• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2001. gada 14. decembra lēmums Nr. 23/8 "Par "Noteikumu par maksājumu veikšanas kārtību Apdrošināto aizsardzības fondā" apstiprināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2002., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57479

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr.23/7

Par ""Pārskata par fizisko personu oguldījumiem un maksājumu Noguldījumu garantiju fondā aprēķinu" sagatavošanas noteikumu" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

15.01.2002., Nr. 7

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija

Veids: lēmums

Numurs: 23/8

Pieņemts: 14.12.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finansu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr. 23/8

Rīgā 2001. gada 14. decembrī

Par “Noteikumu par maksājumu veikšanas kārtību Apdrošināto aizsardzības fondā” apstiprināšanu

Pamatojoties uz Finansu un kapitāla tirgus komisijas likuma 5. — 7. un 17. pantu un Pārejas noteikumu 3. punktu, Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 95. pantu, Finansu un kapitāla tirgus komisijas padome n o l e m j:

1. Apstiprināt “Noteikumus par maksājumu veikšanas kārtību Apdrošināto aizsardzības fondā” (pielikumā).

2. Noteikt, ka ar šī lēmuma 1. punktā minēto noteikumu spēkā stāšanos spēku zaudē Apdrošināšanas uzraudzības inspekcijas 28.01.1999. rīkojums Nr. 6 “Par ceturkšņa pārskatu par atskaitījumiem Apdrošināto aizsardzības fondā”.

Finansu un kapitāla tirgus

komisijas priekšsēdētāja vietnieks J. Brazovskis

 

Noteikumi par maksājumu veikšanas kārtību Apdrošināto aizsardzības fondā

1. “Noteikumi par maksājumu veikšanas kārtību Apdrošināto aizsardzības fondā” (tālāk tekstā — noteikumi) ir izstrādāti saskaņā ar Finansu un kapitāla tirgus komisijas likumu un Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likumu un nosaka maksājumu Apdrošināto aizsardzības fondā veikšanas kārtību un pārskata sagatavošanas un iesniegšanas kārtību.

2. Noteikumi ir saistoši apdrošināšanas akciju sabiedrībām (tālāk tekstā — apdrošinātājs), kuras noslēgušas apdrošināšanas līgumus ar apdrošinājuma ņēmējiem — fiziskajām personām.

3. Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 95. pantā noteiktos maksājumus Apdrošināto aizsardzības fondā apdrošinātāji veic reizi ceturksnī līdz nākamā ceturkšņa pirmā mēneša 30. datumam:

3.1. dzīvības apdrošināšanas sabiedrības — Finansu un kapitāla tirgus komisijas kontā Nr.000380205 Latvijas Bankā, kods LACBLV2X;

3.2. pārējās apdrošināšanas sabiedrības — Finansu un kapitāla tirgus komisijas kontā Nr. 000380506 Latvijas Bankā, kods LACBLV2X.

4. Apdrošinātājs līdz katra ceturkšņa pirmā mēneša 30. datumam iesniedz Finansu un kapitāla tirgus komisijai pārskatu par iepriekšējā ceturksnī no fiziskajām personām saņemtajām bruto apdrošināšanas prēmijām un maksājumiem Apdrošināto aizsardzības fondā.

5. Pārskats jāsagatavo atbilstoši UPDK 0651036 veidlapai (1. pielikums).

 

“Latvijas Vēstneša” redakcijā — 08.01.2002.\\\

FIN238 COPY.GIF (100057 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!