• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents:- apsveicot jauno Dānijas premjerministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2001., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvieši pārdzīvo ebreju traģisko likteni

Vēl šajā numurā

29.11.2001., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— apsveicot jauno Dānijas premjerministru

Vakar, 28.novembrī, Ministru prezidents Andris Bērziņš telefonsarunā apsveica jauno Dānijas premjerministru Andersu Fūgu Rasmusenu sakarā ar viņa apstiprināšanu amatā, kā arī lieliskajiem Liberālās partijas panākumiem vēlēšanās. A.Bērziņš izteica pārliecību, ka jaunā Dānijas valdība tikpat aktīvi turpinās atbalstīt Latvijas iestāšanos ES un NATO, kā arī sniegt cita veida palīdzību. Salīdzinoši nelielā Dānija ir otrais lielākais neatmaksājamās palīdzības donors Latvijai, pēdējos desmit gados sniedzot šo palīdzību vairāk nekā 60 miljonu latu vērtībā. Ministru prezidents uzsvēra, ka būtu simboliski, ja ES integrācijas process, kurš sākās 1993.gadā Dānijas prezidentūras laikā ar t.s. Kopenhāgenas kritērijiem, arī beigtos Dānijas prezidentūras laikā 2002.gada otrajā pusē.

Partijai “Latvijas ceļš” jau vairākus gadus ir cieša sadarbība ar Dānijas Liberālo partiju. A.F.Rasmusens pēdējoreiz viesojās Latvijā šovasar augustā, pēc partijas “Latvijas ceļš” ielūguma.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!