• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apsveikumiem Latvijas valsts svētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2001., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55679

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bezmaksas transportu svētkos

Vēl šajā numurā

16.11.2001., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apsveikumiem Latvijas valsts svētkos

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir saņēmusi apsveikumu Latvijas neatkarības 83.gadskārtā un laba vēlējumus Latvijas tautai no Vācijas prezidenta Johannesa Raua, Krievijas prezidenta Vladimira Putina, Beļģijas karaļa Alberta, Ķīnas Tautas Republikas ārlietu ministra Huna Maotjena.

Vācijas prezidents, sveicot valsts neatkarības dienā, raksta: “Patīkamas atmiņas man saistās ar Hanzas pilsētas Rīgas astoņsimtgades svinībām. Īpaši dziļu iespaidu uz mani atstāja atraisītā un svinīgā noskaņa, ar kādu cilvēki svinēja šos svētkus. Sarunu laikā es varēju pārliecināties par Latvijas sasniegumiem, veicot reformas pēc neatkarības atgūšanas. Arī turpmāk Vācija gan ar padomu, gan praktiski atbalstīs Latviju tās ceļā uz ES un eiroatlantiskajām struktūrām.” Krievijas prezidenta apsveikumā prezidentei V.Putins raksta par abu valstu turpmāko sadarbību: “Ceru, ka attiecības starp mūsu valstīm gūs pozitīvu attīstību savstarpējās izpratnes un labu kaimiņattiecību garā.”

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!