• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par starptautiskām sanāksmēm jaunajā gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2002., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Arī Krievija iegūs no ES un NATO Latvijas

Vēl šajā numurā

04.01.2002., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par starptautiskām sanāksmēm jaunajā gadā

Aprīlī paredzēts seminārs uzņēmumu vadītājiem un juristiem “Intelektuālais īpašums – vai tas ir svarīgi biznesā”, bet rudenī plānoti divi starptautiski forumi. Starptautisks forums “Krīzes menedžmenta ietekme uz uzņēmējdarbības attīstību”, kas iecerēts kā gada vērienīgākais projekts, notiks septembrī, otrs starptautiskais forums “Valsts un pilsētas tēla veidošana un mārketings”, kuru “Birojs 2000” rīko sadarbībā ar Latvijas institūtu un Latvijas Attīstības aģentūru, paredzēts novembrī.

“Domājot par nākotnes projektiem, izvēlējāmies tematus, kas, mūsuprāt, ir svarīgi gan vietējiem, gan starptautiskajiem uzņēmējiem. Uzņēmumiem attīstoties, paplašinās arī to produktu noieta tirgus reģions, turklāt 2002.gads ir izšķirīgs arī Latvijas dalībai ES un NATO. Tas nozīmē, ka arī tiem uzņēmējiem, kas pagaidām darbojas tikai vietējā tirgū, drīz vien būs jāsāk strādāt starptautiskā biznesa vidē. Intelektuālais īpašums un krīzes menedžmenta ietekme uz uzņēmējdarbības attīstību ir jautājumi, kas kļūs arvien svarīgāki, strādājot starptautiskā biznesa vidē,” atzīst “Biroja 2000” vadītāja Selga Laizāne. “Savukārt starptautiskais forums “Valsts un pilsētas tēla veidošana un mārketings” dos iespēju iepazīties ar starptautisko pieredzi valsts un pilsētas tēla veidošanā, kas nenoliedzami sekmēs arī ekonomisko attīstību.”

 

Vija Kasakovska, “Biroja 2000” projekta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!