• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2001. gada 29. novembra saistošie noteikumi Nr. 7 "Par grozījumiem Liepājas apbūves noteikumos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.12.2001., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56741

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.16

Par Dumbrāja ielas, posmā no Anniņmuižas bulvāra līdz sporta un atpūtas centram "Anniņmuiža", sarkano līniju korekcijas projekta apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

21.12.2001., Nr. 186

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 7

Pieņemts: 29.11.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Liepājas pilsētas dome

Saistošie noteikumi Nr.7 (prot.Nr.19, 20.§) 2001.gada 29.novembrī

Par grozījumiem Liepājas apbūves noteikumos

1. Izdarīt ar Liepājas pilsētas domes 1997. gada 30. janvāra lēmumu Nr.86 “Par Liepājas pilsētas apbūves noteikumiem” apstiprinātajos Liepājas apbūves noteikumos šādus grozījumus:

1.1. papildināt 6.1.apakšnodaļas “Savrupmāju apbūves teritorijas DzS” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar apakšpunktu šādā redakcijā:

“Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — savrupmāju apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.”;

1.2. papildināt 6.2.apakšnodaļas “Mazstāvu dzīvojamās apbūves teritorijas DzM” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar apakšpunktu šādā redakcijā:

“Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — mazstāvu dzīvojamā apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.”;

1.3. papildināt 6.4.apakšnodaļas “Sabiedrisko un darījumu iestāžu apbūves teritorijas P” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar 1., 2. un 3. apakšpunktu šādā redakcijā:

“1. Teritorijai starp Ģenerāļa Baloža ielu, Zemgales ielu, Turaidas ielu, Invalīdu ielu, Kristiāna Dāla ielu un Lazaretes ielu, izmantošanas veids — sabiedrisko un darījumu iestāžu apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas industriālā parka detālā plānojuma galvenajā plānā.

2. Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — sabiedrisko un darījumu iestāžu apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.

3. Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — jaukta dzīvojamā apbūve un darījumu iestāžu apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.”;

1.4. papildināt 6.5.apakšnodaļas “Ražošanas un noliktavu apbūves teritorijas RR” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar apakšpunktu šādā redakcijā:

“Teritorijai starp Ģenerāļa Baloža ielu, Zemgales ielu, Turaidas ielu, Invalīdu ielu, Kristiāna Dāla ielu un Lazaretes ielu, izmantošanas veids — ražošanas un noliktavu apbūve — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas industriālā parka detālā plānojuma galvenajā plānā.”;

1.5. papildināt 6.7.apakšnodaļas “Līnijbūvju izbūves teritorijas L” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar 1. un 2. apakšpunktu šādā redakcijā:

“1. Teritorijai starp Ģenerāļa Baloža ielu, Zemgales ielu, Turaidas ielu, Invalīdu ielu, Kristiāna Dāla ielu un Lazaretes ielu, izmantošanas veids — ielas un maģistrāles — noteikts, kā attēlots Karostas industriālā parka detālā plānojuma galvenajā plānā.

2. Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — līnijbūvju (ielu un maģistrāļu) izbūve — noteikts teritorijai, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.”;

1.6. papildināt 6.8.apakšnodaļas “Atklāto telpu izbūves teritorijas B” 5.punktu “Papildinājumi (Noteikumu detalizācija)” ar apakšpunktu šādā redakcijā:

“Teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, izmantošanas veids — apstādījumu teritorija — noteikts zemesgabaliem, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā.”;

1.7. papildināt 6.9.apakšnodaļu “Turpmākās izpētes teritorijas T” ar 3.punktu “Izņēmumi” un 1. un 2. apakšpunktu šādā redakcijā:

“1. Liepājas apbūves noteikumu plānā ar T apzīmētajai teritorijai starp Ģenerāļa Baloža ielu, Zemgales ielu, Turaidas ielu, Invalīdu ielu, Kristiāna Dāla ielu un Lazaretes ielu, kā attēlots Karostas industriālā parka detālā plānojuma galvenajā plānā, noteikti šādi izmantošanas veidi:

— sabiedrisko iestāžu apbūves teritorija (PI);

— darījumu iestāžu apbūves teritorija (PD);

— ražošanas un noliktavu apbūves teritorija (RR);

— līnijbūvju izbūves teritorija (L).

2. Liepājas apbūves noteikumu plānā ar T apzīmētajā teritorijā, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, kā attēlots Karostas dzīvojamā rajona teritorijas detālā plānojuma galvenā plāna 1.variantā, noteikti šādi izmantošanas veidi:

— savrupmāju apbūves teritorija (DzS);

— mazstāvu dzīvojamās apbūves teritorija (DzM);

— līnijbūvju izbūves teritorija (L).”;

1.8. papildināt 11.nodaļu “Spēkā esošo detālplānojumu saraksts” ar 1. un 2. punktu šādā redakcijā:

“1. Karostas industriālais parks. Detālais plānojums teritorijai starp Ģenerāļa Baloža ielu, Zemgales ielu, Turaidas ielu, Invalīdu ielu, Kristiāna Dāla ielu un Lazaretes ielu apstiprināts 2001.gada 29.novembrī.

2. Karostas dzīvojamais rajons. Detālais plānojums teritorijai, ko ierobežo Atmodas bulvāris, Katedrāles iela, ostas teritorijas robeža, Atmodas bulvāra pāra numuru apbūve līdz Nr.14b, Pulkveža Brieža ielas apbūve no Nr.35 līdz Nr.15 un no Nr.50 līdz Nr.16, Ģenerāļa Baloža ielas apbūve no Nr.3 līdz Nr.27 un no Nr.6 līdz Lazaretes ielai, Lazaretes iela, Kristiāna Dāla iela, Invalīdu iela, ostas teritorijas robeža, apstiprināts 2001.gada 29.novembrī.”

2. Šie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Domes priekšsēdētāja vietnieks T.Deklaus

Ar apstiprināto detālo plānojumu dokumentāciju

var iepazīties Liepājas pilsētas būvvaldē Rožu ielā 6, Liepājā.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!