• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 33. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2001., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55995

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par disciplinārlietu pret Galvenās muitas amatpersonām

Vēl šajā numurā

28.11.2001., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 33. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trijiem likumiem, kas pieņemti Saeimā 11. oktobrī, un desmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 2. un 9. oktobrī. Sodu reģistra likums stāsies spēkā ar nākamā gada 1. janvāri. Tā mērķis ir izveidot vienotu uzskaiti par personām, kas izdarījušas noziedzīgus nodarījumus vai administratīvus pārkāpumus. Reģistrā tiks glabāta informācija par fiziskajām personām, kuras turētas aizdomās, apsūdzētas, notiesātas par noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu vai attaisnotas, kurām piemēroti administratīvie sodi Latvijā, kā arī par Latvijā reģistrētajām juridiskajām personām, pilsoņiem, nepilsoņiem, kuri izdarījuši noziedzīgus nodarījumus vai administratīvos pārkāpumus citās valstīs u.c. Grozījumi izdarīti Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likumā un Fizisko personu noguldījumu garantiju likumā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus Rotaļlietu drošuma noteikumos, noteikumos par valsts nodevu par konsulāro amatpersonu notariālajām darbībām ārvalstīs, par sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu veicēju reģistrāciju, par robežas šķērsošanas vietu un robežkontroles punktu izvietojumu uz valsts robežas, kā arī Izglītības un zinātnes ministrijas nolikumā. Dabas lieguma “Ances purvi un meži” aizsardzības un izmantošanas noteikumiem ir divi pielikumi ar teritorijas shēmu un iedalījumu funkcionālajās zonās: stingrā režīma, regulējamā režīma, ainavu aizsardzības un sezonas lieguma zonā. Saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu izdoti “Gaļas produktu ražošanas noteikumi” un “Noteikumi par obligātajām nekaitīguma prasībām un maksimāli pieļaujamo zāļu atlieku daudzumu dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktos”. Saskaņā ar Dzīvnieku aizsardzības likumu izdoti noteikumi par lauksaimniecības dzīvnieku vispārīgajām labturības prasībām. Noteikumiem par atkritumu apsaimniekošanas atļauju izsniegšanas kārtību ir astoņi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!