• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2001., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55856

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

23.11.2001., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI, PAZIŅOJUMI, REKLĀMA

Paziņojumi

Valsts ģeoloģijas dienests paziņo, ka SIA “ZIBU Ventspils” izsniegtā zemes dzīļu izmantošanas licence Nr.8/107 anulēta no 2001.gada 15.novembra. Spēkā esoša ir zemes dzīļu izmantošanas licence Nr.8/107 ar atzīmi uz titullapas “Atkārtota 2001.gada 16.novembrī”.

 

 

VALENTĪNA OĻEIŅIKAS kundze, LUDMILA ALEKSEJEVAS kundze!

Aicinu jūs 2001.gada 26.novembrī pulksten 16 vai 2001.gada 27.novembrī pulksten 12.30 ierasties Rīgā, K.Barona ielā 33/35, pie zvērinātas notāres Dailas Annas Macko, lai noslēgtu dzīvokļa Nr.32, kas atrodas Rīgā, Palmu ielā 7, pirkuma līgumu. Ja pirkuma līgums jūsu vainas dēļ netiks noslēgts, lūdzu jūs saskaņā ar 2001.gada 31.oktobra rokasnaudas līgumu labprātīgi samaksāt USD 1000 līdz 2001.gada 4.decembrim, pretējā gadījumā tiesā bezstrīdus kārtībā tiks iesniegts pieteikums par rokasnaudas piedziņul.

Iveta Užule

 

Ar Rīgas pilsētas domes lēmumu Nr.705 (protokols Nr.29, 35.paragrāfs) ir uzsākta detālā plānojuma izstrāde Rīgas pilsētā teritorijai starp Sporta, Vesetas, Zirņu ielām un dzelzceļa pārvadiem.

Detālplānojuma izstrādes mērķis – izvērtēt attīstības plāna noteiktās teritorijas izmantošanas atbilstību šodienas prasībām un tās turpmākai attīstībai.

Par detālā projekta izstrādātāju apstiprināta SIA “NAMS”, projekta vadītājs M.Malahovskis. Visas detālā plānojuma teritorijas attīstībā ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas sešu nedēļu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas iesniegt detālā plānojuma izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu, SIA “NAMS” Palasta ielā 7, Rīgā, LV-1050, vai pa faksu 7221209 ar norādi “Vesetas ielas detālais plānojums”. Priekšlikumus un ierosinājumus, kuri iesniegti pēc norādītā termiņa, detālā plānojuma izstrādātājs var neizskatīt.

Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi - iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttālruni; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttālruni un kontaktpersonu.

Informāciju var saņemt pa tālr.7211076 vai 9822574 – A.Lācis.

Apmeklētāju pieņemšana pirmdienās no pulksten 16 līdz 18 un piektdienās no 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7.

2001.gada 7.decembrī SIA “NAMS” birojā Rīgā, Palasta ielā 7, no pulksten 17 līdz 18 tiek rīkota plānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.kārtas sapulce.

Turpmākā informācija par detālo plānojumu tiks publicēta laikrakstos “Rīgas Balss” un “Latvijas Vēstnesis”.l

 

Valkas pilsētas dome paziņo, ka, pamatojoties uz MK 2000.gada 5.decembra “Noteikumiem par teritoriju plānojumiem”, turpina darbu pie Valkas pilsētas teritorijas plānojuma, pamatojoties uz Valkas pilsētas domes 1998.gada 30.jūnija lēmumu “Par uzdevuma apstiprināšanu teritorijas plānošanai”.

Saskaņā ar Valkas pilsētas domes 2001.gada 10.oktobra lēmumu Nr.18, 47.š izsludināt atkārtotu Valkas pilsētas teritoriālplānojuma sabiedrisko apspriešanu, par atbildīgo personu nosakot Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāju L.Miezi.

Visi interesenti savus priekšlikumus un ierosinājumus Valkas pilsētas teritorijas plānojuma izstrādāšanai rakstveidā var iesniegt 2 mēnešu laikā no publicēšanas Valkas pilsētas domē pie sekretāres, pastaadrese: Valkā, Semināra ielā 29, LV-4700. Iesniegtie priekšlikumi un ierosinājumi tiks ievērtēti projekta risinājumos. Uz anonīmiem iesniegumiem netiks sniegtas rakstveida atbildes un atsauksmes. Par saņemtajiempriekšlikumiem tiks sagatavots pārskata materiāls.

Papildu informāciju par Teritorijas plānojuma projektu var saņemt attīstības un plānošanas daļā, tālrunis 4781204.

Lai iesaistītu sabiedrību Teritorijas plānojuma projekta izstrādē, darba grupās tiks iesaistīti attiecīgo nozaru eksperti, pārstāvji no nevalstiskām organizācijām unvietējām pašvaldībām.

Turpmāka informācija par Valkas pilsētas plānojuma gaitu tiks publicēta laikrakstos “Ziemeļlatvija” un “Latvijas Vēstnesis”.

Darba uzdevums plānošanas grupai “Valkas pilsētas plānojuma izstrādāšanas galvenie mērķi un uzdevumi”

1. Nodrošināt Valkas pilsētas teritorijas racionālu izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību un saglabātu vidi (arī kultūrvidi) atbilstoši valsts un pašvaldību attīstības ilgtermiņa prioritātēm un attīstības plāniem.

2. Nodrošināt kvalitatīvu dzīves vidi cilvēkiem un sabiedrībai kopumā.

3. Garantēt zemes īpašnieku un lietotāju tiesības izmantot un attīstīt savu īpašumu vai lietošanā nodoto zemi saskaņā ar ģenerālplāna nosacījumiem.

4. Nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties ģenerālplāna izstrādāšanas procesā.

 

LUDMILAI BERNA ČUKAS, dzīv. Rīgā, Ganu ielā 4-18, LV-1010, lūdzu jūs ierasties un saņemt Draudzības ielā 32 ieejas durvju atslēgas no īrnieces Veras Fjodorovas un arī izsniegt apliecinājuma rakstu par atslēgas saņemšanu Veras Fjodorovas pilnvarotā vai jūsu izvēlētā liecinieka klātbūtnē, šāds lūgums jau bija jums izteikts civillietā Nr.2-2541/4 paskaidrojumā 2001.gada 15.februārī.

 

Latvijas Sociālistiskās partijas politiskā padome paziņo, ka Latvijas Sociālistiskās partijas VII kongress notiks 2001.gada 8.decembrī pulksten 10 Rīgā, Melngaiļa ielā 1-A. Darba kārtībā: 1.LSP politpadomes atskaite. 2.Partijas vadošo orgānu vēlēšanas. 3.Lēmumu un rezolūciju pieņemšana. Uzziņas pa tālruni Rīgā 7555535.

LSP priekšsēdētājs A.Rubiks

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo,

ka saskaņā ar galvenā valsts notāra 2001.gada 15.novembra rīkojumu Nr.243 Saldus reģionālajai nodaļai piekritīgās lietas par jaunu uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) reģistrāciju izskatīs un reģistrēs Rīgas centrālajā iestādē Rīgā, Pērses ielā 2,: ar trīskāršām valsts nodevām 19.11.2001.

19.11.2001. lietas par Ventspils reģionālā nodaļā reģistrēto uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) grozījumu reģistrāciju ar dubultām un trīskāršām valsts nodevām netiks pieņemtas.

19.11.2001. Saldus reģionālajai nodaļai piekritīgās lietas par komercķīlu reģistrāciju izskatīs un reģistrēs Rīgas centrālajā iestādē Rīgā, Pērses ielā 2.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo

Lai veiksmīgi sagatavotu darbiniekus Komerclikuma ieviešanai, tiek mainīti apmeklētāju pieņemšanas laiki.

Klientu apkalpošanas nodaļa un Komercķīlu reģistrācijas nodaļa š.g. 30.novembrī un 14.decembrī apmeklētājus pieņems no pulksten 8.30 līdz 12, bet 7.decembrī apmeklētājus pieņems no pulksten 8.30 līdz 10.

Klientu apkalpošanas nodaļa, sākot no š.g. 20.novembra, otrdienās apmeklētājus pieņems no pulksten 10 līdz 19.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Paziņojums

Lai precizētu grāmatvedības datus, Saldus rajona Kursīšu pagasta padome lūdz līdz 15.decembrim pieteikties kreditorus un debitorus.

Adrese: “Kalnāji”, Kursīšu pagasts, Saldus rajons, LV-3890

Kontakttālr.3835343, 6462407.

Paziņojums par nodokļu parāda dzēšanu

Carnikavas pagasta padome paziņo, ka, pamatojoties uz Rīgas apgabaltiesas 2001.gada 23.aprīļa lēmumu lietā Nr.C.492/01 par maksātnespējīgās a/s “Carnikava”, reģ.Nr.010305675, bankrota procedūras pabeigšanu un maksātnespējas procesa izbeigšanu, ar Carnikavas pagasta padomes 2001.gada 7.novembra lēmumu Nr.478 “Par a/s “Carnikava” nekustamā īpašumu nodokļa parāda dzēšanu Carnikavas pagasta padomes pamatbudžetā” ir dzēsusi a/s “Carnikava” aprēķināto nekustamā īpašuma nodokli par zemi Ls 1184,76 un ēkām un būvēm par summu Ls 5700,51.

Mantas atsavināšana

LR Centrālā zemes komisija saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” un MK noteikumiem Nr.325, likuma “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” piemērošanas noteikumiem izsludina šādas lietotas kustamās mantas atsavināšanu:

- automašīna VAZ 21093 (1996.g.) ar aprīkojumu (labā tehniskā stāvoklī)

- peidžeri “Motorola” (3 gab.)

1. Valsts un pašvaldību iestāžu pārstāvji var apskatīt mantu un pārliecināties par tās tehnisko stāvokli divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” katru darba dienu no pulksten 9.30 līdz 13 Rīgā, Jēkaba ielā 10/12, iepriekš piesakoties pa tālruni 7210588.

2. Valsts un pašvaldību iestādei, kas vēlas mantu iegūt bez atlīdzības, rakstiski jāpiesakās LR Centrālajā zemes komisijā divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” (pieteikuma saņemšanas datums LR Centrālajā zemes komisijā). Adrese: LR Centrālā zemes komisija Rīgā, Jēkaba ielā 10/12, LV-1811. Fakss 7210588.

3. Pieteikumi iesniedzami personiski vai rakstiski pa pastu vai faksu, norādot, kādu mantu un kādā daudzumā iestāde vēlas iegūt, iestādes rekvizītus, adresi, tālruņa numuru un pilnvaroto personu.

Manta tiks nodota tai iestādei, kura pirmā uz to pieteiksies. Ja uz vienu un to pašu mantu vienlaikus (vienā dienā) pieteiksies vairākas iestādes, tad šīs mantas ieguvēju noteiks ar izlozi.

Dokumentu atsaukumi

SIA “Baltijas Biznesa Centrs” paziņo, ka preču pavadzīme - rēķins ar sērijas Nr.PN-I Nr.299844, tiek uzskatīta par nederīgu.l

 

Latvijas Republikas Valsts zemes dienesta Lielrīgas reģionālās nodaļas Nekustamā īpašuma vērtēšanas birojs izsludina par pazaudētu “Īpašuma tiesību uz dzīvokli pagaidu reģistrācijas apliecību” īpašniekam NIKOLAJAM SAUTKINAM Rīgā, Jasmuižas ielā 16-56. Ja kādam ir šī apliecība, tad lūdzam to iesniegt trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.l

 

Lūdzam uzskatīt par nederīgu karoga apliecību pasažieru ro-ro kuģim “MERMAID”, ko izdevis Latvijas Kuģu reģistrs 2001.gada 10.augustā ar Nr.0428.l

 

Lūgumi atsaukties

Sakarā ar Marinas Miloradovas, p.k.2104XX-XXXXX, mirušas 2001.gada 12.novembrī; Aleksandra Mališeva, p.k.2001XX-XXXXX, miruša 2001.gada 11.novembrī; un Jevgenija Makarenko, 60 gadi, miruša 2001.gada 8.novembrī, nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz viņu piederīgos pieteikties pa tālr. 7367062. 10 dienas pēc publikācijas nelaiķus nodos kremācijai.l

 

Rīgas pašvaldības bezpeļņas organizācija SIA “Pļavnieku nami” uzaicina līdz 2001.gada 15.decembrim atsaukties 2001.gada 6.oktobrī mirušās īrnieces HILDAS LIRAS, personas kods 1509XX-XXXXX, radiniekus vai testamentāros mantiniekus, vai paziņas, kuru rīcībā ir ziņas par mirušās radiniekiem vai testamentārajiem mantiniekiem, kuriem varētu nodot glabāšanā mirušās Hildas Liras mantu.l

 

Priekšlikums par telpu labprātīgu atbrīvošanu

Pamatojoties uz Rīgas Apgabaltiesas civillietu tiesas kolēģijas tiesas 13.09.2001. izsniegto izpildu rakstu Nr.CA-1466/01 par ULDA PILSKALNA izlikšanu no dzīvokļa Rīgā, Gregora ielā 6-41, ar visām no viņa atkarīgajām personām un viņam piederošajām mantām, bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas, piedāvāju izpildīt tiesas spriedumu labprātīgi un atbrīvot telpas Rīgā, Gregora ielā 6-41, ne vēlāk kā 2001.gada 13.decembrī. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsit tiesas spriedumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un izlikšana notiks 2001.gada 19.decembrī pulksten 11. Minētajā laikā jums ir jābūt iepriekšminētajās telpās, pretējā gadījumā tiesas spriedums tiks izpildīts piespiedu kārtā, atverot durvis. Telpās esošās mantas tiks aprakstītas, nodotas glabāšanā un izvestas. Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 566.p. un 567.p., jums būs jāsedz ar izpildi saistītie izdevumi.l

Rīgas Kurzemes raj. TIK tiesu izpildītāja A.Klaģe

 

Brīdinājumi

SIA BO “Alūksnes nami” brīdina dzīvokļu īpašniekus Daci Eriku (Alūksnē, Laurencenes ielā 4-56), Heino Kozilānu (Alūksnē, Apes ielā 4/1-1), Ivetu Dūmu (Alūksnē, Vidus ielā 5-32), Romānu Andrejevu (Alūksnē, Torņa ielā 1-31) īrniekus Arti Znotēku – Upenieku un Ilzi Vancānu (Alūksnē, Laurencenes ielā 4-29) par dzīvojamās telpas īres līguma laušanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas saskaņā ar likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 29.panta 2.punktu; 2.pantu un īres/ apsaimniekošanas, komunālo maksājumu un zaudējumu piedziņu.l

 

 

Ārijai Bobrovai (pers.kods 0112XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 10a-6, Līvāni), Uldim Bruņiniekam (pers.kods 2802XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 228-4, Līvāni), Virgīnijai Bērziņai (pers.kods 0204XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 24-18, Līvāni), Pēterim Rokjānim (pers.kods 0607XX-XXXXX), dzīvesvieta: Rīgas iela 45-10, Līvāni), Annai Radionovai (pers.kods 3112XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 45-22, Līvāni), Ludmilai Žuravļovai (pers.kods 121046-112166, dzīvesvieta: Rīgas iela 63a-36, Līvāni), Līvijai Krivec (pers.kods 1507XX-XXXXX, dzīvesvieta: Zaļā iela 2-26, Līvāni), Jurijam Dmitrijevam (pers.kods 2711XX-XXXXX, dzīvesvieta: Krustpils iela 21-2, Līvāni), Jelenai Poļakovai (pers.kods 1811XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 23-22, Līvāni), Jelenai Saveļjevai (pers.kods 3110XX-XXXXX, dzīvesvieta, Lāčplēša iela 23-45, Līvāni), Jevgēnijai Lisickai (pers.kods 0209XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 25-39, Līvāni), Inārai Švirkstei (pers.kods 2004XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 27-52, Līvāni), Tatjanai Veršiņinai (pers.kods 1601XX-XXXXX, dzīvesvieta: Sporta iela 7-2, Līvāni), Aleksandram Paškovam (pers.kods 0503XX-XXXXX, dzīvesvieta: Sporta iela 7-43, Līvāni), Viktoram Baravikovam (pers.kods 0606XX-XXXXX, dzīvesvieta: Sporta iela 5-44, Līvāni), Dmitrijam Savinam (pers.kods 1601XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 34a-78, Līvāni), Verai Streļčukai (pers.kods 1007XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 42a-28, Līvāni), Jānim Kokinam (pers.kods 1908XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 23-36, Līvāni), Ņinai Voskresenskajai (pers kods 2910XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 11-27, Līvāni), OĻEGAM ARTEMJEVAM (pers.kods 1306XX-XXXXX, dzīvesvieta: Sporta iela 5-30, Līvāni), Jevgēnijam Zaharevičam (pers.kods 1102XX-XXXXX, dzīvesvieta: Zaļā iela 10-30, Līvāni), Vitālijam Novoseljam (pers kods 3101XX-XXXXX, dzīvesvieta: Rīgas iela 35-44, Līvāni), Anitai Urkevičai (pers.kods 1408XX-XXXXX, dzīvesvieta: Lāčplēša iela 25-42, Līvāni), Ivanam Dukalevam (pers.kods 1406XX-XXXXX, dzīvesvieta: Sporta iela 7-21, Līvāni) kā īrniekiem, kuri dzīvojamo telpu neizmanto ilgāk par trim mēnešiem pēc kārtas un nepilda pienākumus saskaņā ar šīs dzīvojamās telpas īres līgumu, tiek piedāvāts viena mēneša laikā ierasties dzīvesvietā un nokārtot saistības, kas izriet no dzīvojamās telpas īres līguma. Ja minētajā termiņā īres līguma saistības netiks nokārtotas, tiks celta prasība tiesā par parāda piedziņu vai tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo telpu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.l

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2001.gada 7.novembra spriedumu lietā Nr.C04223901 SIA “B PLUS A”, reģ.Nr.000341533, jurid. adrese: Rīga, Miera iela 60, atzīta par maksātnespējīgu no 2001.gada 8.oktobra.

Kreditoriem pieteikt savas prasības rakstveidā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā ‘‘Latvijas Vēstnesis’’, ar ierakstītu vēstuli nosūtot savu pretenziju un prasījumu apliecinošu dokumentu kopijas administratora - LR Uzņēmumu reģistra - pārstāvei A.Šauriņai Rīgā, Brīvības ielā 52-4, LV-1011, tālr. 7282901, 7283667. Pēc minētā termiņa iesniegtās pretenzijas netiks iekļautas kreditoru sarakstā. SIA “B PLUS A” zīmogu uzskatīt par nederīgu.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2001.gada 9.novembra spriedumu SIA “ESPERANCA”, reģ.Nr.000352544, atzīta par maksātnespējīgu no 2001.gada 15.oktobra. Kreditoru prasījumus pieteikt rakstveidā trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas, ar ierakstīti vēstuli nosūtot savu pretenziju un prasījumu apliecinošu dokumentu kopijas administratora - SIA “L.Stiglicas grāmatvedības birojs” - pārstāvim A.Puzulim Lāčplēša ielā 48/50, 13.istabā, Rīgā, LV-1011, tālr.7280494.

Kreditoru sapulce

Maksātnespējīgās SIA “Ozols”, reģ.Nr.950300065, pirmā kreditoru sapulce notiks 2001.gada 11.decembrī pulksten 10 Cēsīs, K.Valdemāra ielā 2, 40.kabinetā. Darba kārtībā: administratora darbības pārskata apstiprināšana, kreditoru prasījumu apstiprināšana, bankrota procedūras uzsākšana.

Kreditoru sapulce

2001.gada 7.decembrī pulksten 13 Rīgā, Meistaru ielā 10/12, 430.kabinetā, tiek sasaukta SIA “Venēcija”, reģ.Nr.000302988, kreditoru sapulce. Izskatāmie jautājumi: 1)administratora atskaite; 2) mierizlīguma apstiprināšana; 3)citi jautājumi. Informācija pa tālr.7228217.

Izsole

Aizkraukles rajona tiesu izpildītāju kantoris otrajā izsolē pārdod nekustamo īpašumu Aizkraukles rajona Staburaga pagasta “Kārklus”, kas reģistrēts uz Modra Ozoliņa vārda. Nekustamais īpašums sastāv no diviem zemesgabaliem - zemesgabala 5,4 ha lauksaimniecībā izmantojamā zeme un zemesgabala 6,1 ha ar meža platību 5,5 ha.

Otrās izsoles sākumcena ir Ls 1148,25.

Parādnieks - Modris Ozoliņš Aizkraukles rajonā, Staburaga pagastā, “Apsītēs”.

Piedzinējs - LR Finansu ministrijas Akcizēto preču pārvalde Smilšu ielā 4, Rīgā.

Hipotekārie kreditori nav zināmi. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Izsole nekustamajam īpašumam - Aizkraukles rajona Staburaga pagasta “Kārkli” - notiks 2002.gada 4.janvārī pulksten 10 Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, 225.kabinetā.

Personai, kura piedalās izsolē, jāiemaksā Aizkraukles rajona tiesu izpildītāju norēķinu kontā nodrošinājuma summa 10% no izsoles sākumcenas.

Tālrunis uzziņām 15122529.

Izsole

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantoris pārdod pirmajā izsolē Leonam Kalnam, p.k.1601XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Parka ielā 5-1,piederošo nekustamo īpašumu – dzīvojamo ēku Rīgā, Berģu ielā 108, 114,4 kv.m platībā ar kadastra Nr.0100-627-0052.

Izsoles sākumcena ir Ls 3901 (trīs tūkstoši deviņi simti viens lats 00 santīmi).

Izsole notiks Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantora telpās Rīgā, Blaumaņa ielā 5a, 2001.gada 27.decembrī pulksten 9.

Piedzinējs: SIA “Mono” filiāle “Mono Alko” Rīgā, Katlakalna ielā 1.

Nekustamajam īpašumam Rīgas zemesgrāmatu nodaļā ir reģistrēts apgrūtinājums - hipotēka par labu a/s “Latvijas Krājbanka” Ls 13 500.

Visām personām, kurām ir tiesības uz pārdodamo nekustamo īpašumu, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas tiesības līdz izsoles dienai.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no attiecīgā nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantora depozīta rēķinā.

Informācija pa tālr.7505792.

Izsole

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantoris pārdod pirmajā izsolē Leonam Viktoram Seredam, p.k.0609XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Dzirnavu ielā 18-2, piederošo nekustamo īpašumu Rīgā, Dzirnavu ielā 18-2, 48,19 kv.m platībā ar kadastra Nr.0100-319-0088.

Izsoles sākumcena ir Ls 14 400 (četrpadsmit tūkstoši četri simti latu 00 santīmi).

Izsole notiks Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantora telpās Rīgā, Blaumaņa ielā 5a, 2002.gada 3.janvārī pulksten 10.

Piedzinējs: SIA “Langes pils” Rīgā, Dzirnavu ielā 31-1.

Nekustamajam īpašumam Latvijas Republikas Valsts zemes dienestā ir reģistrēts apgrūtinājums - ķīla par labu a/s “Parekss banka”.

Visām personām, kurām ir tiesības uz pārdodamo nekustamo īpašumu, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas tiesības līdz izsoles dienai.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no attiecīgā nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantora depozīta rēķinā.

Informācija pa tālr.7505792.

Izsole

Maksātnespējīgās likvidējamās a/s “KURZEMES PIENS” administrators zvērināts advokāts Ainars Kreics paziņo, ka tiek izsludinātas maksātnespējīgās likvidējamās a/s “Kurzemes piens”, kuras juridiskā adrese ir Jaunā Ostmala 3, Liepāja, nekustamās mantas mutiskas izsoles ar augšupejošu soli, kas notiks 2001.gada 28.decembrī no pulksten 10 Liepājā, Avotu ielā 11, advokātu birojā “Kreics & Partneri”. Izsolēs tiks pārdota šāda manta:

1) divistabu dzīvoklis Kuldīgā, Grants ielā 29-15, izsoles sākumcena Ls 1500,

2) noliktavas ēka Liepājā, Akas ielā 3, izsoles sākumcena Ls 15 000,

3) Vecpils savāktuves ēka Vecpils pagastā, Liepājas rajonā,

izsoles sākumcena Ls 300,

4) Avotu savāktuves ēka Tadaiķu pagastā, Liepājas rajonā,

izsoles sākumcena Ls 400,

5) Kuldīgas pienotavas ēkas Kuldīgā, Mucenieku ielā 9,

izsoles sākumcena Ls 20 000.

Izsoļu kārtību nosaka izsoles noteikumi.

Iepazīšanās ar izsoles noteikumiem un pretendentu reģistrācija darba dienās līdz 2001.gada 27.decembrim no pulksten 10 līdz 14 Liepājā, Avotu ielā 11, advokātu birojā “Kreics & Partneri”. Iepazīšanās ar mantu tās atrašanās vietā iepriekš saskaņojama ar administratoru vai viņa pārstāvi. Tālr.uzziņām 3429167.

Izsole

Ventspils pilsētas domes izsoles komisija atbilstoši likuma “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” normām paziņo par šādaskustamās mantas (automašīnu) izsoli Ventspilī, Jūras ielā 36, šā gada 12.decembrī pulksten 11:

 

1. ŠKODA FORMAN (izlaides gads 1994.), nosacītā cena Ls 400.

2. SAAB

9000 CSE (izlaides gads 1994.), nosacītā cena Ls 2500.

Nodrošinājuma apmērs 10% no norādītās nosacītās cenas.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties darba dienās no pulksten 9 līdz 17 Ventspils pilsētas domē Ventspilī, Andreja ielā 3, 202.kabinetā.

Pieteikumu iesniegšanas un nodrošinājuma iemaksas beigu termiņš noteikts šā gada 11.decembris pulksten 12. Tālrunis uzziņām 3601288 vai 3601110.

Izsole

Valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” Nekustamā īpašuma pārvalde paziņo, ka apstiprināti noteikumi nekustamā īpašuma pārdošanai izsolē:

Nr.

Objekta nosaukums

Objekta atrašanās vieta,

Izsoles

p.k.

adrese

sākumcena

1.

Vienstāva koka ēka

Ēka Nr.1 Atašienes dzelzceļa

Ls 270

stacijas teritorijā, Jēkabpils rajonā

2.

Vienstāva mūra ēka

Ganību dambī 20, Rīgā

Ls 250

3.

Vienstāva mūra ēka

Ieriķu stacijas teritorijā, Cēsu rajonā

Ls 660

4.

Divas vienstāva

Krustpils dzelzceļa stacijas teritorijā,

Ls 700

mūra ēkas

Jēkabpilī

5.

Vienstāva mūra ēka

Zemgales dzelzceļa stacijas teritorijā,

Ls 1500

un palīgceltnes

Daugavpils rajonā

6.

Vienstāva mūra ēka

Lielupē, 16 km, Jūrmalā

Ls 1600

7.

Ēku un būvju

Turgeņeva ielā 25, Rīgā

Ls 40 000

komplekss

8.

Divstāvu ķieģeļu mūra

Uzvaras bulvārī 30, Cēsīs

Ls 11 000

ēka un inženier-

tehniskās iekārtas

 

Īpašuma pretendentiem iesniegt valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” Nekustamā īpašuma pārvaldē Dzirnavu ielā 147, Rīgā, LV – 1050, noteiktas formas rakstisku iesniegumu par vēlēšanos pirkt īpašumu saskaņā pārdošanas noteikumiem līdz 2001.gada 6.decembrim pulksten 15.

Papildu uzziņas valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” Nekustamā īpašuma pārvaldē Dzirnavu ielā 147/K1, Rīgā, darba dienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz17. Tālrunis 5834493.

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2001.gada 168.numura 10.lappuses ceturtās slejas otrajā sludinājumā par izsoli, ko rīko Krāslavas tiesu izpildītāju kantoris, pārdodot Ņinai Gusevai piederošo nekustamo īpašumu, pirmajā teikumā starp minētajiem zemesgabaliem jābūt norādītam:

 

0,6 ha pārējā zeme – 1 / 2 domājamo daļu.

Atvainojamies visiem interesentiem par radušos kļūdu.

SIA “Policijas olimpiskais centrs” izsludina atklātu konkursu

Par tiesībām veikt būvniecības darbus objektā – Policijas olimpiskais centrs Rīgā, Grostonas ielā

Ar konkursa dokumentāciju var iepazīties un to saņemt no 2001.gada 23.novembra līdz 17.decembrim pie konkursa rīkotāja SIA “Konsorts”. Maksa Ls 100 par konkursa dokumentāciju pārskaitāma

SIA “Policijas olimpiskais centrs”

PVN LV 40003558463

Hansabankas Saktas filiālei,

norēķinu konts Nr.551001065234

Pieteikumus pieņem līdz 2001.gada 17.decembrim pulksten 12.

Uzziņas:

SIA “Konsorts”

3.stāvs, Meistaru iela 10/12, Rīga, Latvija, LV-1050

Tālrunis 371-7216990, fakss 371-7216771

E-pasts office@konsorts.eunet.lv

Uzaicinājums uz atklātu konkursu

1. Konkursa organizētājs: valsts akciju sabiedrības “Latvenergo” filiāle “Rīgas termoelektrostacijas”, reģ.Nr.40003531295, Acone, Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, Latvija, LV-2119; Tālrunis+371 - 7122359; Fakss +371 - 7122344. E-pasts:rtes@energo.lv

2. Paredzamā līguma priekšmets:

pakalpojumi

3. Paredzamā līguma izpildes apjomi

: valsts akciju sabiedrības “Rīgas termoelektrostacijas” TEC-2 ražotnes enerģētiskā kalorifera izgatavošana un piegāde enerģētiskajam katlam TGM-96B, kas izgatavots Taganrogas katlu rūpnīcā “Krasnij Koteļščik” (Krievija) 1977.gadā ar Nr.054.

4. Paredzamā piegādes vieta:

valsts a/s “Latvenergo” filiāle “Rīgas termoelektrostacijas”, TEC-2 ražotne, Acone, Rīgas rajons, Salaspils lauku teritorija, Latvija, LV-2119

5. Konkursa nolikumu Nr.11 var saņemt

līdz: 28.12.2001. valsts a/s “Latvenergo” filiālē “Rīgas termoelektrostacijas” Aconē, Salaspils lauku teritorijā, Rīgas rajonā, pie Konkursu komisijas sekretāres T.Kromānes, 405.kabinetā, tālr. (+371) 7122514

Maksa:

Ls 50 (t.sk.18% PVN – Ls 7,63)

Maksājuma veids:

pārskaitījums pirms nolikuma saņemšanas uz Rīgas TES rēķinu: LUB Vecrīgas nodaļa Rīgā, kods UNLALV2X001, norēķina rēķins 01-000221428, PVN reģ.Nr.LV-40003032949, norādot: “Konkursa nolikuma Nr.11 saņemšanai”

6. Kontaktpersona:

par konkursu – Konkursu komisijas sekretāre T.Kromāne, tālr. 7122514, par tehniskiem jautājumiem – Remontu sagatavošanas sektora vadītājs G.Pommers, tālr.7122334

7. Piedāvājuma iesniegšanas vieta un termiņš:

līdz 02.01.2002. pulksten 930 Aconē, Rīgas raj., Salaspils lauku teritorijā, “Rīgas termoelektrostacijas”, 405.kabinetā

8. Piedāvājums jāiesniedz

latviešu valodā

9. Citas ziņas:

piedāvājumam jābūt derīgam 60 (sešdesmit) dienas no piedāvājuma iesniegšanas beigu termiņa.

Ziņas sagatavoja: T.Kromāne Tālr. 7 122 514 Datums: 22-11-2001

 

Ventspils brīvostas pārvalde izsludina konkursu par ārkārtas padziļināšanas darbu veikšanu Ventspils brīvostas jūras kanālā

Konkursa nolikumu var saņemt Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19, Ventspilī, līdz 2001.gada 13.decembrim, iepriekš pārskaitot uz tālāk norādīto norēķinu kontu dalības naudu Ls 100 un līdzi ņemot bankas pārskaitījuma kopiju.

Mūsu norēķinu konts 01402039422(Ls), Hansabanka, kods HABALV 22.

Pieteikumi jāiesniedz Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19, līdz 2001.gada 20.decembrim pulksten 12. Informācija pa tālr. 3602338.

 

Rezultātu paziņojums par pasūtījuma piešķiršanu

Aizkraukles pilsētas pašvaldības uzņēmums “Aizkraukles ūdens” paziņo, ka izsolē “Ugunsdzēsības hidrantu piegāde” uzvarējusi firma SIA “Vesadmed LV”, ar kuru 2001.gada 16.novembrī noslēgts pirkuma līgums Nr.2001-3-P.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!