• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par disciplinārlietu pret muitniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2001., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55623

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par starptautiskajiem naudas pārvedumiem pa pastu

Vēl šajā numurā

15.11.2001., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par disciplinārlietu pret muitniekiem

Sakarā ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) veikto dienesta pārbaudi par kravu ar gaļas produktiem robežšķērsošanas datu nesakritību ar Muitas kontroles punktu (MKP) “Terehova” un MKP “Grebņeva” reģistrētiem kravu izvešanas faktiem VID ģenerāldirektors Andrejs Sončiks trešdien, 14. novembrī, uzdevis VID Ludzas rajona nodaļas direktoram Pāvelam Balabkinam izskatīt jautājumu par disciplinārlietu ierosināšanu pret 44 VID Ludzas rajona nodaļas muitas ierēdņiem.

Tā kā civildienesta likums nosaka, ka tiesības ierosināt disciplinārlietu pret konkrētu amatpersonu ir tikai tiešajam priekšniekam, VID ģenerāldirektors Andrejs Sončiks uzdevis VID Ludzas rajona nodaļas direktoram Pāvelam Balabkinam izvērtēt jautājumu par disciplinārlietas ierosināšanu pret 44 VID Ludzas rajona nodaļas muitas amatpersonām MKP “Grebņeva”, “Terehova” un “Zilupe”. Ierosināts no 44 amatpersonām desmit augstākās muitas amatpersonas — astoņus muitas maiņas priekšniekus un divus virsuzraugus — uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku atstādināt no amata pienākumu pildīšanas, 11 muitas amatpersonas uzdots pakļaut rotācijai, nozīmējot darbā citā VID iestādē.

Valsts ieņēmumu dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!