Papildināt nolikuma 4. punktu ar otro daļu šādā redakcijā:

«Šī kārtība neattiecas uz uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) un to struktūrvienību vadītājiem un ārvalstu ekspertiem, kā ari uz šī nolikuma 8. punktā minētajiem ārvalstu līgumstrādniekiem un speciālistiem.»

Ministru prezidents V. BIRKAVS

Labklājības ministrs J. RITENIS

Rīgā 1994. gada 8. martā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!