• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas dienām Lietuvā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2001., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55620

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mantisko ieguldījumu novērtēšanas ekspertu sarakstu

Vēl šajā numurā

15.11.2001., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas dienām Lietuvā

No 17. līdz 23.novembrim, nedēļā, kad Latvijas valsts svinēs savas neatkarības proklamēšanas 83.gadadienu, lielākais mazumtirdzniecības tīkls Lietuvā un arī visā Baltijā “VP Market” savos lielveikalos “Maxima” rīkos Latvijas dienas, kuru laikā tiks popularizēti Latvijā ražotie produkti un rīkoti atsevišķi kultūras un informatīva rakstura pasākumi.

Lai Latvijas precēm pievērstu īpašu uzmanību, tām akcijas laikā būs pievienots Latvijas sarkanbaltsarkanais karodziņš.

Pateicoties Latvijas vēstniecības Lietuvā iniciatīvai un “Aldara”, “Laimas”, “Simeks SMS” (kafija “Ar mani”), “Gutta” un “Cido Pārtikas grupas” atbalstam, visi lielveikali īpaši tiks dekorēti ar Latvijas nacionālo simboliku un veikala apmeklētāji varēs saņemt piemiņas suvenīrus.

Akcijas mērķis ir ne tikai labāk iepazīstināt Lietuvas pircējus ar Latvijā ražotajiem produktiem un atsevišķiem nacionālajiem ēdieniem, bet arī veicināt Latvijas preču īpatsvara palielināšanos veikala kopējā sortimentā, kas pagaidām ir niecīgs — aptuveni 1%.

Lai arī vēstniecība aicināja piedalīties šajā akcijā un sniegt atbalstu vairumu Latvijas pārtikas ražotāju, gan kontaktējoties tieši, gan ar Latvijas Pārtikas uzņēmumu konfederācijas, Lauksaimniecības mārketinga padomes un Latvijas Attīstības aģentūras starpniecību, atsaucīgi bija tikai iepriekšminētie pieci Latvijas uzņēmumi.

Paralēli tam 17.novembrī vienā no Viļņas lielveikaliem ar Latvijas vēstniecības Lietuvā un firmas “Itinero” atbalstu notiks arī Tukuma bērnu popgrupas “Punktiņi” uzstāšanās. Savukārt 20. un 21.novembrī “VP Market” hipermārketā Klaipēdā tiks izvietots Liepājas pilsētas domes un Lejaskurzemes tūrisma informācijas biroja stends ar informāciju par nākamā gada pasākumiem Liepājā.

Latvijas vēstniecība Lietuvā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!