• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti", nāk kārtējā, 37.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2002., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par hokeja haļļu celtniecību Rīgā

Vēl šajā numurā

04.01.2002., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti”, nāk kārtējā, 37.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu 2001. gada 37. burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 15. novembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 4. decembrī, un septiņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 13. līdz 20. novembrim. Grozījumi likumā “Par dzīvokļa īpašumu” attiecas uz tā 4. un 24. pantu, grozījumi Obligātā militārā dienesta likumā — uz 21., 22. un 31. pantu, bet grozījumi likumā “Par valsts un pašvaldību finansu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanu” — uz 4. pantu un pārejas noteikumiem. Likumā “Par kultūras pieminekļu aizsardzību” grozījumi izdarīti vairākos pantos, un tas papildināts ar diviem jauniem pantiem, kas reglamentē mākslas un antikvāro priekšmetu izvešanu un ievešanu Latvijas Republikā, kā arī nelikumīgi izvesto priekšmetu atdošanu valstij. Grozījums Bērnu tiesību aizsardzības likumā papildināts ar pantu, kurā noteikts, ka Tieslietu ministrijai jāuzrauga bāriņtiesu (pagasttiesu) darbs adopcijas lietu kārtošanā.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par rūpniecisko zveju teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos. Tiem ir deviņi pielikumi ar Baltijas jūras apakšrajonu, zonu un zvejas kvadrātu dalījumu, atļauto zvejas rīku raksturojumu un veidlapu paraugiem. Saskaņā ar Izglītības likumu izdoti noteikumi par otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības valsts standartu un par profesionālās izglītības programmu izmaksu minimumu uz vienu izglītojamo. Vairāki noteikumi izdoti saskaņā ar Vispārējās izglītības likumu. Saskaņā ar likumu “Par piesārņojumu” izdoti noteikumi par piesārņoto un potenciāli piesārņoto vietu apzināšanas kārtību un īpaši jutīgo teritoriju apsaimniekošanas koordinācijas padomes nolikums. Ar šā gada 1. janvāri stājušies spēkā jaunie filmu izplatīšanas noteikumi un piena produktu aprites noteikumi.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!