• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informatīvajām dienām pilsonības jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2001., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55812

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr.17/8

Par "Investīciju ienākumu atspoguļošanas noteikumiem to dzīvības apdrošināšanas sabiedrību gada pārskatos, kuras veic nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšanu"

Vēl šajā numurā

22.11.2001., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informatīvajām dienām pilsonības jautājumos

Pilsonības kampaņas ietvaros Rīgā darbosies informatīvā telts, kuras apmeklētājiem būs pieejama plaša informācija par Latvijas pilsonības iegūšanu: ceturtdien, 22.novembrī, no pulksten 10 līdz 18, Imantā — pie veikala “Mego” (Imanta 5, Zentenes iela); ceturtdien, 29.novembrī, no pulksten 11 līdz 18, Ķengaragā — pie universālveikala “Dole”; sestdien, 8.decembrī, no pulksten 10 līdz 17, Ziepniekkalnā — pie veikala “Nelda”; trešdien, 12.decembrī, no pulksten 10 līdz 17, Purvciemā — pie veikala “Rimi”.

Informatīvajā teltī interesenti varēs iepazīties ar Latvijas pilsonības iegūšanas nosacījumiem, saņemt informāciju par pārbaužu kārtību un saturu, kā arī nepieciešamajiem dokumentiem. Apmeklētāji uz vietas varēs aizpildīt testu paraugus latviešu valodas prasmes, Satversmes pamatnoteikumu, Latvijas vēstures un himnas zināšanu pārbaudei.

Interesentiem klātienē būs iespēja uzdot sev aktuālus jautājumus, uz kuriem atbildes sniegs Naturalizācijas pārvaldes amatpersonas un jauniešu kluba “Māja — jaunatne vienotai Eiropai” pārstāvji.

Šī pasākuma priekšrocība salīdzinājumā ar citām kampaņas aktivitātēm ir personiskais kontakts ar iedzīvotājiem.

Informatīvos stendus projekta “Sabiedrības informēšanas un izpratnes veicināšanas par pilsonības jautājumiem kampaņa” ietvaros paredzēts izvietot 7 Latvijas pilsētās — Daugavpilī, Rīgā, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Ventspilī un Liepājā.

Informatīvo stendu rīkotāji ir sabiedrisko attiecību aģentūra “Consensus PR” un jauniešu klubs “Māja” sadarbībā ar Naturalizācijas pārvaldi un citām institūcijām.

Projektu atbalsta ASV Starptautiskā attīstības aģentūra sadarbībā ar nevalstisko organizāciju “Freedom House”, Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Karaliste, Norvēģijas Karaliste, Zviedrijas Karaliste, Kanāda, Vācijas Federatīvā Republika.

Jolanta Vaļēviča, Naturalizācijas pārvaldes preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!