• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Mežaparka attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2001., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55379

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par papildu līdzekļiem Rīgas apgaismojumam

Vēl šajā numurā

07.11.2001., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Mežaparka attīstību

Trešdien, 31. oktobrī, Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejā tika uzklausīts deputātu darba grupas ziņojums par Mežaparka attīstību, turpmāko apsaimniekošanu un labiekārtošanu. Deputāti iepazinās ar darba grupas secinājumiem un iespējamo attīstības stratēģiju un rīcības programmu. Komiteja nolēma, ka Mežaparks ir saglabājams pilsētas īpašumā.

Deputāti atbalstīja priekšlikumu, ka ir jārīko konkurss par Mežaparka apsaimniekošanas nodošanu koncesijā un jāizveido atbilstoša pārraudzības institūcija. Komiteja uzdeva Pilsētas attīstības departamentam divu nedēļu laikā izteikt savu atzinumu par Mežaparka attīstības koncepciju, kā arī līdz 2002. gada 1. maijam izstrādāt un noteiktajā kārtībā apstiprināt Mežaparka un tam pieguļošo teritoriju detālplānojumu. Līdz detālplānojuma apstiprināšanai būtu nosakāms jaunu celtniecības objektu aizliegums Mežaparkā.

Komiteja nolēma, ka Finansu departamentam līdz 2001. gada 1. decembrim jāatrisina jautājums par a/s “Mežaparks” nodokļu parādu nomaksu un publisko platību (mežu) apsaimniekošanas izmaksu segšanu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!