• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par papildu finansējumu rīdzinieku veselībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2001., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56213

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

06.12.2001., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par papildu finansējumu rīdzinieku veselībai

Labklājības ministrs Andrejs Požarnovs aicinājis Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru neatteikties no nodoma piešķirt nepieciešamo papildu finansējumu veselības aprūpei rīdziniekiem.

Valsts obligātās veselības apdrošināšanas aģentūras lēmums neslēgt līgumu ar Rīgas novada slimokasi nākamajā gadā un Rīgas novada slimokases gada līdzekļu pārtēriņi ir nesaistītas lietas.

“Ja, kā publiski apgalvo slimokase, līdzekļu pārtēriņi ir balstīti uz rīdzinieku vajadzībām šogad, tad Rīgas dome var atbalstīt savus iedzīvotājus neatkarīgi no tā, kas nākamajā gadā nodrošinās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību Rīgā,” iesaka A. Požarnovs “Šis ir brīdis, kad varēsim redzēt, vai Rīgas domei rūp tās iedzīvotāji.”

Komentējot jautājumu par slimokases turpmāku darbību, labklājības ministrs norāda, ka tikai Rīgas dome var izlemt, ko darīt ar savu uzņēmumu. Tajā pašā laikā tas, ka pašvaldības dibinātā slimokase neizturēja Valsts obligātās veselības apdrošināšanas aģentūras konkursu, nenozīmē, ka slimokase būtu jālikvidē — tā var pārvaldīt pašvaldības veselības aprūpes finansējumu pilsētas iedzīvotājiem, kā tas ir, piemēram, Ventspilī.

Inga Priževaite, labklājības ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!