• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "sanitāro dienu" iekšlietu sistēmā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.01.2002., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57825

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par "tīģerēnu", kurš var augt

Vēl šajā numurā

18.01.2002., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “sanitāro dienu” iekšlietu sistēmā

Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājs Dzintars Kudums:

Tomēr nevar jau teikt, ka iekšlietu sistēmā viss ir ļoti slikti: mūsu policija, prokuratūra un tiesas tomēr kļūst aizvien profesionālākas. Un iekšlietu struktūrās strādā daudz gudru, talantīgu un godīgu cilvēku. Pārmaiņas jau notiek, bet gribētos, lai viss veiktos daudz ātrāk.

Ko darīja ASV pēc septembra terora aktiem – ieguldot milzu līdzekļus, medīja bin Ladenu un viņa teroristus pa visu pasauli. Taču tas tika darīts ne tikai tādēļ, lai sameklētu noziedzniekus, bet arī, lai radītu drošības sajūtu savas valsts iedzīvotājos. Un tā cilvēki ASV var lepoties ar savu valsti, sakot, redz, kas tiek darīts mūsu labā. Kaut kas līdzīgs, protams, ne tādā mērogā un ne uzreiz, būtu jāpanāk arī mums.

Iekšlietu ministrijā ir jāizdara tas pats, kas notika ar Ekonomikas policijas biroju, jāizsver un jāizvērtē katra darbinieka padarītais un viņa atbilstība ienemamam amatam. Proti, visā iekšlietu sistēmā vajadzīga pamatīga “sanitārā diena”.

 

“RĪGAS BALSS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!