• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 34. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2001., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56350

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.12.2001., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 34. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar četriem likumiem, kas Saeimā pieņemti 18. oktobrī, un vairāk nekā divdesmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 9. līdz 24. oktobrim. Saeima ratificējusi 1999. gada starptautisko konvenciju par kuģu arestu un Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas vienošanos par savstarpēju palīdzību katastrofu gadījumos. Grozījumi izdarīti Zvejniecības likumā un likumā “Par zemes privatizāciju lauku apvidos”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par pilsētu zemes kadastrālo vērtēšanu, par pieļaujamo pesticīdu atlieku daudzumu dzīvnieku izcelsmes produktos u.c. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu izdoti noteikumi par transportlīdzekļa vadītāja aizturēšanas kārtību un noteikumi par kārtību, kādā transportlīdzeklis aprīkojams ar darba un atpūtas laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīci. Saskaņā ar Būvniecības likumu izdoti jauni būvnoteikumi darbiem autoceļu tīklā un noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 405–1 “Būvju tehniskā apsekošana”. Būvnormatīvam ir pielikums ar tehniskās apsekošanas atzinuma veidlapu paraugiem. Augstākās izglītības iestāžu un studiju programmu akreditācijas noteikumiem ir divi pielikumi ar akreditācijas pieteikumam pievienojamo dokumentu sarakstu. Noteikumi par kārtību, kādā no valsts budžeta līdzekļiem tiek piešķirts un atmaksāts studējošo kredīts, reglamentē kredīta piešķiršanu, atmaksas procentus no pirmā līdz septītajam atmaksāšanas gadam, kredīta dzēšanu un atmaksas termiņa pagarināšanu. Saskaņā ar Izglītības likumu izdoti noteikumi par bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtību. Nometni ir tiesīgas organizēt valsts un pašvaldību institūcijas, kā arī juridiskās un fiziskās personas. Atbilstoši nometnes programmai tās iedala jaunrades, sporta un tūrisma, darba un atpūtas, kā arī atpūtas un piedzīvojumu nometnēs. Noteikumu izpildi kontrolēs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Valsts sanitārā inspekcija. Instrukcijai par ierēdņu un valsts pārvaldes iestāžu darbinieku amatu novērtēšanas un kvalifikācijas kategoriju noteikšanas kārtību ir trīs pielikumi ar vērtēšanas tabulām.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!