• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas Hesenes zemes atbalstu Baltijas valstu uzņemšanai NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2001., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55372

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.11.2001., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas Hesenes zemes atbalstu Baltijas valstu uzņemšanai NATO

Pirmdien, 5. novembrī, Latvijas vēstnieks Vācijā Andris Teikmanis apmeklēja Hesenes federālo zemi un tikās ar tās ministru prezidentu Rolandu Kohu, kurš pārstāv Vācijas Kristīgo demokrātu savienību.

Vēstnieks iepazīstināja ministru prezidentu ar Latvijas sasniegumiem virzībā uz Eiropas Savienību (ES), ar pašreizējo iestāšanās ES sarunu gaitu un jaunākajiem tautsaimniecības rādītājiem. R. Kohs atzinīgi novērtēja Latvijas sasniegumus ES un NATO kritēriju izpildē, kā arī sabiedrības integrācijas jautājumos. R. Kohs uzskata, ka Baltijas valstis iespējami drīzāk ir jāuzņem NATO, tādēļ apsolīja savu atbalstu paredzamajā Vācijas Kristīgo demokrātu savienības kongresā debatēs par Baltijas valstu uzņemšanu Ziemeļatlantijas aliansē.

Vēstnieks uzstājās ar priekšlasījumu par Latvijas ārpolitiskajām prioritātēm Frankfurtes Rotari klubā, kas ir vecākais Rotari klubs Vācijā.

 

Latvijas vēstniecība Vācijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!