• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2001. gada 20. decembra lēmums Nr. 871 "Par Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma "Tramvaju un trolejbusu pārvalde" reorganizāciju par Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizāciju sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Tramvaju un trolejbusu pārvalde"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.2002., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57171

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par braukšanas maksu sabiedriskajā transportā Rīgā

Vēl šajā numurā

08.01.2002., Nr. 3

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: 871

Pieņemts: 20.12.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes lēmums Nr.871

(prot.Nr.37, 4.§) Rīgā 2001.gada 20.decembrī

Par Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” reorganizāciju par Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizāciju sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde”

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem “Par pašvaldībām”, “Par uzņēmējdarbību”, “Par valsts un pašvaldību uzņēmumu pārveidošanu statūtsabiedrībās”, “Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību” un “Par bezpeļņas organizāciju”, Rīgas dome nolemj:

1. Reorganizēt Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmumu “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” par Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizāciju sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde”.

2. Noteikt, ka Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācija sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” ir Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” saistību un tiesību pārņēmēja.

3. Apstiprināt Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” pamatkapitālu Ls 36 182 893, kas sastāv no nekustamā īpašuma Ls 13 087 255 apmērā, pārējiem pamatlīdzekļiem Ls 17 140 845 apmērā, nemateriālo ieguldījumu, finansu ieguldījumu un pamatlīdzekļu izveidošanas, kā arī nepabeigto celtniecības objektu izmaksām Ls 2 832 921 un apgrozāmajiem līdzekļiem Ls 3 121 872.

4. Apstiprināt Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” pamatkapitālā iekļauto nekustamo īpašumu sarakstu (1.pielikums).

5. Apstiprināt Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” statūtus.

6. Lai nodrošinātu Latvijas republikas likuma “Par pašvaldībām” 15.panta 19.punktā noteikto pašvaldības pastāvīgo funkciju izpildi – organizētu sabiedriskā transporta pakalpojumus, nodibināt par labu Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācijai sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” personālservitūtu uz Rīgas pilsētai piederošo nekustamo īpašumu Ls 2 242 270 vērtībā (2.pielikums).

7. Uzdot Rīgas domes Personāla nodaļas vadītājai J.Švānei brīdināt Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” direktoru Aleksandru Zālīti par uzņēmuma reorganizāciju un būtisku darba līguma nosacījumu grozīšanu.

8. Uzdot Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” direktoram A.Zālītim desmit dienu laikā no šī lēmuma pieņemšanas dienas brīdināt darbiniekus par iespējamo būtisku darba līgumu nosacījumu grozīšanu sakarā ar Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” reorganizāciju.

9. Noteikt, ka ar Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” reģistrācijas brīdi Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā spēku zaudē Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” statūti, kas apstiprināti ar Rīgas domes 05.11.1996. lēmumu Nr.4159 un reģistrēti Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 26.11.1996. ar Nr.010303601.

10. Uzdot Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļai divu nedēļu laikā no šī lēmuma pieņemšanas dienas sniegt informāciju par Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmuma “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” reorganizāciju par Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizāciju sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Tramvaju un trolejbusu pārvalde” laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Rīgas Balss”.

11. Lēmuma izpildi kontrolēt Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejai.

Rīgas domes priekšsēdētājs G.Bojārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!